Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ΧΑΧΑΧΑ!!! ΛΕΣ??? ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ??? ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..

Σιγουρα αλλαζουν, δε στο ευχομαι αλλα ακομα και μια ετσι μια αλλιως ,το να κανεις καποια βραδυα καλο υπνο κανει την κατασταση να παλευεται ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σιγουρα αλλαζουν, δε στο ευχομαι αλλα ακομα και μια ετσι μια αλλιως ,το να κανεις καποια βραδυα καλο υπνο κανει την κατασταση να παλευεται ...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΑ... ΞΥΠΝΗΣΕ...;););)

Διαφημίσεις

Ελεγα στη μικρη οτι οταν μεγαλωσει και δοκιμασει σοκολατα και νουτελα θα καταλαβει ποσο πολυ την αγαπαει η μανουλα της που δε τρωει σοκολατα για να ειναι καλα η μικρη!

Μιλουσα με τη μαμα και τη θεια μου και μου λεγανε αν ειναι να ταλαιπωρουμαι μηπως να κοψω το θηλασμο να δινω γαλατακι να ηρεμισουμε! Και οτι μεχρι το διμηνο το μωρο εχει παρει οτι ειναι να παρει απο αντισωματα! ωραια μαααανααα!!! χαχα!Το ξερω οτι το λεει για να μη τα φτυσω αλλα ειπα οτι αν δε μου κοπει απο μονο του θα δωσω οσο αντεξω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ξυπνησε να τσεκαρει μαλλον!:tongue:
:tongue::tongue::tongue::tongue:
Μου εφερε η γειτονισσα λουκουμαδες! γκρρρ!! Και φυσικα δε θα φαω...Υπαγε οπισω μου λουκουμα!!
ΩΧ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ!!!
Ελεγα στη μικρη οτι οταν μεγαλωσει και δοκιμασει σοκολατα και νουτελα θα καταλαβει ποσο πολυ την αγαπαει η μανουλα της που δε τρωει σοκολατα για να ειναι καλα η μικρη!

Μιλουσα με τη μαμα και τη θεια μου και μου λεγανε αν ειναι να ταλαιπωρουμαι μηπως να κοψω το θηλασμο να δινω γαλατακι να ηρεμισουμε! Και οτι μεχρι το διμηνο το μωρο εχει παρει οτι ειναι να παρει απο αντισωματα! ωραια μαααανααα!!! χαχα!Το ξερω οτι το λεει για να μη τα φτυσω αλλα ειπα οτι αν δε μου κοπει απο μονο του θα δωσω οσο αντεξω.

ΕΓΩ ΚΑΡΑΜΕΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΠΟΛΥ...:-(:-(:-( ΜΕ ΠΙΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ), ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ....:(:(:( ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...

Καραμελιτσα μου σε θαυμαζω για τις αντοχες σου.Εχεις σκεφτει μηπως

ταλαιπωριται το μωρακι σου και δεν χωρταινει με το δικο σου γαλα?

στο λεω γιατι εγω τα περασα αυτα και δεν ειμαι υπερ που δινω συμπληρωμα αλλα αφου δεν γινετε διαφορετικα,αφου περασα τα πανδηνα με τις πληγωμενες(κομμενες) θηλες...και συνεχεισα και οταν ηρεμισα ξεκινησε η γκρινη που δεν του εφτανε το γαλα μου.

κλαιει θα τα πουμε σελιγο

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Ειναι λογικο να στο προτείνουν, σ'αγαπουν, βλεπουν ποσο παιδευεσαι κ προσπαθουν να βρουν μια λυση..

ΑΛΛΑ οταν εσυ βλεπεις οτι το γαλα σου τη μεγαλωνει κ παιρνει βαρος οσο πρεπει, σου φευγει η ιδεα..ετσι δεν ειναι;

Ειναι κουραστικο ολο αυτο που περνας αλλα κανεις οτι καλυτερο μπορεις για το παιδι σου...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Μαιρη τι καλα που κοιμαται το κοριτσακι σου;;;;

Εμενα τις τελευταιες μερες οταν ειναι να κοιμηθει εχει μια γκρινια αλλο πραμα..:rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Μαιρη τι καλα που κοιμαται το κοριτσακι σου;;;;

Εμενα τις τελευταιες μερες οταν ειναι να κοιμηθει εχει μια γκρινια αλλο πραμα..:rolleyes:

NAΙ ΜΗΝ ΤΗ ΜΑΤΙΑΣΩ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ... ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ Η' ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΟΝΕΙΡΟ....

Καραμελιτσα μου σε θαυμαζω για τις αντοχες σου.Εχεις σκεφτει μηπως

ταλαιπωριται το μωρακι σου και δεν χωρταινει με το δικο σου γαλα?

στο λεω γιατι εγω τα περασα αυτα και δεν ειμαι υπερ που δινω συμπληρωμα αλλα αφου δεν γινετε διαφορετικα,αφου περασα τα πανδηνα με τις πληγωμενες(κομμενες) θηλες...και συνεχεισα και οταν ηρεμισα ξεκινησε η γκρινη που δεν του εφτανε το γαλα μου.

κλαιει θα τα πουμε σελιγο

Το εχω σκεφτει και ειχα παρει την παιδιατρο με κατεβασμενη ουρα πιστευοντας οτι θα μου πει να δωσω συμπληρωμα και αν επρεπε θα εδινα, ειδικα με την κουραση που ειχα εκεινη τη μερα. Δεν ειναι θεμα εγωισμου, φυσικα και θα κανω οτι ειναι καλυτερο για τη μικρη και αν αυτοι σημαινει συμπληρωμα αυτο θα κανω.Απ οτι δειχνει η ζυγαρια παιρνει βαρος και η παιδιατρος ειπε απλως υπομονη.Την τεταρτη εχουμε και ραντεβου να μετρησει σωστα το βαρος της. Αν υπαρχει οποιοδηποτε θεμα θα μου το πει και η ιδια. Απο την αρχη υποστηριζε το θηλασμο και οταν θα μου πει για συμπληρωμα θα πει οτι οντως χρειαζεται και δε το κανει για να ξεμπερδευει με εμας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε??

εμεισ σημερα καναμε το εμβολιακι μασ μεχρι τωρα ειμαστε πολυ καλα ελπιζω να παει ετσι κ να μην κανει πυρετουλη!!!δεν κλαψαμε καθολου ειμασταν πολυ καλα παιδια!!!

ο μπεμπησ μου εχει γινει 62 ποντουσ κ 5700 σε κιλα!!!ειμαστε πολυ καλα!!!

αχ καραμελλο δεν ξερω τι προβλημα αντιμετοπιζεισ με το γαλα κ το θηλασμο αλλα σε καταλαβαινω εγω δινω κ συμληρωμα κ θηλαζω γιατι μετα το χειρουργιο ημουν με αιματοκριτη 19 με 20 λογω αιμοραγιασ κ δεν καταφερα να κοψω το μπουκαλι .....μεχρι τωρα νιωθω τυψεις πραγματικα στην αρχη ημουν απογοητευμενη αλλα αφου μπορεσα κ συνηλθα κ αθτο το λιγο που περνει απο μενα πιστευω καλο ειναι!!!

Τι κανετε κοριτσια μου. σας διαβαζω ανεληπως και ας μη γραφω συχνα. Μαιρη φτου μη το ματιασουμε τοσες ωρες σερι υπνος??? μπραβο!!

Εμεις πανω κατω τα ιδια, εχει αυξηθει η ορεξη του μικρου, πινει περιπου 120-130 μλ. εσας ποσο πινουν περιπου? στις 17 εχουμε το πρωτο εμβολιο. εχω ερθει Πατρα και ειμαστε ολο βολτες, εχουν πεσει κατα πανω και ολη η παρεα μου. αχ καλα ειναι μεχρι να ξεκινησει παλι η δουλεια γαμωτο...

καραμελακι τη μαγια μπυρας πρεπει να τη σταματαμε γιατι πηρα και αλλο βαζακι... Κοριτσι αντεξες μεχρι τωρα που ηταν τα δυσκολα μπορεις ακομα απο αυτα που γραφεις μου φαινεσαι δυνατος ανθρωπος!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...