Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καραμελακι δε θυμαμαι αν σε ρωτησα στο γιατρο ειπες για το αιμα στα κακα;;

Ναι μιλησαμε χτες για να της πω και για το νεφρο στον υπερηχο και της ειπα και για το αιμα γι αυτο με εστειλε για εξετασεις τσισα και κακα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ναι μιλησαμε χτες για να της πω και για το νεφρο στον υπερηχο και της ειπα και για το αιμα γι αυτο με εστειλε για εξετασεις τσισα και κακα...

Α, ναι μωρε...:rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

και εγω παιδια πηρα τηλ την παιδιατρο και μου πε οτι θα ερθει σημερα η το μεσημερι η το απογευμα και δεν μπορουσε να καθορισει ακριβως την ωρα.. και καπακι μαθαινω οτι θα ρθει και το αφεντικο μου απο το σπιτι να μας δει και ακομη δεν εχει ερθει κανεις τους..

και που ειναι το προβλημα θα πειτε.. ειναι οτι μαζεψα το σπιτι, ξεσκιστηκα να λουσω μαλλι (μεχρι μουστακι ξανοιξα και εβγαλα φρυδι!!που χα να τα κανω απο πριν γεννησω!!) και ακομη περιμενω να ρθουν.. ουτε η μικρη πηγε για υπνο μεσημεριανο και τελος παντων..δεν μου αρεσουν αυτες οι πολυωρες αναμονες..

απιστευτο ο μικρος κοιμαται απο τις 3 που γυρισαμε

απο την βολτα μας κουραστικε φαινεται:P:p

ο παιδιατρος μας βρηκε καλα ειμαστε 5200,απο τα χριστουγεννα

πηραμε 850γρ:P:p

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια! Πολλα γραψατε!

Αποτελεσματα απο τσισακια θα εχουμε αυριο.απο τα κακα μεθαυριο.Ηταν αρκετο το δειγμα μου πηραμε ευτυχως δε χρειαστηκε να την παιδεψουμε!

Μετα πηγαμε ικεα για κατι ψιλα. Ολα τα μωρακια κοιμοντουσαν ησυχα στα καροτσακια τους με τις πιπιλες, εμεις παρολο που φαγαμε μολις παρκαραμε και αλλαξαμε σε 10 λεπτα γκρινιαζαμε στο καροτσι. Την πηρα αγκαλια παλι και μετα μαρσιπο. Κακα πρασινα με αιμα σταθερα....:-(

καραμελιτσα καλα αποτελεσματα να εχετε.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΕΤΟΥΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!!!! ΠΩΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΛΙΣ 3,700

Κανονικό της βρύσης εγώ με υγρό πιάτων προδερμ !Μέσα στον αποστειρωτη τι βάζεις?
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ.... :confused: ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ???

καλά ε? μια χαρά!! Εμείς γεννηθήκαμε από τα πρώτα εδώ στο φορουμ κ είμαστε κ το ποιο μικρό!!:P:p:p

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...