Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποια ελεγε οτι της εκανε κακα με φουσκαλες σαν ανθρακικο?! Ντινα εσυ??:rolleyes:

Το καναμε κι αυτο σημερα, πριν το μπανιο, ευτυχως! :lol:

Τι ειναι? απο την πιεση?Απο αερια?? Δε το εχει ξανακανει..Και σημερα πολλα πρασινα παρολο που προσπαθω πολυ για το παχυ γαλα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Εμας σιγουρα μας ματιασανε...Καποιος φιλος που εχει μωρακι 3 μερες πιο μικρο μου ειπε "τι της δινεις και κοιμαται 7 ωρες το βραδυ?" Και απο τοτε αρχισαν τα ξενυχτια...και ειμαι και εγω πιο τσιτα και δε μπορω να χαλαρωσω μολις κοιμηθει γιατι με καθε ηχο λεω αμαν ξυπναει...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

εγω πλεον αδιαφορο για ολα αυτα τα..χρωματα.. μονο κοιταω να μην εχει αιμα η πολυ βλεννα..

Αν εχει βλεννα τι σημαινει;;;;;;;:confused::confused::confused::?::?:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα κοριτσια...

Α ρε το κοριτσι το ματιασανε... μα κ συ να μη λες τιποτα.. το'χω παρατηρησει κ γω αυτο με το που θα ξεστομισω οτι παει καλυτερα απο κολικους ξανακυλαει...:(

Απ οσο ξερω ειναι αλλεργια σε κατι που τρως...αλλα ας σου πει η προσπερ καλυτερα...:rolleyes:

Εχετε βλεννες?

Ναι ρε γμτ.... αυτο μου ελειπε τωρα..:(

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...

Α ρε το κοριτσι το ματιασανε... μα κ συ να μη λες τιποτα.. το'χω παρατηρησει κ γω αυτο με το που θα ξεστομισω οτι παει καλυτερα απο κολικους ξανακυλαει...:(

Ελα ντε...ετσι γινεται...αν ειναι δυνατον

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλα τι μου εκανε το πρωι....

Ειχε ξυπνησει 3 φαγαμε ξανακοιμηθηκε 4 ξαναξυπνησε 6μιση που γενικα δεν ειναι κακο για μωρο, ειναι κακο ομως για τα δικα μας δεδομενα και εγω απο τις 4 μεχρι τις 6μιση δε μπορουσα να κοιμηθω απο υπερενταση.

Το θεμα ειναι οτι τη σηκωσα για αλλαγη στις 6μιση δεν ειχε κακα αλλα σφιγγοτανε λεω θα μου τα κανει τωρα και παιρνω τα μετρα μου. Ξεκιναει παλι με αφρους και μετα ριχνει μια εκρηξη και μου τα ριξε στη μπλουζα. Αν δεν ημουν μπροστα θα εφευγε ενα μετρο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Γαλακτοκομικα τρως κανονικα? Τις εχει συνεχεια τις βλεννες? Στο γιατρο το εχεις πει?

Τα'χω κοψει τα γαλακτοκομικα, τις ειχε επι μια εβδομαδα σχεδον κ δεν εκανε συχνα κακα μερα παρα μερα..αλλα τωρα ειναι καλυτερα..

Θα ρθει ο γιατρος αυτες τις μερες κ θα ρωτησω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...