Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα'χω κοψει τα γαλακτοκομικα, τις ειχε επι μια εβδομαδα σχεδον κ δεν εκανε συχνα κακα μερα παρα μερα..αλλα τωρα ειναι καλυτερα..

Θα ρθει ο γιατρος αυτες τις μερες κ θα ρωτησω..

Δε τον παιρνεις ενα τηλ?Οχι οτι ειναι ανησυχητικο...Απο περιεργεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Κατι διαβαζω για ευερεθιστο εντερο.. μπορει να ειναι απο τους κολικους...:rolleyes::confused:

Ναι κ βεβαια να πατε....

χμμμ..λες?

Μπορει να ειναι και απο τους κολικους και να ειναι παροδικο...ρωτα το γιατρουλη οταν μπορεσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

καλημερα!!!!!τι κανετε?εμεισ αφου ξυπνησαμε στισ 7 απο τισ 3 ..φαγαμε κοιμηθηκαμε λιγο κ ξυπνησαμε για να τα κανουμε καναμε κ μια γουλια απο το πολυ σφιξιμο!!!!!κ τωρα εχει εδω κ μιση ωρα κ γλαριαζει αλλα ξανα ανοιγει τα ματια του διπλα μου στον καναπε πρωτι φορα το κανει αυτο!!!να τον παρει ο υπνοσ χωρισ αγκαλια!!!!για να δουμε!!!

οταν λετε βλενεσ τι εννοειτε??πωσ ειναι??

εμεισ επρεπε να κανουμε το πρωτο μασ εμβολιο την βδομαδα που μασ περασε αλλα λογο γιορτων θα το κανουμε αυτεσ τισ μερεσ!φοβαμαι πολυ μην αντιδραση ασχημα!!!!σνιφ σνιφ!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαριαλενα κ snow!!

Αντε με το καλο τα εμβολια....

Μαριαλενα τα κακα της ειναι νερουλα κ εχουν μεσα σα μυξες... δεν ξερω αν με καταλαβαινεις... Κανει μια φορα τη μερα σε μεγαλη ποσοτητα.

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλή χρόνια κ πάλι κοριτσακια μου με υγεια κ ευτυχία..

Εμείς κάναμε το πρωτο μας εμβολιο στις 29, κλαψαμε πολυ πολυ..ευτυχώς δεν κάναμε πυρετο.. Μόνο λίγη ανησυχία είχαμε.. Αρχίσαμε ενοχλήσεις απο τα δοντακια απο τώρα και έχουμε πολλα σαλακια..

Ρε κοριτσακια η δικια μου εκτός απο τον 3ωρο 4 ωρο υπνο συνεχόμενα το μεσημέρι, το βράδυ κοιμάται 11-12 κ ξυπνάει 6 ... Ξανα κοιμάται 6μιση κ ξυπνάει 10.. Δεν την δίνω καθόλου ξένο.. Παραμονή πρωτοχρονιάς χτύπησε 7ωρο.. Δεν της το Χαλαωμε τπτ.. Απλα τουμπανιαζουν τα στήθη μου και έτσι στην διάρκεια της ημέρας την ταιζω ανά 2 ωρο..

Πάθαμε κ μια μόλυνση στο ματακι,, γεμίζει τσίμπλιτσες κ δακρύζει.. Βάζουμε σταγονιτσες τομπρεξ κ σήμερα είμαστε καλυτερα... Aaaaaείμαστε 5μιση κιλα κ 60 ποντοι

Επεξεργάστηκαν by Λια1111
....,...

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα!!!

εμεις αποψε ειχαμε ενα καλο βραδυ

απο τις 11,30 ξυπνησε στις6,30.

ακουω εμβολια και τρεμω εμεις θα

το κανουμε προς τα μεσα του μηνα,

θα παμε αυριο παιδιατρο και θα μας

πει να δω και ποσο βαρος εχει παρει.

απο κακακια και εμεις μια φορα την

μερα.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Προσπερ δε βγαζει καποιο ηχο σα να πνιγεται , ουτε φαινεται να εχει δυσφορια..απλα σα να μου βγαζει τη γλωσσα συνεχεια, να με κοροιδευει,πως να το πω.. και μερικα σαλακια...το κανουν καθολου τα δικα σας?:confused:

Καθε φορα που βγαζει ο δικος μου τη γλωσσιτσα του δινω ζιζακι και ησυχαζει.. :rolleyes: Μπορει να μην πειναει αλλα ησυχαζει οταν το δινω..

Ποια ελεγε οτι της εκανε κακα με φουσκαλες σαν ανθρακικο?! Ντινα εσυ??:rolleyes:

Νομιζω η Αρτεμη το ειχε πει με τις φουσκαλες... Πηγαινε κατω κατω που λεει Αφρωδη πρασινα κακακια.. http://greekmoms.blogspot.com/2011/07/blog-post_14.html

Α! κανει κ πολλααααα τσισα μεσα στη μερα.. καθε 2 ωρες τσισα, δεν ειναι πολλα;;:confused:

Εγω λεω οτι αν κατουραει πολυ σημεαινει οτι τρεφεται μια χαρα.. :rolleyes:

Καλημέρα κοριτσια!!

Μαριαλένα κ εμείς θα παμε σήμερα για εμβόλιο!!:(:(:(

Ποιο ειναι το πρωτο εμβολιο?? Ηπατιτιδας Β? Ρε παιδια, εμενα αυτα τα εμβολια δε μου πολυαρεσουν! Ουφ!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλή χρόνια κ πάλι κοριτσακια μου με υγεια κ ευτυχία..

Εμείς κάναμε το πρωτο μας εμβολιο στις 29, κλαψαμε πολυ πολυ..ευτυχώς δεν κάναμε πυρετο.. Μόνο λίγη ανησυχία είχαμε.. Αρχίσαμε ενοχλήσεις απο τα δοντακια απο τώρα και έχουμε πολλα σαλακια..

Ρε κοριτσακια η δικια μου εκτός απο τον 3ωρο 4 ωρο υπνο συνεχόμενα το μεσημέρι, το βράδυ κοιμάται 11-12 κ ξυπνάει 6 ... Ξανα κοιμάται 6μιση κ ξυπνάει 10.. Δεν την δίνω καθόλου ξένο.. Παραμονή πρωτοχρονιάς χτύπησε 7ωρο.. Δεν της το Χαλαωμε τπτ.. Απλα τουμπανιαζουν τα στήθη μου και έτσι στην διάρκεια της ημέρας την ταιζω ανά 2 ωρο..

Πάθαμε κ μια μόλυνση στο ματακι,, γεμίζει τσίμπλιτσες κ δακρύζει.. Βάζουμε σταγονιτσες τομπρεξ κ σήμερα είμαστε καλυτερα... Aaaaaείμαστε 5μιση κιλα κ 60 ποντοι

Πω πω τι κοριτσαρος!!!!!!!! Φτου φτου κοπελαρα μου!!! Περαστικα για το ματακι!;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Εγω πινω γαλλικό το πρωι κ κάπουτσινο με πολυ αφρό γάλα το απόγευμα..κολικους δεν κάναμε καθόλου κ έτσι δειλά δειλά η διατροφή μου αποτελείται απ όλα εκτός φασόλια κ λαχανί

Ντινακι σε ευχαριστω.. Καλα οι πόντοι δεν είναι κάτι στάνταρ.. Πέρυσι που είχα άλλο παιδιατρο για την μεγάλη μου την έβγαζε 80 πόντους τον Ιανουάριο και 78 τον Φεβρουάριο.. Κοντινε γιατρό το παιδι μου;;;χαχα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...