Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

επισης.. ειμαι ανθρωπος που προγραμματιζω τα 80% των πραγματων στη ζωη μου, αλλα κατω απο το πρωτο ετος ηλικιας του παιδιου δεν ειμαι φαν της ιδεας του 24ωρου προγραμματος παρα μονο σε οτι αφορα τη διατροφη τους..

τωρα στα 3 ετη εχω κρεμασει στη κουζινα τα things to do για την κορη μου απο την ωρα που ξυπνα ως την ωρα που κοιμαται.. και τα ακολουθει ποτε με καλη διαθεση και ποτε με κακη..το ζητημα ειναι ενα.. parents rules the house και το θεμα πειθαρχια απο τους 12 μηνες και μετα ειναι must σιγα σιγα αλλα σταθερα και χωρις πισωγυρισματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επισης.. ειμαι ανθρωπος που προγραμματιζω τα 80% των πραγματων στη ζωη μου, αλλα κατω απο το πρωτο ετος ηλικιας του παιδιου δεν ειμαι φαν της ιδεας του 24ωρου προγραμματος παρα μονο σε οτι αφορα τη διατροφη τους..

τωρα στα 3 ετη εχω κρεμασει στη κουζινα τα things to do για την κορη μου απο την ωρα που ξυπνα ως την ωρα που κοιμαται.. και τα ακολουθει ποτε με καλη διαθεση και ποτε με κακη..το ζητημα ειναι ενα.. parents rules the house και το θεμα πειθαρχια απο τους 12 μηνες και μετα ειναι must σιγα σιγα αλλα σταθερα και χωρις πισωγυρισματα

συμφωνω απολυτα.πειθαρχια και ορια ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!

μου το δωσε να το καταλαβω πολυ προσφατα ο γιοκας μου κ ετσι αναγκαστηκα να δειξω τα δοντια μου κ γω κ ο μπαμπας μας..

ειναι απαραιτητα και για τα παιδια τα ιδια!! το εχουν αναγκη να ξερουν μεχρι που,ποτε,ποσο..

συμφωνω και ας συγκαταλεγομαι στους μη εχοντες τη καρδια να τα ακουνε να κλαινε..

αλλα και στη κορη μου αναγκαστικα σε μεγαλυτερη ηλικια να το κανω και δουλεψε..και τωρα αν χρειαστει παλι το κανω..

τι ακριβως εκανες στην κορη σου κ σε ποια ηλικια?? να υποθεσω τη μεθοδο του ελεγχομενου κλαμματος??

μετα τον αποθηλασμο και αφου αφησα να περασει ενα διαστημα χαριτος εβλεπα οτι συνεχιζε τα βραδυα να ξυπνα και να κλαιει υστερικα ωστα να πηγαινω στο δωματιο της (απειρες φορες μεσα στη νυχτα, καθε νυχτα) καποια στιγμη αφου ειχα εξαντλησει ολα τα περιθωρια διαλογου και αφου μεταμεσονυκτια εκει που ελεγε οτι δεν θα ξανακλαψει, εκανε τα ιδια μεσα σε λιγα λεπτα τοτε ενα βραδυ την αφησα απλα να κλαιει χωρις να παω στο δωματιο της αφου βεβαια ηδη την ειχα προειδοποιησει..

μιλαμε οτι εκλαιγε του σκασμου.. να λες οτι θα πνιγει απο το κλαμα, θα της κοβοταν η αναπνοη..εκει θελει αποφασιστικοτητα..

εκλαψε εικοσι λεπτα και μετα κοιμηθηκε μεχρι το πρωι.. για ενα διαστημα λοιπον τις νυχτες ηταν πιο ηρεμη και ξυπνουσε λιγοτερο μεχρι που ηρθαν οι αλλες αλλαγες στη ζωη της οπως το κοψιμο της βραδυνης πανας που ειχε ως αποτελεσμα να κατουριεται τη νυχτα και να θελει να παει τουαλετε προκαλωντας της κλαμα και γκρινια γιατι απο τη μια ηθελε να συνεχισει να κοιμαται και απο την αλλη ηθελε να παει τουαλετα και μεσα στον ολο παροξυσμο της δεν ηξερε πως να το εκφρασει (ακομη μερικες φορες συμβαινει αυτο) και βεβαια η εγκυμοσυνη μου και ο ερχομος του δευτερο παιδιου που πυροδοτησε ανασφαλειες..

καπως εχει καλυτερευσει τελευταια..

με τον καιρο μαθαινουμε ποτε μας δουλευουν και ποτε πραγματικα εχουν αναγκη την κατανοηση και την καλη μας συμπεριφορα..

Διαφημίσεις

Κοιμαται εδω και μια ωρα αγκαλια μου...πονεσε ο ποπουλης μου στη καρεκλα! χαχα!

Αυριο εχουμε τον υπερηχο για την παλλινδρομιση στις 8μιση το πρωι...νωρις το κλεισαμε γμτ!:rolleyes:

Δε πειραζει θα ξερουμε μια ωρα αρχιτερα!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ειχαμε παιδιατρο..

Μια χαρα το μπεμπουλι μου!!

Πηρε 950 σε 25 μερες..κ ειναι τωρα 4150!

Του ειπα για τις βλεννες στα κακα κ μου ειπε οτι οφειλεται σε ερεθισμο του εντερου..αφου δεν εβγαλε αιμα λεει ειμαστε οκ!!!

Εχει δερματιτιδα στο προσωπο κ το λαιμο κ μου εγραψε μια κρεμα η οποια δεν εχει κορτιζονη αρα δεν εχω περιορισμο στη χρηση..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ξυπνησαμε καναμε μια βολτα και τσιμπαμε λιγο γαλατακι περιμενοντας το μπαμπα να μας βοηθησει για το μπανιο. Εχει βγαλει το σκυλο.

Μπραβο το μπεμπακι σας! Φτου φτου!

Ερεθισμος του εντερου ε?

Εγω που τρωω μονο κοτοσουπα και βραστες πατατες γιατι εχω βλεννες? Δεν εχει σχεση με τη διατροφη μου?

Εβγαλε και λιγο αιμα παλι αλλα παλι δε καταλαβα αν ειναι απο τον ποπο...

Λες να ποναει το εντερακι της γι αυτο ειναι ανησυχη...?:confused:

Θα σηκωθουμε τωρα να κατεβει το γαλατακι και να κανουμε μπσνακι και θα επιστεψουμε μετα που θα τρωμε το βραδυνο μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγω παρατηρησα τις βλεννες μεσα στις γιορτες που εφαγα κ 5-6 μλκιες παραπανω.. Αλλα τωρα που επανηλθα εφυγαν οι βλεννες.

Ο γιατρος μας ειναι νεογνολογος στο Ελενα κ μας ελεγε για ενα βρεφακι που γεννηθηκε 600γρ, παρεμεινε 2 μηνες στην ΜΕΝΝ κ σημερα το πηραν σπιτι.....κ ηταν πολυ χαρουμενος, μας εδειξε μια φωτο του μωρου με τη μαμα του αγκαλιτσα η οποια ελαμπε απο χαρα!! Συγκινήθηκα οπως καταλαβαίνετε..

Ρε γμτ εγω δε τρωω τιποτα πια ειναι δυνατον? Κοτοπουλο βραστο με φιδε εφαγα και πατατες βραστες, 2 φετες γαλοπουλα βραστη και ενα μηλο..τι να κανω πια....Και πρασινα και βλεννες...και γκρινια...:-( α.πηρα και σιδηρο σημερα γιατι εβλεπα αστερακια πια...αλλα το σιδηρο τον επαιρνα τοσο καιρο και τις μερες που τον σταματησα δεν ειδα διαφορα...

Εμβολιακι εμεις στο επομενο ραντεβου μαλλον.Προς το παρον εχουμε τη δευτερη δοση της γαστρεντεριτιδας την τεταρτη...που κανει και λιγη διαρροια μετα...στην κατασταση που ειναι το εντερακι της θα το τσακισει το μωρο....μηπως δε πρεπει ρε γμτ...:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μιλησες στο γιατρο για τις βλεννες;; τι να πω;; ξερω κ γω; δεν τρως κ τιποτα υποπτο.. παντως κ διπλα που κοιταξα ελεγε για ερεθισμο του εντερου...

Της ειχα πει για τα πρασινα και το αιμα, δεν ειχε βλεννες ακομα, η δε το ειχα δει εγω.Αν δε χειροτερεψει θα περιμενω την τεταρτη, αλλιως θα ξαναπαρω. Γιατι να ερεθιζεται το εντερακι μας ρε γμτ?? (πολλα γμτ ειπα σημερα χαχαα!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...