Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Εχω Θεμα!

Σκεφτομουν σημερα μηπως παμε την κουνια στο δωματιο μας να βγει απο το καλαθακι...ναι μεν χωραει ακομα αλλα δε ξερω αν βολευεται τωρα που εχει παρει βαρος......

Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να κανω ενα δοκιμσστικο γιατι η κουνια δε χωραει να περασει απο τις πορτες και πρεπει να λυθει και α δε βολευει να ξαναλυθει να επιστρεψει στο δωματιο της και στο τελος θα τη χαλασουμε...

Μηπως να μη κανω αλλαγες ακομα?

Εχω μετρησει και χωραει αλλα θα ειμαστε πατεις με πατω σε οι ντουλαπες θα ανοιγουν με το ζορι και ο αντρας μου δε θα εχει κομοδινο!!Τι βολικο ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας και καλη χρονια να εχουμε και παλι

καταρχας

images?q=tbn:ANd9GcTnQyERWvurbAlhyBP_BcoWZ1InZhH_P5e4Jd8kNNamuCfD4eIHFZlKob8Δημητρα,να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις γελαστη και ευτυχισμενη σε καθε σταδιο και φαση της ζωης της

τι κανετε?τα δικα μας γλυκα τελειωσαν αρκετο καιρο πριν,αφου τα καταβρωχθισα...τελικα το παιδι μου με δουλευει...ειχε 2-3 μερεσ που δεν ξυπναγε το βραδυ για φαι,κ πανω που ειπα εστρωσε,χτες μου ξυπναγε καθε 2 ωρες!!!!κ νυσταζω λεμε,κ εχω να μαζεψω κ το σπιτι,γιατι ο αη-βασιλης τα σαρωσε ολα στο περασμα του.

Αριστεα,εγω τηνζυγισα στην δικια μας ζυγαρια κ την δειχνει 6.200.λιγο απιθανο μου φαινεται να πηρε 3 κιλα σε 1 μηνα.μαλλον ειναι χαλασμενη.θα μας πει το παιδοντοκτορι στις 22 που εχουμε ραντεβου.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Εχω Θεμα!

Σκεφτομουν σημερα μηπως παμε την κουνια στο δωματιο μας να βγει απο το καλαθακι...ναι μεν χωραει ακομα αλλα δε ξερω αν βολευεται τωρα που εχει παρει βαρος......

Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να κανω ενα δοκιμσστικο γιατι η κουνια δε χωραει να περασει απο τις πορτες και πρεπει να λυθει και α δε βολευει να ξαναλυθει να επιστρεψει στο δωματιο της και στο τελος θα τη χαλασουμε...

Μηπως να μη κανω αλλαγες ακομα?

Εχω μετρησει και χωραει αλλα θα ειμαστε πατεις με πατω σε οι ντουλαπες θα ανοιγουν με το ζορι και ο αντρας μου δε θα εχει κομοδινο!!Τι βολικο ε?

Α! Μαλλον αυτο ειναι κοριτσακι! Εγω τον μπεμπη τον εβγαλα απο το πορτ μπεμπε γυρω στις 10 μερες γιατι μαλλον νευριαζε που ηταν στενο το περιβαλλον....δεν τον εχω βαλει στην κουνια γιατι κι εμεις την στησαμε στο δωματιο του και δεν βγαινει...αλλα εβαλα το παρκοκρεβατο με τον οροφο διπλα μου και κοιμαται μια χαρα απο την αρχη που τον εβαλα! Αιωρειται κιολας και μπορω να τον κουναω οταν του βγαινει η πιπιλα μεχρι να ξανακοιμηθει....δοκιμασε να την κοιμιζεις αλλου!

καλημερα σας και καλη χρονια να εχουμε και παλι

καταρχας

images?q=tbn:ANd9GcTnQyERWvurbAlhyBP_BcoWZ1InZhH_P5e4Jd8kNNamuCfD4eIHFZlKob8Δημητρα,να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις γελαστη και ευτυχισμενη σε καθε σταδιο και φαση της ζωης της

τι κανετε?τα δικα μας γλυκα τελειωσαν αρκετο καιρο πριν,αφου τα καταβρωχθισα...τελικα το παιδι μου με δουλευει...ειχε 2-3 μερεσ που δεν ξυπναγε το βραδυ για φαι,κ πανω που ειπα εστρωσε,χτες μου ξυπναγε καθε 2 ωρες!!!!κ νυσταζω λεμε,κ εχω να μαζεψω κ το σπιτι,γιατι ο αη-βασιλης τα σαρωσε ολα στο περασμα του.

Αριστεα,εγω τηνζυγισα στην δικια μας ζυγαρια κ την δειχνει 6.200.λιγο απιθανο μου φαινεται να πηρε 3 κιλα σε 1 μηνα.μαλλον ειναι χαλασμενη.θα μας πει το παιδοντοκτορι στις 22 που εχουμε ραντεβου.

Καλη χρονια με υγεια και αγαπη Αντριανα μου!

Αχ εμεις εχουμε ακομα γλυκα...εφερε και η πεθερα μου χθες γλυκα σοκολατοκατασταση και δεν τελειωνουν με τιποτα! Τελικα μου φαινεται οτι θα κανω να χασω αυτα τα 2 κιλα που μου εμεινανσε κανενα χρονο....τεσπα!!!!! Κι ο δικος μου ετσι κανει...ειναι δυσκολο να φτιαξουν προγραμμα απο τοσο μικρα...απλα αλλαζουν σιγα σιγα...ειδικα τα μωρα που θηλαζουν τρωνε και πιο συχνα οποτε ειναι δυσκολο...εμενα εχει 5-6 μερες που τρωει ανα 3ωρο και απο χθες στις 10 το βραδυ τρωει παλι στις 2μιση ωρες παρα κατι...εμεις εχουμε παιδιατρο στις 11 του μηνα και επισης το πρωτο μας εμβολιο!!!! Μεσα σε 20 μερες ειχε παρει 880 γραμμαρια και μηνιαιο βαρος 1150 kg...ειμασταν 4300 για να δουμε ποσο θα εχουμε παρει! Παντως νιωθω την διαφορα, εχει βαρυνει αρκετα!

Διαφημίσεις

Τι ωρα την κανεις μπανιο?

8 με 8μιση καπου εκει και πηγαινουμε για βραδυνο φαγητο στο δωματιο κατευθειαν και νανι.Της παιρνει καμια ωρα να αποκοιμηθει καλα ...Γιατι ρωτας?Σκεφτεσαι να μου προτεινεις κατι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

να ρωτησω.. ο δικος μου κανει δυο το πολυ φορες κακα μαζεμενα στο 24ωρο (οχι καμια τρελλη ποσοτητα αλλα οπως εχω ξαναπει ειναι κουταλια της σουπας, και παραπανω πλεον αφου μεγαλωνει) αλλα μεσα στην ημερα μπορει να μου λερωνει πανες και 4 στο μισαωρο απο ..κουτσουλιες..

συμβαινει σε καμια αυτο?? στην αρχη το εβρισκα νορμαλ αλλα δειλα δειλα με εχει προβληματισει.

Εχουμε ενα παρκο αλλα δεν εχει οροφο...

Δε πρεπει να παρω ομως και καλο στρωματακι αν ειναι να κοιμαται για βραδυ εκει? Γιατι αυτα που εχουν τα παρκοκρεβατα νομιζω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο για υπνο? Η κανω λαθος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

να ρωτησω.. ο δικος μου κανει δυο το πολυ φορες κακα μαζεμενα στο 24ωρο (οχι καμια τρελλη ποσοτητα αλλα οπως εχω ξαναπει ειναι κουταλια της σουπας, και παραπανω πλεον αφου μεγαλωνει) αλλα μεσα στην ημερα μπορει να μου λερωνει πανες και 4 στο μισαωρο απο ..κουτσουλιες..

συμβαινει σε καμια αυτο?? στην αρχη το εβρισκα νορμαλ αλλα δειλα δειλα με εχει προβληματισει.

Προσπερ μου κι εμεις εχουμε ωρες "ξεσπασματος" και ωρες κουτσουλιων.Προχτες μου λερωσε 2 σετ εσωρουχα και φορμακια απο την εκρηξη σε μια ωρα και ολο το απογευμα εκανε μονο κουτσουλιες. Αυτο εννοεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Προσπερ μου κι εμεις εχουμε ωρες "ξεσπασματος" και ωρες κουτσουλιων.Προχτες μου λερωσε 2 σετ εσωρουχα και φορμακια σε μια ωρα και ολο το απογευμα εκανε μονο κουτσουλιες. Αυτο εννοεις?

ναι, κατι τετοιο εννοω.. εμεις το χουμε οοοολη μερα με μερικα ξεσπασματα..και προφανως επειδη δεν εχει κανει ξεσπασμα απο το πρωι δεν μπορει και να κοιμηθει..

Διαφημίσεις

ναι, κατι τετοιο εννοω.. εμεις το χουμε οοοολη μερα με μερικα ξεσπασματα..και προφανως επειδη δεν εχει κανει ξεσπασμα απο το πρωι δεν μπορει και να κοιμηθει..

Nαι κι εμενα εχει ενοχληση οταν δε τα εχει κανει ζοριζεται ειναι ανησυχη και καποια στιγμη ακουγεται η εκρηξη και λεω ααα γι αυτο ζοριζοσουν! χαχα! Φυσιολογικο το βρισκω ομως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλε Δημητρα γιατι το λες το παιδι Κατινα Παξινου;;;;;;;

γιατι παιζςι θεατρο με το παραμικρο.....οοοοοοοοοολη την ωρα.. θα με θυμηθεις συντομα εσυ που χεις κοριτσι..πολυ συντομα

χθεσινο παραδειγμα.. φρεσκο φρεσκο..

της εβαλα ενα φορεμα για τη γιορτη της και τα...γοβακια της οπως λεει τις μπαλαρινες της και μολις τελειωσαμε πηρε μονη της ενα στεμα που χει και το φορεσε.. πηγε στο σαλονι με σταση σωματος και υφος "κοιταξτε με ολοι ποσο ομορφη ειμαι εγω η πριγκιπισσα" αλλα δηθεν με υπερηφανη ντροπη στο προσωπο της ζωγραφισμενη και κλασικα μολις την ειδε ο πατερας της ειπε "καλε! τι ομορφη που εισαι, ιδια πριγκιπισσα.." και αοφυ την φιλησε της ειπε, χρονια πολλα αγαπη μου και τοτε με υφος ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΙ ΛΑΓΝΟ του πιανει το πηγουνι με τα δακτυλακια της και του λεει με το βλεμμα καρφωμενο στο δικο του.. "και σε σενα καλη χρονια αγαπημενε μου"

ΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΑ ο πατερας της..

στα πατωματα απο τα γελια εγω...

και εχω να γραφω ιστοριες παμπολες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...