Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Με εχετε αναπτερωσει πολυ σημερα με τα λογια σας!!

Εχω ξεχασει να σχολιασω και την εικονα super mom που ειχε ανεβασει η Ντινα (νομιζω :rolleyes:) για μενα! Πολυ με συγκινησε!!

Εγω δεν εχω ιδεα ποσο πινουμε γιατι δε βγαζω με το θηλαστρο τελευταια.

Για τη μαγια και για ολα τα βοηθηματα γενικα λενε να κανεις ενα διαλειμμα για να ειναι πιο αποτελεσματικα.Εγω φοβομουν να την κοψω και το ειχα παει σερι μεχρι πριν μια βδομαδα που την αλλαξα με τριγωνελλα.Απο χτες δε παιρνω τπτ ..μου απαντησε και η συμβουλος και μου ειπε το ιδιο οποτε καλα εκανα και τα σταματησα. Οτι ολες οι ενοχλησεις μπορει να οφειλονται σε υπερπαραγωγη. Δε τα πηγαμε και ασχημα σημερα απο ποσοτητα. Θα δειξει.Μου εκανε πιο πολυ εμετουλι ομως. Αλλα εδειχνε πιο παχυ το γαλα...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ωραια που ειναι η Πατρα, εχω περασει τελεια εκει!!!!!!!!!!! ;);)

Αρτεμη ποτε γυρνας στη δουλεια;;

Βρηκες ακρη με τα βραχιολακια;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Εχω αρχισει και σκεφτομαι..οταν θα κοψουμε το θηλασμο...οποτε και αν ειναι αυτο..πως θα τη βαζω για νανι το βραδυ? Θα εχουμε γλεντια ε? Θα εχει χορτασει μεν με το μπιμπερο δε θα χρειαζεται να τρωει μια ωρα.. τωρα τη βαζω μισοκοιμισμενη στον ομο να ρευτει και σε καποιο ρεψιμο κοιμαται αλλα μηπως πρεπει να κανω καποια προετοιμασια γι αυτο? ουφ..η οταν ερθει με το καλο η ωρα βλεπουμε? :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Τι ωραια που ειναι η Πατρα, εχω περασει τελεια εκει!!!!!!!!!!! ;);)

Αρτεμη ποτε γυρνας στη δουλεια;;

Βρηκες ακρη με τα βραχιολακια;

Τον αλλο μηνα γυρναω. Καλα τελεια τα βραχιολακια, θα παραγγειλω εκεινα που ειναι στο προφιλ της.:D

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Aφου ανοιξατε θεμα με βραχιολακια δειτε και αυτο το λινκ

http://jewelsinneverland.com/

Τα φτιαχνουν 2 φιλες μου και εχουν ωραια κομματια.Ριξτε μια ματια!

Εγω τους ειχα φτιαξει την κσρτουλα! χεχε! Αυτο που εχει στην αρχη με το δεντρακι και τις πεταλουδιτσες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εγω τους ειχα φτιαξει την κσρτουλα! χεχε! Αυτο που εχει στην αρχη με το δεντρακι και τις πεταλουδιτσες!

Καλα φοβερα πραγματα....!!! κ η μουσικη τελεια για την ωρα του υπνου της μικρης...!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ειναι λογικο να στο προτείνουν, σ'αγαπουν, βλεπουν ποσο παιδευεσαι κ προσπαθουν να βρουν μια λυση..

ΑΛΛΑ οταν εσυ βλεπεις οτι το γαλα σου τη μεγαλωνει κ παιρνει βαρος οσο πρεπει, σου φευγει η ιδεα..ετσι δεν ειναι;

Ειναι κουραστικο ολο αυτο που περνας αλλα κανεις οτι καλυτερο μπορεις για το παιδι σου...

Καραμελιτσα μου, αυτο που λεω εγω, και ειναι γενικη παραδοχη ειναι το "Χαρουμενη μαμα, χαρουμενο μωρο".. οταν ειχα πρωτομιλησει με την παιδιατρο, πριν ακομη γεννησω και υποστηριζα θερμα το θηλασμο μου ειχε πει αυτη οτι απο το να με καταβαλλει ο θηλασμος και να με κανει κουρελι (διοτι προκειται για δυσκολη και ζορικη διαδικασια, ας μη γελιομαστε) καλυτερα ας παρει και λιγο ξενο το παιδι.. Καταληγω τωρα λοιπον στο οτι ειχε δικιο η γυναικα..

Εσυ θα κρινεις.. Και το οτι αντεχεις τοοοοοσα καθημερινα και με τη μπεμπουλα σου που ειναι δυσκολο μωρακι ειναι αθλος ουτως ή αλλως.. Και να θυμασαι παντα οτι δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα σε κανεναν.. εισαι καταπληκτικη μανουλα.. οχι τωρα μονο που εχεις το σπορακι σου αγκαλια, αλλα και οταν ακομη προσπαθουσες να τη συλλαβεις.. δεν ξερω λεπτομερειες αλλα ο τιτλος της γλυκιας, υπομονετικης και αξιας μανουλας σου ανηκει απο τοτε..

585681eqnd8nnxag.jpg

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε??

εμεισ σημερα καναμε το εμβολιακι μασ μεχρι τωρα ειμαστε πολυ καλα ελπιζω να παει ετσι κ να μην κανει πυρετουλη!!!δεν κλαψαμε καθολου ειμασταν πολυ καλα παιδια!!!

ο μπεμπησ μου εχει γινει 62 ποντουσ κ 5700 σε κιλα!!!ειμαστε πολυ καλα!!!

αχ καραμελλο δεν ξερω τι προβλημα αντιμετοπιζεισ με το γαλα κ το θηλασμο αλλα σε καταλαβαινω εγω δινω κ συμληρωμα κ θηλαζω γιατι μετα το χειρουργιο ημουν με αιματοκριτη 19 με 20 λογω αιμοραγιασ κ δεν καταφερα να κοψω το μπουκαλι .....μεχρι τωρα νιωθω τυψεις πραγματικα στην αρχη ημουν απογοητευμενη αλλα αφου μπορεσα κ συνηλθα κ αθτο το λιγο που περνει απο μενα πιστευω καλο ειναι!!!

Γεια σου Μαριαλενα... Εχεις απολυτο δικιο.. Οσο και να παιρνει απο τη μανουλα ειναι κερδος.. σημασια εχει να ειναι η μανουλα καλα, υγιης και λαμπερη (οχι απο τα στρας αλλα απο τη διαθεση) για να λαμπει και το μωρακι της.. -καλα δεν ειπαμε να ειμαστε και απαστραπτουσες σαν glitter, σχημα λογου ειναι... - Ας λαμψουμε βρε κοριτσια μεσα απο την χιλιοπατημενη πυτζαμα, το λιγδωμενο κοτσο πιασμενο μαλλι, τη γουρουνοτριχα στο ποδι, Προσπ στο τσακ τη γλιτωσες, εσυ εισαι πιο λαμπερη τωρα.. χεχε..

Διαφημίσεις

Με εχετε αναπτερωσει πολυ σημερα με τα λογια σας!!

Εχω ξεχασει να σχολιασω και την εικονα super mom που ειχε ανεβασει η Ντινα (νομιζω :rolleyes:) για μενα! Πολυ με συγκινησε!!

Να΄σαι καλα, Καραμελιτσα!!! Η χαρα σου χαρα μας!!! :D:D:D

Εχω αρχισει και σκεφτομαι..οταν θα κοψουμε το θηλασμο...οποτε και αν ειναι αυτο..πως θα τη βαζω για νανι το βραδυ? Θα εχουμε γλεντια ε? Θα εχει χορτασει μεν με το μπιμπερο δε θα χρειαζεται να τρωει μια ωρα.. τωρα τη βαζω μισοκοιμισμενη στον ομο να ρευτει και σε καποιο ρεψιμο κοιμαται αλλα μηπως πρεπει να κανω καποια προετοιμασια γι αυτο? ουφ..η οταν ερθει με το καλο η ωρα βλεπουμε? :confused:

Αχ, κι εγω ποσες φορες εχω φαει τριανταλεπτα περιμενοντας να ρευτει και τιιιποταα.... μονο ο υπνος του εφευγε τελικα.. οποτε κι εγω μερικες φορες αμελω το ρεψιμο.. βλακεια κανω? και μερικες φορες τα βγαζει μερικες φορες οχι.. ειτε αναγωγες μονές ειτε πιο μεγαλες των 2 -3 δοσεων.. :tongue:

Καλα, επαθα πλακα!!! 1772527jt6wwp5d1w.gif

Καταπληκτικη η δουλεια σου ρε Καραμελα!! Με αυτο ασχολεισαι?? Και των κοριτσιων τα κοσμηματα σουπερ! Ειδα κανα δυο, θα παραγγειλω καποια στιγμη, τωρα που περισσευει κανα φραγκο... :rolleyes:

Καλα φοβερα πραγματα....!!! κ η μουσικη τελεια για την ωρα του υπνου της μικρης...!!!!!!

Ναι ναι!!!! Τελεια η επιλογη του κομματιου!! Πολυ χαλαρωτικο! Και γενικα ολο το στησιμο του σάιτ θεσπεσιο!

Κατεληξα κι εγω ξημερωμα στο καφε μας.. αφου κοιμηθηκε το μωρο μου για 4,5 ωρες συνεχομενες καποια στιγμη ετρωγε στον υπνο του οποτε δεν ηταν και νηστικο, μετα την αλλαγη πανας γαριδα το ματι οποτε τωρα τα λεει με τη μαμα μου..

Σημερα δοκιμασαμε πρωτη φορα φαϊ με μπιμπερο.. της medela το calma που μιμειται το στηθος καπως.. ε, για πρωτη φορα το δεχτηκε.. κλαιει παωωωωω!!!!!!!!! (δεν προλαβα ρεεε, ηθελα κι αλλα να σας πω...)

Καραμελιτσα μου, αυτο που λεω εγω, και ειναι γενικη παραδοχη ειναι το "Χαρουμενη μαμα, χαρουμενο μωρο".. οταν ειχα πρωτομιλησει με την παιδιατρο, πριν ακομη γεννησω και υποστηριζα θερμα το θηλασμο μου ειχε πει αυτη οτι απο το να με καταβαλλει ο θηλασμος και να με κανει κουρελι (διοτι προκειται για δυσκολη και ζορικη διαδικασια, ας μη γελιομαστε) καλυτερα ας παρει και λιγο ξενο το παιδι.. Καταληγω τωρα λοιπον στο οτι ειχε δικιο η γυναικα..

Εσυ θα κρινεις.. Και το οτι αντεχεις τοοοοοσα καθημερινα και με τη μπεμπουλα σου που ειναι δυσκολο μωρακι ειναι αθλος ουτως ή αλλως.. Και να θυμασαι παντα οτι δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα σε κανεναν.. εισαι καταπληκτικη μανουλα.. οχι τωρα μονο που εχεις το σπορακι σου αγκαλια, αλλα και οταν ακομη προσπαθουσες να τη συλλαβεις.. δεν ξερω λεπτομερειες αλλα ο τιτλος της γλυκιας, υπομονετικης και αξιας μανουλας σου ανηκει απο τοτε..

585681eqnd8nnxag.jpg

Καλημερααα!!

Φυσικα ξερω οτι εχουν δικιο και δε τις αποπηρα (μαμα και θεια) ! Τους ειπα οτι οταν δω οτι δεν αντεχω αλλο η την ταλαιπωρω κι αυτην περισσοτερο απ οτι πρεπει, θα δωσω συμπληρωμα η θα το κοψω.

Καλα πηγαινει το γαλατακι μου φτουφτου και χωρις συμπληρωματα. Εγινε και πιο παχυ νομιζω, αυτο μαλλον ειναι καλο, αλλα εχω την εντυπωση οτι την κανει να εχει πιο πολλες αναγωγες...:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...