Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ξυπνησαμε καναμε μια βολτα και τσιμπαμε λιγο γαλατακι περιμενοντας το μπαμπα να μας βοηθησει για το μπανιο. Εχει βγαλει το σκυλο.

Μπραβο το μπεμπακι σας! Φτου φτου!

Ερεθισμος του εντερου ε?

Εγω που τρωω μονο κοτοσουπα και βραστες πατατες γιατι εχω βλεννες? Δεν εχει σχεση με τη διατροφη μου?

Εβγαλε και λιγο αιμα παλι αλλα παλι δε καταλαβα αν ειναι απο τον ποπο...

Λες να ποναει το εντερακι της γι αυτο ειναι ανησυχη...?:confused:

Θα σηκωθουμε τωρα να κατεβει το γαλατακι και να κανουμε μπσνακι και θα επιστεψουμε μετα που θα τρωμε το βραδυνο μας.

αν το αιμα ειναι σαν ινες μεσα στα κακα της τοτε απο το ποπο της ειναι.. δεν πιστευω οτι ειναι απο τον κολπο η απο συγκαμενη περιοχη..αλλιως απο που αλλου να ναι??

εγω τωρα με την αλλεργια εκοψα τα γαλακτομικα αλλα και οποιαδηποτε τυποποιημενη τροφη περιεχει μεχρι και ιχνη γαλακτος..

μια φιλη απο το φορουμ που χει και τα δυο της παιδια με αλλεργια (αιμα στα κακα συνεχως κλπ) ειδικα στη μια κορη εκοψε ψαρι, αυγο, ξηρους καρπους και παντος ειδους γαλακτομικα..

δεν μπορει να μην οφειλεται καπου το αιματακι caramello... καποια πρωτεινη απο αυτα που τρως την ερεθιζει στο εντερο και ισως τελικα για αυτο σου ειναι τοοοοοσο ανησυχη...για κανε μια αναθεωρηση σε αυτα που τρως ξανα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μιλα με τη παιδιατρο οπως λες..

μην περιμενεις να δεις βλεννες.. το αιμα απο μονο του αρκει..

και εμεις μονο μια φορα ειχαμε αιμα αλλα τα πρασινα κακα επιμενουν σταθερα..

η βελτιωση που εχω δει ειναι οτι πλεον κανει περισσοτερα πολλα κακακια και πολυ λιγοτερες κουτσουλιες..αρα μαλλον μιλαμε για βελτιωση..

επισης στις 3 μερες που δεν τρωω γαλακτομικα αλλα και απειρα ειδη που τα συμπεριλαμβανουν ακομη και ως ιχνη εχασα ενα ολοκληρο κιλο!!

στυλακια λεμε θα γινουμε!

Προσπερ ειναι οντως σαν ινες. Οχι δεν ειναι απο τον κολπο.Τις τελευταιες 4 μερες τρωω αυτα που σας ειπα.Βραστες πατατες κοτοπουλο βραστο φιδε και μηλο η μπανανα.

Ψαρι αυγο και ξηρους καρπους εχω να φαω πανω απο ενα μηνα.Καθολου λαχανικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Εχω δε βλεννες απλα δεν ειχε ακομα οταν μιλησα.

Αιματακι ειναι η δευτερη φορα που βγαζει και ειναι τοσο ελαχιστο που θα μπορουσε να μου ξεφυγει.Ειχε βγει ο ποπος της προς τα εξω, ισως απο το σφιξιμο.Και αυτη τη φορα και την αλλη.Το εβαλα μεσα μαλακα με το βαμβακι αλλα ισως ερεθιζεται πολυ απο το ειδος των κενωσεων.Απο κοκκινιλα ειμαστε καλυτερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου.. Εγω εχω το γιο μου με κορτιζονη απο χτες.. Ειχε κατι σπιθουρακια σε στηθακι και πλατουλα και μετα το βραδυ, ηρθε και φουντωσε και εγινε κατακοκκινος... Πηρα την παιδιατρο , με ρωτησε τι εφαγα το μεσημερι, η αληθεια ειναι οτι ειχα φαει σολωμο, με τον οποιο δεν ειχα προβλημα στο παρελθον, και ειμαστε με χαπακια θεοπικρα απο χτες βραδυ.. αλλοτε τα πινει αλλοτε οχι.. εχει φυγει η πολλη κοκκινιλα φυσικα, τα σπιθουρακια γινονται πιο ηπια.. αντε να δουμε...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Α, τρωω και βρωμη....λετε? τι να πω πια...την τρωω τοσο καιρο ομως δε την εφαγα μονο τις τελευταιες μερες που το κανει αυτο...

Και σκεφτομουν ρε Καραμελλο, εσυ κανεις τοσες θυσιες για το παιδακι σου τρεφεσαι με σχεδον τιποτα... Κι εγω η γαϊδουρα εφαγα σολωμο.. Αλλα , αληθεια, εχω ξαναφαει και δεν τον ειχε πειραξει καθολου... :(

Πεταξα και το γαλα που ειχα κρατημενο για να συνηθιζει να τρωει απο μπιμπερο..

Και τωρα εχει ρεψει στον υπνο..

Ειχαμε παιδιατρο..

Μια χαρα το μπεμπουλι μου!!

Πηρε 950 σε 25 μερες..κ ειναι τωρα 4150!

Του ειπα για τις βλεννες στα κακα κ μου ειπε οτι οφειλεται σε ερεθισμο του εντερου..αφου δεν εβγαλε αιμα λεει ειμαστε οκ!!!

Εχει δερματιτιδα στο προσωπο κ το λαιμο κ μου εγραψε μια κρεμα η οποια δεν εχει κορτιζονη αρα δεν εχω περιορισμο στη χρηση..

Μπραβο Αριστακι η μπεμπουλα μεγαλωνει..

Θα σας καληνυχτισω γιατι ειμαι πολυ κουρασμενη και δεν εχω και πολλα κεφια.. Πολλα φιλια...

Δεν εισαι γαιδουρα Ντινα. Ο σωλομος μπορει να θεωρειται γκουρμε αλλα εχει τα ωμεγα λιπαρα που ειναι πολυ καλα.Και αφου δε τον ειχε πειραξει γιατι να μη τρως? Αν δε εχει προβλημα το παιδακι τα παντα μπορουμε να τρωμε.Εγω εχω χασει τη μπαλα πια. Διαβασα οτι η βρωμη εχει γλουτενη και ειναι και αυτη υποπτη για αλλεργιες..Τι θα φαω το πρωι?????κοτοπουλο???

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω χασει τη μπαλα πια. Διαβασα οτι η βρωμη εχει γλουτενη και ειναι και αυτη υποπτη για αλλεργιες..Τι θα φαω το πρωι?????κοτοπουλο???

Αν φας φρυγανιες με βουτυρο κ μελι;; κ ενα αχλαδι-μπανανα;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αν φας φρυγανιες με βουτυρο κ μελι;; κ ενα αχλαδι-μπανανα;;

Βουτυρο γιοκ, ειναι γαλακτοκομικο η περιεχει ορο γαλακτος, φρυγανιες ενδεχεται να εχουν γλουτενη. Θα φαω ενα μηλο...με μελι...και πατατες..χααχααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Λοιπον παω για νανι γιατι εχουμε και πρωι πρωι γιατρο και οτι υπνο κανω θα ειναι μεχρι τις 7....τι σκεφτομουν και το εκλεισα τοσο νωρις?...γκρρρ...

Φιλακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερα!

Πρωι πρωι σημερα γιατι ετοιμαζομαστε για γιατρο οπως σας ειπα.Η βλακεια ειναι οτι απο τις 3μιση που ξυπνησε για φαγητο εγω δε ξανακοιμηθηκα. Ενω κουτουλαγα και κοντευε να μου φυγει απ τα χερια οταν την ταιζα μετα τσιτωσα γιατι ειχα πολυ γαλα και ηπιε με μανια και μετα μου ρευοταν και εβγαζε μεγαλες γουλιες, την εβαλα και μια φορα καλαθι που ειχε κοιμηθει και πνιγοταν και μολις τη σηκωσα εβγαλε παλι.Ειχε παει 5 οταν κοιμηθηκε πια και λεω ενα διωρακι μεχρι τις 7 που πρεπει να σηκωθουμε μια χαρα ειναι. Ελα ομως που δε με επιανε υπνος. Μια ζεσταινομουν μια κρυωνα σκεφτομουν το γιατρο, με ενοχλουσε και λιγο η κοιλια σα να ερχεται περιοδος, εκανε και η μικρη ηχους ελεγα ξυπναει...ισως ηταν και λιγο ορμονικο γιατι σα νε με γυροφερνει η κοκκινοσκουφτσα...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Α, τρωω και βρωμη....λετε? τι να πω πια...την τρωω τοσο καιρο ομως δε την εφαγα μονο τις τελευταιες μερες που το κανει αυτο...

και αν εχει αλλεργια στη γλουτενη?? την εχουν τα δημητριακα και το ιδιο σκεφτομαι και για μας επειδη τρωω all bran

εμεις χαλια..αρρωστος ο μπαμπας και η μικρη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...