Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα!!

caramello λαθη εκανα στον τροπο που τον κοιμηζα..τωρα τα πληρωνω!κουνημα,νανουρισμα κτλ

prosperous σαν δευτερομανα καταλαβαινεις!! και γω ξερω οτι δεν θα τα καταφερω να αποθηλασω.. ηδη εδω κ 3 μερες προσπαθω να του δωσω γαλα σκονη αλλα δεν το δεχεται..

ελπιζω να αντεξω γιατι τα βραδυνα ξυπνηματα εχουν αρχισει να με εξοντωνουν κυριως ψυχολογικα!! απο μια εως εκατονμια φορες οπως γραφεις..

μου προτειναν πολλοι να κανω τη μεθοδο του ελεγχομενου κλαμματος αλλα απλα δεν μπορω να ακουω το μωρο μου να σπαραζει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!

caramello λαθη εκανα στον τροπο που τον κοιμηζα..τωρα τα πληρωνω!κουνημα,νανουρισμα κτλ

prosperous σαν δευτερομανα καταλαβαινεις!! και γω ξερω οτι δεν θα τα καταφερω να αποθηλασω.. ηδη εδω κ 3 μερες προσπαθω να του δωσω γαλα σκονη αλλα δεν το δεχεται..

ελπιζω να αντεξω γιατι τα βραδυνα ξυπνηματα εχουν αρχισει να με εξοντωνουν κυριως ψυχολογικα!! απο μια εως εκατονμια φορες οπως γραφεις..

μου προτειναν πολλοι να κανω τη μεθοδο του ελεγχομενου κλαμματος αλλα απλα δεν μπορω να ακουω το μωρο μου να σπαραζει..

εχεις δυο λυσεις

α) η κανεις υπομονη και μολις φθασει σε ενα επικοινωνιακο επιπεδο καλο με πολυ μπιρι μπιρι και συστημα θα απογαλακτισεις..

β) η θα κανεις τη καρδια σου πετρα και θα αντικαταστησεις σιγα σιγα τα γευματα αφηνοντας τα βραδυνα τελευταια και θα υποστεις την ολη γκρινια..

εγω δουλευα και παραλληλα και ξερω ποσο κομματια μπορεις να γινεις..

πιστεψτε με.. δεν ειναι για εναν αιωνα.. και ας φαινεται ετσι..

ΣΤΗΝ 21Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΑΙΜΑ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑ..ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ (28 ΜΕΡΑ) ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΩΧ!!!1 ΗΡΘΕ.ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΠΟΝΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ...ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ??

μονο η β χοριακη μπορει να δειξει τωρα με ειλικρινεια αν εισαι εγκυος και κατα πασα πιθανοτητα τα τεστ blue clear που δειχνουν απο τη 5η μερα της συλληψης..οχι τα predictor..

εγω ειχα μια μερα αιμα (περιμενα περιοδο) και μετα τιποτε και τελικα ημουν εγκυος στο δευτερο παιδι μου..;) καπακι εκανα χοριακη και αφου εδειξε πηγα στο γιατρο την 6η εβδομαδα οπου φαινεται η καρδιακη λειτουργια..

ελπιζω ολα να πανε καλα!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩ....ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΚΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ..ΤΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ....

2012.png

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩ....ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΚΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ..ΤΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ....

η παιζει εγκυμοσυνη η παιζει ορμονικη διαταραχη.. κατι αλλο δεν μπορει να ειναι.. αλλα ορμονικο χωρις κυστες ειναι λιγο δυσκολακι..

by the way οποτε το θυμιθεις πες μας τι ηταν!

ολα με το καλο!

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι ψιλοεμεινα οταν ειδα οτι δεν επινε το γαλα σκονη..

τρεις διαφορετικες μαρκες πηρα κ ειπα τι στο καλο καποια θα του κατσει..

δεν θελει καμμια ομως!!

τι ακριβως εννοεις να αντικαταστησω τα ημερησια γευματα?

Καλημεραααααα!!!

Εχασα επεισοδια:rolleyes::rolleyes:

Γεια σου Fire!! να χαιρεσαι το παιδακι σου....

Φανταζομαι διαβαζοντας το καφε μας θα λες ''πως περασε ο καιρος;;;;''

Ειπες οτι κοιμαται στο δωματιο σας.. εννοεις μαζι σας; ή στην κουνια του;;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

η αληθεια ειναι οτι ψιλοεμεινα οταν ειδα οτι δεν επινε το γαλα σκονη..

τρεις διαφορετικες μαρκες πηρα κ ειπα τι στο καλο καποια θα του κατσει..

δεν θελει καμμια ομως!!

τι ακριβως εννοεις να αντικαταστησω τα ημερησια γευματα?

πρωτον εγω το γυρισα στο αγελαδινο φρεσκο κα σε ποτηρι με καλαμακι..οχι μπιμπερο

το δεχθηκε καλυτερα και σιγουρα το γαλα οχι ευκολα..ειναι η αισθηση οτι "ειμαι μεγαλο παιδι τωρα!!"

εννοω αποφασισε ποιο γευμα μπορεις να αρχισεις μετα απο πολυ συζητηση με το μικρο (το λεγομενο μπιρι μπιρι) να του αντικαταστησεις..

πχ το βραδυνο αντι για γαλα μπορει να ειναι ενα γευμα φαγητου ακομη..

το πρωινο ισως να ειναι η προσπαθεια για ξενο γαλα..

αλλα αν ειστε κοντα στον χρονο ηλικιακα λιγο δυσκολακι μου φαινονται ακομη..

κατ αρχην ειναι η ετοιμοτητα του παιδιου ψυχοσωματικα.. και μετα (αλλα πιστευω κατα κυρια) η αποφασιστικοτητα της μητερας.. οτι και να κανεις ΔΕΝ θα κανεις πισω διοτι δεν θα σε πιστεψει και το παιδι..

μειζον θεμα εθιξες τωρα γιατι οπως σου πα ξεκινησα προσπαθ για σκονη γαλα πριν 4 μερες..

εγω δεν ηθελα να δωσω σκονη αλλα φρεσκο!! ωστοσο η παιδιατρος επεμενε στο οτι το παιδι πρεπει να περασει στο φρεσκο μετα τα 2 ετη!!

κ οσο και αν την εγραψα κανοννικα σε διαφορα αλλα που μου χει πει σ αυτο ειπα να συμφωνησω!

εσυ ποτε του δωσες φρεσκο?

Διαφημίσεις

μειζον θεμα εθιξες τωρα γιατι οπως σου πα ξεκινησα προσπαθ για σκονη γαλα πριν 4 μερες..

εγω δεν ηθελα να δωσω σκονη αλλα φρεσκο!! ωστοσο η παιδιατρος επεμενε στο οτι το παιδι πρεπει να περασει στο φρεσκο μετα τα 2 ετη!!

κ οσο και αν την εγραψα κανοννικα σε διαφορα αλλα που μου χει πει σ αυτο ειπα να συμφωνησω!

εσυ ποτε του δωσες φρεσκο?

απο τους 18 μηνες επειδη τοτε το δεχθηκε...και σταδιακα ανικαθιστουσαμε γευματα.. στους 21 μηνες κοψαμε ολα τα βραδυνα σε θηλασμο και περιοριστηκαμε σε αγκαλιτσες..

θελει πολυυυυυυυυυυυυ υπομονη, και μπλα μπλα

Και αν δε κοιμαται αλλιως βρε αγαπη τι κανεις?

τ αφηνεις στην κουνια-καλαθουνα-λικνο το νανουριζεις με τραγουδακια με χαδακια,μια δυο τρεις θα κοιμηθει..

οσο μεγαλυτερο τοσο δυσκολοτερο ν αλλαξει συνηθειες

εγω ακομη τον κοιμηζω στα χερια

11 κιλα

τ αφηνεις στην κουνια-καλαθουνα-λικνο το νανουριζεις με τραγουδακια με χαδακια,μια δυο τρεις θα κοιμηθει..

11 κιλα

oh yes..ξανα

11 κιλα

Θα το προσπαθησω..Αλλα δε μπορω να κλαιει με τιποτα!

Το βραδυ τρωει και κοιμαται στον ομο και τη βαζω...τη μερα ειναι το προβλημα...που θελει μαρσιπο η αγκαλια τραγουδια κουνηματα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

παντως ζωη να χει ο μικρος ξαφνικα διακρινει ευκολοτερα και γηγοροτερα φιγουρες, ειναι πιο επικοινωνιακος..προχθες μαλιστα μου εδειξε και την πρωτη του τσαντιλα.. αγριο αγορι με αγριοφωναρα..(οχι κλαμα, φωνη εκνευρισμενη)

μιλαει στα κουκλακια του μομπιλε, χαμογελαει συνεχως οταν του μιλας η τον κοιτας, και τρεις φορες ως τωρα οταν παει 19.00 μεσα σε αυτο το διαστημα μεχρι τις 20.00 αν δεν τον εχω κανει μπανιο γκρινιαζει.. μολις τον παω στο μπανιο σκαει χαμογελα και απολαμβανει μπανιο και μετα απο λιγη ωρα κοιμαται σερι ενα 3ωρο η ξυπναει και ξανακοιμαται αναλογα αν θελει κακα του..

με λιγα λογια σιγα σιγα διαμορφωνει ο ιδιος ενα προγραμμα που περισσοτερο ακολουθω εγω παρα του το εφτιαξα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...