Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Μπραβο Λια μου μια χαρα η μικρη σου... μα καλα πως το μετρησε το κοριτσι ο αλλος ο γιατρος με τις παλαμες;;; αχαχα

Κοριτσια εγω καφεδες δεν επινα οποτε δε μου λειπει.. αντε κανα φρεντοτσινο το καλοκαιρακι!!;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

μπραβο στα μπεμπακια μας που μεγαλωνουν, βαραινουν και ψηλωνουν..

εμενα ο μικρος απο προχθες δυσκολα κοιμαται.. εγω ειμαι καπως επισης απο διαθεση και σερνομαι..

κατα τ αλλα περιμενω πως και πως να παω μεθαυριο στο εξοχικο.. ως τοτε εχω ενα βουνο ρουχα..

Ντινακι σε ευχαριστω.. Καλα οι πόντοι δεν είναι κάτι στάνταρ.. Πέρυσι που είχα άλλο παιδιατρο για την μεγάλη μου την έβγαζε 80 πόντους τον Ιανουάριο και 78 τον Φεβρουάριο.. Κοντινε γιατρό το παιδι μου;;;χαχα

χαχαχαχαχαχα... αντε ντε!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλημερα

μπραβο στα μπεμπακια μας που μεγαλωνουν, βαραινουν και ψηλωνουν..

εμενα ο μικρος απο προχθες δυσκολα κοιμαται.. εγω ειμαι καπως επισης απο διαθεση και σερνομαι..

κατα τ αλλα περιμενω πως και πως να παω μεθαυριο στο εξοχικο.. ως τοτε εχω ενα βουνο ρουχα..

Στο εξοχικο για βολτα θα πατε? Οχι για εγκατασταση ε ? :rolleyes: Ρε, δεν θα'ναι λιγο κρυο?? :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Αχ, τι ωραια νεακια που εχετε ολες! Μπραβοοο,πολυ χαιρομαιιιι!!!

Εγω δεν επινα καφε ετσι κι αλλιως!

Διαβασα το λινκ ντινα μου ευχαριστω!

Ααααχχ..εμβολια!...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Στο εξοχικο για βολτα θα πατε? Οχι για εγκατασταση ε ? :rolleyes: Ρε, δεν θα'ναι λιγο κρυο?? :rolleyes:

θα παει αυριο η κουνιαδα μου για να το ανοιξει και να αεριστει, να το συγυρισει και να παει η πρωτη φουρνια με πραγματα καθως ολοι και ολα μαζι με τη μια δεν θα χωραμε και θα παω εγω με τα παιδια μεθαυριο.. εχω και μια δουλιτσα για τη λεσχη που διαχειριζομαι εκει συνεπως θα πρεπει να παω.. δεν ξερω αν θα κατσω μεχρι ολο το σκ..

ειναι στη μεση και η κακοκαιρια, και κυριως πως θα τα πανε τα μικρα τη νυχτα αφου θα πρεπει να κοιμομαστε ολοι μαζι στο ιδιο δωματιο..

παντως θα ξεφυγω απο τη κλεισουρα του σπιτιου εδω λιγο..

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ!!! ΕΜΑΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Κ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!:D:D:D:D

Εμεις πηγαμε σουπερμαρκετ.Στο πηγαινε κλαιγαμε, στο σουπερμαρκετ κοιμομασταν στο μαρσιπο και μας αρεσε που ειχε ηχους, στο ταμειο γκρινιαζαμε και στην επιστροφη γκρινια και κλαμα! Αλλα που και που πρεπει να τη βγαζω να συνηθιζει το εξω, οχι μονο για το γιατρο και βολτα με το σκυλο...:rolleyes:

Η πλατη μου ειναι χαλια...μουδιαζει ακομα και οταν δε κανω τπτ ..και οταν ξαπλωνω...θελει πολυ ξεκουραση γιατι δε προλαβαινει στις λιγες ωρες που ξαπλωνω...Ηταν και ενας λογος που δεν κοιμηθηκα καλα χτες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

καραμελιτσα και μενα οταν βγαινω εξω μου

φτιαχνει η διαθεση,ελπιζω να πηρες λιγη ενεργεια.

Μαιρη ελπιζω να λες για το προγραμμα του μωρου σου.

Προσπ ετοιμαζεσε για βολτα τι ωραια.

Aχ θα τρελαθω με τους αντρες τις ζωης μου

ο μεγαλος θελει το λιλακι;) ο μικρος το τζιτζακι;)

του τακτοποιησα και τους εβαλα και τους δυο για

υπνο παω γρηγορα να κανω καμια δουλει του σπιτιου

και τα λεμε αργοτερα.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...