Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol::lol:

Αν βρουν χρονο...Αστα...:rolleyes:

καλα του κανετε..εγω κατα βαθος θα προτιμουσα να μουν πιο χαλαρη και να μη το κανω με τη ψυχη στο στομα..και συγκεκριμενες ωρες...

Κοριτσαρες

επιδει αποψε εχω τραπεζι στο σπιτι παω

δειλα-δειλα να ξεκινησω για με το μικρο

δεν ξερεις τι σε περιμενει....:P

να σας ευχηθω καλη πρωτοχρονια σε ολες

και στις οικογενειες σας με υγεια.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

εγω βαζω ενα μαξιλαρι υπνου μαλακο στο λικνο και τον βαζω τον μικρο να κοιμαται με κεφαλι και σωμα πανω σε αυτο..απλα να ειναι τοσο μαλακο ωστε το μαξιλαρι υπο πιεση του μωρου να σβηνει με κλιση μηδεν στο στρωμα..εκι σχεδον ακουμπαει και η μεση και προφανως τον βοηθα με την κοιλιτσα του αφου δεν ειναι σε οριζοντια θεση αλλα με ελαφρα κυρτη κλιση.

Αυτο που ελεγες και την αλλη φορα ουσιαστικα....χμμ..τοσο μαλακο μαξιλαρι δε ξερω αν εχω....:rolleyes:

Δεν τσουλαει αν κουνιεται?

Εγω απο την κλιση που εχω δωσει στο στρωμα μονο τη βρισκω παντα πιο κατω απ οτι την εβαλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Βρε μωρο μου (μιλαω στην κορη μου), η αρετη κανει τραπεζι σπιτι της κι εμεις δε μπορουμε ουτε για εμας να μαγειρεψουμε και τρωμε χωριστα με την ψυχη στο στομα και με μπακραουντ κλαματα ενιοτε...μηπως να το ξανασκεφτεις να γινεις πιο ηρεμο μωρακι τωρα που αλλαζει ο χρονος! Ευκαιρια ειναι!

Καλα να περασετε Αρετουλααα!!:D

Καλη πρωτοχρονιααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

οι καισαρικες ομως..ξεσαλωνουν...:tongue::tongue::tongue:
ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΣΑΛΩΝΩ!!!:-(:sad::-( ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑΣ......
Σουπα ,κρεατοσουπα ...κοτοσουπα...Βοηθανε στο γαλατακι...λενε...

Α ΜΑΛΙΣΤΑ!!! ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ... ΜΟΝΟ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ.... ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΕΡΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΟΥΝ ΚΟΛΙΚΟΥΣ...

Κοριτσαρες

επιδει αποψε εχω τραπεζι στο σπιτι παω

δειλα-δειλα να ξεκινησω για με το μικρο

δεν ξερεις τι σε περιμενει....:P

να σας ευχηθω καλη πρωτοχρονια σε ολες

και στις οικογενειες σας με υγεια.

ΑΡΕΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

καλα του κανετε..εγω κατα βαθος θα προτιμουσα να μουν πιο χαλαρη και να μη το κανω με τη ψυχη στο στομα..και συγκεκριμενες ωρες...

Δικιο εχεις...ουτε με το μωρο να γκρινιαζει στο ρηλαξ...Αλλα αν περιμενω το βραδυ που κοιμαται και ειμαι κι εγω κουρελι σωθηκαμε...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Σας ευχαριστώ πολύ για της ευχές!! Χθες ευχήθηκα κ στην Δήμητρα αλλά ξέχασα ότι ήταν μια μέρα μετά κ όχι μια μέρα πριν!!

Εμείς 2 φορές πήγαμε να το επιχειρήσουμε αλλά ξυπνούσε η μικρή!!!:(:(

weBzp2.png

qUMVp3.png

Βοηθαει η μαγια.Τρωγε και σουπιτσες αν σ αρεσουν.Δε χανεις τπτ.

Μιλησα με μια συμβουλο δε ξερω αν τα διαβασες που τα εγραφα, μου ειπε να αλλαξω τη μαγια με τριγωνελλα γιατι ειναι υποπτη για κολικους.Δοκιμασε τη ομως και παρατηρησε το..Εγω και που το αλλαξα δεν ειδα φοβερη διαφορα στη γκρινια μας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Βοηθαει η μαγια.Τρωγε και σουπιτσες αν σ αρεσουν.Δε χανεις τπτ.

Μιλησα με μια συμβουλο δε ξερω αν τα διαβασες που τα εγραφα, μου ειπε να αλλαξω τη μαγια με τριγωνελλα γιατι ειναι υποπτη για κολικους.Δοκιμασε τη ομως και παρατηρησε το..Εγω και που το αλλαξα δεν ειδα φοβερη διαφορα στη γκρινια μας...

ΘΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Κ ΑΝ ΔΩ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ... ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.... ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ....;);););)

Τι ειναι το συνδρομο της Μαντονας???

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΕΣ:mad::-x:-x:-x

Καλα το μυριζονται?? Ελεος!!!:lol::lol::lol:

ΩΩΩΩΩ ΝΑΙ!! Το διαισθανονται.. και η κορη μου ετσι.. εμεις πηγαιναμε να δουμε το φως μας και εκεινη...ξυπνουσε και μας το εκλεινε..χαχα!!

Το συνδρομο της Μαντονας αν τα ξερω καλα ειναι που ο ανδρας μετα τη γεννα βλεπει τη μητερα ως ειδωλο, ως "μανα του παιδιου" του και δεν τη βλεπει ερωτικα..

εεε..καλα.. δεν πιστευω... στριμωξε τον και θα του περασει.. στους ανδρες ολα αυτα περνανε αν περασουν καλα στο κρεβατι..

ΘΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Κ ΑΝ ΔΩ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ... ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.... ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ....;);););)

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΕΣ:mad::-x:-x:-x

Ναι?? Εμενα εχει παθει το αντιθετο!!

Παω λιγο να ξαπλωσω! Ελπιζω...Τη φορεσε μαρσιπο..Ελπιζω να ηρεμησει για να κοιμηθω μια ωριτσα....μακαρι..προς το παρον κλαιει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...