Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια να σας πω κατι μηπως το παθαινει καμια, απο περιεργεια οχι οτι με ανησυχει...

Οταν παει να με παρει ο υπνος, σα να ακουω μεσα στο μυαλο μου το μωρο να κλαιει η να γκρινιαζει και ξυπναω και φυσικα αυτη κοιμαται αμεριμνη.Σχεδον καθε βραδυ...Ποσο σοβαρα ειμαι γιατρε μου?

και στο μπάνιο κ οπουδήποτε ειμαι καραμελο μου!! ο αντρας μου με λεει τρελη!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Αληθεια????????? Αρα καταλαβαινεις πως το λεω? Ειναι σα να την ακουω στο μυαλο μου!
ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΕΕΙ.... ΟΙΤ ΡΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ... ΧΙΧΙΧΙΧΙ:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Αληθεια snow? Πρεπει να ειναι φοβερο! Και δεν εκλαιγε? Ηταν τοσο ηρεμο οσο αυτο στο βιντεο?Εγω εκανα καισαρικη οποτε δε θα το εβλεπα! Αν το κανουμε τωρα δε θα το κανουν? Μια φορα που προσπαθησα σε αυτη τη σταση η μυτουλα της χωνοταν μεσα στο στηθος και δεν ανεπνεε σωστα..οποτε τη σηκωσα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

και στο μπάνιο κ οπουδήποτε ειμαι καραμελο μου!! ο αντρας μου με λεει τρελη!!

Χαχαχαα!! Ναι κι αυτο το εχω παθει αλλα σπανια αφου εχουμε το θεμα του υπνου της ημερας που δε κοιμαται στο καλαθι οποτε σπανια ειμαστε χωρια...Αλλα το βραδυ καθε μερα το παθαινω και πολλες φορες τσιτωνω γιατι νομιζω οτι οντως εκλαψε και χανω τον υπνο μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Αρετη μου εγω το εχασα αυτο λογω ναρκωσης απο την καισαρικη...την πρωτη επαφη τη θυμαμαι με πολυ ζαλαδα...μου τη φερανε στο δωματιο τη χαιδεψα δεν αντεχα να κουνηθω απο τον πονο και την πηραν ...προσπθεια θηλασμου καναμε το πρωι πια..(γεννησα 11 το βραδυ) Εχασα τη μιση χαρα του τοκετου, αλλα τι να κανουμε αφου ετσι ηρθαν τα πραγματα....στο δευτερο ισως!:tongue:(αισιοδοξη εγω..)

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

το εχω μου το εδωσε η ξαδελφη μου που το πηρε και τελικα δεν το χρησιμοποιησε ειναι σαν να θηλαζει η ροη και το σχημα

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Δεν το έκανα στο χειρουργείο, αλλά μετά στο δωμάτιο!!

Αρετήηη!!! Τι γλυκόοο!!

Αρετη μου εγω το εχασα αυτο λογω ναρκωσης απο την καισαρικη...την πρωτη επαφη τη θυμαμαι με πολυ ζαλαδα...μου τη φερανε στο δωματιο τη χαιδεψα δεν αντεχα να κουνηθω απο τον πονο και την πηραν ...προσπθεια θηλασμου καναμε το πρωι πια..(γεννησα 11 το βραδυ) Εχασα τη μιση χαρα του τοκετου, αλλα τι να κανουμε αφου ετσι ηρθαν τα πραγματα....στο δευτερο ισως!:tongue:(αισιοδοξη εγω..)

και εγω με καισαρικη γεννησα αλλα εκανα επισκληριδιο και η μαια μου τον εβαλε,αλλα και οταν τον εφεραν με εβαλαν να τον θηλασω και σε καθε γευμα με βοηθουσαν και να μαθω αλλα και λογο καισαρικης

gEsQp2.png

JjRCp2.png

το εχω μου το εδωσε η ξαδελφη μου που το πηρε και τελικα δεν το χρησιμοποιησε ειναι σαν να θηλαζει η ροη και το σχημα

Όταν της δίνω το ξένο, μετά τσατίζετε στο στήθος προτιμάει το μπουκάλι, βαριέται στο στήθος, για αυτό το θέλω!!Αξίζει?

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...