Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

σημερα ο μικρος ριχνει κατι υπνους.. τρελλους και εγω ειμαι τιγκα στο γαλα..:rolleyes:..

και δεν εχω την πολυτελεια να κοιμηθω μαζι του..

εχουμε διαφορα θεματακια στο σπιτι που μας τρεχουν..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ (ΑΡΤΕΜΗ). ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ". ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ??? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΩΡΑΙΟ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ) ΑΠΛΑ ΥΠΟΧΩΡΩ ΓΙΑΤΙ: Α) ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Β) ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ

Αντριαννα εμενα μου αρεσει πολυ και το Θεμις. και εμεις διαλεξαμε δικο μας Ιασονας. οι γονεις μου δεν ειχαν θεμα τωρα οι γονεις του αντρα μου ισως και να πειραχτηκαν λιγο. θεωρω ομως οτι η αποφαση ειναι των γονιων και μονο!

Αριστεα δεν γινεται να παρω το εξαμηνο, θα χασω επαφες στη δουλεια και στη σημερον ημερα δεν ειναι να το ρισκαρω, εντ μεταξυ ακουγονται και διαφορα περι οαεδ αν δηλ θα εχει να δωσει χρηματα. τι να κανω ρε γαμωτο. θα ερχεται η μανα μου αναγκαστηκα, ελπιζω και η πεθερα μου, η οποια καλη χρυση, ησυχη αλλα μαλλον θελει να το αποφυγει και με πιανουν τα νευρα μου!

dbLDp2.png

εμενα χθες μου παν απο τη δουλεια να κανω οτι θελω, να παω οποτε θελω και να δουλεψω ελευθερο ωραριο για να τα βολεψω αρχικα..

εμεις ονομασαμε τη κορη μου με το ονομα της συγχωρεμενης της πεθερας μου και της δωσαμε ενα δευτερο επειδη ειχα κανει ταμα με τοσα που χα περασει..

στον μπεμπη παντα ελεγα οτι θα δωσω το ονομα του συγχωρεμενου πεθερου μου μιας και ο ανδρας μου ειναι ο τελευταιος των Μοικανων στην οικογενεια του για να συνεχιστει παραδοσιακα το ονομα αλλα τελευταια με εχει πιασει ενας συναισθηματισμος με τον πατερα μου και σκεφτομαστε να βγαλουμε και σε αυτον δυο ονοματα αν και δεν μου αρεσει η ιδεα..Ιωαννης -Ανδρεας (το Ιωαννης ηταν του πεθερου)..

βασικα βλακεια ειναι η διπλη ονομασια.. στη κορη μου δεν το χω μετανοιωσει γιατι το χα ταξει.. τωρα στο αγορι το βρισκω ασχετουμπα..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Να σκεφτεσαι εμενα προσπερ και να παρηγοριεσαι.Εσυ τουλαχιστον πινεις και κακαο..εγω σκεφτομαι να βαζω ζαχαρη στο νερο μου....:tongue:

Σε λιγο ετοιμαζομαστε για γιατρουλη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

πω πωωωωω.. ζωη χωρις γαλα και γαλακτομικα ειναι ζωη αδεια..:-(:sad: πινω κακαο σκετο με ζαχαρη.. μπλιαξ!

Μα τι ακριβως προκαλουν τα γαλακτοκομικα στο παιδι? μηπως δεν εχω παρει πρεφαα οτι τον πειραζουν. Και εγω στη δουλεια χαλαρα θα αρχισω ωστοσο με αγχωνει το θεμα του ποιος θα κραταει το παιδι

dbLDp2.png

Αχ!!!!αυτο με τα ονοματα ειναι βασανο εμεις ακομα δεν το εχουμε αγγιξει το θεμα.....παντως ειμαι λιγο αντιθετη στα δυο ονοματα μονο στην βαφτηση ακουγετε και μετα ολοι το ξεχνουν και μαζι και εσυ(εχω φαει ταλαιπωρια με χαρτια γιατι ξεχασα το 2ο ονομα να γραψω)

Αντριαννα το Κωνσταντινα μαρεσει πολυ!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Artemh πολλά παιδιά έχουν αλλεργία στα γαλακτοκομικά κ βλέπουμε αιματάκι στα κακά τους!!

Και εγώ όνομα Ασπασία :? Από την πεθερά, δεν τρελαίνομαι, αλλά το κάνω για τον καλό μου!!

Θα την φωνάζουμε Σία η Ασπα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Αχ, αυτα τα πεθερικα..

Εγω πριν γεννησω ακομα ο πεθερος μου ελεγε το μωρο να το λεμε Μαρισιλια (απο το Μαρια-Βασιλικη) αν ειναι δυνατον...δε λεγαμε εμεις κ λεγαν οι παππουδες...

Αργοτερα εμαθα κ την υπερτατη βλακεια που ειπωθηκε (οπου εκει πεισμωσα τρελα) λεει ο πεθερος μου παλι, οτι Μαρια στην οικογενεια με αυτο το επιθετο υπαρχει κ δεν εχουμε επαφες..αρα να την πεις Βασιλικη :shock::shock:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Αχ, αυτα τα πεθερικα..

Εγω πριν γεννησω ακομα ο πεθερος μου ελεγε το μωρο να το λεμε Μαρισιλια (απο το Μαρια-Βασιλικη) αν ειναι δυνατον...δε λεγαμε εμεις κ λεγαν οι παππουδες...

Αργοτερα εμαθα κ την υπερτατη βλακεια που ειπωθηκε (οπου εκει πεισμωσα τρελα) λεει ο πεθερος μου παλι, οτι Μαρια στην οικογενεια με αυτο το επιθετο υπαρχει κ δεν εχουμε επαφες..αρα να την πεις Βασιλικη :shock::shock:

ελπιζω ο νονος να ειναι δικος σας, γιατι σε μια φιλη μου η νονα ηταν ξαδελφη του αντρα της και ειπε αλλο ονομα απο αυτο που ειχαν πει και εγινε χαμος μεσα στην εκλησια..... η κοπελα πηρε το παιδι της απο την νονα κ εφυγε ε!μετα απο 2 ωρες τελικα το βαφτισαν το παιδακι... δεν θα την ξεχασω αυτη την βαφτηση....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

ελπιζω ο νονος να ειναι δικος σας, γιατι σε μια φιλη μου η νονα ηταν ξαδελφη του αντρα της και ειπε αλλο ονομα απο αυτο που ειχαν πει και εγινε χαμος μεσα στην εκλησια..... η κοπελα πηρε το παιδι της απο την νονα κ εφυγε ε!μετα απο 2 ωρες τελικα το βαφτισαν το παιδακι... δεν θα την ξεχασω αυτη την βαφτηση....

πλακα κανεις;;; δε μπορει να ειναι αληθεια..... χαχαχαχα

Νονα θα ειναι η κολλητη μου!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...