Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ευχαριστουμε κοριτσακιαααα!!:D:D:D

Προσπερ δε παιζει να ειναι κι εσενα απο τον ποπουλη? Το ειδε ο παιδιατρος?Ειπες κατι?αχ δε θυμαμαι...:rolleyes:

Πρασινωπα με μαυρακι ντινα μου δε ξερω...το λινκ που μου ειχες στειλει δε λεει κατι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χεχε το ιδιο ακριβως εχουμε κι εμεις! Το μεγαλο η το μικρο πηρατε? `εμας το μικρο καθε 3-4 μερες γεμιζει τωρα που αλλαξαμε και μεγεθος πανας και οι κασσετες με τις σακκουλες δε μας κρατανε ενα μηνα που λεει! πολυ λιγοτερο!!!Εχει και πολυ γελιο οπως βγαινει! Σαν κολιε με πανες! Και πολυ βαρος μιλαμε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Mε πήραν συγγενείς απο Ολλανδία σήμερα τηλέφωνο, θέλουν μέχρι τέλος του μήνα να μάθουν ημερομηνία γάμο- βάφτισης.

picture-of-crazy-smiley-face.jpg

Για ποτε λετε με το καλο??

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Απλά δεν το είχα σκεφτεί ακόμα!!

Πλέον δεν πολύ καίγομαι για τον γάμο πάντως

Καταλαβαινω.. Ο αντρας σου τι λεει? Κι εγω θα πιεζομουν παρα πολυ παντως.. καλα, για τα εξοδα δεν το συζητω.. ουφ.. κι εμεις με πολιτικο γαμο παντρευτηκαμε για να αποφυγουμε οολααα αυτα τα οποια δεν μας αρεσουν καθολου..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

κι εμεις πολιτικο...και λεγαμε οταν επιστρεψουμε ελλαδα να κανουμε και θρησκευτικο...τωρα δε ξερω ουτε για τη βαφτιση πως θα την παλεψουμε οικονομικα...χαλιαααααααα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

αχ..σε 3 μερες εχει γενεθλια ο αντρας μου..και δε μπορω να του κανω κατι σε δωρο..ουτε να μαγειρεψω...μαλλον θα φορεσω καμια κορδελα στη μικρη! Στη γιορτη του, 10 μερες πριν γεννησω ειχα βαλει κορδελα στην κοιλια μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

αχ..σε 3 μερες εχει γενεθλια ο αντρας μου..και δε μπορω να του κανω κατι σε δωρο..ουτε να μαγειρεψω...μαλλον θα φορεσω καμια κορδελα στη μικρη! Στη γιορτη του, 10 μερες πριν γεννησω ειχα βαλει κορδελα στην κοιλια μου!

Τι γλυκό!!

Παραγγελία από έξω!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

βασικά ούτε αυτός θέλει αλλά δν τολμάει να το πει καν, ξέρει τι κράξιμο θα φάει(ξέρετε έτσι από που ε?), πολιτικό θυμάστε ε? μια βδομάδα πριν γεννήσω!!

:tongue:

Συνηθως αναοδα γινεται! Οι γυναικες θελουν και οι αντρες δε καιγονται! Μια ιδεα ειναι παντως.Αφου εισαστε καλυμενοι με τον πολιτικο για το παιδι...τσαμπα εξοδα το βλεπω...και τσαμπα αγχος.Εγω ψηνομαι να παμε με τον αντρα μου και τον κουμπαρο σε κανενα εκκλησακι..αντε και γονεις αδερφια! Και ισως μαζι με τη βαφτιση και οποιος θελει ας παρεξηγησει...σκασιλα μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...