Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

χαχαχαχα!!!

καλα το φρυδι αλλο πραμα!

Ε!νομιζω ολες καπως ετσι ειμαστε...

Καντε υπομονη συναγωνιστριες....μια λεμονια θ'ανθισει στη γειτονια...χαχαχα!!! ;)

Εγω φρυδι εβγαλα προχτες, ευτυχως δεν ειμαι πολυ φρυδου. Και σημερα καταφερα και ξυρισα μασχαλη! Ολεε!! Οταν κανω και αποτριχωση θα εχουμε παρτυ!

Οπως σου ειπα γινονται οι παραγγελιες !;) Αν εχεις καποια απορια πες μου να επικοινωνησω απευθειας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΙΕΖΑΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ...

Καλα ειπαμε να βοηθησουν, αυτη η κατασταση δε βοηθαει.... καλα εκανε ο γιατρος κ τις εκραξε αλλα η ζημια εγινε..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Οπως σου ειπα γινονται οι παραγγελιες !;) Αν εχεις καποια απορια πες μου να επικοινωνησω απευθειας!

α!ωραια! θα στειλω λοιπον να δω τι παιζει απο τιμες...;);)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Η ιστορια μας δεν ειναι κατι φοβερο..και σιγουρα οχι ρομαντικο!χαχα!

Αρχισαμε γυρω στο εξαμηνο εντατικων προσπαθειων να ψαχνομαστε.Μου βρηκαν προλακτινη εκανα θεραπεια μετα καναμε σπερμοδιαγραμμα και προγραμματισμενες επαφες.Εχω πολυ σταθερο κυκλο και καταλαβαινω την ωορηξια αλλα το βλεπαμε και στον υπερηχο ..παλι τπτ.Τι καθομουν με τα ποδια ψηλα, εκανα γιογκα γονιμοτητας,οτι αηδια θες την εκανα..

Το σπερμοδιαγραμμα μετριο,λεει ο γιατρος,παμε σπερματεγχυση.Και ετσι μπηκα στο καφε της σπερματεγχυσης.Μου λεει πριν ξεκινησουμε κανε και μια σαλπιγγογραφια.Παω η δικια σου ανετη,πεθανα στον πονο χαλια οι σαλπιγγες.Ο γιατρος λεει μονο εξωσωματικη....Κλαμα εγω..

Κανονιζουμε παω αθηνα σ ενα γιατρο που ξερουμε χρονια και κανουμε τη διαδικασια φαρμακα ενεσεις παρακολουθησεις σκαμπανευασματα ευτυχως θετικο με την πρωτη. Γυρω στην 9η βδομαδα αρχιζουν κατι καφε υγρα παλουκωνομαι κρεβατι και για να μη τα πολυλογω ημουν κρεβαταδα μεχρι τον τεταρτο.Επαθα και αιμορραγια τη μερα του γαμου της κολλητης μου και αντι να γινω κουμπαρα ετρεχα στο νοσσοκομειο..Τα καταφεραμε ομως απ οτι βλεπετε! χεχε! Πεισματαρα η μικρη απο εμβρυακι! Γι αυτο μου ειναι τοσο ζορικη!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλησπερα και χρονια πολλα

μολις πριν ενα δυωρο γυρισαμε απο το εξοχικο.. ειχε χθες πολυ ωραια μερα αλλα σημερα που πιασε χειμωνας αρχισα να νοιωθω περιεργα που θα κλεινομασταν παλι στο σπιτι μαζι με τα παιδια και τη κουνιαδα μου οπου και ο ανδρας μου να μη παει για δουλεια παλι μεσα κλεισμενος θα ειναι και ετσι αποφασισα αν ειναι να ειμαστε κλεισμενοι ας ειμαστε στο σπιτι μας εδω στην Αθηνα που χουμε και πιο πολλα να ασχοληθουμε.. ετσι γυρισαμε πλην της θειας..

εντωμεταξυ εμας ο μικρος ειχε εμφανησει αιμα στα κακα και μαλλον υποψιαζομαστε αλλεργια (λογικα στα γαλακτομικα που καταναλωνω) και απο προχθες ειμαι σε αυστηρη αποχη απο αυτα..

Κοιταω τα παντα αν αναγραφουν ιχνη γαλακτος, εκοψα γαλα, τυρια και πηρα να δοκιμασω το γαλα ρυζιου και αμυγδαλου (πανακριβα..3,80 το λιτρο και του ρυζιου παραειναι γλυκο..)

μετα απο κανενα μηνα θα δουμε...παντως μια φορα εμφανισε το αιματακι αλλα ειχα φαει και ενα σωτο σκατουλες ολες αυτες τις ημερες.. δεν ξερω αν θα επρεπε να ενοχοποιηθει το γαλα ντε και καλα..αν και εφαγα πιο πολλα τυρια αυτη τη φορα..

επισης ο μικρος εχει βγαλει μια ας την πουμε κηλιδα στο ποδι, χαμηλα στη γαμπα οπου εκει το δερμα ασπριζει περισσοτερο απο το αλλο δερμα.. στην αρχη σκεφθηκα για ενδειξη λευκης αλλα η παιδιατρος μου πε οτι δεν εμφανιζεται σε τοσο μικρες ηλικιες και ισως να ειναι ενα απλο σημαδι αλλα με ενησυχει και ετσι με κοβω να πηγαινω ξανα το μικρο στην παιδοδερματολογο..

και εχθες το θεικο, ειμασταν στο εξοχικο και πηγε η κορη μου περιπατο με τον ανδρα μου, της εδωσε να μυρισει θυμαρι, εκεινη το χωσε στη μυτη της και την τρεχαμε στο ιατρικο για να της το βγαλουν αλλα αυτοι δεν ειχαν εργαλεια για τοσο μικρο παιδι και ετσι η επρεπε να την παμε στο Παιδων η να βρισκαμε ιδιωτη ΩΡΛ οπου και βρηκαμε στη περιοχη εκει, ειχε κοσμο και εγω επρεπε να γυρισω να θηλασω, τους αφησα μπαμπα και κορη εκει και πηρα ταξι και γυρισα στο εξοχικο γιατι ο μικρος ειχε λυσσαξει απο τη πεινα..

και τελικα ο ΩΡΛ της το εβγαλε οπου το ανθος απο την υγρασια της μυτης ειχε ανοιξει και ειχε σφηνωσει και δεν θα εβγαινε με αποτελεσμα να της κανει φλεγμονη αν δεν πηγαιναμε..

και την εχει αρπαξει ο συζυγος..

αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λεμε..

αυτα.. δεν σας εχω διαβασει, δεν ξερω αν προλαβω!!

Γεια σας κοριτσουδια..

Καραμελιτσαααα, εχετε δυο μηνες γενεθλια σημερα... Να τους χιλιασετεεεεε!!!!!

Εφυγε και η μανουλα μου.. Θα ξαναρθει τριημερο Καθ. Δευτερας.. :rolleyes: Βγαλαμε απο τωρα εισιτηριο...

Αριστεα, με το μπιμπερο ειπα να αρχισω διοτι θα λειπω απο το σπιτι σχεδον καθε μερα κανα διωρακι.. να συνηθιζει λιγακι.. καλα , οκ, το ξερω ειμαι υπερβολικη, αλλα χτες ταραχτηκα πολυ που του εδινε αλλος να φαει.. ειναι χαζο, οκ.. απλα ημουν στο τσακ να τα μπηξω τα κλαματα.. Σημερα αντλησα παλι για να του δωσουν να πιει αργοτερα.. Οταν δινουν μπιμπερο εχω πει θα ειμαι εκτος σπιτιου, σημερα λεω να παω στο μπανιο να κανω αποτριχωσουλα...:rolleyes:

Να χαιρεστε τη νονα σας!!!!:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ελεος προσπερ! Ειπες να πας μια βολτα και εγινε πανικος!

Το αιμα μονο μια φορα το ειδες? Κι εγω μονο μια..απο τοτε οκ...λεω να φαω και κοτοπουλο αυριο! βραστο φυσικα! Χτες και σημερα μονο βραστες πατατες!

Ειναι ακριβα αυτα τα γαλατα οντως..εγω παιρνω βρωμης...επαιρνα και ρυζιου αλλα το εκοψα κι αυτο..θα το ξαναπροσθεσω σιγα σιγα...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσουδια..

Καραμελιτσαααα, εχετε δυο μηνες γενεθλια σημερα... Να τους χιλιασετεεεεε!!!!!

Εφυγε και η μανουλα μου.. Θα ξαναρθει τριημερο Καθ. Δευτερας.. :rolleyes: Βγαλαμε απο τωρα εισιτηριο...

Αριστεα, με το μπιμπερο ειπα να αρχισω διοτι θα λειπω απο το σπιτι σχεδον καθε μερα κανα διωρακι.. να συνηθιζει λιγακι.. καλα , οκ, το ξερω ειμαι υπερβολικη, αλλα χτες ταραχτηκα πολυ που του εδινε αλλος να φαει.. ειναι χαζο, οκ.. απλα ημουν στο τσακ να τα μπηξω τα κλαματα.. Σημερα αντλησα παλι για να του δωσουν να πιει αργοτερα.. Οταν δινουν μπιμπερο εχω πει θα ειμαι εκτος σπιτιου, σημερα λεω να παω στο μπανιο να κανω αποτριχωσουλα...:rolleyes:

Να χαιρεστε τη νονα σας!!!!:D

αχ.. ετσι ειναι οταν πρεπει να μπει το μπιμπερο στη μεση αλλα οπως και να το κανεις ειναι και εξυπηρετικο αν γινεται για.. ιερο σκοπο!!

Ελεος προσπερ! Ειπες να πας μια βολτα και εγινε πανικος!

Το αιμα μονο μια φορα το ειδες? Κι εγω μονο μια..απο τοτε οκ...λεω να φαω και κοτοπουλο αυριο! βραστο φυσικα! Χτες και σημερα μονο βραστες πατατες!

Ειναι ακριβα αυτα τα γαλατα οντως..εγω παιρνω βρωμης...επαιρνα και ρυζιου αλλα το εκοψα κι αυτο..θα το ξαναπροσθεσω σιγα σιγα...:rolleyes:

ναι, μια φορα μονο πριν 3 μερες.. αλλα το αποτελεσμα της αποχης απο γαλακτομικα θα φανει μετα απο 2-3 εβδομαδες ισως και μηνα.. για αυτο θα κανω μεγαλη αποχη..μπορει ομως να μην ειναι και αυτο.. εφαγα διαφορα αυτες τις μερες..(μα και εγω!)

Η ιστορια μας δεν ειναι κατι φοβερο..και σιγουρα οχι ρομαντικο!χαχα!

Αρχισαμε γυρω στο εξαμηνο εντατικων προσπαθειων να ψαχνομαστε.Μου βρηκαν προλακτινη εκανα θεραπεια μετα καναμε σπερμοδιαγραμμα και προγραμματισμενες επαφες.Εχω πολυ σταθερο κυκλο και καταλαβαινω την ωορηξια αλλα το βλεπαμε και στον υπερηχο ..παλι τπτ.Τι καθομουν με τα ποδια ψηλα, εκανα γιογκα γονιμοτητας,οτι αηδια θες την εκανα..

Το σπερμοδιαγραμμα μετριο,λεει ο γιατρος,παμε σπερματεγχυση.Και ετσι μπηκα στο καφε της σπερματεγχυσης.Μου λεει πριν ξεκινησουμε κανε και μια σαλπιγγογραφια.Παω η δικια σου ανετη,πεθανα στον πονο χαλια οι σαλπιγγες.Ο γιατρος λεει μονο εξωσωματικη....Κλαμα εγω..

Κανονιζουμε παω αθηνα σ ενα γιατρο που ξερουμε χρονια και κανουμε τη διαδικασια φαρμακα ενεσεις παρακολουθησεις σκαμπανευασματα ευτυχως θετικο με την πρωτη. Γυρω στην 9η βδομαδα αρχιζουν κατι καφε υγρα παλουκωνομαι κρεβατι και για να μη τα πολυλογω ημουν κρεβαταδα μεχρι τον τεταρτο.Επαθα και αιμορραγια τη μερα του γαμου της κολλητης μου και αντι να γινω κουμπαρα ετρεχα στο νοσσοκομειο..Τα καταφεραμε ομως απ οτι βλεπετε! χεχε! Πεισματαρα η μικρη απο εμβρυακι! Γι αυτο μου ειναι τοσο ζορικη!:tongue:

Ελα ρε.. :o τι ειναι η προλακτινη και πως επηρεαζει? Εκανα κι εγω σαλπιγγογραφημα.. Δεν καταλαβα τιποτα.. ειναι θεμα σωστου χειρισμου του γιατρου τελικα.. Και πραγματικα πιστευω οτι αν δεν το εκανα, ακομη θα περιμενα να πιασω παιδι.. οι δικες μου σαλπιγγες ηταν καθαρες, απλα με το υγρο αυτο σαν να ξεμπλοκαραν καπως.. επισης ο γιατρος ειδε το σχημα και τη θεση της μητρας μου και μου ειπε πώς να καθομαι μετα την επαφη.. εγω εκανα κερακι, σηκωνα ποδια κτλ, για μενα ειπε δεν ηταν η σωστη σταση αυτη.. εκανα ο,τι μου ειπε και με την πρωτη ηρθε το σπορακι μου... :D:D:D

αχ.. ετσι ειναι οταν πρεπει να μπει το μπιμπερο στη μεση αλλα οπως και να το κανεις ειναι και εξυπηρετικο αν γινεται για.. ιερο σκοπο!!

Τι λες βρε Προσπ??? Αχ, περαστικα στη μικρουλα σας..

Εσυ οταν πας δουλεια ποιος θα εχει τα παιδια? μας εχεις πει αλλα δε θυμαμαι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...