Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Prosp και Ματινάκι, τι ωραία νέα από τα μωράκια σας!!!!!! Μεγαλώσανε πολύ!!!! Φαντάζομαι τι χαρά θα έχετε που τα είδατε και όλα είναι μια χαρά!!! Μπράβο στα μωράκιαααα!!! Αχ κυλάει ο χρόνος και τα μπεμπουλίνια μεγαλώνουν και ο καιρός πλησιάζει που θα τα κρατήσουμε με το καλό στην αγκαλιά μας!

Εγώ έχω κανονίσει να κάνω τις εξετάσεις του μήνα την Πέμπτη που μας έρχεται, στο Ιασώ, όπου θα κάνω και τον υπέρηχο. Ανυπομονώ να δω το μωράκι!!! Από τις 18 Ιουλίου έχω να κάνω υπέρηχο.. Έχω μεγάλη ανυπομονησία!

Εγώ από κιλά είμαι στα +6,5 και πήρα τα 2 τελευταία κιλά μέσα σε 10 μέρες περίπου λόγω διακοπών και όταν το διαπίστωσα είχα πάθει σοκ...!!!!! Για να δούμε τη συνέχεια...

Εμείς το δωματιάκι λέμε να το βάψουμε περίπου μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη το αργότερο.

Ντίνα, εγώ βάζω μια κρέμα για τις ραγάδες από τα Mothercare, που νομίζω ότι είναι καλή! Για την ώρα είμαι ευχαριστημένη. Εδώ και ένα μήνα την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά, ενώ πιο πριν δεν ήμουν τόσο τακτική στη χρήση της.. Εδώ και 2 εβδομάδες την βάζω κάθε μέρα!

Αριστέα και Λία, με το καλό κι εσείς στο γιατρό σας, που θα δείτε τα μωράκια σας!!! Περιμένουμε πολλά μπεμπεκο-νεάκιαααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια μου......

Λια καλως ηρθες κ παλι... Σε χασαμε λιγοοο εεε;; Αντε πρεπει να ενεργοποιηθεις κ παλι!!!!

Ντινα απο συμπληρωματα παιρνω σιδηρο(2/ημερα) , ασβεστιο, φυλλικο οξυ και μαγνησιο.. Δεν ειναι κ τοσα πολλα αλλα αν σκεφτεις οτι δεν πρεπει να συνδιαζονται γεμιζει η μερα μου!!!

Απο κρεμα ειχα παρει απο νωρις,καπου το Μαιο αν θυμαμαι καλα και ακομα δεν εχει τελειωσει, της Frezyderm την Prevenstria (27?) απορροφαται γρηγορα, μιας κ δε μπορω να φοραω κρεμες που αφηνουν γλιτσα:mad::-x και μυριζει τελεια!!

Καλα τα λεει το αρθρο, αλλα ποτε να βαψουμε το παιδικο δωματιο; Πριν την εγκυμοσυνη;γρουσουζια, ασε που θα μπαινουνε στο σπιτι κ θα αναρωτιουνται που ειναι το μωρο;; Ή μετα; θα χεις το μωρο και θα βαφεις δωματιο;; Εγω λεω να φυγω για καμια 10ρια μερουλες να το φτιαξει ο αντρας μου, να ξεμυρισει κ να ερθω μετα που θα ειναι ετοιμο... Περα απο την πλακα τωρα ειναι οντως επικινδυνο.. Μαλλον θα εχω ανοιχτα τα παραθυρα του δωματιου και η πορτα θα ειναι κλειστη ...

Prosperous μια χαρα το βρισκω το διατροφικο σου προγραμμα, και εγω για βραδυ δεν τρωω βαρυα, γιαουρτι με φρουτα ή κανα αυγο με σαλατα, γιατι οσες φορες εχω φαει κανονικα μου χει πεσει βαρυ κ δε μπορω να κοιμηθω.... Ισως να φταινε και τα χαπια, εχεις κ τη συσκοιλιοτητα οποτε ελαφρυνεται η θεση σου χαχα!!! Ελα μια χαρα θα τα πας!! Εξαλλου θα τα χασεις μετα!!!!!!

Ματινακι και σενα ο μπεμπης ολοκληρος αντρας εε;; Τελεια νεα! Ολα καλα.....;);):P:p

Αντε τον φαγαμε κ τον Αυγουστοοοο!!!!!!;););););)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Aristea βλεπω στο τικερ σου 100 μερες ακριβως σου εμειναν απο την ΠΗΤ!!! Αντε με το καλο!! Μετρα αναποδα σα τους φανταρους

εγω σας ειχα ξαναπει οτι ειχα αποφασισει οτι το μωρο θα μεινει στο δωματιο μου για το πρωτο εξαμηνο και αφου πιασαμε καλοκαιρι πηγαμε στο εξοχικο και οσο λειπαμε βαψαμε το δωματιο της.. βεβαια ειχαμε λιγους μηνες πριν ενα δυσαρεστο αφου ειχαν μπει στο σπιτι και μας ειχαν κλεψει και μας ειχαν κανει και ζημιες συνεπως α) παλι καλα που δεν ειχα βαψει το παδικο νωριτερα γιατι θα καναμε διπλη δουλεια και εξοδα και β) βαψαμε σχεδον ολο το σπιτι απο την αρχη αναγκαστικα..

ουσιαστικα ηταν 9 μηνων οταν πρωτομπηκε επισημα στο δωματιο της..

ε! σκεψου Aristea οτι εγω εχω και 3 φορες σπασμολυτικο και 2 φορες προγεστερονη μαζι με ολα τα αλλα... συνεπως πως να ειμαι τοσο τακτικη.. αφηστε δε που καθε μηνα λογω περιδεσης μου δινει και 4 μερες αντιβιωση δηλαδη αλλος ενας μπελας επιπλεον.. αυριο μαλιστα αρχιζω και την τελευταια μας αντιβιωση και μετα γιοκ!

μιλαμε για πολυυυυυυυυυυυ χαπι!! χαχα!!

αυτα.. παω να ξεκουραστω διοτι μολις γυρισα απο ενα παρτυ που διοργανωσα για 35 παιδια στη λεσχη μας και ελαφρως τα παιξα παροτι τα βαρυα τα εκαναν αλλοι.. εγω ψυχαγωγουσα τα παιδακια!!

Συγχαρητηρια, prosperous, για τη δραστηριοτητα σου με τα παιδια της λεσχης.. εισαι γεννημενη μανουλα.. και 35 παιδια, χμ, πανδυσκολο ακουγεται.. εδω μερικες φορες ειναι δυσκολο με ενα παιδακι να τα βγαλεις περα, οχι τωρα με 35.. Μπραβο!!:D

Επισης, μια χαρα ειναι η διατροφη σου. Αλλωστε με τοσα χαπια, χρειαζεται να θωρακισεις καλα το στομαχι σου, ετσι δεν ειναι? εγω τρωω τρεις φορες την ημερα αλλα σε μεγαλυτερες ποσοτητες απο αυτες.. Αλλα εχω και γλυκακι εγω, απο παντα το ειχα αναγκη, αν δεν ετρωγα γλυκο, ή μελακι ειχα πολλα νευρα...:-(

Οσο για το βαψιμο των δωματιων, τουλαχιστον προς το παρον, και στην πρωτευουσα υποθετω περισσοτερο, εχει πολλη ζεστη για να βαφτει ενα δωματιο.. Εμενα με τρομαζουν οι αναθυμιασεις βασικα.. και απο αισθητικη αποψη, δεν ξερω μηπως λογω ζεστης σκασει ο τοιχος με τη νεα μπογια..

Αριστεα, αμα φυγεις για λιγακι απο το σπιτι, μεχρι να βαφτει το δωματιο, θα κανεις την καλυτερη δουλεια... Ποτε παιρνεις μαγνησιο και ασβεστιο? Ποσες ωρες εχουν διαφορα ληψης?

Βρε κοριτσια, μηπως εχετε παρατηρησει οτι οταν παιρνετε μαγνησιο, η αισθηση που εχετε για το παιδι μειωνεται? Δηλαδη, οτι δεν το νιωθετε τοσο πολυ? Εκτος κι αν ο δικος μου ο διαβολακος ησυχαζει αποτομα οταν παιρνω το μαγνησιο και εγω το εχω συνδυασει ετσι.:shock:

Αυριο εμεις παμε γιατρο.. Αντε να δουμε, εχουμε να δουμε το παιδι απο 21 Ιουλιου.. :) θα εχει μεγαλωσειιιιιιι........

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπερα κουκλες!!!

Σημερα τι ωραια δροσουλα εκανε!! Μεχρι κ για καφε μεσημεριατικα πηγαμε.. Καλα οχι πως πινω καφε,ποτε δεν επινα!!!

Ντινακι ακου προγραμμα, το πρωι κατα τις 9 παιρνω μαγνησιο.. Κατα τη 1 πινω το σιδηρο(το δυαλυω σε χυμο γιατι αν το πιω σκετο παω για εμετο) μαζι με το φυλλικο.. Το απογευμα κατα τις 6-7 παιρνω το ασβεστιο και αργα το βραδυ πριν κοιμηθω πινω και το τελευταιο σιδηρο.. Αυτα.. στο περιπου παντα και αναλογα με το προγραμμα της δουλειας... Εεε που κ που μπορει να ξεχασω κ κατι αλλα καλα ολα!!!

Για το μαγνησιο δεν εχω παρατηρησει κατι στο μωρο..Ρωτα το γιατρο αυριο που θα πας μηπως παιζει ρολο ή γινεται συμπτωματικα..

Prosperous διαβαζω ποσο συχνα ασχολεισαι με τα παιδια κ διοργανωνεις διαφορα κ απορω με τη δυναμη σου!! Μπραβο κοριτσακι μου... Ειναι τοσο σπουδαιο να δινεις χαρα σε παιδια! Φανταζομαι ολα αυτα γινονται εθελοντικα ε;;

Αυριο εχω ρεπο και θα μιλισω με το γιατρο πρωι πρωι μηπως κ παμε το απογευμα!! Μου ελειψε το φατσακι της......!!:P:p

Διαφημίσεις

Ντινα ξεχασα εχεις γιατρο αυριο,,,, Αντε με το καλο, και μετα ξερεις περιμενουμε νεααααα!!

Αχ, λες να παω κ γω αυριο;;; Μακαρι να εχει κενο καποια στιγμη ο γιατρος....

Τελικά ο καθε γιατρος εχει το δικο του συστημα με τα χαπια..

Εγω παιρνω σιδηρο στις 8, μετα γυρω στις 11 παιρνω μαγνησιο, μετα το μεσημεριανο παιρνω ασβεστιο, φολικο οξύ και βιταμίνες και πριν κοιμηθω παιρνω παλι σιδηρο..

Ειχα πει στο γιατρο για το μαγνησιο. Μου ειχε πει δεν εχει καμια σχεση με τις κινησεις του μωρου.. Ισως ομως δεν καταλαβε τι εννοουσα.. Εγω ελεγα μηπως εγω δεν ημουν σε θεση να καταλαβω το παιδι λογω της χαλαρωσης των μυων της μητρας, και οχι οτι κατι παθαινει το παιδι με το μαγνησιο..

Παντως, τωρα που μεγαλωσε, μαγνησιο ξεμαγνησιο μια χαρα με κλωτσαει.. :cool:

Ευχαριστω πολυ Αριστεα. Πρεπει να παω απο το χαραμα, αν τα καταφερω θα παμε στο γιατρο.. Αν ηθελα να με δει απογευμα το πιο κοντινο ραντεβου ηταν μεσα Σεπτεμβρη.. Αμα θες νωριτερα, πας απο το πρωι και περιμενεις.. Και ακομη δεν του εχω πει οτι με παρακολουθει και γιατρος στο νοσοκομειο και οτι θα γεννησω εκει για τους λογους που σας εχω αναφερει.. Πω πω ποσο ντρεπομαι... :? Οταν θα ερθει η ωρα θα το πω και αυτο, τι να κανουμε..

Κοριτσια, εσεις κοιμαστε ποτε με το σουτιεν ή οχι? Με παιρνει ο υπνος τελευταια, βλεποντας dvd , ουτε τα γυαλια μου δεν βγαζω, ευτυχως ειναι ο αντ...:tongue: Ευτυχως, η αϋπνια μου ειναι , προς το παρον, αγνωστη...

ΑΑ! Ηθελα να ρωτησω και ολο το ξεχναγα... Με το facebook εχετε επαφη;;;

Εγω πολυ στενη.. Αν και τελευταια, ειμαι παντα εκτος συνδεσης για να αποφευγω χρονοβορες κουβεντες.. Ασε που εχω αρχισει να σβηνω ατομα απο τις επαφες μου τα οποια δεν γνωριζω.. Τι πραγμα και αυτο... :D

Θες να γινουμε φιλες?:rolleyes:

Αχ, κοριτσια, ειδα σημερα αυτο το βιντεακι, εβαλα τα κλαματα απο τη συγκινηση..

http://www.eimaimama.gr/2010/05/blog-post-10.html

Αν και θελει συνεπεια, την οποια στη φωτογραφιση της κοιλιας μου δεν την εχω διατηρησει, θα προσπαθησω να το κανω αυτο... :D

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα μανούλες!!!!:D

Τι καλά που διαβάζω νέα για σας και τα μωράκια σας!!!! Όλα καλά με τους υπερήχους σας λοιπόν κι έτσι να συνεχίσουνε να είναι!!! Φάγαμε τα 2/3 της εγκυμοσύνης μας!!!! Άρχισα να αγχώνομαι για εκείνη τη στιγμή....

Εγώ χάθηκα γιατί επέστρεψα στη δουλειά και ήμουνα μόνη μου!! Τρεις βδομάδες μείνανε ακόμα και μετάάάά άδεια οπότε προσπαθώ να τελειώσω όσα πιο πολλά μπορώ και να μην αφήσω εκκρεμότητες πίσω οπότε για λίγο θα είμαι χαμένη αλλά μετάάά εδώ θα είμαι να τα λέμε!!!!;)

Να χαιρετήσω κι εγώ το Ντινάκι και τη Λία!! Με το καλό κι εσείς κοριτσάκια να υποδεχτείτε τα μπεμπίνια σας!!!:P

Εγώ μαγνήσιο δεν παίρνω..:confused: Δεν μου έδωσε....:rolleyes: Του είχα πει κάποια στιγμή ότι πάθαινα κράμπες και μου είπε ότι μπορεί να χρειάζομαι μαγνήσιο αλλά μόνο αυτό.....μάλλον δεν είναι και τόσο απαραίτητο ε???

Χθες το απόγευμα ανησύχησα λίγο γιατί ξάπλωσα και πέτρωνε αρκετά συχνά η κοιλιά μου και ήτανε πολύ ανήσυχο το μωρό μου!! Όλο στριφογυρνούσε, όλο εξογκώματα έβλεπα στην κοιλιά μου....φοβήθηκα αλλά σκέφτηκα πως μάλλον το κούρασα!!!:( Έκανα τις καθιερωμένες δουλειές που κάνω κάθε Σάββατο, εγώ προσωπικά δεν κουράστηκα αλλά μπορεί να πιέστηκε το μωρό....ίσως να πρέπει να κόψω τις πολλές δουλειές...Σήμερα όλα καλά ευτυχώς!!! Κάθε μέρα πετρώνει η κοιλιά αλλά για λίγο κάθε φορά!!!!

Βασικά επειδή είμαι λίγο ξανθιά :tongue: δεν είχα πολυκαταλάβει τι ακριβώς είναι το πέτρωμα και κάθε φορά που γινότανε σκληρή η κοιλιά μου νόμιζα πως εκεί κούρνιαζε το μωρό...:confused: Λάθος έκανα ε?? Φτουυυυυ.....όταν μαλάκωνε η κοιλιά το ένιωθα να κλωτσάει σ'εκείνο το σημείο...κι έτσι μπερδεύτηκα!!!

Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω...πόσα μπιμπερό θα πάρετε??? Εγώ λέω να πάρω δύο μικρά και τρία μεγάλα, όλα γυάλινα!! Θέλω όσο τίποτε άλλο να θηλάσω το μωρό μου και να μη χρειαστεί για μήνες να του δώσω ξένο γάλα αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρουμε πόσο γάλα θα έχουμε καλό θα είναι να έχουμε προμηθευτεί μπιμπερό!!!

Όσο για το θήλαστρο, ήθελα να αγοράσω πριν τη γέννα αλλά είδα πριν λίγες μέρες ότι είναι αρκετά ακριβό και είπα να γέννήσω πρώτα, να δω τι γάλα θα έχω και μετά να το αγοράσω ή να νοικιάσω ένα!!! Προσπ μου πως μπορώ να νοικιάσω θήλαστρο που έγραψες??? Και κάτι άλλο....τι είναι το θήλαστρο δύο φάσεων???

Όσο για το στρώμα, εγώ πήρα μισό κοκκοφοίνικα και μισό latex!!! Όμως στη σελίδα του μαγαζιου γράφει, μαλακή πλευρά λατέξ για τους πρώτους μήνες και κοκκοφοίνικα για τους επόμενους μήνες...ενώ κανονικά είναι το αντίθετο??? Σκληρό πρέπει να είναι τους πρώτους μήνες???:confused:http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=20&theid=20&open1=20&open2=&thepid=187&page=1

Νομίζω είχα γράψει και παλιά ότι εγώ δίπλα στο κρεβάτι μου θα έχω παρκοκρέβατο (αγόρασα στρώμα και γι'αυτό) και στην κούνια θα το βάζω κατά τη διάρκεια της ημέρας!!! Πορτ μπεμπέ έχει το καροτσάκι οπότε θα με διευκολύνει για τη μεταφορά του μέσα στο σπίτι!!!

Όσο για το μπανάκι, έλεγα να αγοράσω από αυτά που έχουνε και αλλαξιέρα από πάνω αλλά με τα όσα διάβασα εδώ κάπου κόλλησα πρώτον γιατί δεν έχω μεγάλο μπάνιο, είναι στενό και δεν έχω μπανιέρα αλλά ντουζιέρα και δεύτερον αφού λέτε ότι τον πρώτο καιρό θα μπορώ να το κάνω μπανάκι στον νιπτήρα (έχω δει σχετικό βιντεάκι στο youtube), λέω να δω αργότερα τι θα με βολέψει....ίσως κάτι που να μπαίνει στη νουζιέρα και να μπορώ να το ακουμπάω εκεί πάνω....θα το ψάξω λίγο καλύτερα!!!;)

Έγραψα πολλά ε???:rolleyes: Σας έχασα όμως και πάλι θα σας χάσω αυτή τη βδομάδα και οι συμβουλές σας μου είναι πολύτιμες!!!!:cool:

Να είσαστε καλά κοριτσάκια μου γλυκά και τα μπεμάκια σας επίσης!! Καλή βδομάδα να έχουμε και τα ξαναλέμε!!!! Φιλάκιααααααα!!!!!!!!:D

Ντινάκι κι εγώ στο δημόσιο νοσοκομείο θα γεννήσω!! Ούτε κι εγώ δεν είπα ακόμα στο γιατρό μου ότι δεν θα γεννήσω στην κλινική!!!:confused:

Καλό υπέρηχο αύριο!!!!!:P

Αριστέα μου εύχομαι κι εσύ αύριο να καταφέρεις να κάνεις υπέρηχο!!!:D

Έχω κι εγώ Facebook αλλά είμαι πάντα εκτός σύνδεσης κι ας είμαι μέσα!!!;)

Όποια θέλει ας μου στείλει ΠΜ με τα στοιχεία της να τη βρω γιατί το δικό μου το έχω κρυφό και δεν θα με βρείτε....;)

Σας εστειλα πμ...

Ελενη και γω το ιδιο στρωμα με σενα πηρα για το λικνο.. Αλλα δε μου ειπαν απο ποια μερια ειναι καλυτερα να το βαζω.....:confused::confused:

Μπιμπερο να σου πω δεν εχω σκεφτει ποσα αλλα σιγουρα θα παρω γυαλινα, προσπαθω να μη χρησιμοποιω πλαστικα, ολα τα ταπερ μου να σκεφτεις ειναι γυαλινα..

Αντε υπομονη 3 βδομαδουλες ειναι θα περασουν, και μεταααα!! Αντιστροφη μετρηση χαχα!

Σας εστειλα πμ...

Ελενη και γω το ιδιο στρωμα με σενα πηρα για το λικνο.. Αλλα δε μου ειπαν απο ποια μερια ειναι καλυτερα να το βαζω.....:confused::confused:

Μπιμπερο να σου πω δεν εχω σκεφτει ποσα αλλα σιγουρα θα παρω γυαλινα, προσπαθω να μη χρησιμοποιω πλαστικα, ολα τα ταπερ μου να σκεφτεις ειναι γυαλινα..

Αντε υπομονη 3 βδομαδουλες ειναι θα περασουν, και μεταααα!! Αντιστροφη μετρηση χαχα!

Kι εγώ η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι γιατί μου πρότειναν αυτό το στρώμα...:confused: τώρα το είδα στη ιστοσελίδα τους που το γράφει!!!:rolleyes: Όταν θα τους πάρω τηλέφωνο για να μου τα στείλουνε, θα τους ρωτήσω!!!

Ναι τρεις βδομαδούλες και μετά αντίοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!:D:D:D

Σας καληνυχτώ....πάω να ξαπλώσω γιατί έχω πρωινό ξύπνημα!!!!:(

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!!!!!

Ντινα τωρα ειδα το βιντεο, καλα φοβερο..

Ξεκινησα να κανω κατι τετοιο με την κοιλια μου, καθε 2 βδομαδες περιπου, αλλα καπου ξεχαστηκαμε.. Θα ηταν ωραιο παντως..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...