Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Πηρα και ντεπον..δεν ηταν τοσο δυνατος αλλα μ επιασε αυτο ξαφνικα και για 2 ωρες δεν εβλεπα..Πως ειναι αν μπεις σε πιο σκοτεινο μερος μετα απο εκθεση σε ηλιο που για λιγο δε βλεπεις? Καπως ετσι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως τη δεχτηκες τη φιλη σου Καραμελαα... :D:D

Σε επιασε πονοκεφαλος ο οποιοε σου εφερε σκοτοδινη?? αμαν ρε παιδι μου.. :(:(

εγω αγαπω πολυ τις αποκριες και λυπαμαι που δεν συμφωνουν οι περισσοτεροι..

ψοφαω να ντυθω (σχεδον καθε χρονο ντυνομαι κατι Η ψωνιζω κατι αποκριατικο για να χω για το καλο) και ας μην εχω να παω πουθενα..

και απο πριν κανω παιδια στολιζα ΠΑΝΤΑ το σπιτι με μασκες, σερπαντινες και εκανα και τραπεζια αντι παρτυ μιας και οι φιλοι μας δε ψηνονται..

τωρα περιμενω να μεγαλωσει λιγο ακομη η κορη μπας και καταφερω μαζι της να συμμετεχουμε σε κανενα καρναβαλι..για την ωρα την πηγαινω πχ στου Μοσχατου

ειμαι για τα πανηγυρια με λιγα λογια...:tongue::tongue::tongue:

Μανουλιτσες, εσεις που θελετε να ντυσετε τα μωρουλια σας και να κανετε κι εντυπωση κοιταξτε εδω.. πανακριβες οι ατιμες.. αλλα αμα καποιος το θελει πολυ... :tongue:

http://www.halloweenexpress.com/tom-arma-costumes-c-353.html?page=1

και πιο οικονομικες..

http://www.playama.com/playamas-c-310.html?osCsid=27474c2753dd6ae3de0d10bf9d7244e7 (μπυτζαμες ειναι αλλα κανουν δουλεια)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Δε θα την ελεγα σκοτοδινη...μαλλον φωτοδινη! χαχααα!! Δεν ειναι αυτο που νιωθεις αδυναμια και ταση λυποθυμιας...κατα τ αλλα ημουν μια χαρα...Το εχω ξαναπαθει αλλα 2-3 χρονια πριν,,,,καποια στιγμη πρεπει να το κοιταξω...

Για να ριξω μια ματια στις στολες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Τωρα βλεπω οτι οι περισσοτερες εχουν ελλειψη...

Κοριτσια, εσεις καθαριζετε ή πλενετε καθε φορα τις ρωγες σας πριν θηλασετε? Αν οχι ποσο συχνα? Εγω το αμελω ρε..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

χαχα! τελειες!

Οι πρωτες ειναι πολυ πιο ωραιες! Οτι πληρωνεις παιρνεις! Αλλα δε νομιζω οτι θα καθοταν πολυ ωρα χαρουμενη η μικρη μου μεσα σ αυτα...ισως να μεγαλωσουμε λιγο ακομα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εκλεισε ο υπολογιστης!

και εμενα μου αρεσουν οι αποκριες αρκει να εχω και καπου να παω, να ντυθω. Λεω να ντυσω το μικρο spiderman μιας και ειναι ο αγαπημενος ηρωας του αντρα μου.

απολυτα σοβαρα caramello μου. Αστα μου τα πηρε τα μυαλα ο Σακης

αχου ερχονται οι αποκριες τι ωραια για να δουμε αν θα καταφερουμε να ντυθουμε κατι τις....

Οσο για τον Σακη ενα εχω να πω ειναι πολυ απλος ,το καλοκαιρι που ηταν για διακοπες εμενε σε ενα σπιτι διπλα απο την κουνιαδα μου που γνωριζονται απο παιδια και καναμε ΒΒQ και ηταν οικογενιακος καλα χαζομπαμπας...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Κοριτσια, εσεις καθαριζετε ή πλενετε καθε φορα τις ρωγες σας πριν θηλασετε? Αν οχι ποσο συχνα? Εγω το αμελω ρε..

Μπααα...ουτε καν...πολλες φορες ξεχναω να καθαρισω και τη λανολινη...Εχει απορροφηθει βεβαια το πιο πολυ και λενε οτι δε πειραζει αλλα το θυμαμαι παντα αφου εχει βουτηξει το στηθος και λεω τωρα...την εκανα παλι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καραμελιτσα καλως δεχτηκες την φιλη σου, αυτο με τον πονοκεφαλο ακι την σκοτοδινη το εχω παθει και εγω φρικη...

εγω θελω να βρω στολη για τον μικρο η αστεριξ η οβελιξ,οι αγαπημενοι ηρωες του μπαμπαμας....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

αχου ερχονται οι αποκριες τι ωραια για να δουμε αν θα καταφερουμε να ντυθουμε κατι τις....

Οσο για τον Σακη ενα εχω να πω ειναι πολυ απλος ,το καλοκαιρι που ηταν για διακοπες εμενε σε ενα σπιτι διπλα απο την κουνιαδα μου που γνωριζονται απο παιδια και καναμε ΒΒQ και ηταν οικογενιακος καλα χαζομπαμπας...

Κανατε μπαρμπεκιου με το Σακη????πλακα κανεις?????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

ελεγα πριν οτι δεν εχει ο μικρος ακομη προγραμμα οπως τα περισσοτερα μωρα αλλα ξερω περιπου πως ..δουλευει.. βεβαια τιποτε δεν ειναι σταθερο και ας υπαρχει προγραμμα σε ενα μωρο αφου για τα επομενα δυο χρονια η αναπτυξη θα κρυβει εκπληξεις και γκρινιες και ξενυχτια..

παω να φαω και να καταφερω να κοιμηθω..

τελειες οι πυζαμες στολες αλλα δεν ψωνιζω διαδικτυακα..

εγω τις ρωγες τις πλενω το βραδυ μια φορα και μεσα στην ημερα μεχρι 3 φορες καθαριζω πριν απο καθε θηλασμο με γαζα και ορο..

στη κορη ημουν πιο σχολαστικη και το κανα καθε φορα..εδω βαριεμαι..

Διαφημίσεις

Μπααα...ουτε καν...πολλες φορες ξεχναω να καθαρισω και τη λανολινη...Εχει απορροφηθει βεβαια το πιο πολυ και λενε οτι δε πειραζει αλλα το θυμαμαι παντα αφου εχει βουτηξει το στηθος και λεω τωρα...την εκανα παλι...

εγω συνηθως το βραδυ που του πεταω το β@ζ@ μεχρι να του κανω το γαλα ασε πικρα μακαρι να ειχα τοσο γαλα να μην του εδινα σκονη(το χαβα μου εγω) αλλα μηλαμε για πολυ φαγανα...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Κανατε μπαρμπεκιου με το Σακη????πλακα κανεις?????????

Αληθεια λεω ο Σακης με την κουνιαδα μου πηγαιναν ενοργανη αλλα και ηταν μαζι στο σχολειο, αλλα κανω παρεα απο το σχολειο και με τον μικρο του αδελφο.Ασε την πρωτη φορα που τον ειχα δει εχα εμεινα παγοκολανα

ειχαμε παει σπιτι του μετα απο μπανιο και εκει που καθομασταν με την παρεα μπενει μεσα μας χερετα και εμεις κοιτουσαμε σαν χαζα....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Αληθεια λεω ο Σακης με την κουνιαδα μου πηγαιναν ενοργανη αλλα και ηταν μαζι στο σχολειο, αλλα κανω παρεα απο το σχολειο και με τον μικρο του αδελφο.Ασε την πρωτη φορα που τον ειχα δει εχα εμεινα παγοκολανα

ειχαμε παει σπιτι του μετα απο μπανιο και εκει που καθομασταν με την παρεα μπενει μεσα μας χερετα και εμεις κοιτουσαμε σαν χαζα....

χαχα! τελειοοοο!!!:lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αρετη εχεις δοκιμασει να δινεις συχνα, αλλα πολυ συχνα μιλαμε, στηθος μηπως κατεβει πιο πολυ γαλατακι?

ολη μερα στο στηθος τον εχω προσεχω και τι τρωω αλλα δεν βλεπω προκοπη το παλευω....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...