Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ναι η παιδιατρος το ειπε. Και ολοι το λενε σαν οτι καλυτερο. Αλλα βουλωσε και η δικια μου μυτη απο το κλαμα και ειπα να βαλω και με εκαψε το αλατι στο λαιμο..και λεω ειναι δυνατον?? Μας εδωσε η φαρμακοποιος το physiomer baby..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι η παιδιατρος το ειπε. Και ολοι το λενε σαν οτι καλυτερο. Αλλα βουλωσε και η δικια μου μυτη απο το κλαμα και ειπα να βαλω και με εκαψε το αλατι στο λαιμο..και λεω ειναι δυνατον?? Μας εδωσε η φαρμακοποιος το physiomer baby..
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ... ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΗΝ...;););)

ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΥΣΚΟΛΑ" ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ... ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΑ!!! ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ, ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΛΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ??? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ "ΔΥΣΚΟΛΕΣ" ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΤΑ ΜΟΥ....

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ... ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΗΝ...;););)

ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΥΣΚΟΛΑ" ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ... ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΑ!!! ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ, ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΛΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ??? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ "ΔΥΣΚΟΛΕΣ" ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΤΑ ΜΟΥ....

Το θεμα ειμαι οτι με τον υπνο δεν ειχαμε θεμα το βραδυ.Ηταν το μονο που με εσωζε για να την παλευω.Τωρα εχουμε θεμα και με αυτο.Ε, δε γινεται...Τι θα κανω??? Δε μπορει να μην υπαρχει κατι να ανακουφιζει το λαιμο της.Μηπως εχει οισοφαγιτιδα? Δεν εχει τοσες αναγωγες για να το πω παλλινδρομιση. Νομιζω οτι ειναι φυσιολογικες.Τα φλεμματα γιατι εχουν εγκατασταθει εκει???

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερα κοριτσια! Καλη μερα εχουμε και σημερα εδω...

Καραμελιτσα παλι τα ιδια ε? Κοριτσακι μου δεν ξερω τι να σου πω...εχεις δοκιμασει τα παντα και δεν γινεται τιποτα! Παντως εγω προχθες τα ξημερωματα που σηκωθηκα μουσκεμα απο το γαλα και ειχε κοιμηθει ο μπεμπης πανω μου και εγινε και αυτος μουσκεμα, νευριασα ανευ λογου μαλλον απο την κουραση περισσοτερο και καταλαβα οτι οποτε ειμαι ανησυχη εγω περναει και στο μωρο και αλλαζει η διαθεση του και μετα αντε να το μαζεψεις....οταν ηρεμισα και θηλασε ηρεμισε και κοιμηθηκε ενω πριν μεχρι να θηλασει καθοταν σε αναμμενα καρβουνα...λες και πραγματικα καιγοταν ο πωπος του! Ευχομαι παντως η μπουμπου να βρει το προγραμμα της συντομα!

Μαιρη εχουμε 24 κοινους φιλους στο φεις...αλλα λογω αλτσχαϊμερ μαλλον κατι μου θυμιζεις αλλα ουτε καν μου ερχεται στο μυαλο αν εχουμε γνωριστει καπου....μολις μπω θα σου κανω αιτημα φιλιας!!!!

Εμεις σημερα αλλαξαμε λιγο το προγραμμα το βραδυ...εδειχνε απο το απογευμα χθες να πειναει πολυ και πιο συχνα,πηγαμε και την βολτα μας οποτε τα εχασε λιγο, και το βραδυ ενω σηκωνοταν στις 2μιση και μετα στις 5μιση το καθυστερησε και ξυπνησε στις 6 και τεταρτο αλλα μετα εκανε αμαν και πως να κοιμηθει...ειχε γκρινια αλλα ο φωτεινος αγκαλιτσας ελαβε δραση...χιχιχι!!!! Ουτε την πιπιλα ηθελε...μονο τον αγκαλιτσα! Μιλαμε μεγαλη επιτυχια o αγκαλιτσας...μπραβο στον Αγιο Βασιλη!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια! Καλη μερα εχουμε και σημερα εδω...

Καραμελιτσα παλι τα ιδια ε? Κοριτσακι μου δεν ξερω τι να σου πω...εχεις δοκιμασει τα παντα και δεν γινεται τιποτα! Παντως εγω προχθες τα ξημερωματα που σηκωθηκα μουσκεμα απο το γαλα και ειχε κοιμηθει ο μπεμπης πανω μου και εγινε και αυτος μουσκεμα, νευριασα ανευ λογου μαλλον απο την κουραση περισσοτερο και καταλαβα οτι οποτε ειμαι ανησυχη εγω περναει και στο μωρο και αλλαζει η διαθεση του και μετα αντε να το μαζεψεις....οταν ηρεμισα και θηλασε ηρεμισε και κοιμηθηκε ενω πριν μεχρι να θηλασει καθοταν σε αναμμενα καρβουνα...λες και πραγματικα καιγοταν ο πωπος του! Ευχομαι παντως η μπουμπου να βρει το προγραμμα της συντομα!

Μαιρη εχουμε 24 κοινους φιλους στο φεις...αλλα λογω αλτσχαϊμερ μαλλον κατι μου θυμιζεις αλλα ουτε καν μου ερχεται στο μυαλο αν εχουμε γνωριστει καπου....μολις μπω θα σου κανω αιτημα φιλιας!!!!

Εμεις σημερα αλλαξαμε λιγο το προγραμμα το βραδυ...εδειχνε απο το απογευμα χθες να πειναει πολυ και πιο συχνα,πηγαμε και την βολτα μας οποτε τα εχασε λιγο, και το βραδυ ενω σηκωνοταν στις 2μιση και μετα στις 5μιση το καθυστερησε και ξυπνησε στις 6 και τεταρτο αλλα μετα εκανε αμαν και πως να κοιμηθει...ειχε γκρινια αλλα ο φωτεινος αγκαλιτσας ελαβε δραση...χιχιχι!!!! Ουτε την πιπιλα ηθελε...μονο τον αγκαλιτσα! Μιλαμε μεγαλη επιτυχια o αγκαλιτσας...μπραβο στον Αγιο Βασιλη!!!!!!!

ΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΝΕ ΜΕ!!! ΙΣΩΣ ΘΥΜΗΘΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ....;););) ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ... ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΜΑΣ... ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΣΟ... ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΩΕΙ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΜΕΤΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΟΙΜΗΘΕΙ... ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΑ ΔΙΩΡΟ (ΤΗ ΝΥΧΤΑ 5ΩΡΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ... ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΩ ΚΟΥΝΙΑ Η' ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ....

Το θεμα ειμαι οτι με τον υπνο δεν ειχαμε θεμα το βραδυ.Ηταν το μονο που με εσωζε για να την παλευω.Τωρα εχουμε θεμα και με αυτο.Ε, δε γινεται...Τι θα κανω??? Δε μπορει να μην υπαρχει κατι να ανακουφιζει το λαιμο της.Μηπως εχει οισοφαγιτιδα? Δεν εχει τοσες αναγωγες για να το πω παλλινδρομιση. Νομιζω οτι ειναι φυσιολογικες.Τα φλεμματα γιατι εχουν εγκατασταθει εκει???

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΦΛΕΜΑΤΑΚΙΑ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ CARAMELLO ΜΟΥ... ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...:-(:sad::-( ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ... ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ.... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ??? ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ...

Διαφημίσεις

KALA ΜP1979WOMAN ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ.... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ!!!! ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ!!!! ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ!!! ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ???????????????????????????????????

Ειμαστε κυπρο.Ειχαν ερθει οι μαμαδες μας αλλα φυγανε και τωρα δεν εχω κανεναν. Ο αντρας μου εχει λιγες μερες αδεια τωρα αλλα απο βδομαδα επιστρεφει.Εχει ομως και τη μεση του και μετα το δεκαλεπτο που την κραταει αρχιζει και υποφερει..Ποσο μαλλον για να κοιμηθω μια ωρα, που και να κανει υπομονη με τον πονο δεν ειναι σιγουρο οτι η μικρη θα ειναι φρονιμη.Την παιδιατρο την πηρα. Δε μου ειπε κατι καινουριο.Ειπε απο τη στιγμη που παιρνει βαρος θεωρειται μικρο το προβλημα.Και δε διαφωνω, δοξα τω θεω, αλλα και να κοιμαμαι 3ωρες τη μερα δε γινεται.Εχω ηδη λαλησει και το πρωι θολωσα και ηθελα να της κλεισω το στομα να μη φωναζει! Τρομαξα με τη σκεψη και φωναξα τον αντρα μου να την παρει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερα κοριτσια!!

Καραμελιτσα μου πραγματικα δεν εχω τι να σου πω.. κανε υπομονη και εχε πεισμα, που θα παει θα περασει.. Αλλα να ξερεις οτι οσο εσυ δεν εισαι καλα αυτο περναει κ στο μωρο.. ειδες τι λεει η Ματινα;;

Τα ιδια κ γω οταν νευριαζω ή φωναζω με το Νικ αμεσως βαζει τα κλαματα, το μετανιωνω και προσπαθω να την ηρεμησω:-(

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερα!!

Βρε καραμελιστα σιγουρα ειναι ο λαιμος της, γιατι αυτα που λες που κλαιει

στο στηθος,δεν κοιμαται και γενικα αυτην την ανησυχια τιν ειχαμε και εμεις πριν καιρο και καταληξαμε παντα με συνεννοηση με τον παιδιατρο οτι δεν του εφτανε το γαλα μου και δοκιμασαμε ενα 24 να του δινω συμπληρωμα και το παιδι ηρεμισε κατευθιαν,και ετσι συνεχειζουμε απο τοτε. Το κλαμα που ειχα ρηξη στο γραφειο του γιατρου που θα του εδινα συμπληρωμα και ο καημενος να προσπαθει να με ηρεμιση δεν περιγραφετε.Ακομα περνω μαγια μπυρας και προσεχω την διατροφη μου για να εχω γαλα οσο εχω θα του δινω εστω και 10μλ ειναι καλα.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Εχω ηδη λαλησει και το πρωι θολωσα και ηθελα να της κλεισω το στομα να μη φωναζει! Τρομαξα με τη σκεψη και φωναξα τον αντρα μου να την παρει...

χαχα!! καλα εκανες.. αυτες οι κρισεις ειναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ οταν ζεις με τετοιες συνθηκες.. εγω το χω παθει και με τη κορη και με το γιο..

by the way ο τζουνιορ εχει αρχισει εδω και δυο μερες να ανακαλυπτει τα χερια του και κατα διαστηματα τον πιανω να πιπιλαει τη γροθια του.. εννοειται οτι του το κατεβαζω με τη μια και προσφερω στηθος αλλα ουτε πειναει ουτε παιζει.. μαλλον βαριεται στο ριλαξ και βρηκε ασχολια.. για να δουμε ποσο θα κρατησει το παραμυθι αυτο.. γιατι δεν ειχε καθολου τετοιες τασεις και απο οτι ξερω η οδοντοφυια ειναι ακομη νωρις να κανει την εμφανιση της (δεν παιρνω και ορκο βεβαια..χαχα)

dina ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ και απεδωσες το σκιτσο και τον τιτλο στην caramello ειναι ηρωας!!!

καλημερα σε ολες..το σπιτι μου ειναι απλα ενα ΜΠΑΧΑΛΟ, επεσε η περιοδος αλλαγης μεγεθους στα ρουχα του μικρου συν το περας των εορτων και τα πλυντηρια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.. στη τραπεζαρια εχω δυο απλωστρες φουλαρισμενες και εκανα και τη πρωτη φουρνια σιδερο.. θα παμε και εξοχικο αυριο αλλα τελικα δεν ξερω ποσο θα μεινω.. μπορει να γυρισω και την επομενη μερα..αναλογα πως θα πανε τα παιδια με τον βραδυνο υπνο και με τα κεφια μου αναλογα τον καιρο..

ειδομεν..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Καραμελιτσα μου πραγματικα δεν εχω τι να σου πω.. κανε υπομονη και εχε πεισμα, που θα παει θα περασει.. Αλλα να ξερεις οτι οσο εσυ δεν εισαι καλα αυτο περναει κ στο μωρο.. ειδες τι λεει η Ματινα;;

Τα ιδια κ γω οταν νευριαζω ή φωναζω με το Νικ αμεσως βαζει τα κλαματα, το μετανιωνω και προσπαθω να την ηρεμησω:-(

σωστα...

Καλημερα κοριτσια!!

Αυτο ισχυει αν δεν ειμαστε ηρεμες περναει στο παιδι και εχει και αυτο την ιδια ανησυχια

gEsQp2.png

JjRCp2.png

σχετικα με το Νο 14

πιστευω οτι εχει να κανει με τον σωματοτυπο του μωρου..

και βρε αδελφε.. αν βλεπω οτι με τιποτε δεν γουσταρει το στρωμα του λικνου και την καταβρισκει με το σωμα πανω στο μαλακο μαξιλαρι γιατι να του χαλασω χατηρι??? τα ιδια πειραματιζομουν και με τη κορη αλλα ειναι πιο δυσκολη με τον υπνο..

χθες παρελαβα το στρωμα για την κουνια κρεβατι του μωρου την οποια μαλλον θα φερει σημερα απο το εξοχικο ο ανδρας μου και θα δουμε αν ολα ειναι να ξεκινησει να κοιμαται εκει ο μικρος και το λικνο να το παρω αυριο στο εξοχικο μαζι μου για αυτους τους δυο μηνες (οσο ειναι ασφαλες για κεινον..) μετα θα παει αποθηκη μεχρι την επομενη χρηση του απο καμια φιλεναδα..

Ημουν ψυχραιμη μεχρι αηδιας τις τελευταιες μερες εκλαιγε και χτυπιοταν η ξενυχτουσαμε κι εγω της μιλουσα ηρεμα και γλυκα...Δεν ειναι η συμπεριφορα μου που την κανει ανησυχη ...Μεχρι που τα παιξα...

Αλλο το ενα αλλο το αλλο..

Αλλο αν πειναει και ζηταει και κλαιει και αλλο που την ξυπναει ο λαιμος της.

Μιλησα με την παιδιατρο για συμπληρωμα και ειπε οχι αφου παιρνει βαρος κανονικα και παραπανω, απλα εχουν αυξηθει οι αναγκες της...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

KALA ΜP1979WOMAN ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ.... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ!!!! ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ!!!! ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ!!! ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ???????????????????????????????????

Μαιρη μου λεγε με Ματινα/Ματα μην καθεσαι να γραφεις ολο αυτο το κατεβατο του ψευδονυμου!!!!

Ναι ο αντρας μου ειναι πιο γνωστος λογω της δουλειας του...μπορει να μας εχει δει μαζι...τεσπα!!!!!

Καλε ο Χρηστος τι ομορφος που ειναι???? Και ξανθουλης σαν τον μπεμπη μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...