Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Χαχα! δεν αποκλειεται!

Πονανε οι θηλες η το στηθος ολοκληρο?

οι θηλές, έχουν γίνει άσπρες σαν νεκρό κρέας

Την τσακισα τη σουπιτσα...Ευτυχως που μ αρεσει...ααχχ..εγω ποτε θα φαω σοκολατα...ο αντρας μου τσακιζει νουτελα μπροστα μου καθε μερα!

Αντε καληνυχτα κοριτσακια!

Αχ ειλικρινα πως μπορείς καραμελάκο?? έχω φάει τόσην σοκολάτα, που δεν έχω φάει ποτέ στην ζωή μου!!

Να με παλι φυγανε οι τυραννοσαυροι(τα ξαδελφια μας) καναμε το μπανακι μας και φαγαμε και αντι να πεσει ξερος ειχε ορεξη για παιχνιδακια οσπου εκανε τοοοοοσσσααααααααα πολλα κακα που τα λερωσαμε ολα και ξανακαναμε μπανιο...

Χα Χα Αυτά ειναι!!! :P

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις εχουμε αυτο http://www.amazon.co.uk/Angelcare-AC2000-Nappy-Disposal-System/dp/B000UODTXG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1326318356&sr=8-3

Πεταμε σακουλα 1 φορα τη βδομαδα, κ μεχρι τωρα εχει τελειωσει 1 ανταλακτικο, κ σε λιγο θα τελειωσει το δευτερο. Πολυ καλα νομιζω....

Στο πρωτο ανταλλακτικο δε το ξεραμε κιολας κ καναμε σπαταλες, ενω τωρα πεταμε πολυ πιο λιγη σακουλα τη φορα!:D

Σημερα μου κοιμηθηκε πολυ λιγο ολη μερα. Πρωτη φορα ετσι! Για να δουμε πως θα παει η νυχτα! λετε να κοιμηθουμε πιο πολυ? Μακαριιι!!!!

i0967wbvenhz372s.png

βασικά ούτε αυτός θέλει αλλά δν τολμάει να το πει καν, ξέρει τι κράξιμο θα φάει(ξέρετε έτσι από που ε?), πολιτικό θυμάστε ε? μια βδομάδα πριν γεννήσω!!
κι εμεις πολιτικο...και λεγαμε οταν επιστρεψουμε ελλαδα να κανουμε και θρησκευτικο...τωρα δε ξερω ουτε για τη βαφτιση πως θα την παλεψουμε οικονομικα...χαλιαααααααα...

κι εμεις με πολιτικο....αλλα δεν κοβομαστε για θρησκευτικο.....

Ακουω εχουμε γαμο;;;;

Αντε με το καλο!!

Εμεις πηραμε την αποφαση για γαμο Οκτωβρη/2010 κ 12 Φεβρουαριου/2011 παντρευτηκαμε κ μαζι με ετοιμασιες γαμου ειχαμε να επιπλωσουμε το σπιτι το οποιο ηταν αδειοοοοοο...

εμεις εκει που πιναμε το καφεδακι μας ειπαμε "δεν παντρευομαστε πριν τελειωσει το 2010" και ηταν 20 δεκ ε!30 ημασταν στο δημαρχειο....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Εμένα κοιμήθηκε έκανα μπάνιο περιμένω να τελειώσει πλυντήριο να την πέσω!!

Καλή σας νύχτα!!

εγω το απλωσα κιολας και μιλαμε για πολυ κρυοοοοοοοοοοο

καληνυχτα!!!!!!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Μιρελα μου μια χαρα ο καδος!! Και πολυυυυ οικονομικος!!

Με τις ευχες μου για εναν καλο υπνο..;)

Ρε συ snow καμια φορα κ μενα ασπριζουν οι ρωγες αλλα γιατι γινεται αυτο; απ'το τραβα-ρουφα;;;;

Αρετη κ γω ετσι ειμαι στις αποφασεις μου...''το γοργον κ χαρην εχει''

Παω κ γω σιγαααα σιγαααα για υπνο!! :D

goodnight2.jpg

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Κοιμηθηκαν και οι δικοι μου οι αντρες... :D

Κι η δικη μου η ρωγα ασπριζει, ειναι απο το πολυ μουλιασμα και την ταλαιοωρια λεω εγω...

2385831phuv3vc9ma.gif

Λοιπον Snow, εκανα ερευνα αφιερωμενη εξαιρετικα.. Ιδου θηλαζουσα νυφη

Breastfeeding-Bride.jpg

και εδω σου εχω διαφορα σχετικα links

http://www.llli.org/nb/nbmarapr02p51.html

http://www.circleofmoms.com/breastfeeding-moms/breastfeeding-bride-how-will-thiswork-has-anyone-done-this-before-my-son-will-be-4-5-months-at-my-642586

http://www.cafemom.com/group/325/forums/read/15103082/BREASTFEEDING_BRIDE

http://sweetlillymaternity.blogspot.com/

και εδω εχει ωραια νυφο-φορεματα..

http://bridesmaid.tidebuy.com/Bridesmaid-Dresses-69/?utm_source=google&utm_medium=ppc&utm_campaign=bridesmaid_dresses&gclid=CMmjv4OIya0CFYILtAoda3LAfw

αν ειναι να θηλασεις στο γαμο σου καλυτερα να παρεις στραπλες να βγαινει ευκολα διαφορετικα κοιτα αυτο το οχι και τοσο κομψο νυφικουλι..http://www.mamanana.com/nursing-dresses/spring-summer-nursing-dresses/new-ivory-charleston-dress-pr-450.html?cPath=2_61_46&osCsid=6e7c7cb4620e9f8bec75dbcd204234e8

Αυταααα.... Ας αποσυρθω κι εγω τωρα...

Καλη ξεκουραση μανουλιτσες!!!

:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

dina Βλεπω κανεις πολυ διαδικτυακη εργασια..χαχα!!

snow με το καλο ο γαμος.. χαιρετισματα στα απαιτητικα σογια στην Ολλανδια..

εγω ζω ενα γολγοθα με τη κορη μου τρεις νυχτες τωρα.. ολο ξυπναει και κλαιει και μουρμουραει δεν ξερει τι της φταιει.. αυτο μεχρι τις 3-4 το πρωι.. οπου μετα απο λιγο περνει τη σκυταλη ο μικρος.. σημερα ξυπνιος απο τις 5.45 :eek:.. εχω και τη κουνιαδα που τελευταια εχει παει σε αλλο πλανητη και ειμαι μεσα στα νευρα..

απλα..........θελω να σκοτωσω ανθρωπο :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Αχ, το ζουζουνι κανει αυτο που κανει παντα!!

ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!

Αλλα περα απο απο αυτο, τρωει αυτη τη στιγμη..:tongue::tongue:

:D:D:D:D:D:D:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...