Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ναι αυτο με τις φιγουρες το εχουμε κι εμεις! Και εχει και πολυ πλακα στον καθρεφτη που χαζευει τα μουτρα της!

Και το προγραμμα της δε μπορω να το αλλαξω! Θελω να παω λιγο αργοτερα το μπανιο αλλα αν καθυστερησω η ουρλιαζει η την παιρνει ο υπνος και δε ξυπναει!

Σημερα κοιμηθηκαμε καλα! φτου μας! Σημερα τελειωνει και η εβδομαδα αναπτυξης!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι αυτο με τις φιγουρες το εχουμε κι εμεις! Και εχει και πολυ πλακα στον καθρεφτη που χαζευει τα μουτρα της!

Και το προγραμμα της δε μπορω να το αλλαξω! Θελω να παω λιγο αργοτερα το μπανιο αλλα αν καθυστερησω η ουρλιαζει η την παιρνει ο υπνος και δε ξυπναει!

Σημερα κοιμηθηκαμε καλα! φτου μας! Σημερα τελειωνει και η εβδομαδα αναπτυξης!:lol:

θα στρωσει σιγα σιγα..

αυτο με το καθρεφτη το χουν ολα τα κοριτσακια.. απο νωριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις

Θα το προσπαθησω..Αλλα δε μπορω να κλαιει με τιποτα!

Το βραδυ τρωει και κοιμαται στον ομο και τη βαζω...τη μερα ειναι το προβλημα...που θελει μαρσιπο η αγκαλια τραγουδια κουνηματα..[/quote

και μενα εως 6 μηνων περιπου κοιμοταν το βραδυ στο στηθος μετα το θηλασμο

την ημερα ομως εκανα λαθος να τον κουναω κ να του τραγουδαω κ χιλια δυο αλλα..

επρεπε να τον βαζω στο κρεβατακι του κ τελος κ αν εκλαιγε λιγο,μια δυο τρεις θα συνηθιζε κ θα κοιμοταν

μου χει βγει η μεση να τον κουναω για να κοιμηθει 13,5 μηνες τωρα

:rolleyes::cool:

και εμενα κοιμοταν για μηηηηηηηηηνες στο στηθος..μου χε κοψει ομως και δεν την κουνουσα.. σωθηκα μολις την εβαλα στο μονο κρεβατι.. ξαπλωναμε, θηλαζε και αντε γεια!!

επειδη δουλευω τα μεσημερια συνηθως την κοιμιζε η κουνιαδα μου η οποια ομως την νανουριζε με τραγουδια και κουνηματα.. οταν ομως δεν δουλευα τις ιδιες ωρες αποκοιμιοταν στο στηθος..

αλλα εμας ηταν ελαφρυ μωρο.. 7 κιλα ηταν στους 6 μηνες..

ο μπεμπης ειναι 6600 στους 2,5 μηνες...:mrgreen: και αποκοιμιεται θηλαζοντας..για την ωρα παλι καλα οχι για αρκετη ωρα οπως η μικρη.. αλλα λεω και στην κουνιαδα μου να φροντισει να μην το μαθει αγκαλια και κουνημα για υπνο (δεν ξερω ειλικρινα τι θα κανει γιατι ολο τα αντιθετα κανει και αυτη τη φορα θα φαει το αγγουρι) γιατι θα ειναι αρκεταααααααα πιο βαρυς απο τη μικρη και δεν θα παλευεται.. ηδη για να ρευτει με ποναει ο ωμος μου..

Διαφημίσεις

Fire μου τη μερα τη βαζω κοιμισμενη στο καλαθι και ξυπναει! Οποτε φαντασου ποσο απιθανο ειναι να την παρει ο υπνος μονη της!Εχω προσπαθησει να την αφησω να τα καταφερει εστω και με κουνημα στο καλαθι, το μονο που καταφερα ηταν να της σπασω τα νευρα και να ουρλιαζει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

τωρα που το σκεφτομαι και εγω την κορη μου στο καλαθι την ειχα να κοιμαται και ειμασταν σκ$%% απο θεμα υπνου, ενω τον μικρο δεν τον εβαλα σε καλαθι...λες να χει σχεση με το στρωμα????

caramello που μενεις?

τωρα που το σκεφτομαι και εγω την κορη μου στο καλαθι την ειχα να κοιμαται και ειμασταν σκ$%% απο θεμα υπνου, ενω τον μικρο δεν τον εβαλα σε καλαθι...λες να χει σχεση με το στρωμα????

caramello που μενεις?

Μενω εδω κι εκει..τωρα ειμαι κυπρο! Στην Αθηνα ειναι μελισσια η μαμα μου. Εσυ?

Αφου το βραδυ κανει μια χαρα υπνο στο καλαθι,οταν δεν εχει ενοχληση, δε θεωρω οτι ειναι θεμα στρωματος η καλαθιου.Και στη κουνια το εχω δοκιμασει τη μερα παλι ξυπναει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

σωστη σε βρισκω prosperous!! σε στιγμες που πραγματικα απηυδησα σκεφτηκα να τον βαλω στο κρεβατακι του και να χωθω κ γω,να τον θηλασω κ να βγω!!!

ωστοσο το βραδυ κοιμαται ευκολα:μπανακι,γαλατακι κ το πολυ 5 λεπτα περα δωθε..

την ημερα ομως μου βγαζει την παναγια!! κ ειμαστε σε φαση τωρα που ειναι να κανει τους δυο υπνους εναν.. καταλαβαινεις τι εννοω

caramello ειναι νωρις ακομη κ ειναι λογικο να θελει αγκαλιες κ χαδια,ωστοσο πιστευω οτι αν δοκιμαζεις συχνα κ αλλους τροπους καποια στιγμη μπορει να το πετυχεις!!

εγω λογω του οτι ημουν πολυ κουρασμενη ακολουθησα τον ευκολο δρομο κ τωρα οπως προειπα το πληρωνω

Μενω εδω κι εκει..τωρα ειμαι κυπρο! Στην Αθηνα ειναι μελισσια η μαμα μου. Εσυ?

Αφου το βραδυ κανει μια χαρα υπνο στο καλαθι,οταν δεν εχει ενοχληση, δε θεωρω οτι ειναι θεμα στρωματος η καλαθιου.Και στη κουνια το εχω δοκιμασει τη μερα παλι ξυπναει...

για Αθηνα μιλουσα.. Εμεις κοντα στο κεντρο, Κολωνο

Διαφημίσεις

σωστη σε βρισκω prosperous!! σε στιγμες που πραγματικα απηυδησα σκεφτηκα να τον βαλω στο κρεβατακι του και να χωθω κ γω,να τον θηλασω κ να βγω!!!

ωστοσο το βραδυ κοιμαται ευκολα:μπανακι,γαλατακι κ το πολυ 5 λεπτα περα δωθε..

την ημερα ομως μου βγαζει την παναγια!! κ ειμαστε σε φαση τωρα που ειναι να κανει τους δυο υπνους εναν.. καταλαβαινεις τι εννοω

caramello ειναι νωρις ακομη κ ειναι λογικο να θελει αγκαλιες κ χαδια,ωστοσο πιστευω οτι αν δοκιμαζεις συχνα κ αλλους τροπους καποια στιγμη μπορει να το πετυχεις!!

εγω λογω του οτι ημουν πολυ κουρασμενη ακολουθησα τον ευκολο δρομο κ τωρα οπως προειπα το πληρωνω

Καμια προταση?

Προσπαθω να τη βαζω οταν εχει κοιμηθει σε κουνια και καλαθι, οχι καθε φορα...γιατι ξυπναει και της σπανε τα νευρα και καποια στιγμη πρεπει να κοιμηθει γιατι την πιανει υστερια, οποτε αγκαλιτσα, τραγουδακια χοροι,κλπ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καμια προταση?

Προσπαθω να τη βαζω οταν εχει κοιμηθει σε κουνια και καλαθι, οχι καθε φορα...γιατι ξυπναει και της σπανε τα νευρα και καποια στιγμη πρεπει να κοιμηθει γιατι την πιανει υστερια, οποτε αγκαλιτσα, τραγουδακια χοροι,κλπ...

δυστυχως για τοσο μικρο νινακι ειναι να τ αφησεις να κλαψει μεχρι να κοιμηθει..

θα κλαψει3-4 φορες,θα μαθει οτι ετσι πρεπει να κοιμαται κ θα συνηθισει..

αυτο ειναι που εγω ΔΕΝ εκανα!!

οσες φιλες το καναν ομως εγινε το στομαχι τους χαλια αλλα τα μωρα τους εμαθαν να κοιμουνται μονα κ ανεξαρτητα!!

ωστοσο εγω δεν ειναι κατι που προτεινω απο τοσο νωρις!!

γυρω στον 4-5 μηνα ομως ,κοντα στην εισαγωγη των στερεων τροφων νομιζω οτι ειναι το καλυτερο timing

Δε το αντεχω να την αφηνω να κλαιει. Ισως πιο μετα να ειναι πιο ετοιμη.Τωρα δε το αντεχω και νομιζω οτι ειναι πολυ μικρη για να εκπαιδευτει αφου δε το χει απο μονη της...

Τωρα πχ εφαγε, με αφησε και κοιμαται αγκαλια...αν τη βαλω παλι μονη της θα ξυπνησει, δε θα κανει τον υπνο που χρειαζεται και μετα θα εχει νευρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

δυστυχως για τοσο μικρο νινακι ειναι να τ αφησεις να κλαψει μεχρι να κοιμηθει..

θα κλαψει3-4 φορες,θα μαθει οτι ετσι πρεπει να κοιμαται κ θα συνηθισει..

αυτο ειναι που εγω ΔΕΝ εκανα!!

οσες φιλες το καναν ομως εγινε το στομαχι τους χαλια αλλα τα μωρα τους εμαθαν να κοιμουνται μονα κ ανεξαρτητα!!

ωστοσο εγω δεν ειναι κατι που προτεινω απο τοσο νωρις!!

γυρω στον 4-5 μηνα ομως ,κοντα στην εισαγωγη των στερεων τροφων νομιζω οτι ειναι το καλυτερο timing

συμφωνω και ας συγκαταλεγομαι στους μη εχοντες τη καρδια να τα ακουνε να κλαινε..

αλλα και στη κορη μου αναγκαστικα σε μεγαλυτερη ηλικια να το κανω και δουλεψε..και τωρα αν χρειαστει παλι το κανω..

αλλιως ζεις αναλογα για καποια χρονια..

πχ ενα φιλικο ζευγαρι αφηνουν να κοιμαται στο διπλο κρεβατι η μαμα, η 5 ετων κορη και το 6 μηνων μωρο κοριτσακι, ενω ο μπαμπας κοιμαται 5 χρονια τωρα στο παιδικο γιατι η μεγαλη τους κορη δεν δεχεται με τιποτε να κοιμαται σε δικο της χωρο μακρυα απο τη μανα της και οσο και να το συζητουν αυτη ξεκιναει τα κλαματα και ακριβως επειδη δεν αντεχουν να τη βλεπουν να κλαιει παντα υποχωρουν..

η αποψη μου???

οταν ειναι πια σε ηλικια που καταλαβαινουν τι τους λες και επικοινωνουν (απο 18 μηνων και ανω για να μην πω ηδη απο τον χρονο) μια χαρα μπορουν να αντεξουν τη δοκιμασια να κλαψουν οσο θελουν και να τους περασει μετα, ενω θα περασει και η αποψη των γονεων..

πιο μικρα ναι δεν μου παει καρδια και μενα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...