Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επισης μου ειπε η παιδιατρος να αρχισω σιγα σιγα να βαζω στη διατροφη μου ρυζι μακαρονια χοιρινο και τις βιταμινες μου γιατι δε πιστευει οτι ειναι θεμα διατροφης.Ειναι αναπτυξιακο και το αιματακι απο τα πολλα κακα.Αυριο που θα μας δει μπορει να αρχισω να εμπλουτιζω τη διατροφη μου! Αμην και ποτε! Οχι γαλακτοκομικα εννοειται ακομα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Επισης μου ειπε η παιδιατρος να αρχισω σιγα σιγα να βαζω στη διατροφη μου ρυζι μακαρονια χοιρινο και τις βιταμινες μου γιατι δε πιστευει οτι ειναι θεμα διατροφης.Ειναι αναπτυξιακο και το αιματακι απο τα πολλα κακα.Αυριο που θα μας δει μπορει να αρχισω να εμπλουτιζω τη διατροφη μου! Αμην και ποτε! Οχι γαλακτοκομικα εννοειται ακομα..

αντε κ Χριστος Ανεστη

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε..

εγω μελι τρωω, δεν πιστευω τη θεωρια συντηρησης ιων

συμφωνω περι βαρους και ιωσης dina, το ιδιο σκεφθηκα..

για να δουμε τι ωρα θα κοιμηθουμε για βραδυ αποψε:rolleyes::rolleyes:

ευχαριστουμε..

εγω μελι τρωω, δεν πιστευω τη θεωρια συντηρησης ιων

συμφωνω περι βαρους και ιωσης dina, το ιδιο σκεφθηκα..

για να δουμε τι ωρα θα κοιμηθουμε για βραδυ αποψε:rolleyes::rolleyes:

Σε ποια θεωρια????:confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Η παιδιατρος εχειπει οτι δεν υπαρχει προβλημα με το μελι.Τα παιδια δε κανει μεχρι να κλεισουν το χρονο ...οι μαμαδες την ειχα ρωτησει και ειπε οκ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εμενα μου κοιμηθηκε ακομα νωριτερα σημερα! Δε μπορω να την καθυστερησω με τιποτα.Προσπαθουσα να την κοιμησω μια ωριτσα εστω μιση για να κοιμηθουμε αργοτερα, ουτε με στηθος κοιμοταν ουτε με ολο το μουσικοχορευτικο ρεπερτοριο.Πηγαινε να την παρει ο υπνος και παλι γκρινια.Οποτε δε καναμε υπνακο πριν το μπανιο και ειμασταν εξαντλημενες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Γμτ, εγω νομιζα οτι το ιδιο ισχυει για τις θηλαζουσες και το μελι και τοσο καιρο δεν εχω βαλει σταλιτσα στο στομα μου και μου αρεσει τοσο πολυ... Ε σημερα θα το τιμησωωω......

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Τελικα τι νερο βαζεις Μαιρη? Μηπως να παρω αλλο ειδικο νερο για να τα βραζω τα μπιμπερο μου μωρε?:

ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ...ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΛΕΕΙ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ...

Εγω δεν εχω αποστειρωτη.. και λεω να μην παρω.. :rolleyes: τα βραζω στην κατσαρολα τα σεα του θηλαστρου.. :rolleyes: στον αποστειρωτη θαμπωνουν τα μπιμπερο? ή ειναι προνομιο μονο της κατσαρολας
ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΔΕ ΘΑΜΠΩΝΟΥΝ...ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΘΑΜΠΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...