Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειμαι ασφαλισμενη μεχρι το Φλεβαρη του '12, μπορω να ασφαλισω το παιδι μου ουσα ανεργη??? ?

Πιθανοτατα, ντρεπομαι που το λεω, αλλα ειναι γεγονος, αργησα λιγο, αλλα εγω σημερα πηρα το πρωτο μου ειδικο σουτιεν .. πηρα κατευθειαν θηλασμου..

Ποιες εξετασεις ειναι να γινουν μετα την 25η εβδομαδα? Βρε κοριτσια, σας ειπαν εσας να κανετε εξεταση για ΗΙV I &II? και βγηκε Α+..

Τελικα, το μαγνησιο δεν το συνδυαζετε με το ασβεστιο? Εγω παρατηρω τελευταια, πετρωματα, και οταν καταλαβα οτι δεν ειναι καλο να εχεις πετρωματα, τα χρειαστηκα η αληθεια ειναι..οποτε ολη την ωρα τσεκαρω την κοιλια μου..χωρις πονους, απλα σκληραινει.. σημερα πηρα μαγνησιο πριν το φαΐ, ισως ενα αναβραζον που πηρα εγω να μην εφτασε.. δεν ξερω...

Prosp με το καλο αυριο στο γιατρο.. ;)

Dina, μπορεις νομιζω να ασφαλισεις το παιδι σου εφοσον ισχυει η καλυψη σου και ακομη και μετα απο ενα μηνα (αφου δηλαδη θα χεις εισπραξει και τα χρηματα μαζι με το 10% του ποσοστου για το παιδι) μπορεις να το αλλαξεις ταμειο..απλα ειναι η βαβουρα..

δεν παιρνω και ορκο ομως λογω της ανεργιας..

για το σουτιεν ποτε δεν ειναι αργα.. αν δεν σε ενοχλουσε το στηθος τοτε και οτι το πηρες τωρα δεν βλεπω το λογο ανησυχιας.. ωστοσο συμφωνω που διαλεξες απευθειας θηλασμου.

εξετασεις κανουμε καμπυλη σακχαρου αν το κρινει ο γιατρος απαραιτητο, doppler σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη και καποιοι κανουν καρδιοτοκογραφημα NST αλλα οχι απαραιτητα, παλι σε ποιο προχωρημενες εβδομαδες..

εμενα αν οχι αυριο τοτε στο επομενο ραντεβου υποθετω θα μου κανει doppler γιατι στη κορη μου το καναμε 28η εβδομαδα απο οτι θυμαμαι..το κανει ο ιδιος και μαλιστα ειχαμε κανει και στον 4ο -5ο μηνα αν θυμαμαι καλα..

για το τεστ HIV ολοι νομιζω υποχρεουνται να το ζητησουν.. (εγω εχω κανει σε ολες τις εγκυμοσυνες πλην αυτης και της κορης μου καποια απο αυτα) για Αυστραλιανο Αντιγονο, ερυθρα, ολα τα ειδη Ηπατιτιδας, κυτταρομεγαλοιο, τοξοπλασμα, μεσογειακης αναιμιας .

Οι γιατροι ακολουθουν καποια πρωτοκολλα και δεν ειναι σε ολους ιδια συνεπως ακομη και στα υπερηχογραφηματικα καποιοι συστηνουν μερικες εξετασεις και καποιοι αλλοι οχι..

Οσο για την ομαδα, δεν ξερω ποιος εχει κανει λαθος συμφωνα μεαυτα που λες αλλα αν παρ ελπιδα χρειαστεις αιμα στο μαιευτηριο γινεται απαραιτητα διασταυρωση συνεπως πιστευω οτι το θεμα ειναι καλυμμενο.. στα πλαισια της παρακολουθησης απο το γυναικολογο- μαιευτηρα εχει να κανει με ολες τις σχετικες προληπτικες εξετασεις...

τελος για τις συσπασεις..

ειναι φυσιολογικες να υπαρχουν, μην σε αγχωνει, απλα να εχεις το νου σου στη συχνοτητα.. μπορει να χεις και δεκα συσπασεις πχ την ημερα αλλα σημασια εχει η ενταση, αν πονας και βεβαια η συχνοτητα.. πχ αν παρατηρηθει συσπαση ανα δεκα λεπτα με συγκεκριμενη διαρκεια (θα δειτε και στη γεννα τι εννοω..:D) ειναι ενδειξη οτι κατι συμβαινει..

συσπαση σε ατακτα διαστηματα μεσα στην ημερα ειναι προετοιμασια του οργανισμου για τον τοκετο που θα ρθει σε λιγους μηνες και βεβαια προειδοποιηση για ξεκουραση..

εγω μαγνησιο δεν παιρνω (ειμαι ριγμενη στα βαρυα σπασμολυτικα χαπια αναγκαστικα) και ετσι δεν ξερω με το ασβεστιο τι αλληλεπιδραση υπαρχει.. παντως το ασβεστιο με το σιδηρο (ασχετο απλα το αναφερω) μου χει πει να μην τα παιρνω κοντα..

αχ αποψε εχω κοιμηθει με διαλλειματα μονο 2 ωρες.. εχω φοβερη αυπνια.. σε λιγοτερο απο μια ωρα θα επρεπε να ξυπνησουμε για να παμε στην Αθηνα καθως ο συζυγος παει στη δουλεια του και το απογευμα εχω το γιατρο..αλλα με βλεπω να τον ξυπναω κανα μισαωρο νωριτερα για να φθασουμε πιο γρηγορα και να κοιμηθω στο σπιτι πριν αρχισω τις δουλειες μου.. εχω πλυνει τα μωρουδιακα και πρεπει να τα ξεχωρισω και να τα βαλω σε καθαρο σακο για να τα χω stand by και να τελειωνω σιγα σιγα με αυτο το κομματι..μετα παλι πισω στο εξοχικο και απο την αλλη εβδομαδα πρωτα ο Θεος πρεπει να αρχισω με το σπιτι τις λοιπες δουλειες ωστε να γυρισουμε με τη μικρη μεσα Σεπτεμβρη..

αυταααααααααααααα... καλο ξημερωμα απο τη κουκουβαγια

σχετικα με τα..κουλα προιοντα εγκυμοσυνης, παιδιων κλπ

η μεγαλυτερη εμπορικη εκμεταλλευση υπαρχει σε οτι αφορα εγκυμοσυνες και παιδια..

πλεον εχουν σκεφθει και εχουν βγαλει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!

Και ωρες ωρες να τραβας τα μαλλια σου αλλα ο καθενας οπως τη ..βρισκει..χαχα!

καλες αγορες σε ολες μα λοιπον!!! χεχε!!

Καλημέρα φουσκιτσες!!

Πως είμαστε σήμερα; Εγώ πάντως δεν εχω καθόλου καλή διάθεση, δεν κοιμάμαι πολυ καλα τελευταία.... Πλησιάζει και η τελευταία εβδομάδα στη δουλεια και μου φαίνεται βουνό!

Έχτες αργά το βράδυ που ήμουν ξαπλωμενη ανάσκελα, το μωρο κουνιοταν υπερβολικά πολυ έντονα και είμαι σίγουρη ότι γύρισε με το κεφάλι πάνω.. Και αυτο γιατί κλωτσαει πολυ χαμηλά!! Ελπιζω να μη βολευτει για τα καλα έτσι!!! Άλλωστε ειναι νωρίς, έτσι δεν ειναι;; Αχ!!

Καλημέρα σε οοοολες!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

καλημερα

και εγω εχθες δεν κοιμηθηκα καθολου καλα, ισα 2 ωρες.. και εμενα κλωτσαει παρα πολυ ζωη να χει αλλα δεν μπορωνα καθορισω προς τα που ειναι γυρισμενο.. σημερα με το καλο θα δουμε..

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε; Εγώ ζεσταίνομαι και κυρίως τη νύχτα όταν κοιμάμαι και έτσι δεν κάνω και τόσο καλό ύπνο αυτές τις μέρες που έχω επιστρέψει Αθήνα... Τώρα έχω κάτι δουλίτσες στο σπίτι και πάω σιγά-σιγά...

Τελικά έκλεισα ένα ραντεβού για υπέρηχο την ίδια μέρα που θα κάνω τις εξετάσεις στο Ιασώ και έτσι την άλλη Πέμπτη θα δω επιτέλους το μωράκι!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!!!

Αριστέα, με γειά το στρωματάκι!! Είναι όντως πολύ όμορφα όταν ψωνίζουμε για το μωράκι μας!!! Στα mothercare έχει πράγματι πολύ ωραία σουτιέν και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι θα σου βγουν καλά! Εγώ έχω πάρει τα σουτιέν εγκυμοσύνης από εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Με το καλό, όταν πάω για σουτιέν θηλασμού, πάλι εκεί θα αναζητήσω! Έχει πολύ ωραία πράγματα!

Ντίνα, το μαγνήσιο λένε δεν πρέπει να το παίρνουμε μαζί με ασβέστιο επειδή αλληλεπιδρούν και δεν τα απορροφά όσο πρέπει ο οργανισμός. Το ίδιο, Prosp, ισχύει πράγματι και για το σίδηρο μαζί με το ασβέστιο.

Prosp μου, καλά αποτελέσματα σήμερα από το γιατρό!!!!! Με το καλό να δείτε τον μπέμπη σας και μετά να μας πεις τα νεάκια σας!!! Θα περιμένουμε!! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αριστέα μου, κι εγώ τα ίδια έχω πάθει με τον ύπνο και τη διάθεση... Σήμερα ξύπνησα και είναι λες και έχω πέσει σε κατάθλιψη... Συνεχώς ζεσταίνομαι!!!! γκρρρρρ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως έχω προβληματιστεί για το αν θα ήταν προτιμότερο το λίκνο από την καλαθούνα..:rolleyes: Εγώ έχω κλείσει καλαθούνα, αλλά σκέφτομαι μήπως παραπέσει μικρή και χρειάζομαι μεγαλύτερο κρεβατάκι τους πρώτους 3 μήνες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως έχω προβληματιστεί για το αν θα ήταν προτιμότερο το λίκνο από την καλαθούνα..:rolleyes: Εγώ έχω κλείσει καλαθούνα, αλλά σκέφτομαι μήπως παραπέσει μικρή και χρειάζομαι μεγαλύτερο κρεβατάκι τους πρώτους 3 μήνες..

κοιτα δεν εχουν μεγαλη αποκλιση τα δυο.. απλα το λικνο ειναι πιο σκληρο σαν επιφανεια (εχει πατο καποιο ξυλο ενω η καλαθουνα το ψαθωτο της) και το λικνο ισως θα μπορουσε να κρατησει το μωρο λιγο ακομη περισσοτερο αλλα αυτο εχει να κανει με την αναπτυξη του..

εντωμεταξυ εγω ειχα τη καλαθουνα στο καθιστικο για να χω το μωρο κοντα μου να κοιμαται ή οπου αλλου με βολευε να ειμαι και το λικνο στο δωματιο μου. Τωρα την καλαθουνα την εχω δωσει και δεν σκοπευω να παρω αλλη. Εχω το πορτ μπεμπε του καροτσιου (το οποιο ειναι αρκετα πιο στενο απο τη καλαθουνα και δεν βολευει μετα τους 3 μηνες το πολυ) και το λικνο..

επισης εχω το καθισμα φαγητου της chicco (αυτο το θεωρω πλεονασμο σαν αγορα αλλα ηταν στα πλαισια της αγνοιας μας εν μερει.. εννοωντας οτι υπηρχαν πιο οικονομικα που εκαναν την ιδια δουλεια..) το οποιο κοστιζε 140 ευρω και εχει τρεις θεσεις (απο νεογεννητο εως 3 ετων).. εγω βασικα μεχρι 1,5-2 ετους το χρησιμοποιησα γιατι εμαθε να καθεται στο απλο καθισματακι φαγητου - ταξιδιου (ειλικρινα βολικο γιατι το παιρνεις παντου αλλα δυστυχως δεν βολευονται ολα τα μωρα ειδικα αν ειναι υπερκινητηκα)

και ετσι σε ριλαξ εκατσε ελαχιστα..

και τωρα ριλαξ δεν σκοπευω να παρω γιατι με τη μικρη δεν μπορω να ειμαι ησυχη για την ..τυχη του μωρου :tongue: (στο προγραμμα ολα οταν πεσει ζηλια!)

Διαφημίσεις

Κυριακη πρεπει να ζυγισεις τα υπερ κ τα κατα για το λικνο κ την καλαθουνα..

Την καλαθουνα θα μπορεις να τη μεταφερεις παντου μεσα στο σπιτι οταν θα κανεις δουλειες..Μπορεις να την εχεις μαζι σου σε μια επισκεψη στη γιαγια πχ.. Ενω το λικνο οχι.. Ασε που ειναι κ πιο οικονομικη.. Η καλαθουνα ειναι για μωρα μεχρι 4 μηνων (αναλογα βεβαια κ το μωρο) αντε το λικνο να ειναι μεχρι 6-7 μηνων.... Και γω αν δεν ειχα ηδη λικνο μαλλον καλαθουνα θα διαλεγα!;)

Εχω μπερδευτει με τοσα σημπληρωματα που ''πρεπει'' να παιρνω,να μην τα συνδυασω, να μην τα ξεχασω... το καθενα θελει τη δικια του ωρα..Αμαν:mad:

Ρε κοριτσι αρκετα συχνα νοιωθω χαμηλα στην κοιλια βαρος κ πιεση... Αλλες φορες καποια τσιμπηματακια.. Περιμενω να ερθει το ραντεβου με το γιατρο να του τα πω γιατι εχω αρχισει κ το σκεφτομαι.. Α! Και καποιες φορες ξυπναω απο τον υπνο μου και αισθανομαι στο ιδιο σημειο μουδιασμενη, πιασμενη... κατι τετοιο......

Ισως να ειναι καμπανακι οτι χρειαζομαι ξεκουραση, τι να πω..

Αριστέα μου, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Σίγουρα ωστόσο το να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς θα σου κάνει καλό. Συζήτησέ τα και με το γιατρό σου και θα δεις που και ο ίδιος θα σε καθησυχάσει! Πάνω κάτω τα ίδια έχω κι εγώ κάποιες φορές, ειδικά αυτό που λες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σκέψου ότι μεγαλώνει το μωράκι, οπότε μια σχετική δυσφορία είναι λογικό να την αισθανόμαστε.

Σχετικά με το θέμα καλαθούνα-λίκνο, όταν είχα αποφασίσει υπέρ της καλαθούνας, είχα σκεφτεί όλα αυτά που προανέφερες! Απλά, συχνά-πυκνά ακούω για τα λίκνα και γι αυτό άρχισα να το σκέφτομαι ξανά.. Δεν μπορείς και να ξέρεις το μέγεθος που θα έχει το μωράκι και την ανάπτυξη του... Άλλα μωράκια που ξέρω δεν τα χώρεσε καν η καλαθούνα τον πρώτο μήνα και άλλα είναι 3 μηνών και τα χωράει ακόμη. Χμμμ...

Εγώ μόλις έφαγα, φακούλες, και λέω να πάω λιγάκι να ξεκουραστώ, έστω και μόνο να ξαπλώσω, γιατί από το πρωί, ενώ δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο από δουλειές, είμαι αρκετή ώρα καθισμένη στο γραφείο και όλο κάτι χαζεύω στο ίντερνετ, και δεν ξέρω πόσο καλό είναι που κάθομαι και τόσο..

Prosp, άλλη μια φορά, καλή επίσκεψη στο γιατρό και περιμένουμε τα νέα σας! :-)

Φιλάκια πολλά και καλό μεσημέρι!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και τωρα ριλαξ δεν σκοπευω να παρω γιατι με τη μικρη δεν μπορω να ειμαι ησυχη για την ..τυχη του μωρου :tongue: (στο προγραμμα ολα οταν πεσει ζηλια!)

χιχιχιχι!!! όλα καλά θα είναι! απλά η προσοχή στραμμένη στη μπουμπού!!!

σ' ευχαριστώ πολύ, Prosp, για τις πληροφορίες περί καλαθούνας etc!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...