Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

εμενα ηρθε η πρωτη επισκεψη μου (το αφεντικο μου) και μας ειδε, τα παμε επι παντος, και σχετικα με την επιστροφη μου, μου εδωσε το ελευθερο να αποφασισω εγω ποτε θα παω και τι ωραριο θα δουλευω για να τα συνδυαζω με τα παιδια..

και τωρα περιμενω λογικα γυρω στις 20.00 να ρθει η παιδιατρος..

αλλα ο μικρος εχει γκρινια σημερα και κακακια πρασινα και 4 φορες μου χει κλαψει και στο καπακι μου χει σφιχτει σε σημειο να κοκκινισει ολοκληρος και να φωναζει.. μιλαμε οτι χ#$%%% πανω μου..

υποθετω οτι περναει την ιωση.. τον εχω θερμομετρησει αλλα ειναι σταθερος στη θερμοκρασια του..

και βεβαια εχει γκρινια, ολο αγκαλια θελει να ειναι και απο χθες δεν μου ρευεται..και ετσι εχουμε αναγωγες..

εντωμεταξυ μου χει βγει μια κουραση αλλο πραγμα και στις 16.00 κοιμοντουσαν και τα δυο τους και ειχα μια ωρα καιρο να κοιμηθω μεχρι την επισκεψη που χα αλλα ημουν σε υπερενταση (ξανα!) και τωρα κουτουλαω..

ο μικρος εντωμεταξυ ξανακοιμηθηκε και θα χει κατι νευρα οταν ερθει η παιδιατρος..ποσο βαριεμαααααααααααααααιιιιιιιι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω εδω ειμαι εγω..

Να σε ρωτησω εσυ δεν ελεγες οτι σου κοιμαται στο στηθος κ οταν τη βαζεις κατω ξυπναει αμεσως;; βρηκες λυση;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλησπερα!

Κι εμας ο μικρος ειχε αιματακι στην πανα οταν ηταν καπου 2 εβδομαδων, το ειδε η παιδιατρος κ ειπε οτι ηταν το κωλι του, οχι τα κακα. Βαλαμε verdal κρεμα τοπικα για 5 μερες κ δεν ξαναεμφανιστηκε ευτυχως!:P

Και η παιδιατρος μας ετσι πιστευει, θα μας εξετασει αυριο...μακαρι να ειναι μονο αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα βρε Ντινακι!!

να σε χαιρομαστε!!

καλε.. αυτο το εικονιδιο με το μαμουνι που γλυφει την οθονη ΠΟΥ μπορω να το βρω???????

Σας ευχαριστω παααααρα πολυ για τις ευχες κοριτσακια μου!!!!! Αισιως εκλεισα τα 32!!! :rolleyes:

Προσπακι, για το μαμουνι ακολουθησε αυτο το λινκ http://glitter-graphics.com/graphics/506223

και κανε αντιγραφη τον κωδικα BB code και επικολληση στο σημειο που θελεις να εμφανιζεται.. ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

ηρθε η παιδιατρος και ειπε αυτο που υποψιαζομουν, οτι περναι την ιωση απο το γαστρεντερικο.. τα ιδια ειχα παθει και με τη κορη μου.. παλι καλα δεν ειχε κανει πυρετο..και ελπιζω δεν θα κανει και τωρα ο μικρος..

αλλα εχει μυξουλες μαζεμενες και για παν ενδεχομενο θα του κανω μια ρινικη αγωγη για λιγες μερες..

απο βαρος ειναι 6600 (απο προχθες δεν εχει παρει βαρος) και γυρω στα 65 υψος (σιγουρα λιγοτερο γιατι δεν μετραει σωστα και τη βλεπω)

Διαφημίσεις

τη snow ρωταγα αλλα αν εχει βρει καποια ενα ματζουνι ας μου πει///

οχι δυστυχως κι εγω δεν εχω βρει ματζουνι...τη μερα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα! Τελευταια μοδα ειναι οτι το μπαμπα μας δε τον θελουμε παρα πολυ...:rolleyes: και για να παω τουαλετα πρεπει να ειναι ταισμενη και καλοκεφη για να τη βαλω να χαζεψει το μομπιλε.Το ρηλαξ τπ ψιλοβαρεθηκαμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??? ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΤΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ????ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ Η' ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ???

Εγω δεν εχω αποστειρωτη.. και λεω να μην παρω.. :rolleyes: τα βραζω στην κατσαρολα τα σεα του θηλαστρου.. :rolleyes: στον αποστειρωτη θαμπωνουν τα μπιμπερο? ή ειναι προνομιο μονο της κατσαρολας?

ο παιδιατρος μας βρηκε καλα ειμαστε 5200,απο τα χριστουγεννα

πηραμε 850γρ:P:p

Μπραβο Αρετουλα... Μεγαλωνει ο μπομπιρακος!!!

ΣΩΣΤΟ....ΕΓΩ ΜΕ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΩ...

Τελικα τι νερο βαζεις Μαιρη? Μηπως να παρω αλλο ειδικο νερο για να τα βραζω τα μπιμπερο μου μωρε?

εδω εδω ειμαι εγω..

Να σε ρωτησω εσυ δεν ελεγες οτι σου κοιμαται στο στηθος κ οταν τη βαζεις κατω ξυπναει αμεσως;; βρηκες λυση;;

Κι εμενα ετσι κανει.. Τι λυση υπαρχει? (δεν υπαρχει ας μη γελιομαστε! :tongue:)

απο βαρος ειναι 6600 (απο προχθες δεν εχει παρει βαρος) και γυρω στα 65 υψος (σιγουρα λιγοτερο γιατι δεν μετραει σωστα και τη βλεπω)

Προσπ, περαστικα στο μικρουλη σου.. Ολοκληρο παλικαρι εγινε και ο διος σου!! Λογικο δεν ειναι να μη βαλει βαρος αν ειναι με ιωσουλα?:rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Πωπω προσπερ καλε ο μπεμπης ειναι παιιιδαροος!!Φτου σας!

Λες να περνσμε κι εμεις ιωση? Τα ιδια δεν ειχαμε??:confused:

Οταν λες ρινικη αγωγη? ορο ρουφηγμα και οτριβιν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ντινα μου πολυχρονη..

Εμεις που δεν κανουμε χρηση μπιμπερο κλπ (ή τουλαχιστον οχι τοσο συχνη) νομιζω μια χαρα βολευει κ η κατσαρολα!!

Δημητρα μπεμπαρος ο παιδαρος ε;;

χαζευω κ γω αυτα τα ζωακια..εχουν πολυ πλακα..χαχαχα

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...