Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ευχαριστουμε για τις ευχες!:D

Ντινα μου ασχημο βραδυ?Ελπιζω σημερα να κοιμηθειτε...:-(

Κι εσυ Αριστεα μου ακομα κολικους ε?Αντε να περασει αυτη η φαση...:-(

Σοφια ποσα παιδακια εχεις??!

Σημερα ηταν μια καλη μερα! Αφου δεν εκλαψα και δεν εφτασα καν κοντα! χαχα!

Την εβαλα και στην κουνια και καθισαμε λιγο μαζι να συνηθιζει γιατι μια μερα ξαφνικα θα συνειδητοποιησω οτι δε χωραει πια στο καλαθι και δε θελω να της το κανω αποτομα...Μαλλον ομως πρεπει να τη στριμωξουμε στο δωματιο μας ε? Δε νομιζω να ειναι οτι καλυτερο να παει στο δωματιο της σε 1-2-3 μηνες που δε θα χωραει πια στο καλαθι.Νωρις δεν ειναι?

Η μικρη πιστευω πραγματικα οτι κοιταει το ρολοι για να κοιμηθει! χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

happy.jpg

Καλησπερα κοριτσια και μωρακια!!!!!

Καλη χρονια σε ολες με υγεια,αγαπη και οικογενειακη ευτυχια! Να χαιρομαστε τα παιδακια μας και να ειναι καλα ολα του κοσμου τα παιδια!!!!!

Θα μπω αυριο για περισσοτερα...σας αγαπω παρα πολυ!

Φιλακια και καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!

Καλημερα...

Δεν ηταν και πολυ καλο το βραδυ μας...

Χτες δεν ηπιε τσαι, χαλια λαιμος, χαλια υπνος..Προχτες ηπιε κοιμηθηκε τελεια. Τις προηγουμενες 2 δεν ηπιε χαλια 2 μερες σερι...Τυχαιο ειναι αυτο τωρα? Σημερα θα της δωσω να δουμε....:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλημερα...

Ματινα μου καλη χρονια σε σενα κ την οικογενεια σου....!!!

Καλο το βραδυ μας ηταν, ξυπνησε 2 φορες, κατουριοταν την αλλαζα κ μετα υπνο...!!

Καλα εχω πολυ πλακα, τη ζυγισα στη ζυγαρια κουζινας που ειναι ηλεκτρονικη,,, την εβαλα σ'ενα μεγαααλο μπολ πηρα αποβαρο κ μου εδειξε 4050....μακαρι να επεσε κοντα!! αντε να παιρνουμε κ μεις τα πανω μας...:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Κοριτσια????

Τελειωσαν οι γιορτες???

Επιτελους?????

Ψ Ο Φ Η Σ Α!

χαχαααα!!

Οσο μου αρεσουν, ΤΟΣΟ ξεπατωνομαι..

μολις τελειωσα την κουζινα.. εχει μεινει μονο ηλεκτρικη σκουπα..

αντε απο βδομαδα να ξεστολισουμε σιγααα σιγα.. (κανονικη γενικη θα γινει παλι..)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! (40 μερες δεν κραταει η γιορτη???:tongue::tongue:)

Καλημερα Δημητρα...

Αντε να τελειωσουν κ τα τελευταια γλυκα στο σπιτι...μπουχτισα αλλα τα τρωω..χααχαχαχα!

Ποποοο ειναι κ το ξεστολισμα..ευτυχως στολιζουμε το δεντρο μας στη βεραντα (ειναι σε γλαστρα μεγαλη κ το εχουμε ολο το χρονο..;) )

καλημερααα!!

εμασ το βραδυ μας ηταν πολυ καλο μεγαλοσ υπναρας α0πο τις 12 το βραδυ μεχρι τωρα ξυπναει μονο για φαει κ αλλαγμα:P:p

Αριστεα γελασα πολυ με το ζυγισμα ακου σε μπολ καλοοοοο:P

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλημερα Δημητρα...

Αντε να τελειωσουν κ τα τελευταια γλυκα στο σπιτι...μπουχτισα αλλα τα τρωω..χααχαχαχα!

Ποποοο ειναι κ το ξεστολισμα..ευτυχως στολιζουμε το δεντρο μας στη βεραντα (ειναι σε γλαστρα μεγαλη κ το εχουμε ολο το χρονο..;) )

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΕΧΩ...

συν κουραμπιεδες, μελομακαρονα, βασιλοπιτα (αυτη θα φυγει τα πρωινα με το γαλα), κουλουρακια και τουρτα απο τα γενεθλια της μικρης..

δεν θα φυγουν αυτο το μηνα τα 5 συν κιλα που χω.. μην ερθουν και αλλα φοβαμαι..χαχα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια! Τι κανετε?????

Δημητρα στην ιδια κατασταση βρισκομαι και γω....εχω ξεπατωθει!!!!

Σημερα πρεπει οπωσδηποτε να βαλω σκουπα γιατι νυχτεριδες κι αραχνες γλυκεια μου εχουν στησει φωλια!!!!!! Ο μπεμπης ευτυχως κοιμαται και παλι καλα που δεν τον ενοχλει η φασαρια της σκουπας....γενικοτερα εχουμε ηρεμισει, κοιμαται σερι τα βραδια, αν και καμια φορα θυμαται οτι πειναει και θηλαζει! Αλλα εχει κοπει η γκρινια που αλλωτε του εφευγε η πιπιλα ή ηθελε ζιζι για να κοιμηθει! Και τωρα που ειπα πιπιλα με ειχε ρωτησει η Ντινα τελικα αν του εβαλα πιπιλα....ναι γιατι με τρομαξε η παιδιατρος λιγακι οταν μου ειπε οτι καλυτερα πιπιλα παρα τα δαχτυλα στο στομα γιατι η πιπιλα κοβεται ενω το δαχτυλο δεν κοβεται! Ενα παιδακι στο χωριο του αντρα μου εχει κανει 2 δαχτυλα ατροφικα επειδη απο μωρο τα βαζει στο στομα!

Δεν σας εχω παρακολουθησει αλλα ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας επισης!

Δημητρα ειχε γενεθλια η κορη σου αν πηρε καλα το ματι μου???? Να τα εκατοστησει γερη και τυχερη να ειναι!

679775z29uksi0yq.gifempty.gif

669159mp1s3xap4d.gifempty.gif

Τι αλλα νεα λοιπον????

Καλως τη Ματινα!!!

Μπηκε σε προγραμμα ο μπεμπης σου..τι καλα!

Εμενα μου κοιμαται πολυ καλα το βραδυ κ τωρα σιγα-σιγα αρχιζει κ κοιμαται περισσοτερο τη μερα..

Καλως τη Ματινα!!!

Μπηκε σε προγραμμα ο μπεμπης σου..τι καλα!

Εμενα μου κοιμαται πολυ καλα το βραδυ κ τωρα σιγα-σιγα αρχιζει κ κοιμαται περισσοτερο τη μερα..

Γεια σου Αριστεα μου!

Τι καλα μια χαρα η μπεμπουλα σου και σενα! Μεγαλωνουν τα καμαρια μας μωρε...εγω ηδη εχω ξεχασει τα ξενυχτια που περασαμε!

Εμενα ανεκαθεν κοιμοταν πολυ την μερα...αλλα τωρα γινεται το αντιθετο...κοιμαται μεν την μερα αλλα λιγοτερο ενω τα βραδια κοιμαται περισσοτερο....αλλα οχι παντα, υπαρχουν και βραδια που λογω εντερικων διαταραχων εχει ανησυχια!

Εν τω μεταξυ εχω φαει του σκασμου ολες αυτες τις μερες αλλα παλι καλα στα κιλα ειμαι οπως και πριν τις γιορτες...αλλα 2 θελω να χασω για να επανελθω εκει που ημουν πριν την εγκυμοσυνη! Φορεσα προχθες ενα τζιν μου και μου μπαινει μια χαρα! Επιτελους....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...