Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ρε κοριτσια, για πειτε μου, τι θηλες μπιμπερο χρησιμοποιειτε? Σιλικονη ή καουτσουκ? Και ποσες τρυπουλες εχουν? Και με τι ροη τρεχει το γαλατακι? Και τα μπιμπερο σας ειναι γυαλινα ή πλαστικα?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

προσπαθουσαμε να λυσουμε το γριφο τι την πειραζει

κλαιει ολη μερα με μικρα διαλειμματα

και μολις τη γδυνω σταματαει ,ειδικα οταν ανοιγω την πανα.

φταει η πανα?το φορμακι? το εσωρουχο οι καλτσες?

εκανα πειραματα και στο τελος της εσπασα τα νευρα

και δε καταλαβα και τι φταιει...Παιρνουμε την ιδια μαρκα πανες που παιρνουμε τοσο καιρο απλα προσφατα αλλαξαμε το νουμερο σε μεγαλυτερο και δε τη σφιγγω πολυ να πω οτι πιεζεται......Χτες δεν εδειχνε να την ενοχλει τοσο...το ιδιο φαρουσε....ουυυυυφ...τρεχα γυρευε.....

Την αφηνεις που και που να αεριζεται το κωλαρακι και το πουλακι? Στα κοριτσια ειναι πιο απλο.. Εχουμε φαει κατουρημαααα... χαχαχα.. Σεντονι αλλαζω σχεδον καθε μερα... Διοτι παντα ο ατιμουλης ψηλοκρεμαστα μας τη φερνει.. χαχαχα..

Ρε κοριτσια, για πειτε μου, τι θηλες μπιμπερο χρησιμοποιειτε? Σιλικονη ή καουτσουκ? Και ποσες τρυπουλες εχουν? Και με τι ροη τρεχει το γαλατακι? Και τα μπιμπερο σας ειναι γυαλινα ή πλαστικα?

Πλαστικο της avent και tomee tipee..αν σου πω οτι τα υπολοιπα δε τα θυμαμαι με πιστευεις?Το εχα ψαξει τοτε που τα πηραμε και τωρα δε θυμαμαι!:o

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ο δικος μας ο κωλαρακος εχει γινει αρκετα κοκκινος σε δυο συγκεκριμενα σημεια και δε φανταζεστε ποση κρεμουλα βαζω .. απορω γιατι κοκκινησε..:confused: αν και ενταξει και αυτος ή πριτς θα κανει ή κακα θα κανει, εχω τελειωσει ποσα παμπερ σε μια μερα.. :tongue:

Διαφημίσεις

Πλαστικο της avent και tomee tipee..αν σου πω οτι τα υπολοιπα δε τα θυμαμαι με πιστευεις?Το εχα ψαξει τοτε που τα πηραμε και τωρα δε θυμαμαι!:o

Και θηλες?:confused:

Την αφηνεις που και που να αεριζεται το κωλαρακι και το πουλακι? Στα κοριτσια ειναι πιο απλο.. Εχουμε φαει κατουρημαααα... χαχαχα.. Σεντονι αλλαζω σχεδον καθε μερα... Διοτι παντα ο ατιμουλης ψηλοκρεμαστα μας τη φερνει.. χαχαχα..

Την αφηνω λιγο ... Θα την αφηνω λιγο περισσοτερο, τι να πω...

τα τσουτσουνακια ειναι πολυ κατουρλιαρικα! Μια κοπελα καταφρε και την πετυχε στο στομα!

Γιατι δε βαζεις υποσεντονα μιας χρησης?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Την αφηνω λιγο ... Θα την αφηνω λιγο περισσοτερο, τι να πω...

τα τσουτσουνακια ειναι πολυ κατουρλιαρικα! Μια κοπελα καταφρε και την πετυχε στο στομα!

Γιατι δε βαζεις υποσεντονα μιας χρησης?

Ρε Καραμελιτσα, βαζω παντα σελτεδακι, και με πετσετουλα ειδικη για αυτη τη χρηση πανω απο το πουλακι του.. ε, το ατιμουλι, με το που παιρνω την πετσετα να βαλω αλλο παμπερ ή με το που τη σηκωνω λιγο να βαλω κρεμουλα, τοτε μας τη σκαει!!! Φυσικα απο τη μια τραβαμε τα μαλλια μας απο την αλλη σαν κοκορια κανουμε απο την περηφανεια που μας κατουρησε ο γιοκας!! Ασε!! Παρανοια , δε βγαζεις ακρη με εμας... :tongue:

Διαφημίσεις

Ρε Καραμελιτσα, βαζω παντα σελτεδακι, και με πετσετουλα ειδικη για αυτη τη χρηση πανω απο το πουλακι του.. ε, το ατιμουλι, με το που παιρνω την πετσετα να βαλω αλλο παμπερ ή με το που τη σηκωνω λιγο να βαλω κρεμουλα, τοτε μας τη σκαει!!! Φυσικα απο τη μια τραβαμε τα μαλλια μας απο την αλλη σαν κοκορια κανουμε απο την περηφανεια που μας κατουρησε ο γιοκας!! Ασε!! Παρανοια , δε βγαζεις ακρη με εμας... :tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αρχισε να καθεται στο σλιγκ? ωραια! εγω ακομα δε την εχω καταφερει ,νευριαζει...εχουμε και το μαρσιπο αλλα βολευει για αλλες φασεις το σλιγκ...τεεεσπααα..δε το πρισπαθω και συχνα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Και οι μασχαλιτσες της ειναι λιγο κοκκινες και ειχαν κατι ασπρο στις πτυχωσεις...δε τη σκουπιζω καλα μαλλον μετα το μπανιο ετσι οπως χτυπιεται..εβαλα ταλκ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...