Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Τι θα κανω βρε κοριτσια? Εδω και μιση ωρα αρχισαμε παλι να τρωμε μετα απο μια ωρα υπνο, ηπιε το γκλου γλου σε 5 λεπτα και μετα γκρινιαζουμε και χτυπιομαστε! Την κραταω 20 λεπτα να χτυπιεται και να προσπαθει να πιει το δυσκολο παχυ γαλα και της εδωσα και το αλλο..ηπιε το γκλου γκλου και αρχιζει παλι να γκρινιαζει..Ποσο να κατεβασω η γυναικα?? Δε θελω να δωσω συμπληρωμα ρε γμτ...Αλλα δεν εχει υπομονη...Και παιρνω και ενα σωρο πραγματα και πινω συνεχεια υγρα και τσαγια θηλασμου? Τι θα κανω????

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, βρε πουλακι μου... τι τραβας κι εσυ!!! Ισως το προβλημα να μην ειναι το γαλα σου.. να της αρκει αυτο που εχεις.. Πιθανοτατα ειναι λιγο τεμπελουλα..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ασε Αριστεα.. Ολα οσα εχουν δονηση δεν γινεται να ειναι αθορυβα κι ας λενε οτι ειναι... Εστι την πατησα με την ηλεκτρικη σκουπα, και φυσικα με το θηλαστρο, που ελεγε αθορυβο και κανει αρκετο ηχο... :-(

ΣΥΜΦΩΝΩ!!! ΟΛΑ ΟΣΑ εχουν δονηση δεν ειναι αθορυβα.. χαχααααααααααα!!

Ξερω και αλλα που κανουν τελικα θορυβο..χχχχχχχχχχχααααααα!!

οντως τα θηλαστρα κανουν θορυβο (αφου ειναι τρομπες) και στο γραφειο παω τουαλετα να αντλησω και με ακουνε ολοι.. το τι γελιο θα χει πεσει δε λεγεται!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ ΑΜΕΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2012 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Εμεις καλα ειμαστε,χτες το βραδυ μου κανε τρελο δωρακι η μπεμπουλα,κοιμοτανε 12-5,κ 5.30-10!!!!ειμαι πολυ ξεκουραστη και χαμογελαστη ως συνηθως.σημερα το βραδυ θα παμε σε κατι συγγενεις,που μενουν αρκετα κοντα μας ευτυχως,και αυριο μεσημερι στην μαμα μου,οποτε μεγειρεματα γιοκ.μονο 2 βασιλοπιττες εκανα,η μια για μας και η αλλη για την μαμα μου.ε,απο την χαρα μου που κοιμηθηκα το βραδυ,η δικη μας εγινε ηδη κομματακια,φανηκε κ το φλουρι,γιατι κολλησε στον πατο του ταψιου κ δςν εβγαινε!!!!!!!!!!!!!οταν τελικα βγηκε,ητανε σε δοσεις.την συναρμολογησα βεβαια,απλα δεν χρειαζεται μαχαιρι να κοπει,ειναι ηδη τριμματα!χαχαχα,γαμω την νοικοκυροσυνη μου:rolleyes:η δευτερη για αυριο,τωρα ψηνετα,εδω ομως επαιξε η βετερανα γιαγια,και εβαλα αντικολλητικο χαρτι στον πατο,και ελπιζω να βγει καλη...κατα τα αλλα καλα,η κατερινα φοβατε λεει τον αη βασιλη κ δεν θελει να ερθει:rolleyes:η μπεμπα μαμ κακα και νανι...

ααααααα,για το ε χμ,σεξακι που λεγατε,εγω αν δεν ειχα λιγα ακομη τελειωματα,θα του χα ορμηξει.το χω κανει 2 φορες ως τωρα,αλλα με κραταει σε αποσταση,χαχαχα πρωτα λεει να παμε στο ντοκτορι,ναι σιγα,και δεν θα βαλουμε τον χρονο???θα μας παει γρουσουζια.εντωμεταξυ,οσες ειστε με φ.τ. θυμηθειτε να οπλιστειτε με θαρρος,γιατι εγω την πρωτη φορα μετα την γεννα της κατερινας,δυσκολευτηκα περισσοτερο αποτι την πρωτη φορα γενικοτερα:tongue::tongue:του ελεγα,φυγε,αστο γι αυριο δεν θελωωω:tongue::tongue:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Ανδριανα μου με το καλο ο καινουριος χρονος, να εισαι ευτυχισμενη με την οικογενεια σου και να εχετε την υγεια σας!!!

Τελικα τα περισσοτερα μωρα οσο πλησιαζουν στο σαραντισμο φτιαχνουν καλο προγραμματακι...

Δημητρα πολυ γελασα με τις δονησεις..;);):tongue:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Τη ζυγισα στη ζυγαρια μας.Δεν ειναι ειδικη ειναι απλη ψηφιακη.Ειναι 5κιλα!Πηρε 600 γραμμαρια σε 10 μερες!Αρα δεν φταιει το γαλατακι.Η μπουμπου ειναι φαγανας!Πηρα και την παιδιατρο και μου ειπε οτι αφου παιρνει βαρος απλα υπομονη και να την κοροιδεψω με λιγο τσαι αν δεν ηρεμει.20μλ! εκει πηγα να βαλω τα γελια αφου εμεις πινουμε 60 και μετα κλαιει οταν τελειωνει.

Την πηρα λιγο μαρσιπο να κοιμηθει λιγακι να ηρεμησει γιατι φαινοταν κουρασενη και παλι δε θα εχει υπομονη να φαει το βραδυνο της.Πηρα κι αλλη τριγωνελλα και "ψηνω" και τη μαγια παλι απο τον πανικο μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

antridim καλη χρονια και σε σας.. τυχερες οσες θα πατε σε συγγενεις.. εμεις δεν εχουμε πολλες επιλογες αφου το σοι του ανδρα μου ειναι γερουσια και δεν εχουμε σχεσεις συχνες, οι γονεις μου πανε στη γιαγια μου οπου εκει κανουν με τα αλλα αδελφια του πατερα μου, οι φιλοι ειναι φρεσκοπαντρεμενοι η με μωρα και δεν βγαινουν σε αλλα φιλικα σπιτια παρα μονο συγγενων και ετσι καθε παραμονη την περναμε σπιτι εγω, ο ανδρας μου και η κουνιαδα μου και τωρα βεβαια με τα παιδια αλλα αυτα κοιμουνται..τη κορη μου στα προηγουμενα ρεβεγιον τη ξυπναγα κατα τις δωδεκα παρα δεκα και αφου αλλαζε ο χρονος ξανακοιμοταν.. αποψε δεν ξερω αν θα την ξυπνησω δεδομενου οτι τελευταια εχει γκρινια και επειδη δεν ειχε κοιμηθει ολη μερα και θα ναι εξαντλημενη.. θα δειξει..ουτως η αλλως με την αλλαγη ολο και καποιος θα ριξει βεγγαλικα καιθα ξυπνησουν τα μικρα..

με το καλο να μας μπει..

Διαφημίσεις

ααααααααχχχ..

ακριβως πριν τρια χρονια τετοια ωρα ΗΔΗ ειχα αρχισει να εχω τους πρωτους συχνους πονους μου..και επαιρνα τηλεφωνο τη μαια για να την ενημερωσω και να με καθοδηγησει.. ειμασταν καθε ωρα σε επικοινωνια..

αλλαξα τον χρονο στον καναπε πονωντας και ακουγοντας Χατζηγιαννη απο μια συναυλια στη tv ενω χρονομετρουσα τις συσπασεις..με ταιζαν στο στομα στις παυσεις των πονων και ηπια και δειλα λιγη σαμπανια.. στις 3 τα ξημερωματα της πρωτοχρονιας ξεκινησα για το μαιευτηριο, στις 4.35 ειχα κρατησει την κορουλα μου στην αγκαλια μου..

σε δυο ωρες εχει τα ΤΡΙΤΑ της γενεθλια..

ειμαι υπερηφανη, ερωτευμενη και χαρουμενη που καταφερα να τη φερω στο κοσμο.. οπως και τον μικρουλη μας που σε δυο ωρες ΕΠΙΣΗΣ κλεινει τους 2 μηνες ζωης του.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα μικρα μου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ και ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...

Καλο, ζεστο, αγαπημενο βραδυ

βρε δε μπορω να τον κρατησω αλλο μακρυα μου...χαχαχαχα

Μετραει τις μερες μεχρι τις 25/1, εγινε παλι φανταρος...:lol::lol:

:P:p:p:p
Αουτς....Εγω νομιζω οτι εχει βαρυνει πολυ την τελευταια βδομαδα...η κουραζομαι εγω πιο ευκολα...Δε την πολυ μπορω στα χερια πολυ ωρα...Και που ειμαι ακομα ε?

ΚΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΝΕΙ... ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ Κ ΤΑ ΑΥΧΕΝΙΚΑ ΜΟΥ... ΑΣΤΑ...

[quote name=Dina:);1382516Ααααα!! Υπαρχει και συνδρομο...???? Νομιζω το εχουμε αυτο... χμ.. :-( ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ.... ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ...:mad::mad::mad::mad:

ααααααααχχχ..

ακριβως πριν τρια χρονια τετοια ωρα ΗΔΗ ειχα αρχισει να εχω τους πρωτους συχνους πονους μου..και επαιρνα τηλεφωνο τη μαια για να την ενημερωσω και να με καθοδηγησει.. ειμασταν καθε ωρα σε επικοινωνια..

αλλαξα τον χρονο στον καναπε πονωντας και ακουγοντας Χατζηγιαννη απο μια συναυλια στη tv ενω χρονομετρουσα τις συσπασεις..με ταιζαν στο στομα στις παυσεις των πονων και ηπια και δειλα λιγη σαμπανια.. στις 3 τα ξημερωματα της πρωτοχρονιας ξεκινησα για το μαιευτηριο' date=' στις 4.35 ειχα κρατησει την κορουλα μου στην αγκαλια μου..

σε δυο ωρες εχει τα ΤΡΙΤΑ της γενεθλια..

ειμαι υπερηφανη, ερωτευμενη και χαρουμενη που καταφερα να τη φερω στο κοσμο.. οπως και τον μικρουλη μας που σε δυο ωρες ΕΠΙΣΗΣ κλεινει τους 2 μηνες ζωης του.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα μικρα μου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ και ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...

Καλο, ζεστο, αγαπημενο βραδυ[/quote]PROSPEROUS ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ.... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ....:D:D:D:D

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..ΕΙΘΕ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...