Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Xaxa εννοώ.. κολαράκι, αυτάκι, μασχαλίτσα??

Τι θερμομετρο εχεις;;

Εγω παντως φοβαμαι να το βαλω στπ ποπουδακι.. καθεται;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Όταν της δίνω το ξένο, μετά τσατίζετε στο στήθος προτιμάει το μπουκάλι, βαριέται στο στήθος, για αυτό το θέλω!!Αξίζει?

εγω πλεον δνω σε ολα τα γευματα ξενο,αλλα ο δικος μου δεν το θελει...

τι να πω:?:? εδειξε προτιμηση στα nuk με θηλη καουτσουκ

αδειασε το στηθος και θελει μπουκαλι(και δεν παιζει αδειο χερι)

καληνηχτα

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

στα μωρα το καλυτερο σημειο για μετρηση θερμοκρασιας ειναι ο ποπος τους..

και στα δυο οσο ειναι βρεφη εκει το μετραω και σπανια στη μασχαλη..κραταω αντισταση στα ποδια και αν ειναι ξυπνια τα απασχολω με κατι..

στη κορη μου μονο ειχα αγχος μην κανει κανενα αποτομο και γλιστρισει το θερμομετρο απο τον πρωκτο στον κολπο..

snowflake παιδι μου.. και δεν εχεις λαλησει με 5 Παρθενους???????????

caramello ο συζυγος τι ζωδιο ειναι? εμενα Ταυρος.. κλασικος συνδυασμος..

Υδροχοος παντως με Παρθενος περιεργος συνδυασμος.. εγω ειχα καλους φιλους Υδροχοους αλλα καπου χανομασταν στη μεταφραση..χαχα!!

Ειναι αιγοκαιρως με κριο..

Εγω παρθενος με τοξοτη....

Παω κι εγω να την πεσω..θαλω να δω πως θα βαλω τον ουροσυλλεκτη στη μικρη μεσα στη νυστα μου ξημερωματα! δε το βλεπω να πετυχαινει! Ευτυχως ειπε αυτος αν δε τα καταφερουμε να παω απο κει να το κανουμε!

Φιλιααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα κάναμε το πρώτο εμβόλιο!! :-(:sad::-(

Έκλαιγε πολύ, εκεί που μου γελούσε ξαφνικά με κοιτάει με ένα παράπονο κ ρίχνει ένα κλάμα.. άστα να πάνε!! Της έδωσα κ 6 σταγόνες apotel προλυπτηκα!!Πήραμε κ αλουμινόνερο για το σημείο που έγινε η ένεση!!

Κατά τα άλλα πήγαμε 3750, κ 53 πόντους! Μας είπε ότι αν κ πρόωρακια και νευρολογικά αλλά κ αναπτυξιακά είμαστε για 2 μηνών κ να μην μετράμε ένα μήνα μείον!!

Να συνεχίσω κανονικά τον θηλασμό, αλλά να μην σταματήσω το ένα μπουκάλι φόρμουλα που δίνω:-((πρέπει να το αποδεχτώ ποια)Γιατί είμαστε στα όρια!!

Γεια σου SnowFlake!! Που χαθηκες βρε ψυχη?? Σε εχει αποκλειστικα η μπεμπουλα σου ε ? Ή μηπως ξεκινησες να πηγαινεις και δουλεια?

Μπραβο στο κοριτσακι σας που ειναι μεγαλο και τρανο!!!! Και για τη φορμουα, μη σκας! Σκοπος ειναι να χορταινει το μωρο σου! Ολα τα αλλα περιττευουν! ;)

Αλουμινονερο?? apotel ??? Τι ειναι αυτα?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Καλε, εσεις γραψατε δυο σελιδες, εγω νομιζα οτι μονο δυο μηνυματακια ειχαμε και μου εκανε εντυπωση.. Σας ευχαριστω για τα περαστικα.. Ειναι πολυ καλυτερα τωρα..

Το θεωρειτε υπερβολικο που εδωσε κορτιζονη ο γιατρος στο παιδι μου? Προσπ, τι λες? Μια φιλη μου λεει οτι θα επρεπε να παρω και δευτερη γνωμη.

Το ειχε μαζι με το θηλαστρο που πηρα.. να σου πω εγω δεν τάισα το μωρο με μπιμπερο βαζω αλλους να το κανουν για να μην νομιζει οτι απο μενα θα πινει με μπιμπερο.. την πρωτη φορα ηπιε 60 μλ, τη δευτερη 30μλ.. λεει οτι μιμειται το μητρικο θηλασμο.. η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολο να ρουφηξει το μωρακι.Ισως η δικια σου που συνηθισε με τα αλλα σε αυτο να επαναστατησει..

και θα εχει και δικιο βασικα.. Οταν εδωσαν στον δικο μου με ενα μπιμπερο με κλασικη θηλη το καταβροχθισε σε χρονο dt.. δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις παντως..

Σιλικονη εχουμε ντινα μου ..

ΟΚ, ευχαριστω πολυ.. ;)

Σημερα μπορει να ειχα το παιδι στο στηθος και 10 ωρες συνεχομενες.. με πεθανε σας λεω..

Παλευε με το στηθος με κλωτσουσε, ηρεμουσε, του επαιρνα το στηθος μηπως δεν ηθελε, σπαραζε στο κλαμα, του το εδινα, εκανε σαν σκυλακι που του πετας κοκαλο, την αρπαζε τη ρωγα, μετα την αφηνε, μετα την εψαχνε.. και μεσα σε ολα αυτα οι κλωτσιες κατευθειαν στην τομη μου πηγαινανε, με πονουσε απο εκει, μεσα σε ολα αυτα εκανε και αγαρμπες κινησεις, με πονουσε και η ρωγα.. ξεθεωθηκα σας λεω..

Αλουμινονερο?? apotel ??? Τι ειναι αυτα?

Αl(OH)3 αλουμινόνερο

συνιστάτε για εξωτερική χρήση προς απομάκρυνση μελανιών και κοκκινίλων μετα απο εμβολιασμό

χρήση τοπική !

Το αποτελ είναι παρακεταμολη, ντεπόν δηλαδή αλλά είναι σταγόνες

Φο΄θυσκοσε το μπουτάκι μας από την ένεση!!:(:(

Πάω γιατί κλαίει!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλημερα!

Αχ τι ειναι αυτο που εχω παθει?

Παλι ξυπνησε 4 με 5 και οταν κοιμηθηκε και ξαπλωσα επαθα παλι

υπερενταση....και δε κοιμηθηκα..και δε φταιει το μωρο γιατι κοιμηθηκε 2 ωρες!

Ελεος! Αυτο μας ελειπε να μη μπορω να κοιμηθω και οταν κοιμαται...

Σε λιγο θα παμε τα δειγματα μας στο μικροβιολογικο...τα ψιλοκαταφεραμε με τα τσισακια...την παιδεψαμε λιγο γιατι διαφωνουσαμε ποιο ειναι το πανω και ποιο το κατω και το ξεκολλησαμε μια φορα...αλλα οκ...και τα πρωινα κακα μας παλι πρασινωπα με λιγες ινες αιμα....ουφ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...