Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ως τωρα απο χτες το βραδυ στις 10 εχουμε θηλασει γυρω στις 6 ωρες...Πως μας βλεπετε????

μαραθωνοδρομους???????

εμενα θηλαζει μικροτερα γευματα την τελευταια εβδομαδα.. φουσκωσε..χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://gr.news.yahoo.com/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B7-%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%84%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-150020992.html

αυτο μας ελειπε.. νεα γριπη των πτηνων..

οταν γεννησα τη κορη μου ηταν η πρωτη φουρνια..

αιντε να παω να σιδερωσω..

μαραθωνοδρομους???????

εμενα θηλαζει μικροτερα γευματα την τελευταια εβδομαδα.. φουσκωσε..χαχα!

Εμενα θελει ολο και πιο πολυ...Παω..ελπιζω να τα καταφερω...αλλιως θα ξαναγραψω πολυ συντομα`! χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

ΩΩΩΩΩ ΝΑΙ!! Το διαισθανονται.. και η κορη μου ετσι.. εμεις πηγαιναμε να δουμε το φως μας και εκεινη...ξυπνουσε και μας το εκλεινε..χαχα!!

Το συνδρομο της Μαντονας αν τα ξερω καλα ειναι που ο ανδρας μετα τη γεννα βλεπει τη μητερα ως ειδωλο, ως "μανα του παιδιου" του και δεν τη βλεπει ερωτικα..

εεε..καλα.. δεν πιστευω... στριμωξε τον και θα του περασει.. στους ανδρες ολα αυτα περνανε αν περασουν καλα στο κρεβατι..

ΧΑΧΑ!!!! ΛΕΣ???? ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ....;););););)

Ναι?? Εμενα εχει παθει το αντιθετο!!

Παω λιγο να ξαπλωσω! Ελπιζω...Τη φορεσε μαρσιπο..Ελπιζω να ηρεμησει για να κοιμηθω μια ωριτσα....μακαρι..προς το παρον κλαιει....

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ....:mad::mad::mad: ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΟΡΘΙΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ (ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΟ) ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ???? ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ??? ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΟΥΜΕ.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κ γω νομιζα οτι μετα το σαραντισμο θα μπορουσαμε να ξεκινησουμε, αλλα ο γιατρος μου ειπε 2 μηνες..μαλλον θα παιζει ρολο ο ΦΤ :?

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Κ γω νομιζα οτι μετα το σαραντισμο θα μπορουσαμε να ξεκινησουμε, αλλα ο γιατρος μου ειπε 2 μηνες..μαλλον θα παιζει ρολο ο ΦΤ :?
2 ΜΗΝΕΣ???? ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!! ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

2 ΜΗΝΕΣ???? ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!! ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

βρε δε μπορω να τον κρατησω αλλο μακρυα μου...χαχαχαχα

Μετραει τις μερες μεχρι τις 25/1, εγινε παλι φανταρος...:lol::lol:

ΧΑΧΑ!!!! ΛΕΣ???? ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ....;););););)

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ....:mad::mad::mad: ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΟΡΘΙΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ...

Αουτς....Εγω νομιζω οτι εχει βαρυνει πολυ την τελευταια βδομαδα...η κουραζομαι εγω πιο ευκολα...Δε την πολυ μπορω στα χερια πολυ ωρα...Και που ειμαι ακομα ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κοιμηθηκα ενα μισαωρο..οοοολεεε...Και η μκρη με το ζορι μια ωρα στο μαρσιπο..

Θα προσπαθησω να κανουμε λιγο πιο αργα το μπανακι σημερα...Αν γινεται...Για να κοιμηθει λιγο αργοτερα αφου κι εμεις θα κοιμηθουμε λιγο αργοτερα.Αλλα συνηθως την πιανει υστερια τετοια ωρα και ουτε 5 λεπτα δε καταφερνω να το καθυστερησω

Θα ερθει και ενας φιλος...αν και δεν ηθελα...Ειμαι πολυ στριμμενη?

Το ειχαμε θεμα το πρωι...Μου λεει να πω στο Γ. να ερθει που ειναι μονος του? Ειμαστε εξωτερικο και μολις μετακομισε κι αυτος.Του λεω εχω 2 μερες να κοιμηθω και να κοιμηθω πριν αλλαξει ο χρονος δε με πειραζει καθολου..Μετα αισθανθηκα πολυ ασχημα και του ειπα να ερθει..αλλα δεν εχω ορεξη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μωρε κριμα ο καημενος να ειναι μονος του αλλαγη του χρονου...κανε το καλο κ ριτο στο γυαλο καραμελιτσα.....!!

Πηραμε λοιπον ενα ρηλαξ που εχει κ δονηση αλλα οταν βαζω δονηση κανει εναν ενοχλητικο θορυβο ενα μπρρρρρρρρ....

Τα νευρα μουυυυυυυυ...:mad:

Κοριτσαρες

επιδει αποψε εχω τραπεζι στο σπιτι παω

δειλα-δειλα να ξεκινησω για με το μικρο

δεν ξερεις τι σε περιμενει....:P

να σας ευχηθω καλη πρωτοχρονια σε ολες

και στις οικογενειες σας με υγεια.

Αρετουλα, καλη πρωτοχρονια.. Καλα να περασετε.. Θα τα πουμε παλι του χρονου..

Βρε μωρο μου (μιλαω στην κορη μου), η αρετη κανει τραπεζι σπιτι της κι εμεις δε μπορουμε ουτε για εμας να μαγειρεψουμε και τρωμε χωριστα με την ψυχη στο στομα και με μπακραουντ κλαματα ενιοτε...μηπως να το ξανασκεφτεις να γινεις πιο ηρεμο μωρακι τωρα που αλλαζει ο χρονος! Ευκαιρια ειναι!

Καλα να περασετε Αρετουλααα!!:D

Καλη πρωτοχρονιααα!!

Μακαρι να σε ακουσει η κορουλα σου, Καραμελα.. :tongue:

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΕΣ:mad::-x:-x:-x

Ααααα!! Υπαρχει και συνδρομο...???? Νομιζω το εχουμε αυτο... χμ.. :-(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Κοιμηθηκα ενα μισαωρο..οοοολεεε...Και η μκρη με το ζορι μια ωρα στο μαρσιπο..

Θα προσπαθησω να κανουμε λιγο πιο αργα το μπανακι σημερα...Αν γινεται...Για να κοιμηθει λιγο αργοτερα αφου κι εμεις θα κοιμηθουμε λιγο αργοτερα.Αλλα συνηθως την πιανει υστερια τετοια ωρα και ουτε 5 λεπτα δε καταφερνω να το καθυστερησω

Θα ερθει και ενας φιλος...αν και δεν ηθελα...Ειμαι πολυ στριμμενη?

Το ειχαμε θεμα το πρωι...Μου λεει να πω στο Γ. να ερθει που ειναι μονος του? Ειμαστε εξωτερικο και μολις μετακομισε κι αυτος.Του λεω εχω 2 μερες να κοιμηθω και να κοιμηθω πριν αλλαξει ο χρονος δε με πειραζει καθολου..Μετα αισθανθηκα πολυ ασχημα και του ειπα να ερθει..αλλα δεν εχω ορεξη....

Ε, οταν υπαρχει μωρο στο σπιτι, ποσο μαλλον νεογεννητο, οι συνθηκες ειναι διαφορετικες.. αλλα δεν πειραζει Καραμελιτσα.. Ας εισαι ταλαιπωρημενη.. Χαμογελασε οσο μπορεις και υποδεξου το νεο χρονο με χαρα.. ;)

Πηραμε λοιπον ενα ρηλαξ που εχει κ δονηση αλλα οταν βαζω δονηση κανει εναν ενοχλητικο θορυβο ενα μπρρρρρρρρ....

Τα νευρα μουυυυυυυυ...:mad:

Ασε Αριστεα.. Ολα οσα εχουν δονηση δεν γινεται να ειναι αθορυβα κι ας λενε οτι ειναι... Εστι την πατησα με την ηλεκτρικη σκουπα, και φυσικα με το θηλαστρο, που ελεγε αθορυβο και κανει αρκετο ηχο... :-(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...