Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημεραααααα...

2599602v3l3xhzqcm.gif

Καραμελιτσα μου, καλα εκανες και εδωσες τη μικρη στον αντρα σου οταν νευριασες πολυ.. Κι εγω το εχω κανει εννοειται, κι εγω εχω τρομαξει με τον εαυτο μου..

Ο αντρας μου ηταν παααααρα πολυ ανησυχο παιδι.... Απο ενα σημειο και μετα ηρεμησε... νομιζω ετσι θα γινει και με τη δικη σου... μη στεναχωριεσαι... ασε που αν ειχε κατι το μωρο θα σου το ελεγε η παιδιατρος... τοσα παιδια βλεπει καθε μερα... απλα θελει λιγη παραπανω υπομονη η δικια σου.. :rolleyes:

Μαιρη σου εστειλα αιτημα φιλιας...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ!!! ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΣΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ... ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.... ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ??? ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ????ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ...

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Τι κανετε?

Μαιρη και μενα μου το κανει αυτο μερικες φορες, συνηθως θελει να ρευτει ή απλα εχει μπουκωσει και θελει να κανει παυση. Δε θεωρω οτι ειναι κατι ανησυχητικο!

Αριστεα πως ακριβως γινεται η παραγγελια των βραχιολιων (τελεια ειναι!!)

dbLDp2.png

βρε ειμαστε ομορφοκαφε...χαχαχα!!!

Αρτεμη εκανες αιτημα φιλιας στην κοπελια;; μολις της κανεις και σε αποδεχτει θα βρεις ολα τα προιοντα κ τις τιμες... της λες τι θελεις, καταθετεις σ'ενα λογαριασμο τα χρηματα κ στα στελνει ταχυδρομικως σε 1-2 μερες..

Εγω παρηγγειλα 35:shock: χαχαχα! θα κανω κ δωρο στην κουμπαρα μου που γιορταζει μεθαυριο!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

αχου!!! ειμαι πολυ χαρουμενη εκει που

εβγαζα με το θηλαστρο 30μλ σημερα

εβγαλα 90μλ δεν το πιστευωωωω!!!!!

Ειχε δικιο ο γιατρος να κοψω τιν μαγια

μπυρας και να πινω μισο ποτηρι μπυρα

την μερα εχω γινει Ορεστης Μακρης χι!χακ!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Το κανεις και βοηθησε? Αληθεια??\

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Μπραβο βρε Αρετη... Ειδες ο γιατρος;;

Ποιο θηλαστρο εχεις;

Κ μενα ο γιατρος μου ειχε πει αν θελω να πινω ενα μικρο ποτηρακι μπυρα τη μερα (υπαρχει κ χωρις αλκοολ η μπακλερ..) αλλα ρε γμτ δε μου αρεσει η γευση.. Ισως ξαναδοκιμασω.. :?

βρε ειμαστε ομορφοκαφε...χαχαχα!!!

Αρτεμη εκανες αιτημα φιλιας στην κοπελια;; μολις της κανεις και σε αποδεχτει θα βρεις ολα τα προιοντα κ τις τιμες... της λες τι θελεις, καταθετεις σ'ενα λογαριασμο τα χρηματα κ στα στελνει ταχυδρομικως σε 1-2 μερες..

Εγω παρηγγειλα 35:shock: χαχαχα! θα κανω κ δωρο στην κουμπαρα μου που γιορταζει μεθαυριο!!

Τι ειναι??? Κι εγω θελω... :rolleyes:

Μπραβο ρε Αρετουλα!!! Παντα τετοια κοπελαρα μου!!! :D

Βρε καραμελιτσα, δε ρωτας κι εσυ τη δικη σου παιδιατρο? Ή τη συμβουλο θηλασμου? Ακομη δεν καταλαβα γιατι πρεπει να κοψεις τριγωνελλα και μαγια ... Για να μη συνηθιζει ο οργανισμος? Ή περναει κατι στο γαλα? μπαα δεν νομιζω... ΚΑι το γαϊδουραγκαθο τι γευση εχει? Ειναι αφεψημα ειπαμε?

Τα λεμε αργοτερα..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Το κανεις και βοηθησε? Αληθεια??\

τι να σου πω βλεπω βελτιωση.

Μπραβο βρε Αρετη... Ειδες ο γιατρος;;

Ποιο θηλαστρο εχεις;

Κ μενα ο γιατρος μου ειχε πει αν θελω να πινω ενα μικρο ποτηρακι μπυρα τη μερα (υπαρχει κ χωρις αλκοολ η μπακλερ..) αλλα ρε γμτ δε μου αρεσει η γευση.. Ισως ξαναδοκιμασω.. :?

εχω το avent, εγω προτιμο την corfu beer ειναι ωραια στην γευση και ελαφρια.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Βρε καραμελιτσα, δε ρωτας κι εσυ τη δικη σου παιδιατρο? Ή τη συμβουλο θηλασμου? Ακομη δεν καταλαβα γιατι πρεπει να κοψεις τριγωνελλα και μαγια ... Για να μη συνηθιζει ο οργανισμος? Ή περναει κατι στο γαλα? μπαα δεν νομιζω... ΚΑι το γαϊδουραγκαθο τι γευση εχει? Ειναι αφεψημα ειπαμε?

Τα λεμε αργοτερα..

Ειχα παρει αφεψημα, εχει γευση σα χαμομηλι και τσαι και βρηκα και ταμπλετες.Μου ειπε οτι η τριγωνελλα ειναι πιο αποτελεσματικη οταν λαμβανεται με διαλειμματα.Μαλλον συνηθιζει ο οργανισμος οπως ειπες. Η μαγια μου ειπε κανει κολικους και το γαιδουραγκαθο το πηρα και σε ταμπλετες αλλα δυο μερες μετα αρχισε να μου κανει κακακια fanta light και ακομα και τωρα πριν λιγο.Σημερα πηρα μονο μια ταμπλετα και ισως δε παρω αλλη..θα το ριξω στις μπυρες να ηρεμησω κι ολας..οχου...θα παρω και χωρις αλκοολ εμενα δε με χαλαει...αλλα λεγανε οτι θελει πολυ μπυρα για να κανεις γαλα..μηπως το μισο ποτηρακι σε βοηθησε αρετη γιατι εχει και αλκοολ και χαλαρωσες?:tongue::tongue::tongue:

Μου ειχε πει η παιδιατρος 1ποτηρι κοκκινο κρασι η μπυρα τη μερα ειναι οκ και για το γαλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Ειχα παρει αφεψημα, εχει γευση σα χαμομηλι και τσαι και βρηκα και ταμπλετες.Μου ειπε οτι η τριγωνελλα ειναι πιο αποτελεσματικη οταν λαμβανεται με διαλειμματα.Μαλλον συνηθιζει ο οργανισμος οπως ειπες. Η μαγια μου ειπε κανει κολικους και το γαιδουραγκαθο το πηρα και σε ταμπλετες αλλα δυο μερες μετα αρχισε να μου κανει κακακια fanta light και ακομα και τωρα πριν λιγο.Σημερα πηρα μονο μια ταμπλετα και ισως δε παρω αλλη..θα το ριξω στις μπυρες να ηρεμησω κι ολας..οχου...θα παρω και χωρις αλκοολ εμενα δε με χαλαει...αλλα λεγανε οτι θελει πολυ μπυρα για να κανεις γαλα..μηπως το μισο ποτηρακι σε βοηθησε αρετη γιατι εχει και αλκοολ και χαλαρωσες?:tongue::tongue::tongue:

Μου ειχε πει η παιδιατρος 1ποτηρι κοκκινο κρασι η μπυρα τη μερα ειναι οκ και για το γαλα...

τωρα τις γιορτες ηπια και λιγο κρασακι κοκκινο δικης μας παραγωγης κιολας;) λες να βοηθησαν ολα μαζι αυτα μαζι με τις σουπες που τρωω τι να πω φτου φτου μην με ματιασω....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Ειναι βραχιολια θα σου στειλω το λινκ αν σ'αρεσουν να παραγγειλεις ειναι οικονομικα κ ομορφα...

τωρα τις γιορτες ηπια και λιγο κρασακι κοκκινο δικης μας παραγωγης κιολας;) λες να βοηθησαν ολα μαζι αυτα μαζι με τις σουπες που τρωω τι να πω φτου φτου μην με ματιασω....

φτου φτου φτου κοπελαρα μου! :D:D:D

Στειλε κρασακι κι απο δω!!:tongue: χικ! Μπεκρουλακια θα τα κανουμε τα μωρα! Αλλα θα ειναι χαρουμενα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...