Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ερωτηση...

Εχει ψωνισει καμια απο αμαζον;;

Δωσατε πιστωτικη ή προπληρωμενη καρτα;

Μεσα σε ποσες μερες ερχεται η παραγγελια;;

Μαλλον αυριο θα παρω απαντηση..;)

Καληνυχτα καραμελακι..

Καληνυχτα σε ολες!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω αγορασα απο Αμαζον τα αυτοκολλητα για το παιδικο. Με πιστωτικη πληρωσα. Ερχονται σχετικα γρηγορα.. Ειχα παραγγειλει κατι την ιδια μερα απο Αθηνα, και απο Αμερικη ηρθαν γρηγοροτερα.. Μη σε παρω στο λαιμο μου, νομιζω γυρω στις 5-7 μερες..

τι θες να παρεις????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ελα Αριστέα μου!!

Μόλις την πάρει ο ύπνος κατευθείαν την βγάζω από το ζιζι, δεν την αφήνω να πιπιλάει,περιμένω 5 λεπτά να κοιμηθεί ποιο βαριά κ την αφήνω , δεν πιάνει πάντα, μερικες φορές όταν πάει να ξυπνήσει, κολλάω την μούρη μου στην δική της κ ξανά κοιμάται!!

Βάλε προπληρωμένη καλύτερα κοίταξε να ειναι πωλητής το ίδιο το αμαζον κ κάνε παραγγελία πάνω από 25 λίρες να βγουν free τα μεταφορικά!! Η αποστολή των προιόντων γινεται συνήθως σε 5-7 ημέρες!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλημερα!

Αυτο με τη μουρη δε το εχω δοκιμασει ακριβως..της μιλας κι ολας η απλα σε βλεπει και ξανακοιμαται?

...θα το δοκιμασω αν και δε νομιζω οτι θα πιασει γιατι ακομα και αν δε την αφησω και τη βγαλω απο το στηθος και την αφησω να κοιμηθει πανω μου χωρις να την ενοχλησω θα ξυπνησει αλλες φορες σε 5-10 που ειναι απλα για να ξεκουραστει απο το ρουφηγμα και να συνεχισει, αλλες 15-30 λεπτα οταν εχει νυσταξει πολυ και σπανιως 45-1 ωρα αλλα αυτο ειναι ορθια αγκαλια περπατωντας και θα εχει ξυπνησει ενδιαμεσα απλα συνεχιζω να περπαταω και ξανακοιμαται...

Σημερα θελω να προσπαθησω να κοιμηθει λιγο αργοτερα...αλλα εκεινη την ωρα μου εχει στραγγιξει το ενα μισι στηθος και θελω να κρατησω λιγο για μετα το μπανιο, οποτε δε παιζει αλλο στηθος και εχει και εκνευρισμο εκεινη την ωρα και δε κοιμαται ευκολα λιγακι....τελοσπαντων θα δεξει παλι..

Αριστεα οπως στα λενε ειναι για το αμαζον, απλα εμεις πληρωνουμε με πιστωτικη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημέρα μανούλες κ μπεμπάκια!!

Ελπίζω να είχατε μια όμορφη νύχτα

Καραμελο, απλά ακουμπάω το μάγουλο μου στο δικό της αυτή με νιώθει κ κοιμάται πάλι, όχι πάντα βέβαια!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εχουμε γκρινιτσα σημερα..

Και περιμενει και η καημενη η σκυλιτσα να βρω ευκαιρια να τη βλω στο μαρσιπο να βγουμε...αχ πως τη λυπαμαι..κανει υπομονη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Εμείς φεύγουμε πάμε για μισή μέρα σε κάτι φίλους μας στο βουνό!! Φιλάκια!!

θελω και γω να παρω τα βουναααααααααααααααααααααααααα.... ζηλευω!!

καλα να περασετε!!

Διαφημίσεις

Καλημερα μανες!

Ευχαριστω για τις λεπτομερειες περι αμαζον.. θελω να παρω ανταλλακτικες σακουλες για τον καδο των πανων, γιατι εδω εχει 6? το ενα καρουλι ενω εκει 10? τα 3 :shock: ε θα βρω κ τιποτα αλλο..

Εμείς φεύγουμε πάμε για μισή μέρα σε κάτι φίλους μας στο βουνό!! Φιλάκια!!

Καλα να περασετε!!! :P:p

Αλλη μια ερωτηση που μπορει να ειναι χαζη..

Αν ψωνισω απο amazon.com ή amazon.co.uk εχει διαφορα;;; (απο Αμερικη ή Αγγλια δηλαδη;;; )

καλημερα κοριτσια...τι κανετε?

Γμτ,εχω πολλα τρεχαματα,αλλα σας διαβαζω,να γραψω δεν προλαβαινω.

εμεις καλα ειμαστε,η μπεμπουλα ειναι πολυ ησυχη,εχει αρχισει και καθεται πιο πολυ ωρα ξυπνια το απογευματακι,οπου παιζουμε,κανουμε γελακια κ τα σχετικα.μετα το βραδυ μπανιο,μαμ και νανι εως το πρωι.παμε πολυ καλα μπορω να πω...και η κατερινα καθε μερα και καλυτερα φερεται στο μωρο,οποτε θα αρχισουμε να μπαινουμε σε μια σειρα.εντωμεταξυ,πεσανε και ολα μαζεμενα στην κατερινουλα μου,την αλλαξαμε κρεββατι,κοψαμε παμπερς,προσπαθουμε να κοψουμε το δαχτυλοπιπιλισμα και ευτυχως τα εχει καταφερει μια χαρα...α,επειδη καπου το πηρε το ματι μου,οσες μανουλες βλεπετε ναβαζουν το χερακι στο στομα,καλυτερα δωστε πιπιλα.εγω στην κατερινα δεν ηθελα να δωσω,με αποτελεσμα να βαζει το δαχτυλο στο στομα εως τωρα.παιδευτυκα πολυ για να τισ το κοψω,και ελπιχω αυτη την φορα να τα καταφερα.με το που ειδα την μπεμπα να το κανει,τις εδωσα πιπιλιτσα,και ευτυχως την δεχτηκε μια χαρα...δεν θα το αντεχα να περναγα κ με αυτην τα ιδια.εχετε αρχισει τους παιδιατρους ε?εμεις 22 θα παμε κ για το εμβολιο...ωχ παναγια μου.παω γιατι κλαιει,βαζω και το φαι μου να γινεται και ξαναρχομαι

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

ξανακοιμηθηκε,οποτε ξαναρθα.

Αριστεα,δεν ξερω,δεν εχω ψωνισει ποτε,αλλα να σου πω φερνεις και παμπερς απο εκει?φερνει καμμια αλλη?νομιζω δεν στελνουν ε?

Επισης,εχετε σκεφτει ονοματα για τα μικρα σας?εγω ειμαι σε διλημμα ρε γμτ,την κατερινα,την ειπαμε ετσι λογω της πεθερας μου.στην αρχη λεγαμε να την πουμε Μελινα,επειδη μας αρεσε,αλλα τελικα μου ειπε ο καλος μου οτι θα θελε να την πουμε με της μαμας του το ονομα.ξενερωσα αλλα το δεχτηκα.Οποτε,τωρα θα πρεπει να αποφασισωεγω για το ονομα τις δευτερης.εγω θελω να την πουμε θεμις,παλι ασχετο ειναι,η λυδια.ο Σωτ.δεν εχει προβλημα,του αρεσουν και τα δυο,αλλα δεν ειναι λιγο κριμα για την μαμα μου?ουτως η αλλως αυτη μας τα κραταει οποτε χρειαστουμε,και μας τα προσεχει.αν της δωσω της μαμας μου το ονομα θα την πουμε Κωνσταντινα.δεν ξερω τι να κανω,να ξεκαθαρισω οτι η μανα μου δεν εχει κανενα προβλημα και κολλημα με τετοια θεματα.

Επισης,επειδη δεν θυμαμαι,μηπως καμμια απο εσας δουλευει σε ταξιδ.πρακτορειο η ασχολειται με ταξιδια???θελω να οργανωσω ταξιδι εκπληξη στον σωτ.για βενετια η αγγλια 3ημερο το καλοκαιρι στην επετειο γαμου μας.το θεμα ειναι πως ειμαι πανασχετη,δεν εχω παει ποτε εξωτερικο,και λιγο που εψαξα στο ιντερνετ σαν να μπερδευτηκα λιγο περισσοτερο.Εντωμεταξυ,σημερα το μενου εχει φασολακια,που δεν τα τρωω και βαριεμαι να τα κανω

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημερα!!!!!!!!!

εμεις ευτυχως αποψε ξυπνησαμε μονο μια

φορα για φαγητο και ξανακοιμηθηκε.

Αριστεα καλα διαδικτυακα ψωνια!!

Αntridim μπραβο στην μικρη που τα καταφερε ολα μαζι.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...