Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!!

Ελα Αριστέα μου!!

Μόλις την πάρει ο ύπνος κατευθείαν την βγάζω από το ζιζι, δεν την αφήνω να πιπιλάει,περιμένω 5 λεπτά να κοιμηθεί ποιο βαριά κ την αφήνω , δεν πιάνει πάντα, μερικες φορές όταν πάει να ξυπνήσει, κολλάω την μούρη μου στην δική της κ ξανά κοιμάται!!

Στον δικο μου δεν πιανει αυτο.. αν τον βγαλω οταν πιπιλαει, (ασε που θα μου ξεκολλησει τη ρωγα κι ας βαλω χερι να στο στοματακι του) θα πλανταξει στο κλαμα.. Και αυτο με τη μουρη δεν πιανει παντα.. Αν θελει να κοιμηθει αυτος, κοιμαται κι ας βαρανε κανονια.. αν θελει να πιπιλισει, θα πιπιλισει κι ας χτυπαω τον πισινο μου στο πατωμα.. :tongue:

Καλημερα μανες!

Ευχαριστω για τις λεπτομερειες περι αμαζον.. θελω να παρω ανταλλακτικες σακουλες για τον καδο των πανων, γιατι εδω εχει 6? το ενα καρουλι ενω εκει 10? τα 3 :shock: ε θα βρω κ τιποτα αλλο..

Αριστεααααα, εχεις ειδικο καδο για τις πανες ρε? Εχω μεινει πολυ πισω..

Αλλη μια ερωτηση που μπορει να ειναι χαζη..

Αν ψωνισω απο amazon.com ή amazon.co.uk εχει διαφορα;;; (απο Αμερικη ή Αγγλια δηλαδη;;; )

Λογικα τα εξοδα αποστολης θα ειναι διαφορετικα... Σκεψου οτι εγω απο Αμερικη ειχα σχεδον ιδια αξια με τα προϊοντα τα μεταφορικα.. :(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, Ανδριανα κ μενα βαζει χαρακι στο στομα αλλα οχι πολυ, κ οταν παω να της δωσω πιπιλα δεν τη θελει, δεν τη πιεζω κ γω....

Ντινα αυτος ο καδος ειναι μικρος τον εχω διπλα απο την αλλαξιερα κ χωραει ισα με τις 60-70 πανες.. τον πηρα 15? γιατι ηταν παλιο μοντελο κ τελευταιο..

Κ ο λογος ειναι οτι εχουμε μικρο καδο στο μπανιο κ θα γεμιζε συνεχεια κ καθε λιγο θα κατεβαιναμε για σκουπιδια..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ανδριανα καλυτερα να πας σε καποιο ταξιδιωτικο που εχουν προσφορες!

Παντως πολυ καλη η ιδεα σου!!!! Κ αν πατε κλεισε κ κανα σπα να κανετε;);)

Καλημερα κοριτσια μου! μου λειψατε πολυ. σας διαβαζα που και που αλλα δεν προλαβαινα να γραψω. μας εχουν φαει οι επισκεψεις και οι βολτες! τις δυο τελευταιες μερες ηταν ανησυχο το μωρακι μου, δεν κοιμοταν καλα, ειχε πολλα αερια. από χθες ειναι καπως καλυτερα φαινεται να ξαναβρισκει το προγραμμα του. Εσας ποσες φορες κανουν κακα τους? εμενα εκει που εκανε σχεδον σε καθε γευμα τωρα μπορει να κανει μονο δυο φορες.

Το Σαββατο γυριζω στην Αθηνα, ο αντρας μου εχει μαραζωσει του λειπει πολυ ο μπεμπακος! σκεφτομαι οτι το αλλο μηνα ξεκιναω δουλεια και καπως μου ρχεται, τι να κανω ομως δεν βγαινει αλλιως!

dbLDp2.png

καλημερα!

Εμεις εχουμε παρει καδο για πανες απο αμαζον, της angelcare, κ ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι! δε χρειαζεται να βγαζεις συνεχεια σκουπιδια κ δε βρωμαει.

Σημερα απο το πρωι ο δικος μου ειαι ολο γκρινια, πειναει, παει να φαει κ τρωει με λαιμαργια κ προφανως καταπινει αερα, κ μετα απο λιγο τα βγαζει ολα... κριμα το γαλα!

τωρα παλι τον ταισα, για να δουμε... τον κραταω ορθιο οσο γινεται μηηηηπως κ χωνεψει τιποτα!

το παθαινει καμια αυτο? να τρωει σα τρελο το μωρο? ολο αφηνει θηλη κ ξαναπιανει....

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Εμεις εχουμε παρει καδο για πανες απο αμαζον, της angelcare, κ ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι! δε χρειαζεται να βγαζεις συνεχεια σκουπιδια κ δε βρωμαει.

Σημερα απο το πρωι ο δικος μου ειαι ολο γκρινια, πειναει, παει να φαει κ τρωει με λαιμαργια κ προφανως καταπινει αερα, κ μετα απο λιγο τα βγαζει ολα... κριμα το γαλα!

τωρα παλι τον ταισα, για να δουμε... τον κραταω ορθιο οσο γινεται μηηηηπως κ χωνεψει τιποτα!

το παθαινει καμια αυτο? να τρωει σα τρελο το μωρο? ολο αφηνει θηλη κ ξαναπιανει....

Καλημερα Μιρελα! Αν και εμεις δε θηλαζουμε, πολλες φορες τρωει λαιμαργα πνιγεται, τον σηκωνω ορθιο και επανερχεται, νομιζω πολλα μωρα το κανουν αυτο!

dbLDp2.png

καλημερα!

;););)

καλημερα!

Οταν νιωθω το στηθος να εχει πολυ γαλα τρωει γρηγορα λαμαργα κ πνιγεται ή στραβοκαταπινει αλλα τη γυρναω αναποδα κ τη χτυπαω στην πλατη..:rolleyes:

_Aristea κι εμενα συνηθως επειδη ειναι γεματο το στηθος πνιγεται... στην αρχη φοβομουνα παρα πολυ, τωρα ειμαι πιο ψυχραιμη! Ειδικα αμα παιρνει βαθιες ανασες λες κ πνιγοταν στη θαλασσα κ βγηκε να παρει αερα.... παθαινω ενα κατι!! (ωραια δε το περιγραφω?χαχα)

Σημερα ποιος ξερει τι επαθε... μπορει να πεινουσε πολυ, παντως το στηθος ηταν γεματο αλλα οχι πετρωμενο.

Προσπαθω να του δωσω πιπιλα, οταν την εχει στο στομα του αρεσει, αλλα δε μπορει να την κρατησει. Εχω παρει μαμ κ chicco, μετα απο λιγο του φευγουν. Τωρα μου ειπε μια φιλη μου οτι με της nuk καταφερε τη μικρη της κ την κραταει παραπανω. Για να δουμε....

Νομιζω η πιπιλα θα μας βοηθησει στο να τρωει οταν πραγματικα πειναει κ οχι απλα επειδη θελει να πιπιλισει.

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Κι εμεις βαζουμε δαχτυλο και δε θελουμε πιπιλα...

Επισης εχουμε ειδικο καδο για πανες..

Επισης τρωμε λαιμαργα ειδια το βραδυ που εχω μαζεψει γαλα!

Αndridim το κωνσταντινα ειναι απο τα αγαπημενα μου. Επισης μ αρεσει το Λυδια πιο πολυ απο το Θεμις.Αφου δεν εχει κολλημα η μαμα σου επελεξε ελευθερα!

εμεις ξυπνησαμε 3, 5μιση και 7...και μετα κρεβαταδα μεχρι τις 9...που αρχισε να κλαιει για καποιο λογο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Νομιζω η πιπιλα θα μας βοηθησει στο να τρωει οταν πραγματικα πειναει κ οχι απλα επειδη θελει να πιπιλισει.

Ναι ρε γμτ καμια φορα αισθανομαι οτι δεν πειναει, κ το χει για παρηγορια.. Γι'αυτο ηθελα την πιπιλα, αλλα αφου δεν τη θελει.. :?

Α! ναι ξεχασα να σχολιασω τα ονοματα..

Το Λυδια μ'αρεσει πολυ..

Το Θεμις μου κανει για αντρικο αν κ γυναικειο..:rolleyes:

Το Κωνσταντινα μ'αρεσει κι αυτο, α, εχω ακουσει κ ενα υποκοριστικο Άντια, καλο ακουγοταν..

Εμεις θα την πουμε Μαρια, απλο ονομα, ετσι λενε τη μαμα μου την οποια υπεραγαπω...!! :D:D

Ναι ρε γμτ καμια φορα αισθανομαι οτι δεν πειναει, κ το χει για παρηγορια.. Γι'αυτο ηθελα την πιπιλα, αλλα αφου δεν τη θελει.. :?

Ακριβως το ιδιο..εχω επιμεινει...αλλα τιποτα...ακομα και κοιμισμενη το καταλαβαινει και τη φτυνει!! Αφηνω καποιες μερες, ισως ξαναδοκιμασω σημερα, τωρα που εχει αρχισει να βαζει πιο πολυ χερακι...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

χαχα.. εμεις ειμαστε δικτατορικη οικογενεια.. τελευταια παει α βαλει τη γροθια στο στομα του και ξαφνικα ακουει ενα "ποιος βαζει το χερι στο στομα???" και το κατεβαζει ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ...

τα ιδια εκανα και στη κορη μου και αλλες φορες δεν της ελεγα τιποτε παρα μονο της κατεβαζα το χερι..

εγω ειμαι ας πουμε υπερ της πιπιλας μεχρι τον σαραντισμο οπου αν δεν τους αρκει το στηθος και επιμενουν να "βυζαινουν" τοτε μαλλον το υποκαταστατο να χει και μια λογικη.. και παλι ομως πρακτικα ειμαι κατα..

παντως θα το δει οποια συνεχισει οτι τα παιδια που θηλαζουν μακροχρονια και δεν εχουν πιπιλα μπαινουν γρηγοροτερα στη λογικη να πινουν τα υγρα σε κανονικο ποτηρι με καλαμακι η χωρις (το νερο, το χυμο κλπ)

ειναι τρομακτικο το ποσοστο των παιδιων που φθανουν στις ηλικιες 3 εως 5 και εχουν ακομη πιπιλα για βραδυ η πινουν το γαλα τους ΑΚΟΜΑ με μπιμπερο..

τα παραπανω περαν που τα βλεπω στα παιδια των φιλων μου (ειμαι και η μονη που χω θηλασει μακροχρονια) τα χουν επιβεβαιωσει και δυο διαφορετικοι σχολικοι ψυχολογοι παλι απο τους κυκλους των γνωστων μου..

η εκτιμηση μου βεβαια εγγειται στο οτι ο γονιος δεν εχει επιμεινει να τα βοηθησει να απεξαρτηθουν απο αυτα τα χουγια..

κατα μεσο ορο ομως η πιπιλα γυρω στα 2-2.5 κοβεται..αλλες φορες νωριτερα..εξαρταται και απο το ποσο συνεργαζεται και το παιδι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...