Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

σε ευχαριστω και εγω αυτο ευχομαι.

να φαντασεις οταν εμεινα εγκυος ενιωσα καπως

γιατι εγω πιαστηκα με την πρωτη φορα (κυριολεκτικα)

χωρις κοπο και να σου πω δεν το περειμεναμε τοσο

ευκολα αλλα τα ωραια ερχονται απο εκει που δεν το περιμενεις:P:p:p

Λογικο να νιωσεις ετσι ρε Αρετουλα... κι εγω ετσι θα ημουν...

Το 2012 ειναι τυχερο.. θαρθει το μωρακι τους... :D:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειχαμε και τη γιατρο εμεις σημερα... Στις 37 μερες του το μωρο μου ειναι 59 εκ. και 4.980!! Αχ, τι ανακουφισηηη!!! Μου ειπε ειναι σαν 2,5 μηνων μωρο, δεν ξερω αν υπερεβαλε.. :rolleyes:

Ειχαμε και τη γιατρο εμεις σημερα... Στις 37 μερες του το μωρο μου ειναι 59 εκ. και 4.980!! Αχ, τι ανακουφισηηη!!! Μου ειπε ειναι σαν 2,5 μηνων μωρο, δεν ξερω αν υπερεβαλε.. :rolleyes:
ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙ !!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ!!!! ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΖΥΓΙΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΠΟ 2,300 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ 3,600... 1,400 ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ??? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.... ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙ !!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ!!!! ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΖΥΓΙΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΠΟ 2,300 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ 3,600... 1,400 ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ??? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.... ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ!!!

εμενα ο δικος μου πηρε 3 κιλα σε 2 μηνες.. αρα απο 1,5 κιλο.. μια χαρα ειναι λοιπον η ζυγιση!

εμενα ο δικος μου πηρε 3 κιλα σε 2 μηνες.. αρα απο 1,5 κιλο.. μια χαρα ειναι λοιπον η ζυγιση!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!! :D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

μπραβο Ντινα ολοκληρο παλικαρι,για να δουμε και εμεις ηταν να παμε την βδομαδα που περασε αλλα κατι ετυχε στον γιατρο και θα παμε απο Δευτερας.

παλι πεταει τιν πιπιλα για να βαλει χερι πολεμο κανουμε γιαυτο το χερι για να δουμε ποιος θα κερδισει μανα η γιος....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Αχ, ευχαριστω βρε κοριτσια... το ειχα πολυ αγχος..

Αυτο με το χερι κι εμενα πολυ με απασχολει.. Χτες πρωτη φορα και τελειως στοχευμενα επειδη αργησα να του δωσω στηθος (ηθελα να κατουρησω η γυναικα) εχωσε ολο το δαχτυλο μεσα... :mad:

Αχ..Αρετουλα παιδευονται δλδ...Καταλαβα..και τι γινεται στην περιπτωση αυτη? Πρεπει να διαλεξουν σωστο εμβρυο?Ειναι θεμα τυχης? Ειναι στο καφε σε καποιο θεμα η αδερφη σου η δε το χει το σπορ?

Καλε οντως Ντινα ειναι πολυ μεγαλοοο!! Φτουυυυυυυυυυ!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Αχ..Αρετουλα παιδευονται δλδ...Καταλαβα..και τι γινεται στην περιπτωση αυτη? Πρεπει να διαλεξουν σωστο εμβρυο?Ειναι θεμα τυχης? Ειναι στο καφε σε καποιο θεμα η αδερφη σου η δε το χει το σπορ?

Καλε οντως Ντινα ειναι πολυ μεγαλοοο!! Φτουυυυυυυυυυ!!!!!

σωστα τα λες,δεν πολυ ασχολειτε τωρα γιατι οπως λεει θα τις στριψει....

να μιλα συνεχεια γιαυτο το θεμα....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

σωστα τα λες,δεν πολυ ασχολειτε τωρα γιατι οπως λεει θα τις στριψει....

να μιλα συνεχεια γιαυτο το θεμα....

Να κανει διαλειμμα , χρειαζεται ψυχολογικη και σωματικη ξεκουραση...Τη συμπαρασταση μου να της δωσεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα στα ομορφα κοριτσια και στα μωρα!!!!

Μαιρη μου αντε να φτιαξει ο καιρος κ να αρχισετε τις βολτες κ μεις αυτο περιμενουμε...;)

Ντινα κ εσεις σε 2 μερες σαραντιζετε ε;; Μπραβο το παλικαρακι σου τρωει καλα!!

Αρετη μου ελπιζω το 2012 να δωσει στην αδελφη σου ενα μωρακι και σε ολες τις κοπελες που περιμενουν ενα μωρο να ερθει γρηγορα.....!!!

Αντε να δουμε κ μεις τι βαρος πηραμε..:rolleyes: Αυριο θα ερθει ο γιατρος να μας δει:P

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αχ, ευχαριστω βρε κοριτσια... το ειχα πολυ αγχος..

Αυτο με το χερι κι εμενα πολυ με απασχολει.. Χτες πρωτη φορα και τελειως στοχευμενα επειδη αργησα να του δωσω στηθος (ηθελα να κατουρησω η γυναικα) εχωσε ολο το δαχτυλο μεσα... :mad:

αν α επιμεινετε στην προσπαθεια σε λιγους μηνες θα το κοψουν.. χωρις να το μαλωνετε συνεχεια.. απλα καποιες φορες θα λετε κατω το χερι, και αλλες θα το κατεβαζετε χωρις να λετε τιποτε..

Να κανει διαλειμμα , χρειαζεται ψυχολογικη και σωματικη ξεκουραση...Τη συμπαρασταση μου να της δωσεις!

μονο οποιος τα χει ζησει ξερει να τα εκτιμησει αλλα καμια φορα μερικες γυναικες μολις καταφερουν να αποκτησουν το πολυποθητο μωρο γινονται πολυ περιεργες και συμεπριφεορνται επιθετικα σε γυναικες που ειναι στην θεση που ηταν πριν οι πρωτες.. μου χει συμβει δηλαδη και με εχει απογοητευσει.. (μαζι με αλλα σχετικα με το φυλο μας..χαχα!:tongue::tongue:)

μονο οποιος τα χει ζησει ξερει να τα εκτιμησει αλλα καμια φορα μερικες γυναικες μολις καταφερουν να αποκτησουν το πολυποθητο μωρο γινονται πολυ περιεργες και συμεπριφεορνται επιθετικα σε γυναικες που ειναι στην θεση που ηταν πριν οι πρωτες.. μου χει συμβει δηλαδη και με εχει απογοητευσει.. (μαζι με αλλα σχετικα με το φυλο μας..χαχα!:tongue::tongue:)

δλδ? για πες??

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...