Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια..

Δυσκολη νυχτα Αριστεα ε? Μακαρι να σου περασει ο πονοκεφαλος γρηγορα...

Εμεις ειχαμε ευκολη νυχτα και δυσκολο ξημερωμα.. :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα! Εμεις καλουτσικο βραδυ, αλλα πολυ χεσιμο ρε κοριτσια...στις 7 με εχεσε παλι με εκτοξευση στη πιτζαμα και ολα τα σεντονια και υποσεντονα που εχω στην αλλαξιερα...στις 10 ειχε φυγει ολο απο την πλατη και εγινε χαμος...και για να βγει το φορμακι απο το κεφαλι ειχε σκατο μεχρι τον ομο και το μαγουλο...Περιμενω επισκεψη για το σκ οποτε αν δε μπω πολυ μην ανησυχησετε !

Εχω κι εγω πονοκεφαλο απο χτες το βραδυ αλλα ξερω ποισ με ματιασε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Γιατι τοση πολλη ευκοιλια ρε? Μπορει να την αρπαξε λιγακι?

Καλα εκανες και ειπες για τις επισκεψεις σου (ααααα, θαρθει η φιλη σου που περιμενες?????) γιατι και χτες λιγο που αργησες να μπεις, μου φανηκε πολυ παραξενο...

:rolleyes:

Καλημερα!!

Εμεις ξεκινησαμε τη νυχτα μας με ενα 11-2:30 κ χαρηκα πολυ, αλλα μετα ηταν ξυπνιος κ γκρινιαζε μεχρι τις 4παρα... oh well... που θα παει θα καλυτερεψει!

Τον ζυγισαμε χτες κ εχει παει 5500, που ειναι καλα, αλλα αν το δεις συγκριτικα με το βαρος που εβαζε πριν σαραντησει ειναι λιγο. Σε 12 μερες εβαλε μονο 400 γραμ.

Κι εσας σταματησε να βαζει πολυ μετα τον σαραντισμο? Γιατι δεν τρωει λιγοτερο, τα ιδια.

Κι εγω αρχισα να σκεφτομαι βαφτησια!!! Τι ωραια! Μαλλον τελος ΑΥγουστου θα τα κανουμε, κ βρηκα ενα σαιτ με τρομερες ιδεες!!!

Παρτε να ξεμυαλιστειτε!!!

http://www.hostessblog.com/

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τα μωρα σας εχουν λακακια;;;

τρελαινομαι για λακουβες!!!!!!!!!!

Μιρελα πολυ καλο,,, παιρνεις πολλες ιδεες κ ξεκολλας κ απο τα συνηθισμένα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε? Χαθηακα παλι για τι τις τελευταιες μερες ο μπομπιρας ειναι ανησυχος. εχει πολλα αερι αρε γαμωτο, ιδιαιτερα τη νυχτα με αποτελεσμα να ξυπναει συνεχεια. εσας εχπυν αερια? τι κανετε για αυτο?

στα μπιμπερο καθε ποτε αλλαζουμε τις θηλες?(ακομα δεν εμφανιστηκα αρχισα τις ερωτήσεις). Εν τω μεταξυ οποτε μπαινω δε βρισκω καμια σας! μα να μη μπορω να συντονιστω???

dbLDp2.png

Το δικο μου δεν εχει λακακια.. Γενικα ουτε στα σογια μας εχουμε..

Ειναι για μελετη το σάιτ αυτο Μυρελα.. ;)

Το παιδι το ζυγισατε μονοι σας ή στο γιατρο? Ετσι γινεται? Βαζουν λιγοτερο βαρος μετα?

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε? Χαθηακα παλι για τι τις τελευταιες μερες ο μπομπιρας ειναι ανησυχος. εχει πολλα αερι αρε γαμωτο, ιδιαιτερα τη νυχτα με αποτελεσμα να ξυπναει συνεχεια. εσας εχπυν αερια? τι κανετε για αυτο?

στα μπιμπερο καθε ποτε αλλαζουμε τις θηλες?(ακομα δεν εμφανιστηκα αρχισα τις ερωτήσεις). Εν τω μεταξυ οποτε μπαινω δε βρισκω καμια σας! μα να μη μπορω να συντονιστω???

Γειαααα... εγω δεν ξερω αλλα κοιτα εδω για θηλες..

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23720

Εμενα κανει διαγωνισμο αεριων με τον πατερα του...ειναι νορμαλ μωρε. :P

Καλημερα!!

Εμεις ξεκινησαμε τη νυχτα μας με ενα 11-2:30 κ χαρηκα πολυ, αλλα μετα ηταν ξυπνιος κ γκρινιαζε μεχρι τις 4παρα... oh well... που θα παει θα καλυτερεψει!

Τον ζυγισαμε χτες κ εχει παει 5500, που ειναι καλα, αλλα αν το δεις συγκριτικα με το βαρος που εβαζε πριν σαραντησει ειναι λιγο. Σε 12 μερες εβαλε μονο 400 γραμ.

Κι εσας σταματησε να βαζει πολυ μετα τον σαραντισμο? Γιατι δεν τρωει λιγοτερο, τα ιδια.

Κι εγω αρχισα να σκεφτομαι βαφτησια!!! Τι ωραια! Μαλλον τελος ΑΥγουστου θα τα κανουμε, κ βρηκα ενα σαιτ με τρομερες ιδεες!!!

Παρτε να ξεμυαλιστειτε!!!

http://www.hostessblog.com/

εγω εχω καταληξει κιολας.. που θα τα κανω, ποτε, με ποιους, χωρις ποιους.. τι θα φανε (σχεδον)..μονο οι μπουμπουνιερες εχουν μεινει και δεν εχω ιδεα τι θα κανω....

Διαφημίσεις

λακακια?? εμενα εχει πολλες διπλες στα μπουτια του (παιδια τωρα εχει πιασει παλι συζητηση με το μομπιλε..μαλλον τα αγορακια ειναι πολυ ευπιστα..νομιζουν οτι ειναι υπαρκτα προσωπα..χαχα.. η κορη μου χ$%^^ τα χε..)

εμενα εχει το θεληματικο πηγουνι μου...χαχα!!

λοιπον παιχνιδι που αρεσει πολυ στα περισσοτερα παιδακια ειναι το σκυλακι της fisher price (τωρα εχει βγαλει και ενα καινουργιο πιο ρομποτικο αλλα δεν εχω αποψη ποσο μοιαζει με αυτο που λεω εγω και ποσο η λιγοτερο καλυτερο ειναι..)

και η τσαγιερα της fisher price για τα κοριτσακια..

επισης για αργοτερα το συντριβανι της playskool τα ξετρελενει..

μολις βρω χρονο θα σας κανω παρεθεσεις..

εμενα παντως τον φωτεινο αγκαλιτσα τον φτυνει κανονικα.. δεν του δινει καμια σημασια..

Dina:) Το δικο μου δεν εχει λακακια.. Γενικα ουτε στα σογια μας εχουμε..

Ειναι για μελετη το σάιτ αυτο Μυρελα.. :wink:

Το παιδι το ζυγισατε μονοι σας ή στο γιατρο? Ετσι γινεται? Βαζουν λιγοτερο βαρος μετα?

εμεις εχουμε κ λακακια κ διπλες στα μπουτακια μας!!! τρελαινομαιιιι!

μονοι μας τον ζυγισαμε στη ζυγαρια τη κουζινας! θα παμε για εμβολια στις 19 κ θα μας λυσει τις αποριες, απλα δε μου αρεσε σε πρωτη ματια το βαρος....:wink:

i0967wbvenhz372s.png

εμεις εχουμε κ λακακια κ διπλες στα μπουτακια μας!!! τρελαινομαιιιι!

μονοι μας τον ζυγισαμε στη ζυγαρια τη κουζινας! θα παμε για εμβολια στις 19 κ θα μας λυσει τις αποριες, απλα δε μου αρεσε σε πρωτη ματια το βαρος....:wink:

Καμια φορα απο ζυγαρια σε ζυγαρια διαφερει το αποτελεσμα.. κ γω το εκανα μια φορα με τη ζυγαρια της κουζινας κ επεσε μεσα..

εγω εχω καταληξει κιολας.. που θα τα κανω, ποτε, με ποιους, χωρις ποιους.. τι θα φανε (σχεδον)..μονο οι μπουμπουνιερες εχουν μεινει και δεν εχω ιδεα τι θα κανω....

ρε θυριο κιολλας;;

ποτε θα την κανεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...