Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα αυτο το τελευταιο πολυ μου αρεσε..το φοραγα ανετα... ειναι κ κοντο.. με ενα παπουτσι ψηλο ειναι οτι πρεπει...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

εμενα αυτο το τελευταιο πολυ μου αρεσε..το φοραγα ανετα... ειναι κ κοντο.. με ενα παπουτσι ψηλο ειναι οτι πρεπει...

Σε ποια σελιδα ειναι? Στην πρωτη? Ψηνομαι τρελα να αγορασω κανα δυο για κανα γαμο και βαφτιση.. ας οψεται η αφραγκια.. (τα παραπανισια κιλα και το 1,65 υψος δεν ειναι προβλημα φυσικα! χαχαχα)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

εγω παντως στη βαπτιση της μικρης ειχα παρει αντλημενο γαλα σε ισοθερμικο και το θερμος με καυτο νερο για να ζεσταθει το γαλα ετσι ωστε μετα τη κριση της κολυμπθρας η θεια πηρε το μωρο και το ταισε οσο εμεις χαιρετουσαμε τους καλεσμενους

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τελεια η νυφη! χαχα!!:lol::lol::lol:

Προσπερ θαυμαζω τις δυναμεις σου! Κουραγιοοοοο!! Τι εχει η μικρουλα και ξυπναει??:confused::confused:

Εμεις εχουμε λιωσει στον υπνο.Οχι τοσο εγω..η μικρη..Ξυπνησαμε 2 φορες το βραδυ οπως τα τελευταια βραδυα και την τριτη φορα την πηρα στο κρεβατι και ξυπνησαμε 10 και μιση! Βασικα εγω ξυπνησα γιατι καποια στιγμη πρεπει να βγει και ο καημενος ο σκυλος. Εκατσε μια ωρα ξυπνια και μετα την εβαλα στο μαρσιπο και κοιμαται αλλες 2 ωρες! Καλε μηπως νιωθει αδιαθετουλι απο τον εμβολιο? Πυρετο δεν εχει την τσεκαρω συνεχεια! Αλλα τι υπνος ειναι αυτος???

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

caramello μπορεις να μου πεις πως τη βαζεις στο μαρσιπο κ κοιμαται?

ΜΟυ εχει σπασει ολιγον τι τα νευρα ο μικρος... απο τις 7 το πρωι εχει κοιμηθει 1 ωρα το πολυ... κ δε καθεται μονος του πολλη ωρα, κ δε μπορω να κανω δουλειες που θελω!

Εχω τον babasling αλλα μεχρι τωρα εχει βγει αχρηστος. δ ξερω πως να τον βολεψω μεσα, κλαιει οταν τον βαζω. μια φορα μονο ο μπαμπας πετυχε μια σταση κ κοιμηθηκε καλα.

i0967wbvenhz372s.png

Μυρελα μου εχω ενα ring sling και δε το θελει.Το βαζω μονο αν εχει κοιμηθει στην αγκαλια.Αν της το βαλω ξυπνια δε το θελει.Ο μαρσιπος που μας βολευει ειναι ο ergo baby carrier. Eιναι ακριβουτσικο αλλα ευτυχως σε εμας βολεψε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κι εμεις εδω..τρωμε και γκρινιαζουμε!:tongue:

και εμείς απο αυτό :)

Ντινούλα τι ωραία πράγματα είναι αυτά??

Ασε να δούμε πόσα κιλά θα έχουμε χάσει κ θα σας πω!! χιχιχιχ

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...