Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

εγω ημουν τυχερη στη κορη μου διοτι ειχα αρκετες φιλες που μολις ειχαν κανει 1 η 2 παιδια και πολλα πραγματα σε αριστη κατασταση μου τα πασαραν.. συνεπως καλαθουνα και λικνο τα ειχα απο..δωρεα.. και ειχα την ευκαιρια να τα δοκιμασω και τα δυο..

εγω πιστευω οτι εχει να κανει πρωτα με τον σωματοτυπο του μωρου και μετα με το τι βολευει ποιον.. υπαρχουν μαμαδες που βαζουν τα μωρα τους τους πρωτους μηνες σε παρκοκρεβατα και οχι σε κατι απο τα παραπανω και αλλες κατευθειαν στην κουνια κρεβατι..

για τις συσπασεις εχουμε πει και προσφατα.. ξεκουραση, παρακολουθηση στη συχνοτητα και βεβαια να ενημερωνεται ο γιατρος για να ξερει πως πατε..

με ολα τα παραπανω ολα θα πανε καλα..

και στο κρεβατι οταν ξαπλωνετε και εχετε ενοχλησεις να προσπαθειτε να αλλαζετε θεσεις που σας ξαλαφρωνουν απο την πιεση..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα μεγαλωνει η κοιλια μου πλεον περισσοτερο απο οτι ημουν τελειομηνη στην κορη μου και εχω αρχισει να χω λιγη φαγουρα.. βεβαια δεν βαζω αλοιφες και τετοια παρα μονο τελευταια λιγο baby oil ισα για να ανακουφιζομαι απο τη φαγουρα του..ξεχειλωματος..

μαλιστα σημερα ζυγιστηκα και επιασα τα.. 71 κιλα!!!:shock: δηλαδη 11 πανω.. και εχω ακομη...

στη κορη μου εφτασα 75..εδω κοβω τα 78 στο νερο.. αντε να δουμε μετα...αν ειμαι τυχερη και ο θηλασμος με ξαναβοηθησει θα τα χασω στο πρωτο 6μηνο..κατι που δεν ισχυει για ολους τους μεταβολισμους δυστυχως..

λοιπον εμεις πηγαμε στο γιατρο..

ο μπουλης ειναι γυρω στα 1150 γρ και δειχνει να ναι καλα.. εκανε και ομφαλοαρτηριακη πιεση και ειδε οτι ειναι καλη και βεβαια οπως το ειχα ψιλιαστει απο τον τροπο που νοιωθω τα χτυπηματα ειναι το κεφαλι πλαγια, δεξια προς τα κατω αλλα οχι προς τα κατω οπως θα ναι για την εμπεδωση.. βεβαια μου πε οτι ακομη ειναι νωρις και εχουμε χρονο για τη θεση, παντως ειναι για την ωρα σε μια πλαγιαστη θεση με φορα προς τα κατω..

μου βαλε χερι για τα κιλα και μαλλον πρεπει να προσπαθησω περισσοτερο να φροντισω τη διατροφη αν και δεν πιστευω οτι δεν θα παρω αφου πλεον το μωρο θα βαζει λιπος.. παρ αυτα τα utrogestan θα μου τα κοψει στο τελος του εβδομου μηνα (αντε επιτελους γιατι με εχουν κουρασει) και τα σπασμολυτικα μετα την 34η εβδομαδα, μπαινοντας ουσιαστικα στο μηνα μου και αναλογα πως τα παω απο συσπασεις..

σε γενικες γραμμες καλα παντως για την ωρα, μου πε να συνεχισω να προσεχω, να μην κουραζομαι πολυ και θα με ξαναδει σε κανα μηνα περιπου οπου θα κανουμε και το doppler επισημα στο ιατρειο του..

αυτα απο εμας!!

Μπραβο prosperous, μια χαρα το μωρο σας!!Ολοκληρο παιδι εχει γινει;);)

Ειπαμε εχεις παρει 11 κιλακια εε; Ε δεν ειναι και λιγα αν υποθεσουμε οτι απο τωρα ξεκινανε τα ξεχυλωματα;) Λιγακι προσοχη τοτε σ'αυτο το 3 μηνο για να μην ξεφυγεις..

Εγω ειμαι περιπου στα +5 κ λεω περιπου γιατι δε ζυγιζομαι φανατικα!!

Αντε να ερθει αυτη η εβδομαδα να παμε κ μεις να δουμε τη μπεμπουλα μας!!!!! Να πω και στο γιατρο μου οσα αισθανομαι..τσιμπιματακια και τα σχετικα..

Οσο για τη θεση ειμαι σιγουρη οτι εχει ερθει τουμπα, γιατι οι κλωτσιες στον αφαλο εχουν εξαφανιστει και μεταφερθηκαν πολυ χαμηλα... Ας ειναι!!!!

Αντε καληνυχτα σε ολα τα κοιλακια!!

Φιλια:P:p:p:p:p

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Γεια σας κοριτσακια....σα ξεχασα τελειως!!!Να με μαλωσετε!!!:)

Μπαινω διαβαζω νεακια σας αλλα δεν προλαβαινω να γραψω δυστυχως..απο την μια με απειλει ο χρονος που εχω γιατι δεν εχουμε συνδεση ιντερνετ(ασε που κολλαει και μου σπαει τα νευρα)κ απο την αλλη ειναι η ωρα δυσκολη αυτη που καθομαι το βραδυ οταν κοιμαται η μικρη..που μονο το κρεβατι σκεφτομα(η prosperous που εχει κ αλλο παιδακι μπορει να με καταλαβει)ι!!

Ιουλιο πηγα στην μανουλα μου Σερρες..καλα περασα αλλα κουραστηκα πολυ..η ζεστ απο την μια το πηγαινε-ελα σε μανα πεθερικα απο την αλλη με φαγανε!!

Αυγουστο γυρισαμε..εμεινα 10 μερες μονη με την μικρη(χαμος)!

Δεν ξερω για εσας αλλα εγω κουρζομαι παρα πολυ,,prosperous την μικρη την παιρνεις αγκαλια καθολου??Εγω προσπαθω να μην την παιρνω αλλα δεν ειναι ευκολο...αν δεν εχεις και βοηθεια απο μανα-πεθερα ειναι δυσκολα στο δευτερο παιδι!

Τι αλλο?

Αααα εκανα την καμπυλη,,ολα καλα..αιματολογικες και αυτες(34 αιματοκριτης ειναι καλα εε?) κα χθες πηγα για κολπικες-ουρα και τεταρτη θα εχω τα αποτελεσματα,,πανακριβες και αυτες,,200 ευρω..ολα μαζι..ελεος!!!

Δευτερα μαλλον θα με δει ο γιατρος,,εχει να με δει 1 μηνα σχεδον και ανυπομονω να δω την μπεμπουλα μου!!Αυτααααα...φιλακια σε ολες και στα μπεμπουλακια σας!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες και μωρακια!!! :D

Λια, καλως επανηλθες στην παρεα μας..

Prosp μπραβο για το μωρο σου...Ολα καλα πανε...;)

Αριστεα και ο δικος μου εδω και μια εβδομαδα με βομβαρδιζει με κλωτσιες στα πλαγια, μερικες φορες ταυτοχρνα και στα δεξια και στα αριστερα, στην αρχη καμαρωνα, :tongue:, αλλα οταν αρχισα να νιωθω πονο απο κατω, σε συνδυασμο και με το πετρωμα της κοιλιας .χμ.. τοτε φρικαρα και αρχισα το μαγνησιο.. Δευτερα που θα παω γιατρο θα του πω κι εγω..

Κυριακη, κι εγω καλαθουνα και πορτ μπεμπε εχω λογω ευγενικης χορηγιας απο φιλους, αλλα με εχει προβληματοσει και μενα το θεμα.. ελεγα να εβαζα το παιδι σε καλαθουνα και διπλα στο κρεβατι και μετα απο , δεν ξερω ποτε παει το μωρο στο δωματιο του, θα κοιμαται στο κρεβατακι του, αλλα αμα δε χωραει??? τσαμπα να βασανιζεται το τεκνο? σκεφτομαι να κρατησω την καλαθουνα για το σαλονι και να παρω το λικνο για την κρεβατοκαμαρα και αμα μεγαλωσει και αλλο να παει στο κρεβατι του...

Χριστε μου, ποσα πραγματα.. με πιανει η καταναλωτικη μανια μαλλον... :shock:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

για τις συσπασεις εχουμε πει και προσφατα.. ξεκουραση, παρακολουθηση στη συχνοτητα και βεβαια να ενημερωνεται ο γιατρος για να ξερει πως πατε..

με ολα τα παραπανω ολα θα πανε καλα..

και στο κρεβατι οταν ξαπλωνετε και εχετε ενοχλησεις να προσπαθειτε να αλλαζετε θεσεις που σας ξαλαφρωνουν απο την πιεση..

Prosp, ποια συχνοτητα στις συσπασεις θεωρειται επικινδυνη?

Λια γενικα προσπαθω να μην την σηκωνω αγκαλια.. παρα μονο στο κρεβατι η στο καναπε οταν καθομαι την παιρνω στα ποδια μου και τη χαιδολογω.. τωρα τις περισσοτερες φορες μονο οταν εχουμε το ζενιθ μουλαρωματος στο δρομο ισως την παιρνω για λιγο.. προσπαθω σε γενικες γραμμες να μην τη σηκωνω παντως..

βεβαια εγω εχω βοηθεια και ετσι απο το μπανιο μου τη σηκωνουν αλλοι ή την εχω μαθει να βγαινει εξω μονη της..

μεχρι τωρα με το θεμα ιδιαιτερο προβλημα δεν εχω.. το πρβλημα ειναι οτι ακομη κανει αστατο υπνο τα βραδυα μαλλον απο φοβιες η δεν ξερω τι αλλο και μου ξυπνα με γκρινια και ετσι μερικα βραδυα κοιμαμαι καλα, αλλα οχι..

dina παραδειγμα συσπασεων ανησυχητικων.. καθε δεκα λεπτα με διαρκεια πετρωματος -πονου συγκεκριμενη και βεβαια το δεκαλεπτο να αρχισει να γινεται οκταλεπτο και λοιπα..

απο τα σταθερα δεκα λεπτα αποσταση συσπασεων συνηθως ειναι σημαδι εναρξης τοκετου.

βρε κοριτσια ξερω οτι εχω παρει κιλα.. μη με μαλωνετε και εσεις..

απο τη μια παιρνω τα utrogestan που μεσα στο φυλλο οδηγιων λενε οτι κανουν κατακρατηση υγρων και αυξηση βαρους απο την αλλη ενω εχω σταθερο προγραμμα στο ποτε θα φαω και σε τι ποσοτητα παρ αυτα η ποιοτητα ειναι που μετραει και ειδικα εδω στο εξοχικο τα λιπαρα ειναι πιο συχνα απο τα λαχανικα η τα φρουτα.. σκεφθειτε δε οτι δεν τρωω κρεας τοσο συχνα..παρ αυτα 11 κιλα..στους 7 μηνες κιολας..βλεπω τα 78 με 80 να τα πιανω αλλα ηδη σημερα ειμαι πιο φειδωλη στο φαγητο μου.. μαλιστα λεω να καταργησω το βραδυνο και αντι αυτου να ειναι μονιμα σαλατα ή τσαι με δυο φρυγανιες.

προσωπικα δεν ανησυχω,πιστευω οτι θα τα χασω.. αλλα δεν μου αρεσει κιολας η κατασταση αυτη αφου βλεπω αλλες εγκυμονουσες με τη κοιλια στο στομα και το υπολοιπο σωμα ειναι σχεδον ανυπαρκτο..:rolleyes: και σα σωματοτυπος εγω (εκτος εγκυμοσυνης) ειμαι νορμαλ, ουτε αδυνατη, ουτε γεματη...

αυταααααααααααα..

Εχω μπερδευτει με τοσα σημπληρωματα που ''πρεπει'' να παιρνω,να μην τα συνδυασω, να μην τα ξεχασω... το καθενα θελει τη δικια του ωρα..Αμαν:mad:

Αριστεα, τι συμπληρωματα παιρνεις??

Διαφημίσεις

dina παραδειγμα συσπασεων ανησυχητικων.. καθε δεκα λεπτα με διαρκεια πετρωματος -πονου συγκεκριμενη και βεβαια το δεκαλεπτο να αρχισει να γινεται οκταλεπτο και λοιπα..

απο τα σταθερα δεκα λεπτα αποσταση συσπασεων συνηθως ειναι σημαδι εναρξης τοκετου.

Α, οκ.. εγω εχω δευτερολεπτων πετρωματα, με το που γυρναω στο πλαϊ χαλαρωνει η κοιλια και 2 φορες την ημερα τα εχω .. θα το πω στον γιατρο παρα ταυτα.. ευχαριστω πολυ..

Κι εμενα με μαλωνουν για τα κιλα.. Αλλα. γαμωτο, δεν τρωω πολυ.. Αν και μεταξυ μας, τρωω δυο συνεχομενα βραδια πιτσα.. χμ..:shock: Θα πρεπει να κοψω τις αηδιες..

Αν πινεις τσαγακι το βραδυ, δε θα σου προκαλεσει αϋπνιες??.. δεν κοιμασαι πολυ καλα τελευταια..

Οσο για τη φαγουρα της κοιλιας λογω ξεχειλωματος , το καλο με μενα ειναι οτι αυξησα κατα 1000% την καταναλωση νερου.. προ εγκυμοσυνης επινα 2 ποτηρια νερο την ημερα και τωρα με το μωρο πινω 3 λιτρα.. αρα εχω καλη εσωτερικη ενυδατωση..;) και καθε βραδακι πασαλειβομαι με κρεμουλες, οχι τις ακριβες, ακουσα κατι εξωφρενικα ποσα για κρεμες ραγαδων 40 ευρω, ελεος, εγω προτιμω, ή του Κορρε, ή Vaseline intensive care, ή μια αλλη με συμπυκνωμα αλοης ενυδατικοτατη..

Αν και η καλυτερη κρεμα με αλλες μανουλες που το εχω συζητησει ειναι η απλη βαζελινη, αλλα με αυτη τη ζεστη δεν παλευεται..

Εσεις κοριτσια βαζετε?

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε????? Δεν σας ξεχασα αλλα οταν γυρισαμε απο τον γιατρο ηταν αργα και ειπα θα μπω την αλλη μερα να σας πω τα νεα....την αλλη μερα εμπλεξα με δουλειες και τελικα περασε η μερα χωρις να το καταλαβω!

Ειμαστε πολυ καλα, ο μπεμπακος ειναι 1010γρ....μεγαλωσε το μαναρακι μου πολυ απο την τελευταια φορα! 442 γραμμαριακια τον ειχαμε αφησει! Εχει παρει θεση κιολας κανονικα με το κεφαλι κατω και στον υπερηχο κλωτσαγε παρα πολυ και πηγαινε πανω κατω το χερι του γιατρου...πολυ γελιο!!!!!

Τα κιλα μου ειναι τελικα 7 εξ αρχης και μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος απλα να προσεχω απο δω και περα γιατι οι αλλαγες θα ειναι τρομακτικες ετσι και αφεθω!!!!! Γλυκα και καρπουζι μου ειπε σπανιως εως καθολου αλλα οταν τρωω να τρωω πολυ μικρη ποσοτητα...βεβαια αν μπορω να κρατηθω και να μην φαω καθολου καλυτερα θα ειναι...εν παση περιπτωση εγω ποτε δεν ημουν ανθρωπος που προσεχε στα γλυκα απλα τωρα θα κανω λιγο κρατει....δεν νομιζω να μην τρωω καθολου!

Αυτα απο μας!!!!!!

Προσπ μια χαρα ο μπεμπουλης σου μεγαλωσανε τα καμαρια μας!!!! Αντε κοντευουμε!!!!

Στελνω πολλα φιλια και χαδακια στις κοιλιτσες σας και παω να κοιμηθω λιγακι....θα τα πουμε συντομα!!!!!

000203F8.gif

dina εγω επρεπε παντα να πινω πολυ νερο (2-3 λιτρα την ημερα) αλλα ζορι να πινω ενα λιτρο.. γενικα σε αυτη τη κυηση με εχει πιασει ενα μουλαρωμα ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ..και ξερω πολυ καλα σχετικα με το θεμα ενυδατωσης αλλα και στη δυκιλιοτητα ποσο βοηθαει..αλλα οι ορεξεις μου εχω αφησει να με κυριαρχουν και να με εχουν φερει στα 11 κιλα επιπλεον..

τωρα για τις πιτσες και εμεις τρωμε δυο φορες την εβδομαδα αλλα προσωπικα δεν το θεωρω τραγικο..απο την αλλη αυτο που εχω αναγκαιο κακο στο σπιτι ειναι τα γλυκα η τελος παντων πολλα εξ αυτων που περιεχουν ζαχαρη διοτι το εξοχικο μου ειναι στη μεση του πουθενα και ο ανδρας μου ολο φερνει διαφορα να μη μας λειψουν και ειτε τα τρωω να μην πανε χαμενα ειτε απο λαιμαργια..(μη φανταστεις παστες και παγωτα.. μιλαμε για κουλουρακια και τετοια μικρα), παρ αυτα ο συνδυασμος πραγματων προφανως εχει κανει το...κακο..

Οσο για τα χαπια εκτος απο τα σπασμολυτικα που εξ αναγκης και φοβου τα παιρνω αλλα οχι ακριβως στην ωρα τους διοτι ολο και καπου ξεχνιεμαι, τα υπολοιπα, σιδηρο, ασβεστιο και φιλικο οξυ τα παιρνω μερα παρα μερα η συνεχομενες μερες αναλογα τα κεφια..

εγω βασικα παιρνω και πολλα χαπια ανα 8ωρο αν το δεις και αν μου ξεφυγει η ωρα σε καποιο συμπεφτει με καποιο αλλο και ετσι παιρνω παντα το πιο αναγκαιο και μεταθετω το επομενο για μια ωρα μετα η ακομη και μια μερα μετα αν ειναι απλα βιταμινη. Και βαριεμαι να μαι με το ρολοι στο χερι (δεν εχω και χρονο για να μαι αφου ασχολουμαι με αρκετα πραγματα μεσα στην ημερα) και δεν ειναι δυνατον να συνδυαζονται ολα ετσι απλα..

παλι καλα στα μεσα του αλλου μηνα σταματω τη προγεστερονη που με εχει τσακισει..και εξακολουθω να πιστευω οτι εχει μεριδιο ευθυνης για το βαρος μου..

να βρε.. για να δειτε.. το πρωι ηπια ενα ποτηρι γαλα, δυο φρυγανιες με βουτυρο και μαρμελαδα δαμασκηνο και δυο ωρες μετα εφαγα ενα κομματι γραβιερα και μια φρυγανια και πριν μιαμιση ωρα μια γεμιστη πιπερια, ντοματα και ενα κομματι φετα με μιση φετα ψωμι..το απογευμα θα φαω κανενα φρουτο και το βραδυ νωρις σαλατα πρασινη..

(ε σκεφτειτε οτι ετσι τρωω περιπου καθημερινα, απλα καποιες φορες μπαινει ενδοιαμεσα και καποιο σαβουρολοιδη..χαχα!!)

καλως τη Ματινα!! μια χαρα και ο δικος σας κουκλος.. εμας ειναι δεξια, λοξα προς τα κατω το κεφαλι αλλα δεν μας απασχολει για την ωρα..

αντε σε κανα μηνα παλι θα τον δουμε μας ειπε..

dina ευχαριστουμε για το αρθρο

εγω ειμαι της αποψη οτι τα βαψιματα πρεπει να γινουν καλοκαιρι οχι σε περιοδο καυσωνα , να μην διαμενουμε συνεχως στο σπιτι διοτι και στα επονομαζομενα οικολογικα οι ουσιες ειναι εξισου επιβλαβη..

επισης το να βαψετε τωρα θα δωσει στο δωματιο και γενικα στο σπιτι χρονο να ξεμυρισει και να εξατμησει τις χρωστικες ωστε οταν θα ερθουν τα μωρα στο σπιτι που θα συμπεσει χειμωνας αρα και ενεργοποιηση της θερμανσης να μην εχει μυρωδιες και ουσιες αναδυομενες ο τοιχος..

(το προτεινω λογω οτι η δουλεια μου εχει να κανει με αυτα και παντα θεωρω την ανοιξη η το τελος καλοκαιριου οταν δεν εχει μεγαλες ζεστες ιδανικες περιοδους.)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...