Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

χθεσινο παραδειγμα.. φρεσκο φρεσκο..

της εβαλα ενα φορεμα για τη γιορτη της και τα...γοβακια της οπως λεει τις μπαλαρινες της και μολις τελειωσαμε πηρε μονη της ενα στεμα που χει και το φορεσε.. πηγε στο σαλονι με σταση σωματος και υφος "κοιταξτε με ολοι ποσο ομορφη ειμαι εγω η πριγκιπισσα" αλλα δηθεν με υπερηφανη ντροπη στο προσωπο της ζωγραφισμενη και κλασικα μολις την ειδε ο πατερας της ειπε "καλε! τι ομορφη που εισαι, ιδια πριγκιπισσα.." και αοφυ την φιλησε της ειπε, χρονια πολλα αγαπη μου και τοτε με υφος ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΙ ΛΑΓΝΟ του πιανει το πηγουνι με τα δακτυλακια της και του λεει με το βλεμμα καρφωμενο στο δικο του.. "και σε σενα καλη χρονια αγαπημενε μου"

ΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΑ ο πατερας της..

στα πατωματα απο τα γελια εγω...

και εχω να γραφω ιστοριες παμπολες..

Ααααααααχχχχ,,,κι εμεις λιωσαμεεεε.......:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

της εβαλα ενα φορεμα για τη γιορτη της και τα...γοβακια της οπως λεει τις μπαλαρινες της και μολις τελειωσαμε πηρε μονη της ενα στεμα που χει και το φορεσε.. πηγε στο σαλονι με σταση σωματος και υφος "κοιταξτε με ολοι ποσο ομορφη ειμαι εγω η πριγκιπισσα" αλλα δηθεν με υπερηφανη ντροπη στο προσωπο της ζωγραφισμενη και κλασικα μολις την ειδε ο πατερας της ειπε "καλε! τι ομορφη που εισαι, ιδια πριγκιπισσα.." και αοφυ την φιλησε της ειπε, χρονια πολλα αγαπη μου και τοτε με υφος ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΙ ΛΑΓΝΟ του πιανει το πηγουνι με τα δακτυλακια της και του λεει με το βλεμμα καρφωμενο στο δικο του.. "και σε σενα καλη χρονια αγαπημενε μου"

Εεεεεεελααααα ρεεεεεεεεεεε;;;;!!!!!!

Καλα ειναι να μη λιωνεις;;;;

Αχ, να τετοια θελω να ακουω.....:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Aαααχ..νυσταζωωω..θελω να ξαπλωσωωωω.....

Μαλλον θα την παρει λιγο στο μαρσιπο, να ξαπλωσω μια ωριτσα...

Μαλλον θα παμε την κουνια τελικα μεσα στο δωματιο γιατι δεν ειμαστε για εξοδα τωρα...:-(

Θα βρει πρωτα ο αντρας μου μια ταβλα να βαλουμε ανασηκωμενη κατω απο το στρωμα για την κλιση...

Κοιμηθηκε κανενα 20λεπτο στο καλαθακι μετα απο νανουρισμα στα χερια, ξυπνησε την ξαναπηρα ξανακοιμηθηκε την ξαναεβαλα ,κοιμηθηκε 10 λεπτα μετα την κουνουσε ο αντρας μου κοιμηθηκε αλλο λιγο και μετα ειχε κεφακια και καθομασταν στο καλαθακι αλλα μου εκανε με τη γλωσσιτσα της συνεχεια οτι μαλλον την ενοχλει ο λαιμος της. :-(

Ειναι φυσιολογικο να κανουν συνεχεια αυτη την κινηση να βγαζουν τη γλωσσα εξω η ειναι ενοχληση απο την παλινδρομιση??:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εεεεεεελααααα ρεεεεεεεεεεε;;;;!!!!!!

Καλα ειναι να μη λιωνεις;;;;

Αχ, να τετοια θελω να ακουω.....:D:D

δεν εχεις ιδεα ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ θα ζησετε με το κοριτσακι..ειδικα ο ανδρας σου..

Aαααχ..νυσταζωωω..θελω να ξαπλωσωωωω.....

Μαλλον θα την παρει λιγο στο μαρσιπο, να ξαπλωσω μια ωριτσα...

Μαλλον θα παμε την κουνια τελικα μεσα στο δωματιο γιατι δεν ειμαστε για εξοδα τωρα...:-(

Θα βρει πρωτα ο αντρας μου μια ταβλα να βαλουμε ανασηκωμενη κατω απο το στρωμα για την κλιση...

Κοιμηθηκε κανενα 20λεπτο στο καλαθακι μετα απο νανουρισμα στα χερια, ξυπνησε την ξαναπηρα ξανακοιμηθηκε την ξαναεβαλα ,κοιμηθηκε 10 λεπτα μετα την κουνουσε ο αντρας μου κοιμηθηκε αλλο λιγο και μετα ειχε κεφακια και καθομασταν στο καλαθακι αλλα μου εκανε με τη γλωσσιτσα της συνεχεια οτι μαλλον την ενοχλει ο λαιμος της. :-(

Ειναι φυσιολογικο να κανουν συνεχεια αυτη την κινηση να βγαζουν τη γλωσσα εξω η ειναι ενοχληση απο την παλινδρομιση??:confused:

ρε συ καραμελιτσα κουραζομαι μονο που τα γραφεις.. πως αντεχεις ρε παιδι μου?? παντως στο δευτερο παιδι θα ειναι ολα διαφορετικα... δεν θα ναι το ιδιο δυσκολο..αλλιως να γραψεις κανα τζοκερ..

τι εννοεις βγαζεο τη γλωσιτσα? σα να πνιγεται η σα να γλειφεται?

Διαφημίσεις

αχουυυυυ!!!!!!!!!να λιωνουμεεεεεεεε ολοι ειναι..........

gEsQp2.png

JjRCp2.png

καλησπερα!!καλη χρονια σε ολεσ τισ μανουλεσ κ σε ολα τα γλυκα μωρακια μασ!!!ευχομαι ο καινουργιοσ χρονοσ να φερει μονο χαμογελα!!!!

για μια ακομα φορα θα πω πωσ εχω να μπω παρα πολυ καιρο κ δεν ξερω νεα σασ!!!!ελπιζω νε ειχατε ομορφεσ γιορτεσ κ ηρεμεσ!!!εμεισ απο εκει που δεν ηρεμουσαμε καθολου απτουσ κολικουσ αυτεσ τισ μερεσ που ειχαμε κοσμο στο σπιτι ο μπεμπησ μου ηταν κυριοσ μια δυο φοριτσεσ μονο μου εκανε κλαματα!!!κ σημερα ειναι παρα πολυ καλοσ ολη μερα δεν εχει ακουστει καθολου!!!βεβαια απο υπνο δεν τα παμε κ πολυ καλα!!μονο κατι μισαωρα ολη μερα κ το βραδυ ευτυχωσ τριωρακια!!!ειναι λογικο να κοιμαται τοσο λιγο την ηερα?εσεισ πωσ πατε απο υπνο κ απο κολικουσ??φιλακια πολλα...

Καλως τη Μαριαλενα!!

Καλη χρονια!

Και μενα εχει κολικους την πιανουν συνηθως το βραδυ κατα τις 9, πολυ τη λυπαμαι που δε μπορω να της κανω κατι παρα μονο αγκαλιες..:(

Απο υπνο εμενα τωρα αεχισε να κοιμαται περισσοτερες ωρες μεσα στη μερα, κ ευτυχως το βραδυ κοιμαται καλα!!

Που θα παει θα στρωσουν...;)

η αληθεια ειναι πωσ μονο αγκαλια μπορουμε να τα παρουμε πολυ αγκαλια!!!!!!το βραδυ σου κοιματε μεχρι το πρωι η οχι??εμενα οτι κ να κανω εκεινο το γευμα στισ 3 τα ξημερωματα δεν αλλαζει κ εχω γεννησει κ πρωτη απο ολεσ!!!!!λεσ κ εχει ρυθμισμενω ξυπνητιρι!!!!στισ 3 ορθανοιχτα τα ματια!!!!

Οχι δεν κοιμαται σερι.. Την παιρνει ο βραδυνος υπνος κατα τις 11.30 κ ξυπναει 2 φορες για να φαει κ για αλλαγμα αλλα ξανακοιμαται αμεσως τις περισσοτερες φορες.. Κ το πρωι ξυπναει κατα τις 9!!

Εσενα στις 3 που ξυπναει δεν τον πιανει υπνος μετα; μονο 1 φορα ξυπναει; τον θηλαζεις;

Διαφημίσεις

κοιμαται λκ εμαινα στισ 11.30 κ ξυπα στισ 3 μπαμ κ μετα παλι ανα τριωρακι!!κ αυτο γινετε μεχρι τισ 9 με 10 το πρωι οπου ξυπναει κ δεν ξανακοιμαται εκτοσ απο κανα 2 με 3 20λεπτα με μισαωρα ολη την υποληπη μερα!!!διαβασα οτι καποια μωρακια κοιμουωται ολο το βραδυ γιαυτο λεω μονο το δικο μου δε κοιμαται!!?!!θυλαζω κ δινω κ ξενο(περασα δυσκολιεσ μετα την καισαρικη κ δεν ειχα την δυναμη να το κοψω το ξενο)

Σχεδον το ιδιο προγραμμα με τη δικια μου εχουν..χαχαχα!!

Οντως καποια μωρα κοιμουνται πιο πολλες ωρες σερι..κ 5 ωρες.. κ ειναι κ πιο μικρα απ'τον δικο σου.. Αλλα δεν ξερω το μυστικο, μαλλον ειναι στο παιδι..

Καλησπερα!

Κοιμηθηκα 1μιση ωρα!Οοοολεεε! Αυτο σημαινει οτι ξεμεσιαστηκε ο αντρας μου με το μαρσιπο.. χαχα!:rolleyes:

Μαριαλενα κι εμενα τη μερα δυσκολα κοιμαται πανω απο μιση ωρα.Πρεπει να την κραταω αγκαλια και να τη βολταρω, η στο μαρσιπο παλι γυρω γυρω , να ¨εκβιαζω¨οπως λεω εγω, τον υπνο της για να κοιμηθει παραπανω και δε τα καταφερνω παντα. Το βραδυ εχει κοιμηθει και 7 ωρο σερι, αλλα αλλες φορες μου ξυπναει, τωρα τελευταια, ανα μια ωρα και τρελαινομαι,γιατι απ τη μερα που ηρθαμε σπιτι, ξυπνουσε μονο μια φορα το βραδυ, πολυ δυσκολο για μωρο ημερων και ενιοτε κατευθειαν 6-7 το πρωι και τωρα που θα επρεπε να "στρωνει" μου το χαλαει και ξενυχταμε...:-(

Προσπερ δε βγαζει καποιο ηχο σα να πνιγεται , ουτε φαινεται να εχει δυσφορια..απλα σα να μου βγαζει τη γλωσσα συνεχεια, να με κοροιδευει,πως να το πω.. και μερικα σαλακια...το κανουν καθολου τα δικα σας?:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Προσπερ δε βγαζει καποιο ηχο σα να πνιγεται , ουτε φαινεται να εχει δυσφορια..απλα σα να μου βγαζει τη γλωσσα συνεχεια, να με κοροιδευει,πως να το πω.. και μερικα σαλακια...το κανουν καθολου τα δικα σας?:confused:

δεν ειναι κατι για να σε ανησυχει.. μια φιλη εχει ενα κοριτσακι που ηταν ετσι μεχρι 7 μηνων περιπου που αρχισε να βγαζει δοντακια..

Κοιμηθηκα 1μιση ωρα!Οοοολεεε! Αυτο σημαινει οτι ξεμεσιαστηκε ο αντρας μου με το μαρσιπο.. χαχα!:rolleyes:

Καλα εκανες κ κοιμηθηκες...ξεκουραστηκες λιγο πουλακι μου...

Κ μενα εχει σαλακια με φουσκαλες κιολλας.. κ παιζει με τη γλωσσιτσα.. δε μου φαινεται να την ενοχλει κατι εκεινη την ωρα..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...