Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ξερεις κατι καμια φορα κανεις προγραμμα και σχεδια αλλα τελικα αλλιως στα φερνει η ζωη.. Μπορει να μην ειναι 4 μηνων αλλα κ 12 μηνων μου φαινεται μεγαλουτσικο.. Το θεμα ειναι αντε κ το κρατας μεχρι 12 μηνων στο δωματιο σου, που θα το κοιμιζεις;

Εμας τα δωματια ειναι αντικριστα οι πορτες οποτε δεν θα εχω θεμα μηπως δεν το ακουσω. Ασε που θα ξυπνας απο μονη σου να δεις τι κανει, αν ειναι σκεπασμενο, αν αλλαξε σταση υπνου κλπ...

Γενικα υπαρχουν πολλες αποψεις κ θεωρειες για το που θα κοιμαται το μωρο σε ποιο δωματιο κλπ..

Σε καμια περιπτωση δε θα στερηθει το παιδι μου τη μαμα του αλλα να ξερεις οτι απο μικρο συνιθιζει και οσο μεγαλωνει ειναι δυσκολο να σε αποχωριστει οπως ειπα κ πριν..

Αλλα και παλι μπορει τωρα να τα λεω αυτα και σε 4 μηνες να σου πω κοιμαται στο κρεβατι μας.... Ποτε δε λεω ποτε...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξερεις κατι καμια φορα κανεις προγραμμα και σχεδια αλλα τελικα αλλιως στα φερνει η ζωη.. Μπορει να μην ειναι 4 μηνων αλλα κ 12 μηνων μου φαινεται μεγαλουτσικο.. Το θεμα ειναι αντε κ το κρατας μεχρι 12 μηνων στο δωματιο σου, που θα το κοιμιζεις;

Εμας τα δωματια ειναι αντικριστα οι πορτες οποτε δεν θα εχω θεμα μηπως δεν το ακουσω. Ασε που θα ξυπνας απο μονη σου να δεις τι κανει, αν ειναι σκεπασμενο, αν αλλαξε σταση υπνου κλπ...

Γενικα υπαρχουν πολλες αποψεις κ θεωρειες για το που θα κοιμαται το μωρο σε ποιο δωματιο κλπ..

Σε καμια περιπτωση δε θα στερηθει το παιδι μου τη μαμα του αλλα να ξερεις οτι απο μικρο συνιθιζει και οσο μεγαλωνει ειναι δυσκολο να σε αποχωριστει οπως ειπα κ πριν..

Αλλα και παλι μπορει τωρα να τα λεω αυτα και σε 4 μηνες να σου πω κοιμαται στο κρεβατι μας.... Ποτε δε λεω ποτε...

Εχεις απολυτο δικιο.. Κι εγω θελω το παιδι να μαθει να ειναι ανεξαρτητο, δε θα το ηθελα γαντζωμενο πανω μας, ουτε στον υπνο ουτε στον ξυπνιο, αλλα κι εγω δε θελω να λεω μεγαλα λογια.. θα δειξει... :D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Εσυ δε ρωτησες εχτες για το σουτιεν;; Νομιζω ναι..

Εγω ποτε δε φοραγα μεσα στο σπιτι σουτιεν, με το που θα μπω στο σπιτι θα αλλαξω και θα βαλω μπουστακι ξερεις αυτα χωρις ραφες, ελαστικα..ωραιοτατα...Να συμπληρωσω οτι δεν εχω μεγαλο στηθος για να χρειαζομαι στηριξη(κανονικο προς μικρο θα ελεγα) ουτε εχει πριστει τωρα στην εγκυμοσυνη... :-(:sad::-( Πολυ θα το θελα..;)

Ναι, εγω ειχα ρωτησει.. Εγω παλι, με την εγκυμοσυνη ανεβηκα 2 νουμερα, ουαί και αλίμονο αν δεν εχω γαλα!:eek:

Και τωρα με το σουτιεν θηλασμου που πηρα, αισθανομαι δυσφορια, θα μου πεις ειναι μεχρι να το συνηθισω, ειναι λες και μου το πατικωνει, και δεν νιωθω ανετα.. εν τω μεταξυ, σιγα σιγα διαπιστωνω οτι ολα με ενοχλουν, οποτε μπορει να ειναι στα πλαισια της γενικοτερης στριμαρας που με πιανει, λιγο οι ορμονες λιγο η πολλη ζεστη..:evil:

Αλλα χωρις σουτιεν, δεν μπορω παλι, ειναι βαρυ.. :-( Ασε που ειπαμε οτι δεν πρεπει να χαλαρωσει και πολυ.. Δεν θα ειναι και καλο για τους γαλακτοφορους αδενες να ειναι χωρις σουτιεν..

καλησπερα και απο μενα...

να ξεκινησω με το θεμα του που και μεχρι και ποτε θα κοιμαται το μωρο σας οταν ερθει σπιτι..

λεει μια ρηση: "ειχα δεκα θεωριες μεχρι να γινω γονιος.. μολις εγινα δεν εστεκε καμια"

δηλαδη.. δεν υπαρχει σωστο και λαθος, δεν υπαρχει κακο και καλο..

λενε οι ειδικοι οτι το μωρο καλο ειναι να μενει διπλα στους γονεις 3 με 6 μηνες ωστε να παρακολουθειται για το συνδρομο του αιφνιδιου θανατου, απνοιας κλπ και επειδη οι αναγκες λογω θηλασμου, πεινας, κολικων ειναι ειδικα στο πρωτο τριμηνο ιδιαιτερα αυξημενες και η λεχωνα πολυ κουρασμενη για..περα δωθε (και νομιζω οτι κατα μεσο ορο ισχυει στην πραξη)

Μετα υπαρχει το στρατοπεδο ανθρωπων που λενε "οσο νωριτερα παει το παιδι στο δωματιο του τοσο καλυτερα γιατι δεν θα κακομαθει" και η στρατια των ανθρωπων που απο αδυναμια προς το παιδι, φοβο, ανασφαλεια, υπερπροστασια, οπως θελετε πειτε το αλλα καμια φορα και απο αναγκη κρατουν το παιδι στο δωματιο τους μεχρι χρονο και καμια φορα παραπανω (πχ.. εγω θηλασα 2 χρονια και τα περα δωθε ηταν πραγματικα κουραστικα ειδικα τις νυχτες αφου το πρωι εργαζομουν και ετσι ειχα τη μικρη μαζι μου σχεδον χρονο)

η αποψη μου??? θα πραξετε οπως νοιωσετε εσεις και ο συντροφος σας μολις γεννηθει το μωρακι και δεν θα ακουλουθησετε πεπατημενες αλλων "ειδικων" και συγγενων κλπ και θα μεινει κοντα σας οσο εσεις πιστευετε οτι νομιζετε οτι ειναι απαραιτητο..

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.. Για ολα τα παιδια υπαρχει το timing που ειναι στη θεση να πανε στο δωματιο τους.. και αυτο εξαρταται κυριως απο την ψυχολογικη ετοιμοτητα του γονεα..

εγω μολις αποφασισα οτι επρεπε να παει στο δωματιο της το εκανα.. εκλαψε μια, δυο στο τελος συνηθισε και εκει τελειωσε το θεμα..

εχω φιλη που η κορη ειναι 4 ετων και κοιμαται στο κρεβατι των γονιων της μεχρι σημερα και ο πατερας στο παιδικο μονος (αλλο που δεν τον βολευει!!) και αυτο γιατι δεν αντεχει η καρδια τους να βλεπει το παιδι τους να κλαιει και να μην του κανουν το χατηρι..

εχω και φιλη που με το καλημερα γεννησε, εβαλε το μωρο σε κουνια στο αντιπερα δωματιο με ενδοεπικοινωνια, του δινει το μπουκαλι στο στομα και μολις πιει το γαλα του (απο ενος μηνος κιολας σας λεω) το αφηνει, κλαιει, εκεινη κλεινει την πορτα και μετα απο λιγη ωρα το μωρο κοιμαται μονο του..

Διαλεξτε ποια περιπτωση ειναι η πιο ακραια ή παραλογη..

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

Σημασια εχει πως καθε οικογενεια κανει τα δικα της και αναλογα μεγαλωνει και τα παιδια της.. ουσιαστικα δεν υπαρχει σωστο και λαθος.. το σωστο για μενα ειναι λαθος τραγικο για την αοψη καποιου αλλου..

που να σας αρχισω να σας γραφω τι εχω ακουσει που θηλασα 2 χρονια και που ειχα τη μικρη μεχρι και στο κρεβατι μου τον 1,5 χρονο..η πιο αχρηστη μανα του κοσμου λεμε..

τελικα το παιδι μου και στο δωματιο του μπηκε, και αποθηλασε και ειναι ανεξαρτητο σε αρκετα πραγματα..

συνεπως μην αγχωνεστε και οτι αποφασισετε να ειναι κοινη αποφαση με τον μπαμπα του παιδιου σας ωστε να μην εχετε και συγκρουσεις οταν θα περνατε κρισεις κατα τη λοχεια..

Διαφημίσεις

για την Αγλαια..

εχει βοηθησει πολυ κοσμο και οτι λεει ΠΑΝΤΑ το τεκμηριωνει με καποια σχετκη παραθεση και πολυ καλα κανει..

πιστευω οτι ειναι σκληροπυρινικη με το ολο θεμα αλλα αυτο απο μονο του εχει στηριξει και εχει σπρωξει γυναικες που εχαναν το κουραγιο τους για να προσπαθησουν και αλλο ή αποπροσανατολιζοταν απο αλλες πηγες (ειδικους και συγγενεις) ..

εχω καιρο να απευθυνθω στην ιδια ή να παρακαολουθησω την ενοτητα του θηλασμου και ετσι εχω μεινει με την ιδεα οτι απλα καποια στιγμη λογω φορτου ειχε απομακρυνθει απο το φορουμ και επενεβαινε σε περιπτωσεις που μαλλον εκρινε αναγκαιες, επισης επειδη η φημη της ειναι πολυ μεγαλη λαμβανε απειρα ερωτηματα (μεσα σε αυτα και αρκετα δικα μου στην πορωση μου να συνεχισω τον θηλασμο) και τελικα απενεργοποιησε την δυνατοτητα να λαμβανει πμ απο τα υπολοιπα μελη και να επεμβαινει προαιρετικα..

αυτο θυμαμαι.. τωρα αν εχει κατι αλλαξει δεν ξερω..

παντως το 90% των θεματων περι θηλασμου εχουν ερωτηθει και απαντηθει συνεπως επιμενω οτι οσες εχετε χρονο και αποριες καλο ειναι να κοιταξετε την ενοτητα θηλασμου για 0-6 μηνων και να δειτε τις συχνοτερες ερωτησεις..

για τις θηλες που με ρωτησε η Dina αν θυμαμαι οι κρεμες που προτεινουν και εγω θα ελεγα οτι δεν κανουν κατι (αυτο δεν σημαινει οτι για καποια αλλη δεν κανουν..προσοχη..ειναι υποκειμενικο ζητημα) και δεν υπαρχει λογος να βαζετε στο στηθος που θα βαλει το μωρακι στο στοματ ου τετοια σκευασματα ειτε λεγονται χημικα ειτε φυτικα.. υπαρχει αν θυμαμαι και το αμυγδαλελαιο αλλα ουτε και για αυτο ξερω την αποτελεσματικοτητα του..

κατ εμε η θηλη δεν ειναι ποτε ετοιμη για τον διαρκη θηλασμο και παντα θα υποστει εστω και μικρο πληγη.. και προσωπικα διαλεγω τον φυσικο αερισμο του στηθους (τουλαχιστον ενα 15λεπτο την ημερα η τη νυχτα εκτεθειμενο το στηθος στον αερα) και πλυσεις με αλατονερο ή φυσιολογικο ορο που ναι αποστειρωμενος...

υπαρχουν γυναικες που χανουν το κουραγιο τους και παρατουν τον θηλασμο λογο οτι δεν αντεχουν το πληγωμα αυτο αλλα με λιγη τακτικη και επιμονη ειναι κατι που ξεπερνιεται σε λιγες μερες και δεν επανερχεται διοτι η θηλη σκληραινει και μαθαινει..

και για το μπανιο..

ουτως η αλλως οι περισσοτεροι παιδιατροι συστηνουν το πρωτο δεκαημερο πλυσιμο τοπικο με σφουγγαρακι και οχι κατω απο τρεχουμενο νερο..

τωρα για το ατυχημα που συνεβει με την απευθειας εκθεση του μωρου στο νερο ειναι κατι που απλα μεμονωμενα συνεβει..

διοτι και στο μπανακι που λετε καποια στιγμη θα πρεπει να το ξεβγαλετε το μωρο..δεν θα το ξεβγαλετε?? αρα παλι κατω απο το τρεχουμενο νερο θα μπει..εκτος αν θα το ξεβγαζετε με κανατα..

Καλησπερα!!

Τωρα μαζευτηκαμε στο σπιτι μας...

Μια χαρα η μπεμπα, ειναι 850 γραμμαρια περιπου. Εχει αλλαξει θεση οπως ημουν σιγουρη, και την εχει βρει με το κεφαλακι στο πλαι.. Κατσαμε σχεδον μια ωρα στο γιατρο ειχαμε πιασει την παρλα! Του ειπα για τις ενοχλησεις που εχω και ειπε δεν ειναι κατι αφυσικο..

Τις εξετασεις μου τις βρηκε καλες και μας ειπε οτι απο την επομενη επισκεψη θα κανουμε και ντοπλερ, μου εξηγησε στο περιπου τι ειναι..

Θα περασει αυτη η εβδομαδα και απο την ερχομενη θα βγω σε αδεια για 15 μερες χρωστουμενη, μετα εχω αλλες 2 εβδομαδες δουλεια και τελος... Βεβαια ο γιατρος επειδη ξερει που δουλευω κ οτι δεν καθομαι πολυ(κ που καθομαι μη φανταστειτε, σε σκαμπο μαλακο μεν αλλα χωρις να στηριζω τη μεση μου) μου ειπε θα ηταν καλυτερα να μη γυρισω μετα.. Εχω και τη μεση η οποια εχει αρχισει κ με ποναει... Θα δουμε.......!

Αυτα απο εμας..

Ντινακι αντε αυριο η σειρα σου!!! Να δουμε πως ειναι το μπεμπεκακι σου...

Καλησπέρα!!!!:D

Αριστέα περιμένουμε νέα σου...:D

Prosp μου σε υπέρ υπέρ ευχαριστώ για ακόμα μία φορά για τις πολύτιμες συμβουλές σου και που δε βαριέσαι να μας αναλύεις κάθε φορά τα πράγματα και να μας λύνεις τις απορίες!!!:P Διάβασα με προσοχή όσα έγραψες.....Λοιπόν, εγώ την άδεια από τη δουλειά δεν τη θέλω για να ξεκουραστώ και να σουρτουκεύω αλλά για να ασχολούμαι 24 ώρες το 24ωρο με το μπεμπάκι μου!!! Θα κάνω ότι χρειαστεί για να θηλάσω το μωρό για όσο περισσότερο μπορώ!!! Οπότε το θήλαστρο αν ισχύσει και το 6μηνο του ΟΑΕΔ, δεν το θέλω για να βγάζω γάλα και να πηγαίνω στη δουλειά αλλά για όποτε χρειαστεί να αποθηκεύσω λίγο...πχ: στη βάφτιση!!! Θέλω να αποθηκεύσω για να μην του δώσω ξένο και σε διάφορες υποχρεώσεις οι οποίες δεν είναι και πολλές, δηλαδή όταν θα βρίσκομαι έξω να μπορώ να του δίνω το δικό μου γάλα!!;)

Όντως τραγικό αυτό με το μωρό και το νιπτήρα αλλά είμαι της άποψης πως ότι είναι να γίνει θα γίνει!! Αυτό ήτανε γκαντεμιά και θα μπορούσε να το πάθει οπουδήποτε αλλά εγώ λόγω χώρου όπως είπα, έτσι κι αλλιώς, είτε πάρω μπανιέρα είτε όχι, θα το ξεπλένω με κανάτα, μέχρι να βρω τρόπο να το κάνω μπάνιο στην ντουζιέρα (αργότερα βέβαια) οπότε όλα καλά!!!;)

Εγώ δεν ξέρω για πόσο καιρό θα το κρατήσω δίπλα μου, σίγουρα μέχρι να επιστρέψω στη δουλειά και βλέπουμε μετά!!!

Ξέρω πως είναι καλό να συνηθίζει το μωρό να κοιμάται μόνο του αλλά εδώ μιλάμε για πολύ μωρό, ακόμα και 8 μηνών..οπότε είδωμεν!!!

Την ημέρα θα είναι στο κρεβατάκι του και το βράδυ μαζί μας!!!

Έχω κι εγώ μία φίλη με τρία παιδιά τα οποία με το που σαράντιζαν τα έβαζε στο δωμάτιό τους, έκλαιγαν, τα έκλεινε την πόρτα κι όλα καλά!!

Έχω και τον έναν ανηψιό μου όμως που θα πάει στην 4η δημοτικού και πάει κρυφά στο κρεβάτι του αδερφού μου και κοιμάται μαζί τους!!!

Είναι και στο παιδί πιστεύω....δε νομίζω ότι ενός χρονών παιδάκι θα έχει τόση αίσθηση του φόβου στο να κοιμάται μόνο του!!!!

Προσπ άκου εκεί σε χαρακτήρισαν ως τη χειρότερη μητέρα!!!:mad::x Ειδικά με το θέμα του θηλασμού που το έκανες για τόσο καιρό, μπράβο σου!! Ό,τι καλύτερο είναι ο θηλασμός για το παιδί κι όσο περισσότερο καιρό τρέφεται με το μητρικό γάλα, τόσο πιο καλό του κάνει!!!! Εμείς έχουμε καταλάβει τι καλή μανούλα είσαι!!!:D:D

Ντινάκι, με το θέμα του FB θα μας κάνει κονέ η Αριστέα!!!:tongue: Θα σου στείλω σε ΠΜ ποια είμαι και θα με βρεις από τους φίλους της!!!;)

Εγώ δεν βάζω κάποια κρέμα στις θηλές!!! Επίσης για τις ραγάδες ρώτησα το γιατρό μου την τελευταία φορά που πήγα, τι να βάλω (νωρίς το θυμήθηκα:rolleyes:) κι ενώ μου έγραψε μία κρέμα από το φαρμακείο μου είπε πως αν είναι να κάνει μία γυναίκα ραγάδες, θα κάνει όσες κρέμες κι αν βάλει!! Άποψή του, να βάζω μία οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα ή βαζελίνη, οπότε αγόρασα την κλασική βαζελίνη και βάζω καθημερινά αλλά μόνο στην κοιλιά!!!

Επίσης βρε κορίτσια με αγχώσατε τόσο πολύ με τα κιλά που λέγατε τις προηγούμενες μέρες που μόλις χτύπησα έναν υπέροχο πιτόγυρο!!!:tongue::tongue::tongue:

Εεεεεεε τι να κάνω??? Είχα μία ξαφνική λιγουρίτσα!!!:rolleyes:

Για το σουτιέν που ρώτησες Ντινάκι!! Εγώ κάθε ΣΚ τα ξεκουράζω και δεν φοράω τίποτα!!!;) Ζεσταίνομαι κιόλας οπότε ότι μπορώ να βγάλω καλό είναι!!!

Κοίταξα και για σουτιέν θηλασμού, δοκίμασα αλλά ήθελα μεγαλύτερο νούμερο και δεν είχανε και θα περιμένω να φέρουνε!!! 2-3 κομμάτια θα πάρω, νομίζω ότι είναι καλά!!!:confused: Κι εγώ μικρό στήθος έχω, με την εγκυμοσύνη πρήστηκε και μεγάλωσε αλλά σε σχέση με άλλα πάλι μικρό είναι!!:rolleyes: Τέσπα, αυτάάάάά!!!!!

Πάω να ξαπλώσω σιγά - σιγά!! Σας καληνυχτώ γλυκές μανούλες και φιλώ τις κοιλίτσες σας!!!!:P

Καλησπερα!!

Τωρα μαζευτηκαμε στο σπιτι μας...

Μια χαρα η μπεμπα, ειναι 850 γραμμαρια περιπου. Εχει αλλαξει θεση οπως ημουν σιγουρη, και την εχει βρει με το κεφαλακι στο πλαι.. Κατσαμε σχεδον μια ωρα στο γιατρο ειχαμε πιασει την παρλα! Του ειπα για τις ενοχλησεις που εχω και ειπε δεν ειναι κατι αφυσικο..

Τις εξετασεις μου τις βρηκε καλες και μας ειπε οτι απο την επομενη επισκεψη θα κανουμε και ντοπλερ, μου εξηγησε στο περιπου τι ειναι..

Θα περασει αυτη η εβδομαδα και απο την ερχομενη θα βγω σε αδεια για 15 μερες χρωστουμενη, μετα εχω αλλες 2 εβδομαδες δουλεια και τελος... Βεβαια ο γιατρος επειδη ξερει που δουλευω κ οτι δεν καθομαι πολυ(κ που καθομαι μη φανταστειτε, σε σκαμπο μαλακο μεν αλλα χωρις να στηριζω τη μεση μου) μου ειπε θα ηταν καλυτερα να μη γυρισω μετα.. Εχω και τη μεση η οποια εχει αρχισει κ με ποναει... Θα δουμε.......!

Αυτα απο εμας..

Ντινακι αντε αυριο η σειρα σου!!! Να δουμε πως ειναι το μπεμπεκακι σου...

Mπράβο Αριστέα μου!!!! Μια χαρά τσουπωτή η μπεμπούλα σου!!!!:D:D

Τέλεια!!!!!!!!!!!!!

Όσο για την άδεια, θα δεις πως θα είσαι κι αν δε νιώθεις καλά με τη μέση σου συνέχεισε την άδεια μέχρι να αρχίσει η άδεια τοκετού!!

Πάνω απ'όλα εσύ και το μπεμπάκι σου!!!!;)

Κι εγώ σαν τους φαντάρους σβήνω μία - μία τις μέρες για να καθίσω από τη δουλειά!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ντινάκι έχεις ΠΜ και να σου ευχηθώ καλό υπέρηχο για αύριο!!!;)

Αν και κατάλαβα ποια μπορεί να είσαι στο FB αλλά δεν είμαι σίγουρη κάνε μου εσύ αίτημα, μην κάνω σε καμία άλλη και τρέχουμε!!!:tongue:

Αχ αυτή τη στιγμή πιάνω ένα εξογκωματάκι στην κοιλιά μου!!!!:D:D:D Τι να είναι?? Χεράκι?? Ποδαράκι?? Ο ποπός του??:rolleyes:

Σας φιλώ!!!!!!!!!

Ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ σύντομα!!!!!

ουφ..παλι αποψε εχω αυπνιες..κοιμηθηκα μια ωρα και με ξυπνησε η μικρη απο γκρινια μαλλον λογω καποιου ονειρου και δεν μου κολλα παλι ο υπνος..

aristea τελεια τα νεα απο το μικρακι σου και με το καλο να βγεις στην πολυποθητη αδεια σου..οντως τα επομενα ραντεβου ειναι για τις περισσοτερες εποχη doppler.. μερικοι γιατροι δεν την κανουν παντως..δεν ειναι δεδομενο.

helen ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα επαναλαμβανω οτι κανω (δηλαδη το να μεταφερω την προσωπικη μου εμπειρια) οτι θα εκανε καθε αλλη μανουλα στη θεση μου..

επιπλεον πρεπει να συνεχιζω να τονιζω οτι αφορα την προσωπικη εμπειρια και αποψη μου και αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ισχυει και να βολευει ολες τις μελλουσες μανουλες..για την ωρα εσεις ρωτατε, ακουτε, ερευνατε οσο εχετε χρονο και ενδιαφερον και στη πορεια θα δειτε τι σας κανει και τι οχι οταν με το καλο θα χετε τα μωρακια σας..

για το θηλαστρο που αναφερεις ετσι για το τυπικο να αναφερω πως οταν θα ρθει η ωρα η καλη να πρεπει να το χρησιμοποιησεις και ειδικα αν θα πρεπει να το κανεις μονο και μονο για εξειδικευμενες περιπτωσεις να χεις υποψη οτι θελει προεργασια για να αντλησεις την απαιτουμενη η την ελαχιστη απαιτουμενη ποσοτητα.. δηλαδη δεν ξεκινας την αντληση και ξαφνικα εχεις πχ 100ml γαλα.. οταν με το καλο ερθει εκεινη η ωρα (που στη πραξη σημαινει τουλαχιστον μια εβδομαδα πριν απο καθε τετοια αναγκη) θα τα ξαναπουμε..

παντως οσες δεν μπορεσετε ή αποφασισετε να μη θηλασετε για τον οποιο λογο (επειδη δεν το αντεχετε, επειδη ειναι επιπονο, επειδη ειναι κουραστικο, επειδη δεν βρισκετε υποστηριξη που ειναι το παν τοσο απο καταρτιση οσο και απο ψυχολογικης αποψεως) να μην νοιωσετε τυψεις.. εχω ξαναπει οτι καθε μανουλα που προσπαθει εστω και μια ωρα της ζωης της να προσφερει το γαλα της αξιζει συγχαρητηριων..δεν σημαινει δηλαδη οτι ολες ντε και καλα πρεπει να θηλασουμε μακροπροθεσμα..

οσο αντεχει η καθε μια σωματικα και ψυχικα.. διοτι μια υγιης μανουλα ειναι απαραιτητη για ενα υγιη μωρο.

αυτα απο μενα..

Prosperous κ γω τα ιδια ειχα το βραδυ... Μεχρι τις 2:00 στριφογυρναγα σαν τη σβουρα στο κρεβατι δε με επαιρνε με τιποτα ο καλος ο υπνος.... Ωσπου αναψα το κλιματιστικο και ξεραθηκα....

Αχ το πρωι στη δουλεια με επιασε μια ζαλαδα αλλο πραμα.. Δεν εβλεπα μπροστα μου... :-(:sad:

Ντινα πηγες τελικα στο γιατρο..;;

Ελενη και εγω εχτες το βραδυ για πιτογυρακι ειχα παει...χεχε!! Ε σιγα! Τι ψυχουλα εχει;;

να προσεχεις aristea και η αυπνια δεν βοηθαει.. ποτε κουραση, ποτε ζαλαδες...και εγω σημερα ειμαι κομματια και εκει που ελεγα να κοιμηθω μεσα στην ημερα εφυγε εκτακτως ο ανδρας μου για δουλεια και περιμενα ποτε θα ρθει η μανα μου..στο διαστημα αυτο ειχα βαλει να μαγειρεψω και περασε η ημερα.. κοιμηθηκα μια ωρα τελικα και ειμαι σα ζαλισμενο κοτοπουλο!!χαχα!!

Γεια σας κοριτσακια και παιδακια.. :D

Πηγαμε κι εμεις σημερα στο γιατρο.. Ταλαιπωρια ηταν, 2 ωρες περιμεναμε, εκανα βολτες απο τον καναπε στο air condition για αναπνοες δροσιας :rolleyes:... εμαθα για τη διαιτα της Σκορδα, τις διακοπες της Μενεγακη, μπλα μπλα..:-P

Το μωρο μας ειναι πλεον 838 γραμμαρια, 30 εκατοστα, ηταν με το κεφαλι στα πλαγια και τα ποδαρακια του αριστερα απο τον αφαλο μου.. Καποια στιγμη μας εβγαλε τη γλωσσιτσα και εσκασε ενα χαμογελο διαπλατο:tongue:, αλλα ειπε ο γιατρος οτι δεν ηταν εκφραση συναισθηματος, απλα αντανακλαστικο.. (αν και με τον Αντ ειπαμε να λεμε οτι το παιδι μας εχει μια χαρα συναισθηματα και χαρηκε που μας ειδε και για αυτο γελασε και εβγαλε τη γλωσσιτσα, επειδη καλοπερναει εκει μεσα:mrgreen:) Η ομφαλικη πιεση ηταν φυσιολογικη. Εκλεισα ραντεβου στις 4/10 για το Doppler... Και ...:roll: εχω βαλει 9 κιλα.. Πολλα το ξερω.. Αλλα λεω στον εαυτο μου οτι εκοψα και το τσιγαρο αυτοματα με το παιδι, οποτε , αν υπολογισουμε οτι με το κοψιμο ο πρωην καπνιστης βαζει κατα μεσο ορο 10 κιλα λογω ελλειψης νικοτινης κτλ, τοτε εγω ... τωρα αρχιζω να μετραω.. ;) αρα μια ανασα πριν τον 7ο και με μηδεν επιπλεον κιλα, ε! αυτο ειναι πολυ σημαντικο!!!:P:p Τι να πω βρε κοριτσια... :tongue:

Ειμαστε καλα, αυτο μετραει!!! Και το παγωτακι που μολις εφαγα, μμμμ, τελειοτατο!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...