Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αν παντως εννοεις πονηρα, θα ηθελα κι εγω να κανω τα παραπονα μου! Εχει λυσσαξει! Θελει καθε μερα και φυσικα δε γινεται! Κανει λες και εχουμε να κοκοθουμε μηνες! Ενω δεν ειναι ουτε 2-3 μερες! Ελεος! Του λεω δε με λυπασαι? Εχω κοιμηθει 3 ωρες, ειμαι σα φαντασμα με μαυρους κυκλους, ποναει συνεχεια η πλατη μου και μουδιαζει! Και χρειαζεται και λιγη ενεργεια και απο μενα! Ηταν και ξυπνιο το μωρο, ηταν θεμα λεπτων ν αρχισει να κλαιει! ουφ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

happy%2B1.jpg

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά κι ευτυχισμένο το 2012 με υγεία!!!!!!:P

Να περάσουμε ένα έτος με πολλή μωρουδίλα χαρούλες και γελάκια!!!!!

Δώστε όση περισσότερη αγκαλιά μπορείτε στα μωράκια σας!!!!!

Βαρέθηκα να μας λένε να μην πέρνουμε πολλές αγκαλιές τον μπέμπη μας...:mad::x

Στην τελική θα πω αυτό που λέει και ο άντρας μου...ότι προτιμώ μετά από χρόνια να ξέρω ότι έδωσα απεριόριστη αγκαλιά στο παιδί μου, παρά να μετανιώνω ότι δεν έδωσα.....

Όποτε και για όσο μου ζητάει αγκαλίτσα, εγώ θα του την δίνω χωρίς δεύτερη σκέψη.....εξάλλου κι εγώ την έχω ανάγκη αυτή την αγκαλιά....;)

Κακάκια κι εμείς μία φορά την ημέρα κάνουμε...μπορεί να έχουμε να κάνουμε και πάνω από 24 ώρες κι όλο σφίγγεται....:(

Φιλάκια γιατί κλαίει....

Αν παντως εννοεις πονηρα, θα ηθελα κι εγω να κανω τα παραπονα μου! Εχει λυσσαξει! Θελει καθε μερα και φυσικα δε γινεται! Κανει λες και εχουμε να κοκοθουμε μηνες! Ενω δεν ειναι ουτε 2-3 μερες! Ελεος! Του λεω δε με λυπασαι? Εχω κοιμηθει 3 ωρες, ειμαι σα φαντασμα με μαυρους κυκλους, ποναει συνεχεια η πλατη μου και μουδιαζει! Και χρειαζεται και λιγη ενεργεια και απο μενα! Ηταν και ξυπνιο το μωρο, ηταν θεμα λεπτων ν αρχισει να κλαιει! ουφ!

οχι αγαπη μου.. ξεκοψετα αυτα.. κανε ενα διαλογο ανοιχτο και ευθη μαζι του.. οφειλει να σε καταλαβαινει σε αυτη τη νεα αρχη..ουτε δυο μηνες δεν ειναι που γεννησατε...γιατι τετοια απαιτηση?? για μενα και μια φορα την εβδομαδα ειναι αθλος σε αυτη τη περιοδο..

δεν φτανει που χεις τοσα αγχη και κουραση..να χεις και το αγχος αν θα τους κατσεις η οχι ΑΠΛΑ θα σε κανει να του καθεσαι ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.. θελει να γουσταρεις η οχι που το κανετε??? αυτο ειναι το ζητημα..ετσι πες του..

Χεχε! Οχι μωρε ολη η φαση γινεται καπως χιουμοριστικα! Δε με κανει να νιωθω ασχημα! Απλα του λεω ελεος! Τι εχεις παθει? Καθε μερα δε καναμε ουτε πριν το μωρο! Δε λεω ειμαι κι εγω πολυ σεξυ ολη μερα με τις ιδιες πιτζαμες, η τη ρομπα και τα μαλλια ξεμαλλιασμενη κοτσιδα!:tongue: Πως να κρατηθει ο ανρωπος!:lol:

Ασε που υποψιαζομαι οτι τσιμπησα μικροβιακι...εκτος αν ειναι φυσιολογικα τα κιτρινοπρασινα υγρα...αλλα μαααλλον οχι ε? Ενοχληση δεν εχω...Αλλα ξερω γω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

παντως τι συνδρομα της Μαντονας και της Ξεμαντονας οι ανδρες στην πλειοψηφια τους ακομη και στον τοκετο να ειναι παροντες πολυ συντομα ξεχνουν ποσο δυσκολα περναει η γυναικα τους μετα στο σπιτι.. νομιζουν οτι επειδη περνα ο καιρος τα πραγματα γινονται πιο ευκολα.. απο την αναρρωση, τα ραμματα ειτε απο φτ ειτε απο καισαρικη, τις υποχρεωσεις του σπιτιου, τις ορμονες και βεβαια τις δυσκολιες του νεογεννητου (ΠΟΣΟ μαλλον αν ειναι σαν το δικο σου caramello).. ολα μαζεμενα και το μεγαλυτερο βαρος το αναλαμβανει εκεινη.. συν τη δουλεια αν εργαζεται μετα απο μερικους μηνες..

τα κανουμε ολα και συμφερουμε, συχνα το αναγνωριζουν και καυχιουνται για μας περηφανα σε γνωστους και φιλους αλλα οταν μιλησει το κατω κεφαλι τους μηδενιζεται το συμπαν..

προσωπικα δεν αντιμετωπισα αμεσα ποτε τετοιο θεμα με τον δικο μου συζυγο αλλα ξερω καλα ποσο θελει και ποσο περιμενει η κανει οτι περιμενει και υπαρχουν στιγμες που με ενοχλει η κατασταση αλλα εχω πει οτι ΔΕΝ προκειται να πεθανω κιολας απο την εξαντληση ουτε να κανω κατι επειδη ΠΡΕΠΕΙ να γινει..ξερω οτι θελω και οτι τον γουσταρω, του το λεω και το ξερει καλα και απλα η μονη μου απαιτηση ειναι να περιμενει μεχρι την επομενη φορα (αυτο ειναι επι του γενικου..ειδικα τωρα ακομη δεν εχουμε ερθει σε επαφη λογω ραμματων και μεχρι να με δει ο γιατρος..).. αλλα ξερω αρκετες περιπτωσεις γυναικων που δεχονται σοβαρη πιεση για ατο θεμα του σεξ απο τους πρωτους κιολας μηνες και απλα το κανουν για να μην απογοητευουν τον συζυγο, μπορουν δε μπορουν.. το νοημα ομως καπου χανεται..δε χανεται????????????

αλλωστε οπως λεω παντα.. η λοχεια και ειναι για λιγο καιρο.. σεξ θα κανουμε για πολυυυυυυ περισσοτερο..δε θα λειψει..

ω ρεεεεεεεεεεεεεεεε και να μη τους σηκωνεται σε λιγα χρονια..εκει θα παρουμε το αιμα μας πισω..χαχα!!

Διαφημίσεις

Χεχε! Οχι μωρε ολη η φαση γινεται καπως χιουμοριστικα! Δε με κανει να νιωθω ασχημα! Απλα του λεω ελεος! Τι εχεις παθει? Καθε μερα δε καναμε ουτε πριν το μωρο! Δε λεω ειμαι κι εγω πολυ σεξυ ολη μερα με τις ιδιες πιτζαμες, η τη ρομπα και τα μαλλια ξεμαλλιασμενη κοτσιδα!:tongue: Πως να κρατηθει ο ανρωπος!:lol:

Ασε που υποψιαζομαι οτι τσιμπησα μικροβιακι...εκτος αν ειναι φυσιολογικα τα κιτρινοπρασινα υγρα...αλλα μαααλλον οχι ε? Ενοχληση δεν εχω...Αλλα ξερω γω...

μπα, και εμενα ειναι ελαφρως καφετι..ειναι ορμονικο πιστευω..

οχι αγαπη μου.. ξεκοψετα αυτα.. κανε ενα διαλογο ανοιχτο και ευθη μαζι του.. οφειλει να σε καταλαβαινει σε αυτη τη νεα αρχη..ουτε δυο μηνες δεν ειναι που γεννησατε...γιατι τετοια απαιτηση?? για μενα και μια φορα την εβδομαδα ειναι αθλος σε αυτη τη περιοδο..

δεν φτανει που χεις τοσα αγχη και κουραση..να χεις και το αγχος αν θα τους κατσεις η οχι ΑΠΛΑ θα σε κανει να του καθεσαι ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.. θελει να γουσταρεις η οχι που το κανετε??? αυτο ειναι το ζητημα..ετσι πες του..

εμεις πηγαμε στον γυναικολογο και μας εδωσε το οκ,

αλλα του ξεκαθαρισα οταν θα το θελω και εγω γιατι τωρα

δεν ειναι οπως ειμασταν πριν και δεν διαφωνησε.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

εγω περιμενω ΠΟΤΕ θα βρω ΟΡΕΞΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ να κλειστω στο μπανιο και να βγαλω με ηρεμια την γουρουνοτριχα απο πανω μου απο τη κορυφη ως τα νυχια..να ξεκινησω και εγω απο καπου βρε αδελφε..να κανω κατι να ξανανοιωσω.. και πρεπει γιατι θα με δει ενα σωρο κοσμος τη Παρασκευη πρωτα ο Θεος..

αλλα του ξεκαθαρισα οταν θα το θελω και εγω γιατι τωρα

δεν ειναι οπως ειμασταν πριν και δεν διαφωνησε.

ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΗ ΛΟΙΠΟΝ!!

Ε Υ Γ Ε στο αγορι σου.. :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

λοιπον ο μικρουλης εχει αρχισει και ξεκαρδιζεται.. ειναι πολυυυυυυυ γελαστουλης.. με κανει και λοιωνω τρελλα λεμε!!!

αλλα ο σκατουλης δεν πολυκοιμαται δυο μερες τωρα μεσα στην ημερα και δεν καθεται στο ριλαξ.. σημερα τον εβαλα στην κουνια της fisher price και χαζολογησε κανα μισαωρο αλλα τον εχω απο κοντα γιατι η κορη παραμονευει..

Δε λεω ειμαι κι εγω πολυ σεξυ ολη μερα με τις ιδιες πιτζαμες, η τη ρομπα και τα μαλλια ξεμαλλιασμενη κοτσιδα!:tongue: Πως να κρατηθει ο ανρωπος!:lol:

αποτι βλεπω τον ιδιο στυλιστα εχουμε γιατο εχουν τον ασυγκρατητο οι αντρες μας...χαχαχααχ!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Εχεις δικιο σε ολα Προσπερ, ευτυχως δε δεχομαι ασχημη πιεση και δε θα γινει αν δε το θελω.Στους τελευταιους μηνες τηε εγκυμοσυνης, να φανταστεις εγω του την επεφτα και αυτος φοβοτανε μη κανουμε κακο μη σπασουν τα νερα κλπ, ενω ο γιατρος ελεγε οκ με λιγη προσοχη.Τον 9ο ομως δε καναμε καθολου πιο πολυ απ αυτον! Ενταξει κι εγω με την κοιλαρα δε βολευομουν απιστευτα αλλα ορεξουλες ειχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ερωτηση, ασχετη...

Την εχω στο στηθος σχεδον συνεχεια απο τις 2 με μικρα διαλειμματα..Μισοκοιμαται και μισοπιπιλαει και αν τη βγαλω κλαιει...τι να κανω? Να την αφησω οσο θελει?? Οχι οτι τρωει και τιποτα τωρα...πρεπει να εχω αδειασει...και ποναω κι ολας...:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...