Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

κοριτσακια καλησπερα!

Πηγαμε στον γιατρο σημερα..η μπεμπουλα 1,5 κιλο(διπλασιο βαρος απο την 25 εβδομαδα)~~το μονο κακο ειναι πως ο γιατρος βρηκε υδρονεφρωση στο αριστερο νεφρο,,ειμαι πολυ χαλια,,με καθησυχασε λεγοντας πως φευγει ως συνηθως πριν την γεννα κ αν δεν φυγει περνει αντιβιωση η μικρη μολις γεννηθει,,,τωρα ψαχνω στην μηχ αναζητησης και μου βγαζει χιλια δυο κ εχω μπερδευτει...μακαρι να εξαφανιστει...ολα τα αλλα καλα και οι εξετασεις ουρων-κολπικων...σας αφηνω φιλες μου,παω να διαβασω τα σχετικα αρθρα στο google

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λια, τι ειναι αυτο; ξαφνικα εμφανιστηκε;; Ελα μην αγχωνεσαι αφου σου ειπε ο γιατρος οτι αντιμετωπιζεται....

Ευχομαι να μην ειναι τιποτα παντως... Να προσπαθεις να εισαι ηρεμη,για τη μπεμπα σου...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Λια, με το λιγο που εψαξα για την υδρονεφρωση, διαπιστωσα οτι ειναι καθησυχαστικα τα σχολια.. οποτε μην στεναχωριεσαι και μην προδικαζεις καταστασεις. Αν ηταν κατι σοβαρο, ο γιατρος θα σου το ελεγε.. Ολα καλα πηγαινουν, δωσε ενα φιλακι στην μπεμπουλα σου απο εμας και τα μωρακια μας..;)

Πολλα φιλια, καληνυχτα..

:*

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλησπερα..

Λια και εγω συμφωνω με τις προλαλησασες και με αυτα που διαβασα σε αντιστοιχα site.. συνηθως δειχνουν να υποχωρουν ή να αντιμετωπιζονται και αφου ο γιατρος σου δινει τετοια ενδεχομενα ας ελπισουμε στο δυνατο καλυτερο.. μπορει στους επομενους μηνες με την αναπτυξη να υποχωρησει..το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζεται..

και σαφως απο την αλλη το οτι εχεις θορυβηθει ειναι απολυτα φυσιολογικο ομως οπως και να χει θα πρεπει να κανεις υπομονη και για την ωρα απλα να ενημερωθεις..

καλο βραδυ σε ολα τα κοριτσια!!

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια! Τι κανετε??? Σας διαβαζω σχεδον καθε μερα απλα δεν γραφω γιατι τον τελευταιο καιρο κουραζομαι πολυ οταν καθομαι ιντερνετ λογω του οτι με πιανει η μεση μου!!!! Ξεκιναω καποιες στιγμες να κοιταω πραγματα για τον μπεμπουλη και μολις θελω να μπω να σας γραψω εχω ηδη κουραστει...οποτε προτιμω να διαβαζω και να σας γραψω μια και καλη...

Αριστεα και Ντινα πολυ καλα τα νεα σας απο τα μπεμπακια σας μπραβο!!!!

Λια μου η αληθεια ειναι οτι εχεις ταραχτει αλλα απ'οσο διαβασα και γω η υδρονεφρωση δεν ειναι κατι ανησυχητικο....βεβαια σε καταλαβαινω, ακομα και οτι το ενα του αφτι ειναι μικροτερο να μας λεγανε δεν θα μας ευχαριστουσε!Ευχομαι τα καλυτερα!

Προσπ μου τι να πω για σενα?Απο που ν'αρχισω και που να τελειωσω? Μας δινεις τοσε ςχρησιμες συμβουλες που πραγματικα δεν χρειαζεται να ψαξω αλλου για πληροφοριες!!!!

Κυριακ μου σημερα εχεις γιατρο αν δεν κανω λαθος ή ειναι σειρα δικη σου Ελενη? Περιμενουμε νεακια απο το ζουζουνι οποια και αν ειναι να παει!!!!!!

Μαριαλενα και snοwflake καιρο εχω να σας διαβασω....τι κανουν τα ζουζουνια σας???

Εμεις ειμαστε καλα και κλωτσαμε συνεχως....τωρα τον νιωθω πολυ στα πλαγια δεξια και αριστερα και αρκετα ψηλα...ειναι ποδαρακια λογικα γιατι το κλωτσιδι ειναι συμμετρικο και το ιδο και απο τις 2 πλευρες!!!!!

Για το θεμα μπανιου του μωρου μετα το μαιευτηριο κι εγω συμφωνω οτι θελει πολυ προσοχη αλλα νομιζω οτι μεσα στο μπανακι ειναι πιο ασφαλες το μωρο και οχι μονο απο θεμα νερου απευθειας στο σωματακι του αλλα και θεμα μην γλιστρισει και μας πεσει...βεβαια εννοειται πως θα προσεχουμε πολυ αλλα ο εξω απο δω εχει πολλα ποδαρια....αυτο με το μωρο με τα εγκαυματα τραγικο....μολις το διαβασα τρελαθηκα!!!! Παντως η δικη μου αποψη ειναι να τα κανουμε μπανιο μεσα στο μπανακι και αρχικα να ριχνουμε νερακι με κανατα....αργοτερα κανονικα με το ντουζ....

Για το θεμα ποσο ειναι σωστο να κρατησουμε το μωρο διπλα μας, νομιζω οτι ειναι θεμα του καθε γονιου αυτο και τις αναγκες του παιδιου...αν θηλαζει ειναι δυσκολο να το εχεις στο δωματιο του γιατι ο θηλασμος μπορει να γινεται αρκετες φορες το βραδυ οποτε το περα δωθε της μανας δεν ειναι και οτι καλυτερο...Εγω δεν θελω να πω ακομα οτι θα το εχω στο δωματιο μας για τοσο καιρο γιατι δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω οσον αφορα το ταισμα και γενικα την ανησυχια μου ειδικα το πρωτο 3μηνο που το μωρο θελει πολυ προσοχη απο πολλα...Οι κακες μαναδες ειναι αλλες και οχι αυτες που νοιαζονται για τα παιδια τους...ειναι δυνατον να θεωρηθει κακη μητερα καποια επειδη κραταει το παιδι της αρκετο χρονικο διαστημα διπλα της ή επειδη το θηλαζει 2 χρονια? Προσπ βγαινω απο τα ρουχα μου...ειναι δυνατον?Που ζουμε? Μπραβο σου κοπελα μου και μην ακους κανεναν...!!!

Εγω κοριτσια σουτιεν θηλασμου ή εγκυμοσυνης δεν εχω παρει ακομα γιατι αλλαξα απλα νουμερο και πηρα 2 πιο μαλακά σουτιεν που με καλυπτουν προς το παρον....σκεφτομαι να παρω κατευθειαν θηλασμου!!!!!

Οσο για τα στρωματα εγω πηρα απευθειας κοκοφοινικα και οχι επειδη ηταν πιο οικονομικο, 20 ευρω ακριβοτερο ηταν το λατεξ μαζι με κοκοφοινικα, αλλα επειδη θεωρω οτι ειναι καλυτερο οπως μου ειπαν σε 2 μαγαζια με βρεφικα ειδη! Ρωτησα και μια παιδιατρο φιλη και μου ειπε παλι για κοκοφοινικα! Απλα επειδη αλλαξαν τα σχεδια τον πρωτο καιρο θα τον κοιμιζω στο παρκοκρεβατο που θα εχω διπλα μου και θα παρω και για εκει στρωμα αλλα λατεξ να εχω εναλλακτικη...μπαινει και στην κουνια οποτε θα εχω επιλογη...απλα σκεφτηκα οτι στο πορτ μπεμπε δεν θα ειναι και πολυ ανετα...τι αλλο θιξατε σαν θεμα???? Δεν θυμαμαι....αν θυμηθω θα συμπληρωσω....χιχιχι!!!

Διαφημίσεις

Εχω στειλει πμ σε ολες σας για το ονομα μου στο facebook!!!!!

Περιμενω να γινουμε φιλες κι εκει και κυριως να δουμε η μια της αλλης τη φατσα.....εχω βαλει και φωτο με την κοιλουμπα!!!!!!

Καλημερα κοριτσια και μπεμπινια!!!

Ματινακι αν εχεις σταθερο η/υ ειναι λιγο ζορι να τη βγαζεις σε καρεκλα, εγω εχω λαπτοπ κ ειμαι μονιμως στο κρεβατι αλλιως δεν τη παλευα.. Σου εστειλα αιτημα φιλιαςςςςς.....!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Κορίτσια, καλησπέρα και από μένα! Ελπίζω να δέχεστε παρέα και από πιο εγκυμονούσες μικρότερων εβδομάδων!!!:D

Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό αλλά λόγω ότι έχω ΠΗΤ το Δεκέμβρη και συγκεκριμένα στις 22 δεν έχω γράψει στο cafe σας.

Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη αλλά μέχρι τώρα έχω μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη (πρόωρες συστολές που ξεκίνησαν τη 16η εβδομάδα, ανεπάρκεια τραχήλου και ως συνέπεια περίδεση και έχω νοσηλευθεί ήδη δύο φορές λόγω συσπάσεων). Για τις συσπάσεις παίρνω yutopar, utrogestan και μαγνήσιο και είμαι στο κρεβάτι εδώ και 2 μήνες σχεδόν. Πριν από μία εβδομάδα μου είπε η γιατρός να μειώσω το yutopar για να δούμε πώς θα πάω, αλλά δυστυχώς με ξανάπιασαν συσπάσεις, οπότε παίρνω πάλι τη μέγιστη δόση.

Σήμερα που με είδε η γιατρός μου την ρώτησα πότε βλέπει να γεννάω μου είπε κατά την 35η εβδομάδα (γύρω στα μέσα Νοέμβρη).

Θα ήθελα να απευθυνθώ στην prosperous -και όχι μόνο- επειδή είδα ότι έχει κάνει περίδεση αλλά και σε όποια άλλη κοπέλα έχει ακούσει κάτι ανάλογο. Συνήθως με την περίδεση ο τοκετός είναι πρόωρος? Ξέρω ότι οι συσπάσεις προκαλούν πρόωρο τοκετό(στη δεύτερη γέννησα 35 και 4 λόγω συσπάσεων) αλλά συμβαίνει το ίδιο και όταν υπάρχει περίδεση?

Εσένα, prosperous, τι σου έχει πει ο γιατρός σου?

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες τις κοιλίτσες !!!:D:D:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλημερα, μανουλιτσες... :D

Ματινάκι σου εστειλα αιτημα φιλιας.. :-P

Εγω με το που εμαθα οτι ειμαι εγκυος εβγαλα το wifi απο το σπιτι για λογους ασφαλειας, οποτε το λαπτοπ το εδωσα στον πεθερο μου επειδη το δικο του χαλασε.. Αριστεα, προτεινω να μην το ακουμπας στην κοιλιτσα το λαπιτοπι.. Επισης, εβγαλα και το φουρνο μικροκυματων απο την κουζινα, ηταν η αγαπημενη συσκευη, παλι λογω της ακτινοβολιας που εκπεμπει.. Μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικη, το ξερω... επισης, σπανια εχω το κινητο μου ανοιχτο στο σπιτι, οποιος θελει με παιρνει στο σταθερο.. Ειδικα δε, οταν ειμαι εκτος σπιτιου και κανω βολτες στην αγορα παλι το εχω κλειστο για να μην πηγαινει η ακτινοβολια στο στηθος ή στην κοιλια μου, αναλογα με το υψος που φτανει η τσαντα που φοραω... :? ειμαι ψυχακιας ε ? :| και το τελευταιο, ελεγα θα γραφω στο παιδι μου ενα τυπου ημερολογιο (ειχα παρει ενα τελειο απο τη Γερμανια πριν 2,5 χρονια) κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, αλλα δεν το εκανα εξαιτιας των φοβιων μου του α' τριμηνου και εξαιτιας της απειριας μου..:( και τωρα το μετανιωνω... :cry:

Annpan, καλωσηρθες στην παρεα μας.. Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου ολα να πανε καλα, καλη δυναμη και με το καλο να δεις το μωρακι σου! :D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημερα κοριτσια και μπεμπινια!!!

Ματινακι αν εχεις σταθερο η/υ ειναι λιγο ζορι να τη βγαζεις σε καρεκλα, εγω εχω λαπτοπ κ ειμαι μονιμως στο κρεβατι αλλιως δεν τη παλευα.. Σου εστειλα αιτημα φιλιαςςςςς.....!!!

Αριστεα μου φτου φτου σκορδα....μια κουκλα ζωγραφιστη εισαι!!!!

Οσον αφορα τον υπολογιστη κι εγω λαπτοπ εχω αλλα δεν εχω ασυρματη συνδεση γιατι ειχε μπελα και βαρεθηκα να το κανω....σε καναπε καθομαι αλλα ειναι αβολος γιατι ειναι μικρος και πιανομαι ευκολα! Τωρα το σκεφτομαι να μπω στην διαδικασια να το κανω ασυρματο το ιντερνετ γιατι δεν θα την παλεψω....

Παω να μαγειρεψω.....

Φιλακια σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπακια!!!!!

000200C0.gif000200C0.gif000200C0.gif

000203F3.gif

Διαφημίσεις

Annpan, καλωσηρθες στην παρεα μας.. Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου ολα να πανε καλα, καλη δυναμη και με το καλο να δεις το μωρακι σου! :D

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!! Ανταποδίδω τις ευχές!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλησπέρα και από εμένα..

Γύρισα ένα πτώμα από το Ιασώ, επειδή είχα μαζί τις εξετάσεις (νυστική) και μετά στο καπάκι τον υπέρηχο, όπου περίμενα αρκετά επειδή προέκυψε βλάβη σε ένα μηχάνημα και όλα τα ραντεβού καθυστέρησαν..

Τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές θα τα πάρω σε λίγες μέρες.

Από τον υπέρηχο, ο μπέμπης είναι 1284 gr και οι μετρήσεις του γενικά ήταν στο διάστημα από μικρό έως μεσαίο.... Στεναχωρήθηκα με αυτό... Κοίταξα όταν γυρισα σπίτι τον υπέρηχο στην β-επιπέδου και τότε οι μετρήσεις του ήταν κοντά στον μέσο όρο και λίγο πιο πάνω. Τώρα είναι κάτω από τον μέσο όρο... Το μωράκι ήταν με το κεφάλι κάτω, κάθετα, και έκανε και αναπνευστικές κινήσεις, κάτι το οποίο με ευχαρίστησε πολύ μπορώ να πω. Είπα στο γιατρό ότι έχουμε καθημερινά και λόξυγγα και τον ικανοποίησε πολύ. Κατά τ'άλλα, ο πλακούντας είπε ότι είναι καλός, αμνιακό υγρό καλό, αλλά για τον ομφάλιο λώρο και την ομφαλική πίεση δεν μου είπε, αυτά λέει θα τα δούμε στο doppler.... Είμαι στεναχωρημένη με τις μετρήσεις.... Γιατί στην β-επιπέδου ήταν πιο κοντά στον μέσο όρο και πιο πάνω και τώρα συμβαίνει το αντίθετο....;

Το άλλο που συνέβη και τα έχω πάρει τρελά είναι ότι όταν γύρισα και κοίταζα με προσοχή τον υπέρηχο, όλες οι εικόνες από τον υπέρηχο, αυτές οι ασπρόμαυρες, είναι μιας άλλης κοπέλας και όχι οι δικές μου....!!!!!!!!! :mad::mad::mad: Μόνο η πρώτη σελίδα με τα ποσά των μετρήσεων είναι δική μου και η τελυταία που περιέχει το μωράκι σε 4d. Οι ενδιάμεσες λένε άλλο όνομα πάνω.... Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν αν θέλω να ξαναπάω να κάνω τον υπέρηχο χωρίς να πληρώσω. Αλλά πραγματικά είναι πολύ μακριά για να ξαναπάω και δεν έχω κανέναν δικό μου αυτές τις μέρες εδώ...

Αφήστε, είμαι να σκάσω με όλα σήμερα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και από εμένα..

Από τον υπέρηχο, ο μπέμπης είναι 1284 gr και οι μετρήσεις του γενικά ήταν στο διάστημα από μικρό έως μεσαίο.... Στεναχωρήθηκα με αυτό... Κοίταξα όταν γυρισα σπίτι τον υπέρηχο στην β-επιπέδου και τότε οι μετρήσεις του ήταν κοντά στον μέσο όρο και λίγο πιο πάνω. Τώρα είναι κάτω από τον μέσο όρο... Είμαι στεναχωρημένη με τις μετρήσεις.... Γιατί στην β-επιπέδου ήταν πιο κοντά στον μέσο όρο και πιο πάνω και τώρα συμβαίνει το αντίθετο....;

Αφήστε, είμαι να σκάσω με όλα σήμερα.....

Καλησπέρα! Οι υπέρηχοι έχουν απόκλιση περίπου 10% προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Μήπως είναι το βάρος που σου έβγαλαν μέσα στα όρια αυτά? Γιατί αφού ο πλακούντας είναι καλός και δεν έχει γήρανση τότε σημαίνει ότι αναπτύσσεται κανονικά. Ο γιατρός σου δεν είπε κάτι για το βάρος? Ο υπέρηχος που έκανες σήμερα έγινε με το ίδιο μηχάνημα? Γιατί πολλές φορές και από μηχάνημα σε μηχάνημα υπάρχει απόκλιση. Εξάλλου εάν είναι στη μέση και προς τα κάτω δεν είναι και μεγάλη η διαφορά, ετσι δεν είναι?

Δεν τους παίρνεις τηλ. να κανονίσεις ξανά ένα ραντεβού αφού έκαναν και το λάθος με τις φωτογραφίες και να στο ξαναμετρήσουν να δεις τι θα σου πουν?

Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου και δε θα σου πω να μην το σκέφτεσαι γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολο, απλά προσπάθησε να το δεις λίγο πιο ψύχραιμα και να περιμένεις μέχρι την επόμενη μέτρηση. Αν δεις όμως ότι σε 'τρώει' εγώ θα έλεγα να ξαναπάς μετά από 7-10 μέρες να το ξαναδείς. Εγώ αν έχω κάποια υποψία ότι κάτι συμβαίνει δεν αφήνω σε ησυχία τη γιατρό μου-την παίρνω τηλ. ή πηγαίνω στο ιατρείο της για να μου φύγει το άγχος και να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά. Να φανταστείς σήμερα ξύπνησα και ήταν το εσώρουχο σα βρεγμένο -όχι τα φυσιολογικά υγρά, αλλά σα νερό- και την πήρα τηλέφωνο και πήγα αμέσως στο μαιευτήριο να μου κάνει δείκτη για ρήξη υμένων. Μου είπε βέβαια και από το τηλ. ότι μάλλον δεν είναι τίποτα αφού δεν χάνω συνέχεια, αλλά δε θα μπορούσα να το αφήσω έτσι και να το σκέφτομαι συνέχεια μέχρι την άλλη εβδομάδα που είχα ραντεβού. Τελικά όλα ήταν εντάξει και μου είπε ότι μάλλον επειδή είμαι συνέχεια στο κρεβάτι δεν είναι η ροή όπως όταν κινούμαστε και μπορεί να βγαίνουν μαζεμένα.Τουλάχιστον έτσι μου έφυγε το άγχος!!!

Κάνε αυτό που αισθάνεσαι και αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις εσύ καλύτερα. :-P

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Annpan, καταρχάς, να σου ευχηθώ να έχεις μια πολύ καλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης σου και με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.. Ο πλακούντας γράφει ότι έχει βαθμό ωρίμανσης Ι-ΙΙ και ίσως κι αυτό να έχει κάποια ανάμειξη.. Το μηχάνημα ήταν το ίδιο, στον ίδιο γιατρό. Ο δικός μου γιατρός, δυστυχώς, ήταν απών επειδή δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Αθήνα. Όταν ρώτησα το γιατρό για το πώς του φάνηκε το βάρος, μου απάντησε ότι είναι καλό, και ότι δείχνει να είναι ένα μωράκι μικρό προς μεσαίο. Ε, πώς να το πάρω τώρα αυτό; Για καλό..; Μου είπαν, λόγω του λάθους που έκαναν, αν θέλω να ξαναπάω αύριο, αλλά σκέφτομαι ότι αν είναι να το επαναλάβω μόνο και μόνο για να πάρω τις σωστές φωτογραφίες, δεν ξέρω αν αξίζει την ταλαιπωρία, επειδή είναι και μακριά το σπίτι μου μέχρι το Ιασώ. Ίσως το να ξεκουραστώ περισσότερο να είναι πιο συνετή απόφαση, αλλά ακόμη είναι αλήθεια ότι δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω αύριο ή όχι. Περιμένω να έρθει και απόγευμα ώστε να μιλήσω και με το γιατρό μου και να μου πει τη γνώμη του.

Είμαι ακόμη σε πολύ περίεργη ψυχολογική κατάσταση και ξέρω ότι δεν κάνει καθόλου καλό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kyriak_ αν είναι να πας αύριο νομίζω δεν έχει νόημα-αφού είναι και μακριά και θα ταλαιπωρηθείς. Εγώ θα έλεγα να περάσουν μερικές μέρες ώστε να μπορέσεις να δεις την ανάπτυξη-δηλαδή σε μία εβδομάδα από τώρα. Περίμενε να δεις τι θα σου πει και ο γιατρός σου και πράττεις ανάλογα.

Όσο για το ψυχολογικό, εγώ με όλα αυτά που μου έχουν τύχει πλέον εφαρμόζω την εξής 'πρακτική':προσπαθώ όσο γίνεται σε κάθε τι που μου συμβαίνει να 'κατεβάζω ρολά' δηλαδή πώς να το εξηγήσω...προσπαθώ να το αφήνω να φεύγει από πάνω μου, από τη σκέψη μου και με έχει βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα. Νομίζω ότι αν δεν το έκανα θα είχα πάθει πολύ χειρότερα γιατί το άγχος μόνο να βλάψει μπορεί. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι πρέπει να είμαι ήρεμη για να μην έχω συσπάσεις, όταν θα μπορούσα να σκεφτώ χίλια δυο πράγματα και να αγχωθώ.

Ελπίζω ο γιατρός σου να σε καθησυχάσει με αυτά που θα σου πει.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...