Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΕΤΟΥΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!!!! ΠΩΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΛΙΣ 3,700
καλά ε? μια χαρά!! Εμείς γεννηθήκαμε από τα πρώτα εδώ στο φορουμ κ είμαστε κ το ποιο μικρό!!:P:p:p

απο μικρες προσεχουν την σιλουετα τους βρε!!!!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

κ εγώ σκέτο νερό απλά σκεφτόμουν να βάλω απιονισμένο να μην πιάνει άλατα!!
ΣΩΣΤΟ....ΕΓΩ ΜΕ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΩ...
απο μικρες προσεχουν την σιλουετα τους βρε!!!!!!!
;);););) ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ...:-(:-(:-(:-(

Προσπερ ηρθαν οι επισκεψεις?

Για το πλυσιμο κι εγω κανονικο νερο και προδερμ και αποστειρωτη κανονικο νερο αλλα αν θες βαζεις απιονισμενο για τα αλατα οπως λες.

Οχι απιονισμενο για το γαλα!!Μηπως εννοεις απεσταγμενο???..αλλο το ενα αλλο το αλλο!! Αλλα κανενα δε πινεται!! Μηπως εννοεις εμφυαλωμενο??

Μου ειπαν οτι τα αποτελεσματα ως τωρα των εξετασεων ειναι καλα.Δεν υπαρχει μοκροβιο,οντως υπαρχει αιμα και θα μας εξετασει αυριο το πωπουδακι μηπως ειναι ραγαδες λεει απο την πιεση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Προσπερ ηρθαν οι επισκεψεις?

Για το πλυσιμο κι εγω κανονικο νερο και προδερμ και αποστειρωτη κανονικο νερο αλλα αν θες βαζεις απιονισμενο για τα αλατα οπως λες.

Οχι απιονισμενο για το γαλα!!Μηπως εννοεις απεσταγμενο???..αλλο το ενα αλλο το αλλο!!

Μου ειπαν οτι τα αποτελεσματα ως τωρα των εξετασεων ειναι καλα.Δεν υπαρχει μοκροβιο,οντως υπαρχει αιμα και θα μας εξετασει αυριο το πωπουδακι μηπως ειναι ραγαδες λεει απο την πιεση.

ΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟ....ΣΟΡΙ.... :D:D:D ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ...ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΩΠΟΥΔΑΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ...ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ... ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΩ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ

Βρε μηπως εννοεις εμφυαλωμενο???
ΟΧΙ ΒΡΕ ΑΓΑΠΗ...ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΔΙΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ....

Διαφημίσεις

Οκ τοτε παω πασο! Μπορει να υπαρχει ποσιμο απεσταγμενο! Ειναι καποια μερκα συγκεκριμενη?Να το ψαξω κι εγω αν υπαρχει εδω?
ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΜΙΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ...

Καλησπερα!

Κι εμας ο μικρος ειχε αιματακι στην πανα οταν ηταν καπου 2 εβδομαδων, το ειδε η παιδιατρος κ ειπε οτι ηταν το κωλι του, οχι τα κακα. Βαλαμε verdal κρεμα τοπικα για 5 μερες κ δεν ξαναεμφανιστηκε ευτυχως!:P

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...