Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

σημερα θυμηθηκα τα δικα μου κ μπηκα να σας ευχηθω..

ειμαι μανουλα Νοεμβριου 2010

ο μπομπιρας μου ειναι τωρα 13,5 μηνων

τετοιο καιρο περσι δεν ηξερα που πανε τα τεσσερα κ επειδη δεν ειχα βοηθεια περασα δυσκολα!!

τωρα ομως ειναι σχεδον μαγικα!!!

κουραγιο σε ολες,να χαιρεστε τα μαναρακια σας κ αν μπορω καπου να βοηθησω,ευχαριστως!! :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τετοιο καιρο περσι δεν ηξερα που πανε τα τεσσερα κ επειδη δεν ειχα βοηθεια περασα δυσκολα!!

κουραγιο σε ολες,να χαιρεστε τα μαναρακια σας κ αν μπορω καπου να βοηθησω,ευχαριστως!! :wink:

Αχ να το χαιρεσαιιι! Φυσικα και να μας βοηθησεις αν μπορεις! Αν διαβασεις τις συζητησεις και θες να προσθεσεις κατι , χαρα μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Αχ να το χαιρεσαιιι! Φυσικα και να μας βοηθησεις αν μπορεις! Αν διαβασεις τις συζητησεις και θες να προσθεσεις κατι , χαρα μας!

σ ευχαριστω!!

τα τελευταια 2 μηνυματα διαβασα..

για τις μασχαλιτσες που εγραψες εχω να σου πω το εξης: την 1η φορα που ρθε παιδιατρος στο σπιτι μου τονισε οτι μετα το μπανιο σκουπιζουμε πολυ καλα φυσικα ολο το σωμα-ταμποναριστα- αλλα κυριως πισω απ τα αυτια κ τις μασχαλες.. αν δω κατι ασπρο -μπορει να ειναι μηκυτες,μπορει ξηροδερμια-, να μη βαλω ταλκ αλλα να σκουπισω καλα κ να βαλω ενυδατικη..

αν καποια κοπελα εχει θεμα με συγκαματα,εμενα μ εσωσε η weleda

Ωχ..οχι ταλκ ε? Το ασπρο εφευγε ηταν σα να ειναι σαπουνακι...οχι κατι πανω στο δερμα...εβαλα και λιγη κρεμα για συγκαμα. Πρεπει να επιμενω περισσοτερο στο σκουπισμα...δε μ αφηνει ετσι οπως χτυπιεται! Θα μας δει την τεταρτη η παιδιατρος...Η κρεμα της weleda πως λεγεται? Τη ζητας για συγκαμα μωρου?Στα φαρμακεια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Fire, γεια σου και απο μενα.. weleda χρησιμοποιω εγω, ειναι καλη αλλα ολο ζοριζεται ο δικος μου και ερεθιζει τον ποπακο του...

Για θηλες τι προτεινεις? Σιλικονη ή καουτσουκ?:rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Ωχ..οχι ταλκ ε? Το ασπρο εφευγε ηταν σα να ειναι σαπουνακι...οχι κατι πανω στο δερμα...εβαλα και λιγη κρεμα για συγκαμα. Πρεπει να επιμενω περισσοτερο στο σκουπισμα...δε μ αφηνει ετσι οπως χτυπιεται! Θα μας δει την τεταρτη η παιδιατρος...Η κρεμα της weleda πως λεγεται? Τη ζητας για συγκαμα μωρου?Στα φαρμακεια?

http://www.weleda.gr/catalogue/BABYCREME/296/4/182/166

Αυτη εχω Καραμελα εγω..

Να σου ζησει το μωρουλι σου!!!!!!!! Πω, πω ολοκληρο παιδακι ειναι τωρα... :D:D

αν ειναι αυτο που υποψιαζομαι,ναι ετσι φευγει κι αν το ενυδατωσεις 2-3 μερες θα φτιαξει ολοκληρωτικα..

ναι ετσι την ζητας,κρεμα weleda για αλλαγη πανας..σε φαρμακεια κ βιολογικα!

επισης επικουρικα θαυματα κανει κ το σπαθολαδο!!

ο δικος μου το πρωτο τριμηνο παθαινε συγκαματα κ με το που αρχισα αυτα τα δυο,εως κ σημερα δεν εχει ξανασυγκαει..

αν ειναι αυτο που υποψιαζομαι,ναι ετσι φευγει κι αν το ενυδατωσεις 2-3 μερες θα φτιαξει ολοκληρωτικα..

ναι ετσι την ζητας,κρεμα weleda για αλλαγη πανας..σε φαρμακεια κ βιολογικα!

επισης επικουρικα θαυματα κανει κ το σπαθολαδο!!

ο δικος μου το πρωτο τριμηνο παθαινε συγκαματα κ με το που αρχισα αυτα τα δυο,εως κ σημερα δεν εχει ξανασυγκαει..

Το σπαθολαδο το εχω ξανακουσει,κι αυτο απο βιολογικα?Εχω θεματακι γιατι εδω που ειμαι δεν εχει βιολογικο κοντα, η τουλαχιστον δεν εχω βρει.Μπορει να εχει και σε φαρμακειο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Dina σ ευχαριστω!!

εγω μεχρι κ σημερα θηλαζω..

τις φορες που χρησιμοποιησα μπιμπερο οι θηλες ηταν κ συνεχιζουν να ειναι σιλικονης

του πηρα καουτσουκ οταν στους 9 μηνες ειχαμε ηδη 8 δοντια αλλα αηδιαζε μαλλον..

μεχρι τωρα καμμια πιπιλα κ καμμια θηλη σιλικονης δεν εχει φθαρει απ τα δαγκωματα του:rolleyes:

Διαφημίσεις

Dina σ ευχαριστω!!

εγω μεχρι κ σημερα θηλαζω..

τις φορες που χρησιμοποιησα μπιμπερο οι θηλες ηταν κ συνεχιζουν να ειναι σιλικονης

του πηρα καουτσουκ οταν στους 9 μηνες ειχαμε ηδη 8 δοντια αλλα αηδιαζε μαλλον..

μεχρι τωρα καμμια πιπιλα κ καμμια θηλη σιλικονης δεν εχει φθαρει απ τα δαγκωματα του:rolleyes:

Θηλαζεις ακομα?? Ουαου! εγω δε ξερω αν θα καταφερω να φτασω τους 6 μηνες!χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Το σπαθολαδο το εχω ξανακουσει,κι αυτο απο βιολογικα?Εχω θεματακι γιατι εδω που ειμαι δεν εχει βιολογικο κοντα, η τουλαχιστον δεν εχω βρει.Μπορει να εχει και σε φαρμακειο?

ναι στα ενημερωμενα φαρμακεια εχει,κ γω απο κει το παιρνω!!

απλα το σπαθολαδο θελει μετρο..απλη επαλειψη κ επαναληψη ,οχι πολυ ποσοτητα

ναι στα ενημερωμενα φαρμακεια εχει,κ γω απο κει το παιρνω!!

απλα το σπαθολαδο θελει μετρο..απλη επαλειψη κ επαναληψη ,οχι πολυ ποσοτητα

και το βαζεις σκετο? χωρις αλλη κρεμα? Και στο κοριτσιστικο πιπι βαζουμε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...