Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΡΑΜΕΛΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ....ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..... ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΘΓΟΥΡΗ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΩ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

Με τη διαφορα οτι εμενα δε μου ζηταει συγγνωμη. Που και που τυπικα αν θελω βοηθεια..δε θελω τιποτα...και μετα φταιει η μικρη που εχει γκρινια....πως να μην εχει ετσι οπως ειμαι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Με τη διαφορα οτι εμενα δε μου ζηταει συγγνωμη. Που και που τυπικα αν θελω βοηθεια..δε θελω τιποτα...και μετα φταιει η μικρη που εχει γκρινια....πως να μην εχει ετσι οπως ειμαι..
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!! ΚΑΛΩΣ Η' ΚΑΚΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΔΕ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ Η ΜΑΝΑ... ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΑ'Ι'ΣΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ, ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Διαφημίσεις

νομιζω οτι εχει βαρεθει το σπιτι...ειναι δυνατον?? Να επληξε??Βγηκαμε βολτα το πρωι με μαρσιπο..ποσο να βγουμε...
ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ.... Κ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ Κ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ

νομιζω οτι ποναει και ο ποπος της,Πηρα την κρεμα της παιδιατρου το μεσημερι και την αλλαζω συνεχεια αλλα δε βλεπω διαφορα...εχετε δοκιμασει κατι καλο για συγκαμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ.... Κ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ Κ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ

Α, ναι! Σαραντισατε!! Μπραβο σααας! Αντε με το καλο οι βολτουλες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΩΣ Η' ΚΑΚΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΔΕ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ Η ΜΑΝΑ... ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΑ'Ι'ΣΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ, ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Ποσο συμφωνω...

Ναι το ποναει το αγαπαει αλλα η μανα ειναι αλλο πραμα..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Α, ναι! Σαραντισατε!! Μπραβο σααας! Αντε με το καλο οι βολτουλες..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕ !!!! ΚΑΙΡΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΕΛΠΙΖΩ....

..Και ο αντρας μου εχει λιωσει στον υπνο...Τετοια ξεκουραση ουτε πριν το μωρο...
ΚΑΛΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΛΟΣ ΥΠΝΟΣ!!!! ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!! ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΩ ΛΙΓΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
Ποσο συμφωνω...

Ναι το ποναει το αγαπαει αλλα η μανα ειναι αλλο πραμα..

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...