Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Α!ναι και κατι που διαβασα και με ενθαρρυνει να κοιμαμαι με το μωρο μου...

Ολοι στραβομουτσουνιαζουν...

Οσο για το 14..οταν κοιμομαστε το βραδυ δεν κοιμαται πανω σε μαξιλαρι.. Ασε που το κοψαμε γιατι παρατηρησα οτι βουλιαζει υπερβολικα στο μαξιλαρι κ καμια φορα της κλεινει τη μυτουλα:confused::confused:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κάτι είχα διαβάσει για μαξιλάρι για αυτό σας το έγραψα!!:-)

Ναι καλα το εγραψες..

Ειχαμε βρει ενα τροπο να κοιμουνται τα μωρα πανω στο μαξιλαρι ολο το σωμα μεχρι το κωλαρακι κ τους αρεσε ετσι..

Τωρα για το θηλαστρο εγω δεν ξερω να σου πω..

Εχεις σκεφτει να παρεις καποιο συμπληρωμα;

Εχεις συμβουλευτει το parents;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? Απ'οσο προλαβα να διαβασω τα μωρακια σας ειναι μια χαρα οπως και η αναπτυξη τους!

Εμεις ειμαστε καλα...πηγαμε και την βολτιτσα μας σημερα στο τζαμπο...δεν ειχε κοσμο οποτε πηγαμε και οι 3 μαζι! Την προηγουμενη φορα ειχε κατσει με τον μπαμπα στο αυτοκινητο ο μπεμπακος γιατι γινοταν πανικος!

Αυτο που λετε για τα κακα το εχω δει και γω μια φορα...για τις βλεννες λεω!Εμεις παντως κανουμε κακα συνεχεια, οποτε και να του αλλαξω πανα για τσισα εχει κανει και κακα, αλλωτε πολλα αλλωτε κουτσουλια...χιχιχι!!!!

Σαλακια με φουσκαλε εχουμε κι εμεις και γενικοτερα βγαζει και την γλωσσα και μερικες φορες κανει σαν κατι να μασουλαει...! Την τεταρτη 11/12 που εχουμε το εμβολιο εχω αρκετες αποριες να μου λυσει η παιδιατρος!

Παντως Snowflake και η δικη μας παιδιατρος με ολα αυτα που εχουν γινει με τα ταμεια μας εξηγησε οτι δεν δεχεται πια δημοσιου βιβλιαριο,θα μας δινει αποδειξη και οταν μαζευεται ενα ποσο να το πηγαινουμε στο ταμειο μας για να μας δινουν τα χρηματα! Τεσπα...παντως εκανε τα αδυνατα δυνατα να μας γραψει τα 3 πρωτα εμβολια μεχρι 31/12/10 γιατι απο το νεο ετος τα πληρωνουμε!Αφηστε τα κοριτσια...πληρωνουμε τοσα χρονια κρατησεις και παλι εμεις την πληρωνουμε την νυφη οταν κατι παει στραβα στο κρατος! Δεν λεω τιποτε αλλο γιατι εχω συγχιστει παρα πολυ μ'αυτο το θεμα!

Δημητρα ελιωσα με την κορη σου....Καλο το Κατινα Παξινου εχω ριξει πολυ γελιο!

Εμεις συνεχιζουμε να ξυπναμε το βραδυ 2 φορες για μαμ και κοιμομαστε πολυ ευκολα μετα...ευτυχως τελικα που την θελει την πιπιλα γιατι ειναι φοβερο νανουρισμα συν οτι δεν βαζει τα δαχτυλα στο στομα! Μονο οταν του εχει φυγει η πιπιλα και πειναει μονο τοτε πιπιλαει αλλα οχι δαχτυλο...κανει μπουνια την παλαμη και την πιπιλαει....εχει ποοοολυ γελιο!!

Δεν θυμαμαι αν σας το εχω ξαναπει αλλα θα το ξαναπω...να παρετε τον φωτεινο αγκαλιτσα...εμας μας τον εφερε ο Αη-Βασιλης και πολυ μας αρεσει! Οποτε ξυπναει και εχει γκρινια αν δεν ξανακοιμηθει του βαζω τον αγκαλιτσα να παιζει μουσικη και καθεται και χαζευει και γελαει κιολας...ακομα και το βραδυ οποτε τον ακουει χαζευει και τον παιρνει ο υπνος χωρις κουνημα, ουτε καν αγκαλια!

Ερωτηση: Η marykorinthos ειναι καινουρια στην παρεα ή απλα εγω επειδη χανω τακτικα επεισοδια δεν την εχω γνωρισει?

Συγχωρεστε με αλλα δεν θυμαμαι και πολλα για να γραψω για καθεμια ξεχωριστα....

Διαφημίσεις

caramello κανε οτι μπορεις με τη μικρη..αλλα το να την εχεις και συνεχεια στο στηθος δεν βοηθαει εσενα καθολου..

Δε με πειραζει για μενα..πιο κουραστικο ειναι να κλαιει...:-( Και σωματικα να την κανω βολτες να ηρεμησει και ψυχολογικα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ματινα ο αγκαλιτσας ειναι το κλασσικο κουκλακι που αναβει η φατσουλα φως και παιζει μουσικη??

Καραμελιτσα αυτον πηραμε εμεις....14,50 ευρω κανει! Ναι με φως και μουσικη!

4611686018430014762.jpg

Καραμελιτσα αυτον πηραμε εμεις....14,50 ευρω κανει!

132007097.jpg

Υπαρχουν ακομα?? Ειχα κι εγω μικρη! Συγκινηθηκα? Και το βρισκει ενδιαφερον τοσο μικρουλης? Δε πιστευα οτι θα δινουν σημασια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Γιατι μαιρη μου δε μπηκε καλα η χρονια? Κατι με το μωρο η ασχετο?
καραμελιτσα και μενα οταν βγαινω εξω μου

φτιαχνει η διαθεση,ελπιζω να πηρες λιγη ενεργεια.

Μαιρη ελπιζω να λες για το προγραμμα του μωρου σου.

Προσπ ετοιμαζεσε για βολτα τι ωραια.

Aχ θα τρελαθω με τους αντρες τις ζωης μου

ο μεγαλος θελει το λιλακι;) ο μικρος το τζιτζακι;)

του τακτοποιησα και τους εβαλα και τους δυο για

υπνο παω γρηγορα να κανω καμια δουλει του σπιτιου

και τα λεμε αργοτερα.

Snow ειναι λιγακι αδικαιολογητη η παιδιατρος, αλλα ποιος ξερει τι τραβαει κ αυτη με τα ταμεια.. οπως κ να χει θα μπορουσε να'χει μιλησει καλυτερα..

Ρε τι γελιο εριξα μ'αυτα που λεγατε περι σεξουαλικου...

Μαιρη ελπιζω να μην ειναι θεμα υγειας...οτι κ να ναι ελπιζω να ξεπεραστει γρηγορα!!

Ελενακι μου καλη χρονια κοριτσι μου, να χαιρεσαι την οικογενεια σου..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ... ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΛΑΔΗ....:(:(:(:(
Ερωτηση: Η marykorinthos ειναι καινουρια στην παρεα ή απλα εγω επειδη χανω τακτικα επεισοδια δεν την εχω γνωρισει?

Συγχωρεστε με αλλα δεν θυμαμαι και πολλα για να γραψω για καθεμια ξεχωριστα....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙΡΟ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

Υπαρχουν ακομα?? Ειχα κι εγω μικρη! Συγκινηθηκα? Και το βρισκει ενδιαφερον τοσο μικρουλης? Δε πιστευα οτι θα δινουν σημασια!

Ναι του αρεσει πολυ....τον νανουριζει κιολας!!!!

Ξυπνησε ο μπεμπακος μου....παω κοριτσια αν μπορεσω θα ξαναμπω!!!

Φιλιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ... ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΛΑΔΗ....:(:(:(:(

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙΡΟ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

Καλη χρονια με υγεια και ευτυχια Μαιρη!!!!

Κι εγω απο Κορινθο ειμαι....μπορει να γνωριζομαστε κιολας!!!!!

Πρεπει δυστυχως να βγω....θα ξαναμπω αυριο το πρωι !!!! Καλο βραδυ!!!!

Καλη χρονια με υγεια και ευτυχια Μαιρη!!!!

Κι εγω απο Κορινθο ειμαι....μπορει να γνωριζομαστε κιολας!!!!!

Πρεπει δυστυχως να βγω....θα ξαναμπω αυριο το πρωι !!!! Καλο βραδυ!!!!

ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΠΜ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ

Ναι του αρεσει πολυ....τον νανουριζει κιολας!!!!

Ξυπνησε ο μπεμπακος μου....παω κοριτσια αν μπορεσω θα ξαναμπω!!!

Φιλιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν νανουριζει θα παρω!:tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...