Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα κάνεις!! και εμείς θα πάμε αυριο να φάμε!!

είχα ξανά ρωτήσει αλλά δεν πήρα απάντηση.. τι γνώμη έχετε για τα εμβόλια!!

μόλις διάβασα πάλι αυτό

http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/01/80.html

weBzp2.png

qUMVp3.png

ρε παιδια τα εμβολια εχουν σωσει εκατομμυρια παιδακια τι λεμε τωρα! Νομιζω οτι ειναι παρα πολυ παρακινδυνευμενο να μην εμβολιασεις το παιδι σου! Ξερω οτι εχει γινει "μοδα" κ υπαρχουν γιατροι που δεν προτεινουν τον εμβολιασμο!

Εγω αν ηταν να μην κανω καποιο εμβολιο δε θα εκανα της ανεμοβλογιας.... ολα τα αλλα δε το συζητω καν!

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Να μην τα κανεις εχεις τυψεις..

να τα κανεις παλι τυψεις εχεις.. :(:(:(

Δεν ξερω πραγματικα..

δεν ξερω ποιον να συμβουλευτω κ να μου πει ποιο ειναι τι σωστο.

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

οπως βλεπετε υπαρχουν δυο οψεις για καθε τι...

και καθε αποφαση φαινομενικα παιρνεται απο εμας τους γονεις.. ομως περι των εμβολιασμων..ναι θα συμφωνησω οτι πλεον προλαμβανουν καποιες ασθενειες και ειδικα τωρα που εχουμε και ανεξελεγκτο αλλοδαπο πληθυσμο, οπως επισης να θυμησω οτι στην διαδικασια που θα πρεπει να πανε τα παιδια στον παιδικο σταθμο θα ζητηθει και το βιβλιαριο υγειας για να διαπιστωθουν οι εμβολιασμοι..

εμενα με αγχωνουν τα πολυδυναμα εμβολια γιατι ως ασχετη με τα ιατρικα το χω στο νου μου ως ενα εμβολιο στουκας για τον παρθενο οργανισμο του βρεφους αλλα και παλι τα κανω..

τωρα που χω εγω βαρβατο συναχι για να δουμε τι θα γινει ο μικρος.. θα τη σκαπουλαρει απο τα αντισωματα που παιρνει μεσα απο το μητρικο η θα χουμε αλλα?..

παω να καληνυχτησω τη μικρη και να πεσω να κοιμηθω γιατι δεν εχω ιδεα τι ειδους νυχτα θα περασουμε..:cool::cool:

φιλια

οπως βλεπετε υπαρχουν δυο οψεις για καθε τι...

και καθε αποφαση φαινομενικα παιρνεται απο εμας τους γονεις.. ομως περι των εμβολιασμων..ναι θα συμφωνησω οτι πλεον προλαμβανουν καποιες ασθενειες και ειδικα τωρα που εχουμε και ανεξελεγκτο αλλοδαπο πληθυσμο, οπως επισης να θυμησω οτι στην διαδικασια που θα πρεπει να πανε τα παιδια στον παιδικο σταθμο θα ζητηθει και το βιβλιαριο υγειας για να διαπιστωθουν οι εμβολιασμοι..

διαβασα οτι σου δινουν ενα εγγραφο απο το υπουργειο ωστε να μπορεσεις να γραψεις το παιδι στο σταθμο ή στο σχολειο.. το ζητας εδω

Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας

Διεύθυνση Δημόσιας Υγιεινής

Αριθμ. Πρωτ: Υ1/Γ.Π. 102999 (19/11/2004)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...