Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

χαχα!! καλως τη Dina!!

Μια χαρα ολα λοιπον!!!

αντε και για τα κιλα μην σκιαζεσαι..κανουμε παρεα..χαχα!!! μαζι θα τα χασουμε!!

αντε και με το καλο το doppler..και εμενα ομφαλικη πιεση καλη την ειχε βρει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε τί λεω! Αφου 9 εβαλα, και 10 βαζουν οι καπνιστες, ειμαι στο -1.. Τριτη δεσμη ημουν , καταστροφη στα μαθηματικα!!:P

Αρα βρε κοριτσια, χαΛαρααα!

Τι να πω μωρε... Μου πεταξε κι ο Αντ ενα " Καλησπερα , μπουλντοζιτσα μου" με το που ανοιξα τα ματια μου χθες απο τον απογευματινο υπνο. Εγω η μπουλντοζα, αυτος με ισοπεδωσε.. χαχαχαχα.. το επαιξα θιγμενη μετα, οποτε μαλλον δε θα το ξαναπει! Φιου!:cool:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ντίνα τα νέα πολυ καλα με το μπεμπιτο!!! Άξιζε η αναμονή, αφού σας έσκασε κ χαμογελά τι άλλο θες!!!! Συμβαδίζουν τα ζουζουνελια μας στα γραμ. Και στη θέση... Χεχε!!

Όσο για τα κιλά είπαμε δεν αγχωνομαστε... Μετα θα έχεις χρόνο να απανελθεις!!

Εγώ τι να πω που δε μπορώ να αντισταθω στα γλυκά;; Τα ζητάει ο οργανισμός μου!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αριστέα και Ντίνα, τέλεια τα νέα σας από τα μπεμπουλίνιαααα!!!!! Μεγαλώνουν και ετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα που θα τα πάρετε αγκαλίτσα!!!

Κι εγώ ανυπομονώ για την Πέμπτη που θα πάω για τον υπέρηχο και θα κάνω και τις αιματολογικές εξετάσεις. Ανυπομονώ να δω το μωράκι μου!! Έχω να το δω από τις 18 Ιουλίου... :-( Εντωμεταξύ, ο λόξυγγας που έχει καθημερινά καλά κρατεί..! :-) Το γλυκούλι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κυριακή πλάκα δεν έχει ο λογυγγας;; Χαχα!!!! Εμένα έχει μέρες να το πιάσει..!! Υπομονή κ συ 2 μερουλες να δεις το μπεμπινι!!!!! Αχ εσένα θα ειναι ολόκληρος άντρας πια!!!

Διαφημίσεις

Η πλάκα είναι όταν μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα που το πιάνει, αρχίζει και κουνιέται πολύ νευρικά γιατί μάλλον το ενοχλεί..!! Αχου το μωρέ, στεναχωριέμαι κιόλας να ταλαιπωρείται από τον λόξυγγα..!! Πάντως, μετά από λίγο βαριέται να ρίχνει άλλες κλωτσιές, το έχει μάθει πια τώρα, και κάνει κι αυτό υπομονή να περάσει.

Καλά, το πόσο ανυπομονώ να το δω την Πέμπτη, δεν περιγράφεται....!!!!! Η τελευταία του μέτρηση ήταν στην β-επιπέδου, δηλ. από τις 4 Ιουλίου... Στις 18 Ιουλ. το είχαμε δει στο ιατρείο του γιατρού μου, όπου μας έλεγξε την καρδούλα και είχαμε δει ότι όλα ήταν μια χαρά!

Ααααχ, θα φτάσει και η Πέμπτη, που θα πάει...!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ το πρωι στη δουλεια με επιασε μια ζαλαδα αλλο πραμα.. Δεν εβλεπα μπροστα μου... :-(:sad:

Αριστεα, μηπως σου επεσε ο σιδηρος? Κι εγω αισθανομαι μερικες φορες πολυ κουρασμενη, και, σημειωτεον, δε δουλευω, καθομαι. Οκ εχω τη φημη της υπναρους στη φαμιλια, αλλα παρατηρω και αδικαιολογητη κουραση πολυ συχνα.Ειδικα, δε, οταν μιλαμε για τις αντοχες μου, εχουν μειωθει πολυ. Παντα περπατουσα γρηγορα, τωρα λιγο η ζεστη, λιγο η κοιλια, η μεση μου που με ποναει σε καθημερινη βαση, περπαταω σαν σαλιγκαρακι... Ο δικος μου ο σιδηρος ειναι στο 34.

Σχετικα με το θεμα που συζητουσαμε για το ποτε το παιδι παει στο δωματιο του, συμφωνω με την prosperous, ως πιο εμπειρη εχει αλλη σκοπια των πραγματων.. ;) και μιλαει παντα ξεκαθαρα και σωστα :* . Ρωτησα και το γιατρο για το θεμα αυτο σημερα και ειπε οτι, αν και δεν ξερει τι προτεινουν οι παιδιατροι, κατα τη γνωμη του η καταλληλη ηλικια ειναι 3 μηνων. Μετα τα παιδια, αν και το καθε ενα ειναι διαφορετικο και αντιδραει με το δικο του τροπο, δενονται και ειναι δυσκολοτερο να αλλαξουν δωματιο..

Ο γιατρος ειπε οτι ο αδερφος του που εχει 2 παιδια , δεν κοιμαται μαζι με τη γυναικα του (τραγικοοοοοο) , αυτος κοιμαται με το γιο του, 5 ετων, και η γυναικα του με την κορη τους, 11 ετων... :shock: Και ειδα κατι αντιστοιχα στο ΣΚΑΪ στην Νταντα Αμεσου Δρασεως.. Πλακα στην πλακα, μια χαρα συμβουλες εχω παρει απο το ριαλιτι αυτο... :rolleyes:

Ελενη, αν καταλαβα καλα, η κρεμα για τις θηλες, χρειαζεται αφου γεννησουμε και μετα.. τωρα δεν υπαρχει λογος να κανουμε κατι συγκεκριμενο... Λαθος καταλαβα??:confused:

Επισης, τα σχολια που εκαναν στην prosperous για το αν ειναι καλη μανουλα ή οχι, θα τα αφησω ασχολιαστα..:evil:

Πλεον, συνηθισα και το σουτιεν θηλασμου, οταν το βγαζω νιωθω την εννοια της βαρυτητας.. χαχα..:rolleyes:

Βρηκα και μια λιστα με e-shops στο Parents..

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1986577&postcount=24083

Αυτα προς το παρον.. Αρχιζει το CSI, παω να προλαβωωωωω...:tongue:

Φιλια μανουλιτσες και κοιλιτσες...;)

η κρεμα για τις θηλες ειναι για τη περιοδο της γαλουχιας.. για πριν τη γεννα υπαρχουν μαιες που λενε να γινεται προετοιμασια των θηλων με επαλειψη οινοπνευματος και κατι αλλα γιατροσοφια αλλα η κυρια οδηγια των μαιευτηρων ειναι να μην τις πειραζουμε διοτι ερεθιζεται το αντανακλαστικο του θηλασμου και το νευρικο συστημα αντιλαμβανεται οτι μωρο προσπαθει να θηλασει αρα προσπαθει να κατεβασει γαλα..

βεβαια υπαρχουν γυναικες οι οποιες θηλαζουν παραλληλα τα πρωτα τους παιδια παραλληλα με την εγκυμοσυνη του δευτερου παιδιου τους και ο οργανισμος ειναι σε μια συνεχη υποτυπωδη παραγωγη γαλακτος (καμια σχεση βεβαια με την κανονικη ροη)

ωστοσο θελω να θυμαστε οτι η γαλουχια ειναι μια λειτουργια του σωματος ΑΜΕΣΗ με το νευρικο και ορμονικο συστημα και ΕΜΜΕΣΗ με την εγκυμοσυνη.. ισχυει ακομη και η θεωρια οτι ενα ισχυρο σοκ ψυχολογικο μπορει να διακοψει η να μειωσει την παραγωγη γαλακτος ακριβως για το λογο που σας προανεφερα.. διοτι ειναι νευρικο και ορμονικο αποτελεσμα..ενεργοποιειται στην υποφυση του εγκεφαλου απο οσο θυμαμαι... το οτι ειναι ορμονικο το αποδυκνειει οτι και μια γυναικα μη εγκυος με χαπια ειδικα μπορει να παραγει γαλα, για αυτο και σας εγραψα οτι εχει εμμεση σχεση με την κυηση και τη γεννα..

παντως η καλυτερη στιγμη για μια γυναικα να θηλασει ειναι την ωρα του τοκετου.. εκεινη τη στιγμη υπαρχει μια εκρηξη αν θυμαμαι της ωκυτοκινης (ισως να κανω λαθος την ονομασια) οπου ειναι η ιδανικη στιγμη το νεογεννητο να μπει στο στηθος.. για αυτο και οι γυναικες στις τριτοκοσμικες χωρες βαζουν στο στηθος αμεσως τα μωρα τους..

το εκανα και εγω οταν γεννησα την κορη μου με το που την πηρα πρωτη φορα στα χερια μου.. δεν πετυχε η προσπαθεια διοτι δεν ηξερα να το διαχειριστω αλλα ηρθε σε αμεση επαφη με το δερμα μου και την αισθηση μου γενικοτερα..

με το καλο οταν γεννησω και εφοσον οι συνθηκες μου το επιτρεπουν θα το επιχειρησω και σε αυτο το μωρακι..

τωρα εχω αρχισει να σκεφτομαι και το θεμα του rooming in αλλα δεν ειμαι πολυ βεβαιη τι θα κανω..α) λογω οτι δεν ξερω σε τι σωματικη κατασταση θα μαι και β) επειδη θα ειμαι σε τρικλινο και δεν ξερω και τις εκει συνθηκες.. μαλλον θα το αποφασισω τελευταια στιγμη αφου γεννησω..

Διαφημίσεις

κατα τη γνωμη του η καταλληλη ηλικια ειναι 3 μηνων. Μετα τα παιδια, αν και το καθε ενα ειναι διαφορετικο και αντιδραει με το δικο του τροπο, δενονται και ειναι δυσκολοτερο να αλλαξουν δωματιο..

Ο γιατρος ειπε οτι ο αδερφος του που εχει 2 παιδια , δεν κοιμαται μαζι με τη γυναικα του (τραγικοοοοοο) , αυτος κοιμαται με το γιο του, 5 ετων, και η γυναικα του με την κορη τους, 11 ετων... :shock: Και ειδα κατι αντιστοιχα στο ΣΚΑΪ στην Νταντα Αμεσου Δρασεως.. Πλακα στην πλακα, μια χαρα συμβουλες εχω παρει απο το ριαλιτι αυτο... :rolleyes:

οπως ειπαμε ειναι στο χερι των γονιων τι θα αποφασισουν να κανουν.. καθε δραση εχει και μια αντιδραση..

πχ ενα μωρο που μενει πολυ κοντα στους γονεις του σαφως ειναι πιο δυσκολο να προσαρμοστει σε νεο περιβαλλον (για αλλα σε μικρο βαθμο, για αλλα σε μεγαλο βαθμο)..και ενα μωρο που μενει σε δικο του χωρο εξ αρχης η στο πρωτο τριμηνο σαφως γινεται πιο ανεξαρτητο (ενηλικιωνεται πριν την ωρα του λεω εγω που μαι της αλλης μεθοδου..του κοντα δηλαδη) αλλα αυτο δεν προεξοφλει οτι αργοτερα δεν θα υπαρξουν απο μερια του ανασφαλειες και πισωγυρισματα.. μεχρι τωρα σε ολες τι αναλογες περιπτωσεις τα εχω δει και μαλιστα αυτο προκαλει νευρικοτητα και εντονο προβληματισμο στους γονεις που ειχαν βαλει εξ αρχης μια ταξη στα πραγματα..

αλλα και παλι καθε περιπτωση ειναι μεμονωμενη αλλα σιγουρα οχι μοναδικη..παντα θα υπαρχουν ατομα που θα συμπασχουν μαζι μας..

Καλησπερα κουκλιτσες!!

Ντινακι κ Αριστεα μπραβο στα νινακια σας,χαιρομαι πολυ που ολες εχουμε καλα νεα!!Ευχομαι μεχρι το τελος να μας πανε ολεα καλα!!

Εγω δεν πηγα τελικα γιατρο Δευτερα γιατι ημουνα μονη το απογευμα που ειχα ραντεβου και δεν μπορουσα να αφησω την μικρη πουθενα!Κλεισαμε για αυριο πρωι στο Ιασω..σχεδον ενα μηνα εχω να δω την μπεμπουλα μου!!

Με τ θεμα του Θηλασμου θα συμφωνησω..εγω θηλασα την μικρη σχεδον 6 μηνες,καποια στιγμη μου ετρωγε μονο πρωι και βραδυ και εκεινο πολυ λιγο,,,η αληθεια ηταν πως ειχα κουραστει κ εγω και δεν πιεσα καθολου την κατασταση!!Τωρα με την δευτερη μπεμπουλα δεν ξερω πως θα ναι τα πραγματα..αν θα τα καταφερω,εγω παντως θελω πολυ να την θηλασω δεν ξερω ομως με ενα παιδι 2 χρονων,ενα μωρο και καθολου βοηθεια αν θα ναι ευκολο....ξεκιναμε και βλεπουμε!!

Αυριο θα σας πω νεακια απο το μπεμπακι μου και απο αποτελεσματα κολπικων κ ουρων,,,φιλακια πολλα και καλο βραδυ!!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα και απο μένα!!!!

Λία με το καλο στο γιατρο... Αχ! Δεν ξέρω αν στο ξαναειπα Αλλά η κόρη σου ειναι μια Κούκλα!!!

Πάλι τα ίδια έχτες με τον ύπνο.. Όσο πάω κ χειροτερευω... Που να μεγαλώσει κιαλλο η κοιλιά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...