Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Δε ξερω τι γινεται βρε κοριτσια..με ξεκανε...μια κουραζεται με το στηθος μια το θελει μια νευριαζει θελει βολτα χτυπιεται ολο λερωνεται κλαιει χτυπιεται...πηγα να βαλω λιγο μαρσιπο γιατι εχω ψωφισει και κοντεψε να πηδηξει απ εξω απο την υστερια της..ξανα στηθος λοιπον...Στον αντρα μου δε τη δινω, με ρωταει συνεχεια να την παρει, αλλα τι να τον κανω να κοψομεσιαστει και να χαπακωνεται παλι? Που να βαρυνει κι ολας...Ασε που ειμαι θυμωμενη ακομα μαζι του..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε ξερω τι γινεται βρε κοριτσια..με ξεκανε...μια κουραζεται με το στηθος μια το θελει μια νευριαζει θελει βολτα χτυπιεται ολο λερωνεται κλαιει χτυπιεται...πηγα να βαλω λιγο μαρσιπο γιατι εχω ψωφισει και κοντεψε να πηδηξει απ εξω απο την υστερια της..ξανα στηθος λοιπον...Στον αντρα μου δε τη δινω, με ρωταει συνεχεια να την παρει, αλλα τι να τον κανω να κοψομεσιαστει και να χαπακωνεται παλι? Που να βαρυνει κι ολας...Ασε που ειμαι θυμωμενη ακομα μαζι του..

KI EΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ...:tongue::tongue:

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ....ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ...ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ???

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ....ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ...ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ???

εγω ημουν ετσι μεχρι που σαραντησα..δεν ειναι περιοδος

Διαφημίσεις

Μωρε δεν ειστε ακομη λεχωνιτσες για να εχετε περιοδο? Εγω με μικρο σερβιετακι ειμαι για τα τελευταια,θελω να πιστευω, λοχεια...

Μαιρη, καλο σαραντισμο!! 28/11 ηταν και η δικια μας ΠΗΤ αλλα ο μπομπιρας δεν ηθελε να βγει...

Πρωτη φορα γραφω με τα δυο χερια μου ελευθερα και με το μωρο αγκαλια στο σλινγκ ... τον εβαλα καθιστο και με δυο γυροβολιες τον πηρε ο υπνος... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

εγω ημουν ετσι μεχρι που σαραντησα..δεν ειναι περιοδος
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Κ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ...
Μωρε δεν ειστε ακομη λεχωνιτσες για να εχετε περιοδο? Εγω με μικρο σερβιετακι ειμαι για τα τελευταια,θελω να πιστευω, λοχεια...

Μαιρη, καλο σαραντισμο!! 28/11 ηταν και η δικια μας ΠΗΤ αλλα ο μπομπιρας δεν ηθελε να βγει...

Πρωτη φορα γραφω με τα δυο χερια μου ελευθερα και με το μωρο αγκαλια στο σλινγκ ... τον εβαλα καθιστο και με δυο γυροβολιες τον πηρε ο υπνος... ;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΛΟΧΕΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ Κ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

Εμενα τυχαινει να μη λερωθει το σερβιετακι για αρκετες ωρες.. Συνηθως κατεβαινει κοκκινο κοκκινο οταν θηλαζω..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΤΕΣΠΑ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

Διαφημίσεις

ΚΑΡΑΜΕΛΟ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΑ!!!!! 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ Ε??? ΕΓΩ ΣΤΙΣ 19.26 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΕΣΥ???:D:D:D:D:D

Καλε μηπως με μπερδεψες με αλλη κοπελα? 6 νοεμβριου γεννησα!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλε μηπως με μπερδεψες με αλλη κοπελα? 6 νοεμβριου γεννησα!:tongue:

ΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΑ!! ΑΛΛΑ 'ΝΤ΄ΑΛΛΩΝ!!!!! ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!

προσπαθουσαμε να λυσουμε το γριφο τι την πειραζει

κλαιει ολη μερα με μικρα διαλειμματα

και μολις τη γδυνω σταματαει ,ειδικα οταν ανοιγω την πανα.

φταει η πανα?το φορμακι? το εσωρουχο οι καλτσες?

εκανα πειραματα και στο τελος της εσπασα τα νευρα

και δε καταλαβα και τι φταιει...Παιρνουμε την ιδια μαρκα πανες που παιρνουμε τοσο καιρο απλα προσφατα αλλαξαμε το νουμερο σε μεγαλυτερο και δε τη σφιγγω πολυ να πω οτι πιεζεται......Χτες δεν εδειχνε να την ενοχλει τοσο...το ιδιο φαρουσε....ουυυυυφ...τρεχα γυρευε.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...