Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ελπιζω ο νονος να ειναι δικος σας, γιατι σε μια φιλη μου η νονα ηταν ξαδελφη του αντρα της και ειπε αλλο ονομα απο αυτο που ειχαν πει και εγινε χαμος μεσα στην εκλησια..... η κοπελα πηρε το παιδι της απο την νονα κ εφυγε ε!μετα απο 2 ωρες τελικα το βαφτισαν το παιδακι... δεν θα την ξεχασω αυτη την βαφτηση....

Τελικα το παιδακι πως το ειπαν; οπως ειχε συμφωνηθει;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι το ονομα που ειπε η νονα δηλ της πεθερας.Το μυστιριο ξεκινησε απο εκει που μειναμε.......

εεεε ρε γλεντιαααα...

Καλησπερα κοριτσακια...

Τα νεα ειναι και καλα και κακα. Τα καλο ειναι οτι το αιμα ειναι απο ραγαδα στον ποπουλη και οχι απο το εντερο και θα συνεχισω να προσεχω τη διατροφη αλλα αν πηγανει καλυτερα θ αρχισω δειλα δειλα να προσθετω πραγματα γιατι πιθανοτατα δε ειναι αλλεργια. Οχι γαλακτοκομικα και μοσχαρι ομως.Ξεκιναμε με ρυζι μακαρονια και τετοια και βλεπουμε...Τα πρασινα κακα μπορει να ηταν διαρροια απο μικροβιακι. Ειχε και ο αντρας μου κατι κοιλιακα πριν μερες. Ισως να ηταν αυτο και με τις διαρροιες να ερεθιστικε εξ ου και το αιμα και μικρο το κακο θα περασει συντομα. Το παρατηρουμε και βλεπουμε.

Οι εξετασεις ειναι καθαρες δεν υπαρχει μικροβιο και περιμενω και καποια αποτελεσματα αυριο που πιστευει οτι θα ειναι καθαρα.

Πρεπει ομως να κανουμε και την κυστεουρηθρογραφια, αν τη λεω σωστα για να δουμε αν κανουν παλινδρομιση τα ουρα και αν χρειαζεται αντιβιωση. Καποια στιγμη στρωνει αυτο απ οτι καταλαβα μεγαλωνοντας αλλα θελει προσοχη οποτε κανει πυρετο και παρακολουθηση.

Καναμε και εμβολιο τελικα. Ηταν να κανει το δευτερο της γαστρεντεριτιδας που ειναι απο το στομα και δε το καναμε για να μην ερεθισουμε περισσοτερο το εντερο, αλλα καναμε κανονικο εμβολιο..ελπιζω να μη κανει πυρετο..ουφ...

Το βαρος μας ειναι καλο, πηρε 800 γραμμαρια σε 20 μερες και φτασαμε τα 5 κιλα.Και μας ειπε και ψηλη αν και γι αυτο δεν ειμαι σιγουρη γιατι την αλλη φορα μας ειχε πει οτι ειμαστε στο μεσο ορο και λιγο κατω και δε την εμπιστευομαι τη μετρηση οπως γινεται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλως την καραμελιτσα!

Ελα καλα ειναι τα νεα.. για να δουμε κ αυτη την κυστεουρηθογραφια..:rolleyes:

Αν ειναι αυτο που φανταζομαι το εχει κανει η ανηψια μου σε μεγαλυτερη βεβαια ηλικια (3χρονων ηταν τοτε) αλλα εμεις δεν ειχαμε κ τοσο καλα αποτελεσματα..:(

Επισης πιπιλαγε το χερι της και ειπε να μη της το βγαζω γιατι ειναι φυσιολογικο.Να σας πω την αληθεια δε ξερω αν θα παιδευτω μετα αλλα δε μου φανηκε κακο σαν ιδεα, τουλαχιστον να το αφηνω οταν εχει νευρα, να μη της τα σπαω περισσοτερο βγαζοντας το...:rolleyes:

Παμε για μπανακι και επιστρεφω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

μια χαρα τα νεα σας λοιπον..

οσο για το αιμα ακομη και για μας πιστευω οτι ηταν ερεθισμος εντερου αλλα η εντονη πρασινιλα δεν μπορω να ξερω ποσο καιρο ηταν μικροβιο και ποσο απο τυχουσα αλλεργια.. μεχρι εχθες παντως τα κανε υδαρρη, σημερα ειναι πιο πηχτα αλλα παντα πρασινωπα

Ντινα αυτος ο καδος ειναι μικρος τον εχω διπλα απο την αλλαξιερα κ χωραει ισα με τις 60-70 πανες.. τον πηρα 15? γιατι ηταν παλιο μοντελο κ τελευταιο..

Κ ο λογος ειναι οτι εχουμε μικρο καδο στο μπανιο κ θα γεμιζε συνεχεια κ καθε λιγο θα κατεβαιναμε για σκουπιδια..

Απο ο,τι καταλαβα ολοι ξερατε για τον καδο αυτο εκτος απο μενα..χαχαχα... Ειδα στο νετ οτι κανουν 55 ευρ.. ακριβο δεν ειναι ρε? Κι εμεις γεμιζουμε το καλαθι στο μπανιο συνεχεια... :rolleyes:

Εσας ποσες φορες κανουν κακα τους? εμενα εκει που εκανε σχεδον σε καθε γευμα τωρα μπορει να κανει μονο δυο φορες.

Το Σαββατο γυριζω στην Αθηνα, ο αντρας μου εχει μαραζωσει του λειπει πολυ ο μπεμπακος! σκεφτομαι οτι το αλλο μηνα ξεκιναω δουλεια και καπως μου ρχεται, τι να κανω ομως δεν βγαινει αλλιως!

Αρτεμη , εξαρταται.. ο δικος μου μπορει να κανει απο 4 εως 7 φορες.. αλλα μεσα βαζω και τις κλανιτσες, μεγεθους μιας κουταλιας που λερωνουν την πανα... Συνηθως τα πολλα και τα βαρβατα φευγουν μετα το φαγητο.. Εχουμε μια κενωση καλη και μετα απο λίγο αλλη μια..

Με το καλο να γυρισεις σπιτακι σου.. Δουκευεις σε ενα κεντρο ή δεν θυμαμαι καλα? :confused: Υπομονη μωρε..

καλημερα!

Σημερα απο το πρωι ο δικος μου ειαι ολο γκρινια, πειναει, παει να φαει κ τρωει με λαιμαργια κ προφανως καταπινει αερα, κ μετα απο λιγο τα βγαζει ολα... κριμα το γαλα!

τωρα παλι τον ταισα, για να δουμε... τον κραταω ορθιο οσο γινεται μηηηηπως κ χωνεψει τιποτα!

το παθαινει καμια αυτο? να τρωει σα τρελο το μωρο? ολο αφηνει θηλη κ ξαναπιανει....

Κι εμενα μου το κανει Μυρελα.. οπως ακριβως το περιγραφεις.. τρωει σαν δαιμονισμενο, παλευει με τη ρωγα , την παιρνει , τη φτυνει, την τραβαει σαν ματζουνι (ευτυχως το κανει σε αυτη που δεν ποναω) , γκρινιαζει και νευριαζει και τελικα με το που βαζω τη ρωγα στο στομα του ηρεμει.. τι να πω..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

μια χαρα τα νεα σας λοιπον..

οσο για το αιμα ακομη και για μας πιστευω οτι ηταν ερεθισμος εντερου αλλα η εντονη πρασινιλα δεν μπορω να ξερω ποσο καιρο ηταν μικροβιο και ποσο απο τυχουσα αλλεργια.. μεχρι εχθες παντως τα κανε υδαρρη, σημερα ειναι πιο πηχτα αλλα παντα πρασινωπα

Πρασινωπα με κατι μαυρακια και λιγη βλεννουλα τι ειναι? :confused::confused:

Καλησπερα κοριτσακια...

Τα νεα ειναι και καλα και κακα. Τα καλο ειναι οτι το αιμα ειναι απο ραγαδα στον ποπουλη και οχι απο το εντερο και θα συνεχισω να προσεχω τη διατροφη αλλα αν πηγανει καλυτερα θ αρχισω δειλα δειλα να προσθετω πραγματα γιατι πιθανοτατα δε ειναι αλλεργια. Οχι γαλακτοκομικα και μοσχαρι ομως.Ξεκιναμε με ρυζι μακαρονια και τετοια και βλεπουμε...Τα πρασινα κακα μπορει να ηταν διαρροια απο μικροβιακι. Ειχε και ο αντρας μου κατι κοιλιακα πριν μερες. Ισως να ηταν αυτο και με τις διαρροιες να ερεθιστικε εξ ου και το αιμα και μικρο το κακο θα περασει συντομα. Το παρατηρουμε και βλεπουμε.

Οι εξετασεις ειναι καθαρες δεν υπαρχει μικροβιο και περιμενω και καποια αποτελεσματα αυριο που πιστευει οτι θα ειναι καθαρα.

Πρεπει ομως να κανουμε και την κυστεουρηθρογραφια, αν τη λεω σωστα για να δουμε αν κανουν παλινδρομιση τα ουρα και αν χρειαζεται αντιβιωση. Καποια στιγμη στρωνει αυτο απ οτι καταλαβα μεγαλωνοντας αλλα θελει προσοχη οποτε κανει πυρετο και παρακολουθηση.

Καναμε και εμβολιο τελικα. Ηταν να κανει το δευτερο της γαστρεντεριτιδας που ειναι απο το στομα και δε το καναμε για να μην ερεθισουμε περισσοτερο το εντερο, αλλα καναμε κανονικο εμβολιο..ελπιζω να μη κανει πυρετο..ουφ...

Το βαρος μας ειναι καλο, πηρε 800 γραμμαρια σε 20 μερες και φτασαμε τα 5 κιλα.Και μας ειπε και ψηλη αν και γι αυτο δεν ειμαι σιγουρη γιατι την αλλη φορα μας ειχε πει οτι ειμαστε στο μεσο ορο και λιγο κατω και δε την εμπιστευομαι τη μετρηση οπως γινεται!

2112158ayidvjkgnl.gif

Μπραβο Καραμελιτσα, μια χαρα τα νεα σας.Μεγαλωσε και η μικρουλα σου!! Τελεια!! Ολα καλα θα πανε μωρε.. Θα μεγαλωσει και θα ξεπεραστουν τα προβληματακια σας..

Απο ο,τι καταλαβα ολοι ξερατε για τον καδο αυτο εκτος απο μενα..χαχαχα... Ειδα στο νετ οτι κανουν 55 ευρ.. ακριβο δεν ειναι ρε? Κι εμεις γεμιζουμε το καλαθι στο μπανιο συνεχεια... :rolleyes:

http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Sangenic-Hygiene-Starter/dp/B002L213KQ/ref=pd_sim_by_11

εχει κ 6 ανταλλακτικες σακουλες..

Πρασινωπα με κατι μαυρακια και λιγη βλεννουλα τι ειναι? :confused::confused:

ω ρε πολυ συνθετο το κακο σας... :rolleyes:

εγω για τη βλεννα ξερω οτι ειναι ερεθισμος του εντερου..ειχαμε κ μεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...