Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα!!!!

φτου-φτου να μην την ματιασω την μικρη 5ωρο μπραβο

εμεις στο 4ωρο ξυπναμε ουτε λεπτο παραπανω:(

καλα με της στολες δεν παιζει να της θελουν τοσο μικρα που ειναι

αλλα και να της θελουν υπαρχει κινδυνος τυφλωσεις:tongue::P:p

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρετη εχω παει κ γω στο σπιτι του Σακη..(στης μαμας του δεν ξερω αν λεμε το ιδιο) αλλα δεν ηταν εκει.. θρασος εμεις..χτυπησαμε την πορτα κ μας ανοιξε η μαμα, μας εβαλε μεσα κ μας κερασε χυμο..πολυ καλη!! θυμαμαι ειχε στον τοιχο μια τεραστια φωτογραφια του σε παζλ... (μιλαμε τοτε αντε να ημουν 8 χρονων)

ε!μετα εγινε ενας τοιχος φοτο αλλα τωρα σιγα σιγα περνουν τιν θεση του τα εγγονια της.Βασικα την τελευτεα φορα που ειχα παει ειχε της μικρης του αδελφου του δεν ειχε γεννηθη η κορη του.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Ρε παιδια, εχουν μπει τα δικα σας μωρα σε προγραμμα??

Το δικο μου καμια σχεση! Θελω να αρχισω να αντλω σιγα σιγα για να εχω στην ακρη γιατι απο Δευτερα θα λειπω για κανα διωρο και δε με αφηνει σε ησυχια..

Εχει αρχισει να βαζει και το χερακι στο στομα πολυ συχνα τελευταια.. την πιπιλα την απερριψε.. να δω ποτε θα βρω χρονο να αντλησω.. ουφ.. :(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ντινα πως λες να τα πηγαινει οταν θα λειπεις;; εγω πολυ το φοβαμαι..αφου στο γυναικολογο θα παμε ολοι μαζι.. που να την αφησω; θα πλανταξει το ψυχουλακιιιι.. ουφφφ...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Δεν ξερω ρε Αριστεα .. κι εμενα πολυ με απασχολει.. Οταν τον παιρνουν αντεχει για κανα 20λεπτο.. μετα θελει παλι στηθος αλλα ειμαι εκει και ησυχαζει.. τωρα δεν ξερω.. μακαρι να ειναι καλα.. εγω εκλεισα ραντεβου τη Δευτερα με το γυναικολογο.. θα ειναι το πρωτο crash test... αντε να δουμε..

Κ μενα τα ιδια, τεταρτακι κ αν θα κατσει με καποιον αλλο.. την πεθερα μου δηλαδη που ολο της μιλαει της τραγουδαει αλλα μετα απο λιγο βαριεται η δικια μου..:rolleyes:

Εντωμεταξυ δε με βολευει κ αυτο το σλινγκ ρε γμτ.. κ ειπα στην αδελφη μου να βρει το μαρσιπο που ειχε για τα παιδια της μηπως κ βολευει αυτος..

Κ μενα τα ιδια, τεταρτακι κ αν θα κατσει με καποιον αλλο.. την πεθερα μου δηλαδη που ολο της μιλαει της τραγουδαει αλλα μετα απο λιγο βαριεται η δικια μου..:rolleyes:

Εντωμεταξυ δε με βολευει κ αυτο το σλινγκ ρε γμτ.. κ ειπα στην αδελφη μου να βρει το μαρσιπο που ειχε για τα παιδια της μηπως κ βολευει αυτος..

Εγω με το σλινκ τα καταφερα.. τον βαζω καθιστο, οχι ξαπλωτο..

καλημερα!

Για αυτο οι μανουλες που θηλαζουν και εργαζονται παραλληλα κανουν προβες απουσιας..

το ατομο που κραταει το μωρο θα πειραματιστει για να δωσει την ποσοτητα που θελει το μωρο να φαει και να ειναι χορτατο (εκει καλο ειναι να υπαρχει αν οχι τραπεζα γαλακτος, τουλαχιστον εξτρα αντληση) και οταν εκεινο θα ζηταει στηθος απο συνηθεια περισσοτερο και οχι τοσο απο πεινα να ανακαλυψει τπυς τροπους που θα του αποσπασουν την προσοχη..

εμενα η κουνιαδα μου αφενος τραγουδουσε και μιλουσε πολυ στη κορη μου, επισης επειδη εχει πλουσιο στηθος τα μωρα (το κανει και ο γιος μου) την καταβρισκουν (μαλιστα ψαχνονται κιολας αλλα τους αλλαζει θεση για να μη το κανουν) .. ετσι στην αρχη μπορει να ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα (η κορη μου εριξε κλαμα μπολικο μεχρι να βαλει το μπουκαλι στο στομα της και να καταλαβει οτι και απο εκει τρωει) και σιγα σιγα συνηθιζουν και διαχωριζουν τη μαμα απο τον αλλο ξενο που κραταει το παιδι..

για αυτο παντα επιμενω να μην δινετε εσεις μπιμπερο οταν θελετε να διατηρησετε τη γαλουχια..

και η dina για την ωρα το κανει...

Διαφημίσεις

εγω τελικα μια που το αγορασα το sling και μια που το χω καπου κρεμασμενο..

ειδικα με τον μικρο δεν μου χρειαστηκε στιγμη... εμεινα χωρις τυψεις να τον αφηνω στη κουνια η στο ριλαξ και να κανω τις δουλειες μου (οσο μου το επιτρεπει βεβαια ο ιδιος γιατι αν αρχισει την κλαψα δεν τον αφηνω..)

ειδικα με τον μικρο δεν μου χρειαστηκε στιγμη... εμεινα χωρις τυψεις να τον αφηνω στη κουνια η στο ριλαξ και να κανω τις δουλειες μου (οσο μου το επιτρεπει βεβαια ο ιδιος γιατι αν αρχισει την κλαψα δεν τον αφηνω..)

Μακαρι κ μενα να καθοταν καμια ωριτσα στο ρηλαξ..αλλα χανει το ενδιαφερον της εκει κ συντομα αρχιζει την κλαψα.

Εχω δοκιμασει να την αφησω να δω αν θα ηρεμησει αλλα χειροτερεύει κ το νιαουρισμα γινεται σπαραγμος:(

καλημερα!

για αυτο παντα επιμενω να μην δινετε εσεις μπιμπερο οταν θελετε να διατηρησετε τη γαλουχια..

και η dina για την ωρα το κανει...

Γεια σου Προσπ.. αργησες να εμφανιστεις σημερα.. :rolleyes: Εγω στην αρχη αλλαζα μεχρι και οροφο οταν του δινανε μπουκαλι.. ε δεν μπορω να ξενιτευομαι συνεχεια.. τωρα αρκουμαι στο να αλλαζω δωματιο..

Μακαρι κ μενα να καθοταν καμια ωριτσα στο ρηλαξ..αλλα χανει το ενδιαφερον της εκει κ συντομα αρχιζει την κλαψα.

Εχω δοκιμασει να την αφησω να δω αν θα ηρεμησει αλλα χειροτερεύει κ το νιαουρισμα γινεται σπαραγμος:(

Κι ο δικος μου ετσι κανει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...