Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Εμεις εχουμε αρχισει και δινουμε σημασια στο μομπιλε.Αυτο που κουρδιζεις και γυρνει γυρω γυρω ετσι δε λεγεται??

Πωπω με γδερνει! Θελουν κοψιμο τα νυχια της! Εχει νευρα με το γαλα που τελειωσε το γκλου γκλου και χτυπιεται και με γρατζουναει σα να το κανει επιτηδες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αδειασαμε και τα δυο ζιζια και χτυπιομαστε γιατι θελουμε κι αλλο γκλου γκλουυυ...το συνηθισα,καποιαστιγμη την παιρνει ο υπνος αλλα μεχρι τοτε κοντευει να με ξεκανει με τα τραβηγματα...ααουυτς...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καραμελιτσα αυτον πηραμε εμεις....14,50 ευρω κανει! Ναι με φως και μουσικη!

4611686018430014762.jpg

και εμεις τον εχουμε και μας αρεσει πολυ επισεις του αρεσει το παιχνιδακι πανω στην κουνια καθετε τα κοιταει και προσπαθει να τα πιασει.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Κοριτσια κ μενα μολις σημερα εδειξε ενδιαφερον για το mobile, εχω ενα στην κουνια, κ ειχα κ ενα τελειως απλο απ'το ΙΚΕΑ το οποιο το στερεωσα πανω απο την αλλαξιερα σ'ενα ραφι, και εχει σκασει στα γελια...

Α! εντωμεταξυ στην αλλαξιερα τη βρισκει πολυ....:D

Μαιρη μου ευχομαι να βρεθει λυση για τον αντρα σου..

Εχουμε κ fb ολες εδω.. αν εχεις κ συ στειλε μας να σε βρουμε..;);)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Με τσακισε, αλλα κοιμηθηκε...Εβαλα και τα κλαμματα λιγακι. Νομιζα οτι ειχε κοιμηθει στον ομο και αυτη χαζευε το φως απο το ρολοι...

Τρωω και νανι

Καραμελακι μου γιατι κλαις;;;

αντε μαμ κ νανι..κ γω θα θελα κατι να τσιμπησω..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καραμελακι μου γιατι κλαις;;;

αντε μαμ κ νανι..κ γω θα θελα κατι να τσιμπησω..

Λιγακι μονο 2 λεπτακια...Κυριως απ την κουραση και επειδη νομιζα οτι ειχε κοιμηθει αλλα αυτη μια χαρα ξυπνια ηταν και δεν αντεχα στην ιδεα οτι πρεπει να την ξαναβαλω στο υπερβολικα ταλαιπωρημενο στηθος μου να το τραβολογαει ..

Παω για νανι..τα λεμε αυριο κοριτσακια...καλο βραδυ...μακαρι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αχ, βρε Καραμελιτσα.. τι τραβας κοριτσακι μου.. Μα ειναι φυσιολογικο να εχεις εκρηξεις κλαματος.. ειναι ο τροπος σου να διαχειριζεσαι την κατασταση και να εκτονωνεσαι για να παρεις δυναμεις.. Παλαιοτερα, ειχα αφιερωσει αυτο το σκιτσακι στην Προσπ αλλα νομιζω οτι κι εσυ το κερδιζεις καθημερινα με την αξια σου...

REVS-Barbara.png

Σημερα σας διαβαζα με διαλειμματα αλλα δεν μπορεσα να γραψω.. το παιδι μου ειναι ολη μερα στηθος και υπνο.. οταν κοιμαται, κοιμαμαι, οποτε .. Μεχρι στιγμης εμενα δε θελει ουτε μαρσιππο ουτε ρηλαξ το οποιο το καθιστα πολυ δυσκολο για μενα να κανω κατι αλλο.. :-(

Καραμελιτσα, πρεπει να κοψεις και την Τριγωνελλα τωρα? Γιατι? Αφου σε βοηθαει.. :confused:

Το Κατινα Παξινου ΘΕΪΚΟ!! Το Προσπακι τα σπαει!!! χαχαχα...

Τετοια περαση ο Αγκαλιτσας!!! Και οικονομικος... χμ... :rolleyes::rolleyes:

Οσο για το σεξ, ο δικος μου ανδρας δηλωνει ξετρελαμενος με τον υιο.. ομολογουμενως, εχω περασει σε δευτερη μοιρα... :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ντίνα το εμβόλιο είναι πενταπλό!!

διφθεριτιδα, κοκκυτη, τετανο, αιμοφιλου β, και πολυομελιτιδα

Μα ειναι τρομακτικο και μονο που το διαβαζεις ρε παιδακι μου... ουφ.. δεν τα θελω ρεεεε, δεν τα θελωωωω.....

Κι εμενα μου το ειχε κανει η μικροβιολογος αλλα τωρα μιλαμε για παιδακι και εμβολιο..Τους χρωστανε παρα πολλα λεφτα και τα βαζουν απ την τσεπη τους...η μικροβιολογος μου ελεγε για χιλιαδες ευρω...

Ειναι τραγικη η κατασταση παντως.. Στη δικια μου μικροβιολογο το κρατος χρωσταει πανω απο 80.000 ευρω.. :shock::shock::shock: Τι να λεμε τωρα...

εγω περιμενω ΠΟΤΕ θα βρω ΟΡΕΞΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ να κλειστω στο μπανιο και να βγαλω με ηρεμια την γουρουνοτριχα απο πανω μου απο τη κορυφη ως τα νυχια..να ξεκινησω και εγω απο καπου βρε αδελφε..να κανω κατι να ξανανοιωσω.. και πρεπει γιατι θα με δει ενα σωρο κοσμος τη Παρασκευη πρωτα ο Θεος..

Ααααχχ.... Η αποτριχωση ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο... Σαν ονειρο θερινης νυκτος.. Ολη μερα μες στο σπιτι και δεν εχω χρονο γαι τετοιες πολυτελειες...

Προσπ, καλα να περασετε στο εξοχικο.. ελπιζω να σας βοηθησει ο καιρος...

Σημερα ειχα τσατιλα επειδη νομιζω βαρεθηκα το μεσα στο σπιτι... εχουν περασει και 34 μερες ρε....... :(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ!!! ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΣΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ... ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.... ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ??? ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ????ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ...

Καλημερα κοριτσια...

χαλια νυχτα παλι...

Ερωτησεις χαζες. Ολοι οι φυσιολογικοι οροι ειναι απο θαλασσινο νερο?

Υπαρχει περιπτωση ο ορος να της ερεθιζει το λαιμο?

Εβαλα χτες στη μυτη μου απο το δικο της και ενοωσα καψιμο! Ειναι δυνατον?

ΜΗπως δε τη βοηθαει τελικα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερα κοριτσια...

χαλια νυχτα παλι...

Ερωτησεις χαζες. Ολοι οι φυσιολογικοι οροι ειναι απο θαλασσινο νερο?

Υπαρχει περιπτωση ο ορος να της ερεθιζει το λαιμο?

Εβαλα χτες στη μυτη μου απο το δικο της και ενοωσα καψιμο! Ειναι δυνατον?

ΜΗπως δε τη βοηθαει τελικα?

CARAMELLO ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!! ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ??? ΣΕ ΡΩΤΑΩ, ΓΙΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ... ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ!!!

Την εχω κοψει την τριγωνελλα ντινα. Περασανε 5 μερες.Παιρνω μονο γαιδουραγκαθο. Κανουμε ομως αφρωδη κακα απο τοτε...

Παλι ξυπνησε 4 φαγαμε κοιμηθηκε και την εβαλα και ξυπνησε απο λαιμο και αρχισα παλι να κλαιω. Ποσες μερες σερι να αντεξει ενας ανθρωπος με 3-4 ωρες υπνο? Δε ξερω τι θα κανω βρε κοριτσια. Και σημερα απο το πρωι κλαμα. Απο το κακο στο χειροτερο παμε...Ουτε τωρα να ειχαμε ερθει απο το μαιευτηριο...Χειροτερα δε θα ηταν πραγματικα. Και οι θηλες μου υποφερουν κι εγω εκλαιγα απο τις 5 ... κοιμηθηκε στις 5μιση ηρεμησα και ξαπλωσα και ΦΥΣΙΚΑ μολις γλαρωσα ξυονησε. Τι εχουμε βρε κοριτσια? Ειναι δυνατον? Δεν ενατεχω αλλο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...