Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1972487c56bwgur84.gif

Καραμελα, παρεουλαααα!! Πουρνο πουρνο σημερα.. Ερχεται η μανουλα μου, θα φτασει το μεσημερι.. Θα φυγει αυριο βεβαια, αλλα τι να κανουμε?? Πρεπει να το συνηθιζω αυτο σιγα σιγα:rolleyes:

Τα λεμε μετα... Σας φιλω..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Αχ τι ωραια! Η δικια μου δε ξερω αν και ποτε θα μπορεσει να ερθει...ισως τον αλλο μηνα αλλα μεχρι τοοοοτε μπορει να εχουν περασει ολα!

Καλυτερα το βραδυ αλλα παλι δεν ειναι τα στανταρ μας. Ξυπνησε 3φορες απο τις 11 μεχρι τις 8, Που το παιναμε και σερι ενιοτε! Η αντε να ξυπνουσε 1 φορα! Αντε να τελειωσει η εβδομαδα αναπτυξης να δουμε μηπως ηρεμησει!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Τα ξημερωματα καναμε πρασινα κακα και νομιζω ειχα και βλεννες, οχι αιμα ομως..τωρα κανονικα αλλα παλι αφρο.Σημερα θα φαω μονο βραστες πατατες, μπανανες και βρωμη. Ουτε ψωμι.Και δε θα πω μπυριτσα ουτε συμπληρωματα...Πραγματικα δε ξερω τι να κανω...

Το βραδυ ο στηθος που δεν ειχε φαει αρχισε να σταζει κανονικα εξω απο τη μπλουζα. Οχι να λερωθει οπως συνηθως, εσταζε πανω στο χερι μου ειχε πρηστει και πονουσε.Αυτο θεωρειται υπερπαραγωγη? Η μπυρα ευθυνεται γι αυτο αραγε? Μονο μια καψουλα πηρα χτες το πρωι και τιποτα αλλο...Μολις το περιελαβε η μπεμπα το εκανε να βεβαια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

good_morning-262.gif

Καλημερα μανουλες...

Καραμελιτσα τουλαχιστον κοιμηθηκες λιγο παραπανω;;;

Συνηθως οταν ειναι για τον μεσημεριανο ή βραδυνο υπνο την κοιμίζω ξαπλωμενη θηλαζοντας κ ετσι κοιμαμαι κ γω... αλλα οι κολικοι εχτες την επιασαν στις 10 κ δεν ηρεμουσε με τιποτα.. τελικα την ειχα αγκαλια θηλαζοντας κ περπατωντας, ετσι την πηρε ο υπνος στις 12:rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!

πρωινες ολες μας...

και εμεις ξηπνησαμε στις 2,30

για φαγητο και μεχρι τις 5 λαγοκοιμομαστε

ργω παντα τον κραταω κανα 20λεπτο ορθιο

οταν τρωει και τον περνει ο υπνος αλλιως

τον βαζω στην κουνια του και τον περνει μονος

αλλα κανει πιο πολυ ωρα.

Ντινα καλως να δεχτεις την μανουλα σου

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Αρετη εμενα οταν τρωει το βραδυ επειδη ειμαστε ξαπλα δεν τη σηκωνω για ρεψιμο γιατι ξυπναει, την εχω ομως στο πλαι..

Δεν ξερω μηπως αυτο δεν ειναι σωστο, να μη ρευεται δηλαδη.. :confused:

Κοιμηθηκα λιγακι παραπανω απο τις προηγουμενες μερες...Μη φανταστειτε...Καμια ωριτσα παραπανω...ενα 5ωρο συνολο..καπου εκει...Αλλα ακομα και αυτο καλο ειναι δε παραπονιεμαι. Εκανα ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ σημερα! Αυτο με το νερο και το σαπουνι στη μπανιερα?? Ναι αυτο! Την ειχε ο αντρας μου αφου την εβγαλα απο το μαρσιπο νυσταγμενη μεχρι να ξυπνησει να την αλλαξει να χαζεψει το μομπιλε και να αρχισει τη γκρινια ειχα στεγνωσει και τα μαλλια! Ηθελα να κοψω και τα νυχια αλλα ας μην υπερβαλουμε! Αργοτερα η αυριο...Σκεφτομαι και αποτριχωση αυριο μεθαυριο! Μεγαλες προσδοκιες! χαχαααα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Για τον ξαπλα θηλασμο ειχα ρωτησει την παιδιατρο και μου ειχε πει οκ (πριν την παλινδρομιση) αλλα εγω το εκανα πρωι και εννοουσε ατι δε χρειαζεται να τη ρευω καθε 10 λεπτα, αλλα μια και καλη οταν σηκωθουμε μετα απο καμια ωρα δλδ..

Τωρα για κανονικο υπνο δε ξερω...Αν δε το πιανει λοξυγγας η δε βγαζει γουλιες ισως δε πειραζει...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Γουλιτσες μου'χει βγαλει μετρημενες, τις τελευταιες μερες καθολου..

Θα ρωτησω το γιατρο για να ειμαι ησυχη..

ΑΑΑΑΑ! ειναι η μερα της μπανιερας σημερα...εκανα κ εγω μπανιο...χαχαχα

αλλα φουλ-κομπλε ξυρισμα πανω κατω ΚΑΙ ετριψα κ φτερνες!!!!χαχχχαχα!!

Ειχε ερθει η πεθερα μου κ με το που μπηκε της λεω πληνε χερια κ ελα.. ειχε φαει μολις η μικρη κ ηταν ευδιαθετη,, ε μεχρι να βγω αρχισε το παραπονακι της!!

Α, εσυ προλαβες και ξυρισμα?? Ουααου!! Εγω τα αφησα για αλλη μερα!

Σημερα θα φαω και τσιπς! χαχα! αφου τρωμε πατατες σημερα! Ας παρω καμια θερμιδα και κανενα λιπαρο!

Ναι ρωτα το γιατρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΑΚΙ!!!:D:D:DΕΚΑΝΕ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!:D:D:D:D:D:D ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ....

Μαιρηηηη...ζηλευωωω...φτου φτου φτου σας! Παντα τετοια!

Δε φερνεις το μωρουλι σου μια βολτα να πει δυο λογακια στη δικια μου?:tongue:

ΧΑΧΑΧΑ!!! ΛΕΣ??? ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ??? ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...